![]() |
|
|
#14671 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Dobit Ćemo Batine, Dobit Ćemo Batine, Dobit Ćemo Batine, Dobit Ćemo Batine!!!
|
|
|
#14672 |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
"milanista mosta", koji je to papak da je to za nepovjerovati.
|
|
|
#14673 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Gourcuff NI POD RAZNO NESMIJE biti prodan, trenutno je na posudbi u Bordou, i na kraju sezone nasi ga moraju vratit. Sta je decko sinoc radio to je nevjerovatno.
Naravno netreba decka vracat ako ostane Ancelotti jer taj debil nije sposoban nizasta drugo osim unistit mladog igraca. A Milanista mosta ma pustite momka on se trudi da zaboravi za njega surovu realnost, ni on jadnik ne zna gdje pripada niko ga nece ... A sta je to bilo sa Robijasima?
|
|
|
#14674 |
|
Registered User
Fave Players: MALDINI,Kaka,Sheva,Boban,Savicevic
![]() |
Ma pusti momka.....nije on kriv vjeruj mi....Vjerovatno je vrlo mlad, tako da je vjerovatno od malih nogu filovan raznim nebulozama....Zao mi je sto je to tako, al *ebiga. Umjesto da se sada svi fino veselimo sto smo nabili Estonce i sto nam se je KAKA vratio.... Estoniiii, seven points! ![]() |
|
|
|
|
|
#14675 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Jao šta nam je Cappello jučer napravio na Naksimiru...neviđeno. Ovakvu Englesku ja osobno nisam nikada vidio, strava ekipa sada s Cappellom. Eto šta trener radi kad je vrhunski!
0:2 jučer sa Luganom, heeeeeyy!!!!! I Carlo ne dođe na press konferenciju! Pato propada, gledajte Gourcuffa kako sada igra! Pa tog dečka je Wenger htio, a nama ne može igrati više od Brocchia. Nešto je opasno trulo u Milanu. ( A bogami i u Brazilu jer Dunga je još gori od ovog našeg...) Inače, to je to. Moje ekipe gube na sve strane, jedino mi ostaje nadat se da će me presjeć ovih dana neka vijest o otkazu Carletta. Iz sramote u sramotu, bez napretka u igri. Cardaccio je bio jedini dobar! I KAka' naravno.
|
|
|
|
#14676 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Seedorf ocajan,on je usporio igu skroz taj covjek nije normalan ako misli ovim zalaganjem dati klubu,Pato nista za 90 minuta apsolutno nista kako kazu talijani..
ovo sad ako nedobijemo u nedelju gadno se pise Ancelottiu |
|
|
|
|
|
#14677 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Ak si gledao tekmu onda si mogao čuti skandiranje s juga, gdje su nas konstantno provocirali, tipa pi*kice, hebemo vam mater i ono što sam napisao u prethodnom postu dobit ćete batine dobit ćete batine...
Poslije tekme kada smo izlazili s tribine, počeli su bacati kamenje i flaše, onda je bilo malo ganje ispred sjevera, ali specijalci su brzo reagovali,uglavnom ništa novo za 'gostovanja' u Zenici...ponovila se ista priča kao i protiv Makedonije ( http://www.youtube.com/watch?v=eGYBK17AVTg ), samo što su ovaj put poslije tekme 'napali'... ----------- Nisam neki fudblaski 'stručnjak' kao većina vas koji stalno pričate o taktikama, igračima i koje je ljepota čitati, ali dobro se sjećam, da sam još prije par godina govorio, da bi nama najbolje bilo da nam Capelo bude trener...Koji8 god klub je vodio klub je osvajao ligu (June, mi, Roma, Real) jest da igra tima zna biti nikakva tj previše defanzivna, ali čovjek barem daje rezultate... Fabio je trener nad trenerima.... p.s. šta Luksemburg napravi hahahahahahaha
|
|
|
#14678 |
|
Registered User
![]() |
Ljudi, ja sam sada pogledao ovo sranje do kraja... moj bože...
postoji samo JEDNO riješenje - novi trener. Nema drugog objašnjenja, nema! Ovo je lakrdija i oni rade što god hoće, boli ih k...za Milan. Pa ja kad sam bio dijete i igrao nogomet davao sam sve od sebe samo da moja ekipa iz ulice pobijedi neku drugu ulicu! A ovo? Seedorf? Šta on misli tko je on? Prosinečki?? ![]() Mi i dalje NE ZNAMO što treba odigrati, nemamo pojma! Cardaccio je 3 puta bolji od Emersona, a znate kada će ući u igru u serie a prije Emersona? Nikada. Senderos novi Stam? HAHAHA! Pa napadači su bježali na NESTU samo da ne idu na Stama. Ambosini je sramota odigrao, kao i Pippo ( neka, sad nek igra Boriello i Pato i dobro ). A mali Pato je u totalnoj krizi, a krivnja je ista kao i za Gourcuffa! I za Gilu! I sada ode u kurac dečko za kojega mi neki ljudi iz Brazila kažu da je smartan novim bogom tamo! Ma marš u ...... i jebeni kreteni koji dopuštaju ta sranja. Gourcuff igra za Francusku repku sada, a kod nas ne može ispred Brocchia? Ma dajte... A Gila? Zabit će 15 komada ove godine opet. Dosta lakrdije, dosta više.
|
|
|
|
#14679 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Cinjenica je da pato ima prilike ali ima tu blokadu od olimpijskih igara,Dunga je tu zasrao stvari!!mrki kakav je bio senderos ocigledno smjesan,pa prva je tekma covjeku..Pato ce dobiti prilike 100% vise neg gorky,vidjeces..Jel istina da je bila promjenjena formacija 4-3-1-2..
|
|
|
|
|
|
#14680 |
|
Registered User
![]() |
Ma ne, nije Senderos smiješan, ok je on. Samo kažem kako je Galliani najavio Senderosa kao novog Stama, što je smiješno. Mogao bi Senderos biti ok, vidio sam puno njegovih odličnih tekmi. Ali on puno varira pa ga je zato Wenger poslao van na posudbu kao.
Ma formacija je ta koju si rekao da, ista stvar. Ali dobro, s obzirom na igrače kje smo imali tto se i moralo igrati. I da, taj Dunga je čudan čovjek isto. On bi od Brazila Italiju napravio, a to nije moguće. Samo neka mali Pato igra, 10 utakmica za redom ako treba, on to može 100%.
|
|
|
|
#14681 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
|
#14682 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
|
#14683 |
|
Registered User
![]() |
Ancelotti ce da zasere sa Patom kao sto je uradio i sa Gourcuffom i Gilardinom.
On definitivno pojma nema i nema muda da kaze bilo kojem igracu Milana da je DOSTA zajebancije na terenu ili ce igrati ili neka idu a kamoli da taktiku napravi a da da sansu mladom igracu to nece sigurno izuzev Pata a znate zasto zato sto PATO MORA igrat jer je placen 15 mil eura a u suprotnom bi i on isao na klupu kao i Gourcuf (koji je placen 2 mil) a ovako mu Galiani da do znanja da mora igrat pa mozda se momak i izvuce nekako sto nazalost Gorky nije uspio u ono malo prilika...
|
|
|
#14684 |
|
Registered User
![]() |
AC Milan's Seedorf: Pato can't handle expectations
Clarence Seedorf says AC Milan pal Alexandre Pato is suffering from pressure and expectation. The Dutchman said: "Now we can see it was wrong to paint this young man, at just 18, as the new Ronaldo ... he is still young and we have to protect him. "He's had too much pressure placed on him in an unjustified way by the club and the press. I said as much earlier, but no one listened to me ..."
|
|
|
#14685 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Gorki odlican svaka cast !!!!!!
Za Anceloti nece da komentiram!!! Sheva dobar |
|
|