![]() |
|
|
#14761 |
|
Registered User
![]() |
odosmo u kurac ca ovim Kurčelottijem ja majmuna sroza nas covjek do bola,
galliani daj rijkaarda vamo,a ovoga ubij na najgori i najsvirepiji moguci nacin, |
|
|
|
|
|
#14762 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Hoće ti Rajkard puno pomoć brate...
Ovog treba otjerat ali ni pod koji cijenu dovesti bilo koga, Rajkard nema ono nesto sto treba Milanu, i on nije dobro rijesenje... A ronaldinjo dobija 5.5 mil eura za ovu godinu u Milanu ali da dobija 50 ili 1 on je imao nepuna 24 sata da se pripremi za utakmicu i nije bio spreman za nju i NIJE SMIO IGRATI sto je jos jedna ancelottieva gteska a ti Alberto ako mislis da je covjek zaista sposoban za takav napor nakon velikog putovanja onda nisi igrao fudbal niti su putovao dalje od 5 km na tekmu. I jos cu se nadovezati na nekog ne znam tacno ko je pisao da moze biti zabrinjavajuce ako zaista i nije toliko do trenera (mislim uveliko jest) kada nasi u odbari igraju ko da su tek iz kreveta ustali pa ne znaju gdje im je sta... To bi mogao biti itekao veliki problem ovoga Milana...
|
|
|
#14763 |
|
Registered User
![]() |
Galliani issues Ancelotti warning Sunday 14 September, 2008
-------------------------------------------------------------------------------- General Manager Adriano Galliani sent a stark warning to Carlo Ancelotti. “He doesn’t risk the sack, but he’d better stop losing.” The comments
|
|
|
#14764 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#14765 |
|
Registered User
![]() |
Pa da slazem se da trenutno nema nekog izbora na trzistu trenera, ja licno ne bi znao koga da postavim, izuzev kada bi mogli pivoljeti Wengera mada je to u domenu fantastike, ostali slabo da mi neko pada na pamet da je bas dobar.
Donadoni i Rajkard nisu dorasli takvom poslu i ja ih ne bi volio (bar ne jos) na klupi Milana. Moje informacije mi kazu da je Ancelotti trebao biti trener Milana do 2010. a onda bi dosao Van Basten koji bi do tada obavljao posao u Ajaxu i stekao neko iskustvo neracinajuci repku Holandije... Vidjet cemo sad za sad Galiani kaze da ovaj ostaje...
|
|
|
#14766 |
|
Registered User
![]() |
frank mi je nekako puno prihvatljiviji od donadonija,ali sto kazes wenger bi bio najmocnije moguce rijesenje,amda mislim da on ne bi htio doci kod nas,a sad galliani vazda kaze jedno i uradi trece,mislim da tu vise nije ni do gallianija,nego je silvio popizdio skroz.
valjda ce otjerati,mislim ja ga nikad nisam volio ama bas nikad,jer je vazda imao neke kretenske poteze koji nisu ni njemu bili jasni. |
|
|
|
|
|
#14767 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Ni Ramos nije bio slobodan trener pa je opet prešo u Tottenham a Milan je ipak Milan. Mnogi bi ga voljeli vodit i sigurno je da će ga vodit nakon onakvog ponašanja Galliania na tribinama. Nije se mrdno sa stolice što je meni znak da su Carlovi dani odbrojeni. Pitanje je dana ili čak sata jer očigledno on ovaj Milan ne može vodit. Imo je uspon, sad je na red došao pad, nešto kao velež...tako je to u životu...
Last edited by milanista mosta; 14-09-2008 at 11:38. |
|
|
|
|
|
#14768 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14769 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Jos jedna blamaza u nizu na Carlo bravo majstore 4 porazi u nizu ko e mislio da ce Milan tako ubedlivo zapoceti ovu sezonu rusemo rekordi nie sala
Novi trenjer pod hitno neznam ko bi izbral rajkard e dobar izbor ali nie u dobri odnosi sa roce. Donadoni i on nie kojzna sta ali u ovaj moment i on e dobar izbor,pa sigurno nema da ga igra Fafali ispred izmoren Janku i u opci bi gi imal Kaladze i Antonini. |
|
|
|
|
|
#14770 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
#14771 |
|
Registered User
![]() |
gotovo je njemu,ovo je prije utakmice izjava
ja mislim da je donji!!!!1 DAJ BOZE!!!!!! |
|
|
|
|
|
#14772 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
There are examples of coaches who remain at the same side for a long time, such as Sir Alex Ferguson and Arsene Wenger in England. That is what we’re trying to follow,” Galliani insisted.
nisamu dali otkaz evo sta e izjavio Galiani znaci oni pokusavaju da slede primer od Engleski ekipi nadam se da e ovo izmisleno od stampa stvarno golemi bruki. |
|
|
|
|
|
#14773 |
|
Registered User
![]() |
Ovo je vise smijesno i komentirat, pa genova nas je pregazila, igraju nogomet o kakvom ovakav milan moze samo sanjati.
Mi igramo nogomet koji je od prije 20 godine, sve je sporo, svi stoje, pirlo puca nekakve lopte naprijed do kojih nitko ne stize, igra je identicna kao i prosle sezone, samo se kruzi oko obrane, totalno besciljno... Mislim, taj se milan sprda sa svojim navijacima s ovakvom igrom i pristupom. Ovako los nogomet mislim da nitko u ligama petice ne igra. Ambro,Maldini,Favalli,Bonera,Sheva nisu sposobni za moderan nogomet, pa neki poluanonimci iz genoe su se sprdali danas s njima. I jos na kraju maldini ispadne smijesan, totalno kompromitira cijelu sjajnu karijeru s ovim ispadima od nogometa.Bonera je totalno limitiran igrac, on nema snage niti da za parmu vise igra, a ne za milan. Ambro je vezni igrac od prije 10 deset godine, a kad sam vidio favalinha da igra... Ovakav shevchenko niti u jednom klubu na svijetu ne bi zapoceo utakmicu, milan se ponasa kao neka prihvatiteljska ustanova, a ne ozbiljan, najveci svjetski klub. A trenera koji u dvije utakmice na poluvremenu mijenja po dva igraca, vise zaista ne bi komentirao i kojem u 21. stoljecu obranu sacinjavaju favalli,maldini i bonera, a svi su osim neste manje-vise spremni |
|
|
|
|
|
#14774 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
.
|
|
|
|
#14775 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ne znam kakvog smisla ima da bilo što kažem? Ispred Antoninia, Jankulovskog i Kaladzea on stavi Favallia... Vadi Dinha jer nema muda izvadit Kaku. Seedorf ulazi, ali JE TREBAO UMJESTO Ambra ( koji je očajan, kao i Pirlo! ). Sheva? ŠTAAA je to bilo danas???? I on je njemu prvi izbor, ispred Boriella i Pata? ČOVJEK JE IDIOT! I to je objašnjenje! Kukavica, poltron, beskičmenjak, uvlakač, preplačenik...sve!
Ajde sad ga branite još malo, molim vas!!! Evo čekam objašnjenje ovoga danas!! Di su akcije? Di? Jeste vidjeli ponašanje Carla nakon golova i pred kraj tekme? U kojoj minuti je stavio 2. špicu -77.min?? Favali, Bonera, Ambrosini, Pirlo, Sheva...mrš u p...m.... ako necete igrat! Maldini očajan ali njemu neću psovati. Iako, treba mu biti neugodno!! FORZA MILAN! A ovi "milanisti" koji su danas "igrali", skoro svi, nek se nose tamo gdje sam već i rekao. Prvo Carlo a onda i njegovih 10-ak malih pedera!
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|