AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 11-09-2008, 07:13   #14686

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Morat cu cekati do nedelje da komentarisem...Nadam se da ce u nedelju Milan igrati sa 2 napadaca,ali to nemogu biti Shewa i Pato jer su isti tip igraca...Nadam se da ce Borielo dobiti priliku...
P.S.Roni jutros ocajan za Brazil,nista niscim kao i citava ekipa Brazila...
Old 11-09-2008, 07:36   #14687

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Prvi put od kako je Carlo u Milanu preskocio je pressicu ....i odradio je Seedorf koji je rekao ono za Pata da je ogroman pritisak na njemu i dodao je da Milan ovako jednostavno ne moze igrati....mediji u Italiji najavljuju otkaz Carlu ako ne pobjedi Genovu....Slazem se s komentarima gore da je fakat nesto opasno trulo u Milanu

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2008, 08:22   #14688

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Čak bi dobro bilo da izgubimo u Genovi al kako to uobičajno ide smrskat ćemo ih i produžit agoniju il šta već.
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2008, 09:17   #14689

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Mislim da gubitak bodova u Genovi nebi mogli nadoknaditi do kraja...

To bi bilo vec 6 izgubljenih bodova sto je puno ....
Old 11-09-2008, 09:34   #14690

buco71523

Registered User

buco71523's Avatar

Fave Players: Shevchenko, Pato,
buco71523 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by _MaJi_tz View Post
Prvi put od kako je Carlo u Milanu preskocio je pressicu ....i odradio je Seedorf koji je rekao ono za Pata da je ogroman pritisak na njemu i dodao je da Milan ovako jednostavno ne moze igrati....mediji u Italiji najavljuju otkaz Carlu ako ne pobjedi Genovu....Slazem se s komentarima gore da je fakat nesto opasno trulo u Milanu

Znas sta ja mislim da ce biti lose ako Carlo ne ode iz milana , dok on ne svati da pato treba da bude u prvih 11 i da vrati gorcouff iz bordoa , i da zapocene misliti somo za pobjede onda on i ne treba milana, milan treba trener koj zeli da pobedjuje ...................sa genova sigurna pobjeda milana seva is back on track ........................................................genoa - milan 0:2 pato, seva
buco71523 is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2008, 09:41   #14691

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Ma Carlo mora da ode od Milana pobedio on Genovu ili ne, njegovo vreme ju e Milanu zavrseno, on nemoze dobiti prijateljsku utakmicu a kamo li oficijalnu, sramota, za prvi put od kad navijam za Milan ja nisam siguran da ce Milan u nedlju dobiti Genovu.
Daj bar ako je tacno da ako izgubimo od Genovu onda bi Carlo letio, onda bolje da izgubimo nego da trpimo njegovu usranu taktiku.

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2008, 11:17   #14692

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by _MaJi_tz View Post
Nesto je trulo u milanu vec neko vrijeme, a sada je to vec teska sramota da milan s kakom ne pobijedi nekaki lugano.
Ja sam odavno govorio da nam ne vrijedi nista sto smo imali dobar mercato, jer najvazniju stvar nismo rijesili - trenera.
Dok god je carlo u milanu, igrat ce se najusranija formacija od 3 zadnja vezna, sto je apsolutno gubljenje igraca, a ta je formacija u zadnje tri godine upala na, siguran sam, barem cetiri utakmice.

Ja sam se sinoc sprdao s englezima prije utakmice, da sta ima tamo neka ekipa s barryem, heskyem ili brownom uopce istrcat na maksimir...i onda se vidi sta jedan trener, kakav je capello, napravi od, u zadnje vrijeme, luzerske reprezentacije.
Bio sam uvjeren da cemo ih pobijedit, i usprkos nepostojecem kartonu za roberta, bili su bolji cijelu utakmicu.

A sto se tice milana, sad cemo sigurno razbit genou, i agonija se opet nastavlja...Tako je i prosle sezone bilo, doma izgubima, prijeti se otkazom i onda pobijedimo vani i tako unedogled. Apsolutno se nista nije promijenilo u funkcioniranju milana u odnosu na prosle dvije sezone. Uvjeren sam da ce po povratku ambra i gattusa flamini preselit na klupu, da ce jedan propali sheva imat uvijek vise sansi od pata, da ce seedorf igrat pa i kad na san siru krene sprdanja i nevjerica koliko profesionalni nogometas moze prestajati na jednoj utakmici..i onda se on jos javi da komentira nesto, kako on zasluzuje mjesto zbog svojih igara...a zadnju dobru je odigrao protiv bayerna na allianzu
geoff is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2008, 11:39   #14693

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by geoff View Post
A sto se tice milana, sad cemo sigurno razbit genou, i agonija se opet nastavlja...Tako je i prosle sezone bilo, doma izgubima, prijeti se otkazom i onda pobijedimo vani i tako unedogled. Apsolutno se nista nije promijenilo u funkcioniranju milana u odnosu na prosle dvije sezone. Uvjeren sam da ce po povratku ambra i gattusa flamini preselit na klupu, da ce jedan propali sheva imat uvijek vise sansi od pata, da ce seedorf igrat pa i kad na san siru krene sprdanja i nevjerica koliko profesionalni nogometas moze prestajati na jednoj utakmici..i onda se on jos javi da komentira nesto, kako on zasluzuje mjesto zbog svojih igara...a zadnju dobru je odigrao protiv bayerna na allianzu

Pa upravo to, baš si dobro opisao. Čim se osposobe Rino i aMbro, ode Flamini na klupu ili na beka. Što se tiče Genove, razbit cemo ih. Biti ce 3:0 il tako nesto, i onda ce ljudi poluditi i počet pričati o super Milanu, bla,bla...ali do Božića će biti -10ak bodova jer ćemo mi svaku treću tekmu krivo počinjati i ode sve u k...

goeff i ja to govorimo već dvije godine, a ako vam sad nije očito onda jebiga.
Old 11-09-2008, 11:53   #14694

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Ljudi ba dajte malo optimizma unesite na ovaj forum.....
Old 11-09-2008, 12:35   #14695

prle

Registered User

prle's Avatar

prle is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Senahid1 View Post
Seljakluk je teška bolest, čini mi se neizlječiva !
ma ono nije ni seljakluk,ne znam ni kako bi ono nazvao!!!bodrio si zelju u zenici kao i ja i znas sta su pjevali prije deset godina,pa nas ovo sad ne treba nimalo iznenaditi.
A sad malo o nasem najdrazem klubu i Mrkijevom "najdrazem" treneru!!!!
Covjek nas jebe u zdrav mozak vec godinama i citav svijet to vidi samo ne vidi nasa uprava(mada im on pase jer radi sta mu kazu barem ja tako mislim)aj sve te neke defanzivne formacije vako nako,ali sto mi je najgore nemamo koncepije nikakve nikakvog plana niti bilo sta,izadju na teren i ko telad trce vamo tamo nidje veze,i onda najac Yohann nema mjesta u Milanu a decko u po frke reprenzetativac i to ubija a vamo ga nidje,da hocemo zijaniti od genove i da mu daju pedalu vec jednom majku mu,po meni je trebao dobiti pedalu poslije onog sramotnog poraza od deportiva u ligi prvaka prije par godina!!
prle is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2008, 12:40   #14696

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mrki View Post

goeff i ja to govorimo već dvije godine, a ako vam sad nije očito onda jebiga.
Napravite peticiju za smjenu Carla
Old 11-09-2008, 13:30   #14697

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Evo sada sam popodne pogledao utakmicu Francuska-Srbija na eurosportu. Ako taj Gourcuff ne može igrati u Milanu, a nasria je smjestio na tribine, onda ja ne razumijem ni 1% nogometa.

Dečko je bio ODLIČAN, a bio je odličan jer mu se dalo da igra. Igra sa samopouzdanjem, agresivno, slobodno i kvalitetno. Tamo gdje treba igrati i kako treba igrati. Tako je odigrao i prvu utakmicu za Milan, protiv AEK-a, pa je briljirao. A onda su ga strpali negdje u podrum na 2 godine. Da bi frendovi Brocchi i ekipica mogli igrati.

Npr. danas je Benzema bio POTPUNO krivo korišten u Francuskoj, i tako je i izgledao - nikako! a svi znamo kakav je igrač. Samo čekam Pata...samopouzdanje mu je već palo, to je prva faza demolacije igrača. Druga faza je klupa ( ta faza traje oko 2 godine ). Treća faza je posudba i četvrta prodaja negdje van za 10-ak mln eura.
Old 11-09-2008, 13:39   #14698

Filipus

Registered User

Filipus's Avatar

Fave Players: Paolo,Kaka, Inzaghi
Filipus is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mrki View Post
Ako taj Gourcuff ne može igrati u Milanu, a nasria je smjestio na tribine, onda ja ne razumijem ni 1% nogometa.
Nasri je bio povrijedjen, zato nije igrao
Filipus is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2008, 14:02   #14699

klanfa

Registered User

klanfa's Avatar

Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
klanfa is on a distinguished road
na na na na,na na na na, VOLIM TE BIH!!!
klanfa is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2008, 14:15   #14700

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
Pep. su iz nas sad da se vratimo opet oko Milan evo sto ja ocekuem u nedejla
na gol Dida
Zmbrota-------bonera---kaladze-----janku

-------------pirlo----flamini

---pato---------kaka-----------roce
----------------Sheva ili Borielo

edinstveno ovako mozemo da docemo do svi bodovi u Genova mislim de ce bidi vrlo tesko ali so ovu ekipu sto sam naveo gore mi moramo da uspeemo
i dosta sa taj PESIMISAM sad mora da se podrze ovaj MIlan mozda ima mali nedostatak ali to e t omora da se nosimo sa to
Ajde sad podrska i nista drugo oko Carlo predlazem da pocekamo jos malo i onda sta ce biti videcemo ako posle 4 kolo nema rezultat cao mister Anceloti.
I jos nesto PATO po svaku cjenu mora da igra u prvih 11!!!!

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules