![]() |
|
|
#14491 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Quote:
Al nemoj odgovarati jer ja se opraštam kao i Goeff i Sale. Jednostavno nije mi sila da me hrpa neodgojenih primitivaca baš doslovno vrijeđa i omalovažava ( dobro još nije došlo do toga da me kao Milanista Mostar goeffa vrijeđaju preko pm-a, što je super otmjeno i cool ) i onda nakon toga kaže nešto ovako sasvim obično. Ja vam preporučam da malo više vremena jednostavno provedete u knjižnicama. Ako ikad vidite Carla, potrudite se da ga dobro zažvalite, vidim da imate takve nagone. Ajde raja, bok.
|
|
|
|
|
#14492 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ovdje ima dosta raje koja zaista dosta toga ne zna o fudbalu a ipak pise i kulira ali da nam sa foruma odlaze ljudi koji zaista znaju sta pricaju da nam odlaze radi NEPOTREBNIH uvreda e to je zaista preslo svaku mjeru.
Ja kad vidim neki post od Milaniste mosta meni se želdac okrene jer znam da taj lik nikad nista normalno i vrijedno čitanja nije napisao, ali svi sutite ko zajebi ovo i sl a kada decko koji tacno zna sta pise i sto bi svaki lajik dosad skontao DA MILAN NEMA TAKTIKE , i da je u svemu tome samo ANCELOTTI MORON, odmah krecete sa uvredama i sl. JA SE SLAZEM SA MRKIEM STO SE TICE TAKTIČKOG PLANA ali takodje sam rekao da treba malo vremena da se decki uigraju i da ce oni svojim lucidnim potezima rijesavat utakmice ali nisam nikog vrijedjao s tim zar ne? Nema smisla sa pojedincima raspravljat. JA NEĆU napustit forum ali bi se pojedinci trebali zapitat jel ima smisla tjerati decke koji ipak nesto znaju... Navest cu samo jednu stvar: U ovih 6-7 godina koliko je nas trener osvojili smo 1 Scudetto. Svaka čast na 2 CL ali baziram se na Scudetto Zašto? Zato sto je Inter sa onakvim trenerom i igracima osvojio 3 Scudetta 2+1. A Milan je imap duplo bolje igrace i tada naravno mladje... Zasto? zato sto on blage veze nema on je samo marioneta Galiania i ostalih, ali dobro svak ima svoje misljenje...
|
|
|
#14493 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini
![]() |
Ronaldinho: Čeka nas puno posla
Brazilac Ronaldinho bio je najbolji pojedinac Milanove momčadi u domaćem porazu od Bologne 2-1 u prvom kolu Serie A, ali u toj utakmici bilo je očito da “rossoneri” nisu još uigrani... Jedini Milanov pogodak na utakmici zabio je Massimo Amrosini upravo na asistenciju Ronaldinha. Bilo bi pogodaka u Bologninoj mreži i više da su Milanovi napadači Inzaghi i Ševčenko bili prisebniji. - Čeka nas još puno posla, ali mislim da imamo fantstičnu momčad i izvrsnog trenera. Imamo dosta vremena za uigravanje. Stvorili smo dobre prilike, ali ih nažalost nismo realizirali. Što se moje igre tiče, zadovoljan sam i dobro sam se osjećao na terenu. Već druga utakmica bit će puno kvalitetnija – rekao je Ronaldinho za Gazzettu dello Sport.
|
|
|
#14494 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Ali cilj velikog kluba kao sto je milan nije u tome da kaka i ronaldinho svojim lucidnim potezima rjesavaju utakmice kad im se hoce, nego da trener stvori momcad i taktiku koja ce uz pomoc njihove genijalnosti dolazit do golova! A ne da kao proslih sezona ovisimo o tome hoce li kaka uzet loptu na pol terena, proc sve igrace i zabit gol! |
|
|
|
|
|
|
#14495 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
@mrki,igrao sam nogomet ajmo reci poluprofesionalno cak sam bio na probi u jednom vasem prvoligasu!!Ja sta znam 80% trenera su siledzije,meni je nogomet sve,Milan volim vise iznad svega ali nije mi jasno zasto konstanto krivis Ancelottia pa tip je uzeo sve sta ima na planeti za klubove da se osvoji:
-UEFA cup,2 puta CL,2 puta kup italije,WC-klubova,2 superkupa evrope,scudetto,talijanske suepr kupove 2 puta cak i jebeni Intertotto kup i ti tu seres kvake ma daj!!!! Idemo dalje,ruku na srce ja se vise sikiram da ce Ancelotti tesko moci ove silne zvjezde drzati pod kontrolom iako je rjec o Milanu bice mu to veliki izazov,on ce naci takticki plan budi siguran sa ovom ekipom to je neupitno. Krivci su jucer pojedini igraci,samo cu imenovati Shevchenka koji je totalno sjebao stvar pa 3 prekrsaja spraviti u Bologninom sesneastercu je cista glupost i smijurija. zadnj tekmu Milana koju sam propustio je bio Milan-Torino(0-0) i neznam ni sam kada je bila tekma da je Milan stvorio vise prilika.Al et takve stvari se desavaju!! @uvjek rossoner,nebih bas Galliania nazivao kretenom iz vise razloga!!nadji mi menadzera da za pedesetak miliona eura moze napraviti ovakav mercato,drugo ova pojacanja koja je doveo mister Galliani su pokazalo se jucer super pojacanja,tako da..Covjek jako voli Milan to se vidjelo bezbroj puta. I veceras ocekivana izjava od Berlusconia koji je rekao za gazzetu da je Ancelotti ispucao previse kredita i ta mu posao visi o koncu,najgore je to sta ce nasljednik biti rajkard po meni 0 od trenera! |
|
|
|
|
|
#14496 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Srewca pa niste blize,pobili bi ste se ba....
Koji vam je....???
|
|
|
#14497 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Da nema Galliani vjerovatno nebi ni postojala ova tema i ovolika raspravka oko trofeja itd,a Milan najtrofejniji svjetski klub HAHAHAHAHAHAHAH!!! |
|
|
|
|
|
|
#14498 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
. Ti otišo a geoff se vratio...to vi smjene radite ![]() |
|
|
|
|
|
|
#14499 |
|
Registered User
![]() |
Ma covjek konstanto u svakom porazu i sranju pljuje po Carlu,malo je to iritanto i dosadno..jako je pametan kuzi se u nogomet ali to mnogo neznaci,mrznja prema Ancelottiu je jaca..cak je svremonm dobio pristalice a koje mislim da neznaju pojam rjeci taktika i sta treba da se probije ta barijera da imas garanciju da ces tom taktikom uspjeti!
|
|
|
|
|
|
#14500 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
"Ne kažem ja da će bit bolje ili gore kažem samo da za sve probleme postoji rješenje. Ako je Carlo taj koji ne može uigrat ovu ekipu, ako Milan do zime bude na 10. mjestu sumnjam da će uprava stajat skrštenih ruku. Problemi su u zadnjoj liniji, po mom mišljenju ne zbog igrača, njihove kvalitete ili nekvalitete nego kronične neuigranosti. Poštujem Carla ali ako stvarno on ovu ekipu ne može dovest do Scudetta, nije mu mjesto ovdje. Tek poslije 3. kola možemo izvuć kakav takav zaključak kako će stvari ići dalje." Meni je trebalo tri dana, tri dana da sve ovo napišem. Gramatičke greške da ispravim. Zvao sam tetku da mi pomogne i ti me sad tako vrijeđaš kako ne znam da pišem ![]() Zašto me ne voliš ![]() |
|
|
|
|
|
|
#14501 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Ne gotivim ih, ali svaka im čast, ovo vrijedi pogledati:
Napolitanci u Rimu http://pl.youtube.com/watch?v=xVczsn...eature=related
|
|
|
#14502 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
uvijek_rossoneri ko da si mene pito sta treba napisat lool.....
Dok se vi zajebajete i serete Milan obajvio tim za Cup Uefa ove sezone i da veliko cudo na spisku NEMA NESTE..... MILAN - The list of 25 players: GOALKEEPERS: Dida, Abbiati, Kalac; DEFENDERS: Maldini, Kaladze, Zambrotta, Jankulovski, Favalli, Senderos, Bonera, Darmian, Pasini, Antonini; MIDFIELDERS: Emerson, Gattuso, Pirlo, Ambrosini, Flamini; ATTACKERS: Pato, Inzaghi, Seedorf, Borriello, Kakŕ, Shevchenko, Ronaldinho.
|
|
|
#14503 |
|
Registered User
![]() |
Pa to što nema Neste je kristalno jasan znak da ih boli k... za Kup Uefa....haha...
|
|
|
|
|
|
#14504 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
ili da se jednostavno radi o nekoj težoj povredi tak da nećemo moći računati par mjeseci na njega, pa će ga uvrstiti u tim u knock out fazi....
|
|
|
#14505 |
|
Registered User
![]() |
Ma daj Mirza, zar ti stvarno misliš da će Milan ić na Kup Uefa?
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|