AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 08-09-2008, 08:47   #14626

MacedonianFan

Registered User

MacedonianFan's Avatar

Fave Players: KAKA , NESTA,GATUSO PIRLO, MALDINI,INZAGHI ALL....
MacedonianFan is on a distinguished road
Evo pozdrav i od makedonac iz strumica jas sam najveci fan MIlan iz makedonije pa sta da vam kazem pozdrav Forza Milan
Old 08-09-2008, 09:05   #14627

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Da sigurno, a i ne najveci nego bi rekol i edinstven.

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2008, 13:33   #14628

buco71523

Registered User

buco71523's Avatar

Fave Players: Shevchenko, Pato,
buco71523 is on a distinguished road
Mozda njveci navijac milana iz strumice ali ne i iz makedonije , mnogo ima navijaca milana u makedonij pa tako da ne moze niko da kaze da je najveci ali ipak dobrodosao u grupi
buco71523 is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2008, 16:55   #14629

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Seedorf: Ancelotti ima povjerenja u mene

Milanov nizozemski nogometaš Clarence Seedorf i dalje je uzrujan slabim početkom sezone, ali ističe da uživa puno povjerenje trenera Carla Ancelottija i da će stvari krenuti na bolje...

Talijanski mediji pisali su da je Seedorf nakon dolaska Ronaldinha izgubio povjrenje trenera Ancelottija, ali on je to opovrgnuo. Nakon slabog starta u Seriji A i domaćeg poraza od Bologne 2-1, Seedorf vjeruje da će momčad proraditi.

- Mislim da netko poput mene, koji sam uvijek davao sve od sebe tijekom karijere, mora imati puno povjerenje trenera. Vjerujem da je i sada takav slučaj. Protiv Bologne nam nije uopće bilo zabavno, a mislim da isto misle svi igrači. Nismo tako željeli započeti sezonu, ali izgubili smo i sada se moramo konsolidirati i početi pobjeđivati - rekao je Seedorf.

- Protiv Bologne nismo igrali loše, ali nismo osvojili tri boda. Ja sam sretan kada igramo dobro i pobjeđujemo, ili kada igramo loše i pobjeđujemo. Moramo početi pobjeđivati jer samo tako momčad može raditi u miru.
Old 08-09-2008, 17:12   #14630

amel82

Registered User

amel82's Avatar

Fave Players: Maldini
amel82 is on a distinguished road
Kaka nema ništa protiv odlaska u Manchester City

Novci Abu Dhabi United Group očito su zaludjeli i navijače Manchester Cityja, ali i mnoge druge nogometaše koji su na njihovoj listi želja...

Dosad su milijarderi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata doveli Brazilca Robinha, ali očigledno je kako će tijekom siječnja i narednog ljeta krenuti u još žešću kupovinu.

Cristiano Ronaldo, Kaka, Gerrard, Fernando Torres, Buffon i mnogi drugi su na njihovom popisu mogućih pojačanja, a svima njima bi Manchester City omogućio ugovore života.

Brazilac Kaka, i dalje službeno najbolji svjetski nogometaš, nema ništa protiv dolaska u Manchester City. Već je drugu godinu Kaka na izlaznim vratima Milana, ali odolijeva ponudama koje je dosad dobivao od Real Madrida, Barcelone i Chelseaja.

- Kaka nema ništa protiv Manchester Cityja, no postoji uvjet po kojem se ta momčad mora potvrditi. Ako sezonu završe iza četvrtog mjesta u Premiershipu i ako se ne plasiraju u Ligu prvaka onda mislim da Kaka neće previše dvojiti. Bez obzira na ponudu i bez obzira na bilo što drugo - rekao je Diogo Kotscho, agent Kake i dodao:

- Moj igrač želi samo igrati u najboljim klubovima Europe. To je prvi uvjet i razmislit ćemo o Manchester Cityju kada dođe vrijeme za to.

FORZA ČELIK
amel82 is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2008, 17:18   #14631

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
Jos li se zanimavate sas glupostima
KAKA ne mrda iz MILAN
KAKA ROSSONERO PER SEMPRE
Pozdrav do Milanezo iz Makedonija
P.S.cestit praznik na site milanezi od MAKEDONIJA nemozev da pisam na 8 bev malku pijan malku poveke evo so zadocnuvanje
НЕКА НИЕ ВЕКОВИТА ДРЖАВАТА

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2008, 17:24   #14632

Balkanista

Registered User

Fave Players: Gattuso.Pirlo.Kaká.Nesta
Balkanista is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by DUCO View Post
Jos li se zanimavate sas glupostima
KAKA ne mrda iz MILAN
KAKA ROSSONERO PER SEMPRE
Pozdrav do Milanezo iz Makedonija
P.S.cestit praznik na site milanezi od MAKEDONIJA nemozev da pisam na 8 bev malku pijan malku poveke evo so zadocnuvanje
НЕКА НИЕ ВЕКОВИТА ДРЖАВАТА

basho to,daj ba, kakav Kaka ,kakav Manchester...bjezi ba...mislim svaki tim ima zelju al pitanje je hoceli mu se uspuniti ta zelja

Last edited by Balkanista; 08-09-2008 at 17:31.
Balkanista is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2008, 04:17   #14633

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Kaka: Uopće se ne moram nikuda maknuti iz Milana

Kaka, službeno proglašen u izboru Fife najboljim svjetskim nogometašem, već je dvije godine jedan od omiljenih igrača na europskom tržištu...

Prošlog ljeta su madridski Rela i Barcelona slagali ponudu za Brazilca, no tada Milan nije pomišljao na prodaju svog najboljeg igrača. Ovog ljeta se nastavila potražnja, a udicu su bacili Chelsea, pa Manchester City.

- Priča je uvijek ista i nemam što dodati. Tržište sve diktira. Prošle godine sam bio tražen od španjolskih klubova, danas je najveći novac u engleskoj ligi, pa su zvali Chelsea i sada slušam o ogromnim ponudama Manchester Cityja. Što se mene tiće mogu biti imun na sve te ponude - rekao je Kaka za La Gazzettu dello Sport i nastavio:

- Ako Milan bude konkurentan u svakom pogledu, ja u tom slučaju nemam nikakve namjere odlaziti iz Milana. Tu prvenstveno mislim da bude konkurentan u igračkom smislu. Ako se budemo borili uvijek za najveća ostvarenja mene će to osobno zadovoljiti. Novac neće biti presudan.

Potom je Kaka govorio o sadašnjem Milanu.

- Mnogi govore kako smo obrambena momčad bez napadačkih sklonosti. Ja samo želim da u sastavu vlada povezanost između svih linija i da maksimalno surađujemo. Može u napadu biti i pet napadača da igra bude loša. Trebamo znati napadati i braniti se - rekao je Kaka i bez razmišljanja odgovorio što je najbolji ljetni potez njegovog kluba.

- Ronaldinho!
Old 09-09-2008, 10:18   #14634

amel82

Registered User

amel82's Avatar

Fave Players: Maldini
amel82 is on a distinguished road
Wenger glavni kandidat za preuzimanje Milana?

Prema pisanju talijanskog Il Giorna, menadžer nogometaša Arsenala Arsene Wenger glavni je kandidat za preuzimanje trenerske klupe Milana od sljedeće sezone...

Talijanski dnevnik navodi da će Carlu Ancelottiju ova sezona biti vrlo vjerojatno posljednja na Milanovoj klupi, te da je Wenger jedna od glavnih želja uprave kluba sa San Sira. Bivši igrači creveno-crnih poput Mrca van Bastena i Franka Rijkaarda također se spominju kao kandidati.

Milan i Arsenal u dobrim su odnosima, čemu svjedoče i transferi igrača poput Mathieua Flaminija i Phillipea Senderosa s Emiratesa na San Siro.

Pitanje je kako bi na Milanovu ponudu regirao sam Wenger, koji je “starosjedioc” londonskog kluba, budući da je na kormilu “topnika” još od 1996. godine.

FORZA ČELIK
amel82 is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2008, 15:01   #14635

Fret

Registered User

Fret's Avatar

Fave Players: Zidane
Fret is on a distinguished road
Meni se nekako cini da bi Rijkaard mogao uletit...bivsi igrac, to obicno tako i biva

..ako Carlo ode
Old 09-09-2008, 15:24   #14636

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
Rajkhard e siguran iduci trenjer Milana pitanje na vreme e samo koa do ce se desi
Ostajte tog wengera nema blage veza barem spored meni

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2008, 16:11   #14637

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Mislim da će novi trener Milana bit Ćiro...
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2008, 16:57   #14638

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Baresi: "Milana očekuje velika sezona!"
Legenda talijanske reprezentacije i Milana, te nekada najbolji obrambeni igrač svijeta, Franco Baresi, dao je intervju zvaničnoj stranici UEFA-e, u kojem je govorio o mnogobrojnim temama vezanim za klub u kojem je igrao preko dvadeset godina, te zaslužio status klupske legende, a njegov broj šest u njegovu čast već je jedanaest godina van upotrebe u ovom trofejnijem milanskom klubu.

"Milan sigurno očekuje velika sezona. Šteta što nakon toliko godina nisu u Ligi prvaka, ali sada nas očekuje Kup UEFA i mislim da Milan ovom natjecanju samo može podići kvalitetu. Milan je imao sjajan prelazni rok, doveli su sjajne igrače od kojih se očekuje puno." rekao je Baresi.

Franco Baresi se osvrnuo nakratko i na svoju veliku karijeru, te na činjenicu da je baš kao i čovjek koji je preuzeo njegovu ulogu vođe i kapetana Milana i Italije, Paolo Maldini, cijelu svoju karijeru igrao u jednom klubu: "Vjerujem da kada igrate u velikom klubu toliko godina jednostavno osjećate strast ,privrženost i osjećaj pripadnosti. Ukoliko je takva atmosfera u klubu odnos među igračima je bolji i rezultati moraju doći. Milan je uvijek imao igrače koji su simboli kluba i koji su igrali na San Siru puno godina. Ti igrači su uvijek imali poseban odnos sa klubom, a taj odnos je za jednog igrača vitalan."

Iako godinama jedina svijetla tačka talijanskog nogometa u Ligi prvaka, ove sezone Rossoneri neće igrati na najvećoj europskoj sceni, ali Baresi vjeruje da Fiorentina, Roma, Inter i Juventus mogu napraviti nešto više: "Mislim da je i dalje nogomet u Italiji na visokom standardu. Oni koji žele osvojiti Ligu prvaka moraju pobjediti talijansku ekipu koja je uvijek sjajno organizirana i teško je poraziti. Inter može ići daleko, Roma je danas velika prijetnja, a i Juventus se vratio. Talijanski nogomet i reprezentacija Italije ponovo će biti u samom svjetskom vrhu, iako znamo da je konkurencija velika jer su engleski i španjolski timovi uvijek spremni za najviše." zaključio je Baresi.
Old 10-09-2008, 02:51   #14639

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
S obzirom na to koliko NOVCA troši Milan ( igrački ovaj mercato je bio odličan ). Wenger bi bio idealno riješenje jer je sposoban stvoriti mlade igrače i pogoditi sa transferima. Iako i on sam kaže da je glavni čovjek u Arsenalu za mlade igrače Boro Primorac. U Arsenalu oni svake godine izgube po jednog ili dva igrača iz prvih 11 ( Flamini, Hleb, Senderos, Vieira, Henry...itd.) A U Milanu bi čovjek mogao raditi tako da ima normalan pritok novca i da mu ne prodaju igrače, to bi bila predivna mašinerija!!

I, šta ćemo danas sa kladionicaom ?
Old 10-09-2008, 05:13   #14640

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
Forza Milan

Senahid1 is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules