AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 16-09-2008, 11:57   #14806

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by deejaysale View Post
Ako je taj sastav istinit mene posebno veseli sto je u njemu konačno Antonini kojem moramo pružit šansu pored ovakvog Favallija i Jankulovskog!Barem nešto
Slazem se u potpunosti...Koji Favali vise ba..Ali ...
Nesto nevalja kod nas,Oddo kako je otisao u Bayern igra odlicno,Gilla u Firenzi blista,Gourkuf najbolje ocjenjeni igrac u Francuskoj...PA koji je kurac vise sa MILANOM....??
Old 16-09-2008, 12:06   #14807

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Po sve ovo sto mogu da vidim postajemo ono sto je do pre par godina bio inter, svi sto nisu uspeli kod nas kad odu postaju zvezde, hocu da gresim i da su ovo samo nekoliko greske, ali nesto mi kaze da se uopste ne lazem.
Jbg, nesto se mora promeniti. Milan nije inter, Milan je najtrofrejniji klub u svetu i tako mora ostati.

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 16-09-2008, 15:19   #14808

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Neko je bacio urok na nas..lol
Rjesenje kod Pirlove ozljede je 2 def vezna 4-2-3-1 ka-pa-ro,forward Boriello!!
rinogattuso is offline   Reply With Quote
Old 16-09-2008, 16:02   #14809

prle

Registered User

prle's Avatar

prle is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by pece4ever View Post
Po sve ovo sto mogu da vidim postajemo ono sto je do pre par godina bio inter, svi sto nisu uspeli kod nas kad odu postaju zvezde, hocu da gresim i da su ovo samo nekoliko greske, ali nesto mi kaze da se uopste ne lazem.
Jbg, nesto se mora promeniti. Milan nije inter, Milan je najtrofrejniji klub u svetu i tako mora ostati.
koliko god zelio da mislim da je drugacije,sve mi vise lici na to,i slazem se sa tobom,nesta treba mijenjati pod hitno!!!!!!
prle is offline   Reply With Quote
Old 16-09-2008, 20:55   #14810

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Ono što očigledno nedostaje igračima je motivacija,do sada nisam napadao Carla, ali ovaj put i ja stajem na stranu onih koji ga napadaju, glavni i odgovorni za motivaciju igrača je trener, sposoban trener svojim govorom na treninzima, a pogotovo u svlačionici pred tekmu treba da probudi 'zvijer' u igračima i da ih pravo nabrije na tekmu, gledajući naše igrače, toga kod nas nema ni 1%....
Old 17-09-2008, 03:34   #14811

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Motivacija i fizicka pripremljenost. Gledam sinoc C L pa oni svi grizu na terenu nas bi pojelo vecina ekipa. Inter je preporodjen a to je ta motivacija trenera, a ubrzo igramo sa njima. Vrijeme je za ozbiljne popravke na phihickom i fizickom planu u Milanellu.
Igraci podrzavaju Ancelottia pa eto neka ga onda jos malo ali ...
Imamo mladji igraca koji mogu odgovorit zadacima, MALI DARMIAN ( znam da cete reci da sam dosadan sa njim) ali on je VELIKI potencijal i ja sam ga gledao par puta mali je hajmo reci novi Maldini ali mu treba ulit samopouzdanja, ne onog samopouzdanja koje je dobijao Gourcuff nego pravog samopouzdanja pa onda i Antonini, pa ima u vezi i Cardacio ja mislim da je on u svakom slucaju bolji od Emersona ovaj nije posteno nabio loptu ima godina dana.
Sto se tice Ambrosinia mnogi ga napadate, ali ja cu ga branit. On definitivno gine na svakoj utakmici i nije zasluzio od vas onako omalovazavanje, on nije Ronaldinjo ali covjek se trudi daje 100% sebe, pa i ako nije to nesto on ipak zeli trci pokusava a ovi ostali ?
Kad ste zadnji put vidjeli da je Sedorf posteno potrcao da ne govorim o Shevi Pirlu i sl.
Zato ostavite njega na miru mada se slazem da ne moze igrati zajedno sa Gattusom , samo jedan od njih moze biti u sastavu...
Old 17-09-2008, 04:12   #14812

bLOND !-,-!

Registered User

bLOND !-,-!'s Avatar

bLOND !-,-! is an unknown quantity at this point
u kolko sati je sutra tekma ? i jel se zna mozda prvih 11 ?
bLOND !-,-! is offline   Reply With Quote
Old 17-09-2008, 06:58   #14813

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Ja sam jučer gledao Inter, nisam želio gledati Chelsea ( iako sam tu snimku pogledao... i eto to je način da vrlo efikasno padnete na faxu )...

Mourinho je možda seljačina koja puno priča, ali zato njegovi igrači napreduju i dobijaju na samopouzdanju. Adriano mu se zahvaljuje kao bogu, tvrdi da mu je dao motiva i samopouzdanja, Ibra kaže da je najbolji trener kojega je imao itd... Inter igra defanzivno i još uvijek ne previše dobro, ali su čvrsti i točno znaju što žele.

Mourinho je komentirao kako je od Adriana tražio da igra između stopera i beka, i da je baš s te pozicije došao do šanse za gol... ja SUMNJAM da je naš trener sposoban za takve detalje u igri.

Mi imamo VELIKIH problema, a oni dolaze zbog neprofesionalnosti ljudi u klubu. Počevši od Carla, pa igrača kao što su Maldini ( žao mi je ali tako je...), Seedorf, Pirlo, Sheva ( koji ce nam on k...? ), Favalli, Dida...

Milan mora uzeti 5 vrhunskih i mladih igrača iu pravog trenera, i to je to. Sva druga polu-riješenja nisu nisu dostatna.

Mi igramo 4-5-1, ali u toj formaciji moraš imati ova dva iza špice koja trče kao manijaci, a to nama Dinho ne može. Joiš jeu sredini Pirlo kojeg boli k... za formu...i ode sve.

Ove sezone slobodni su bili: Cappello, Lippi, Mourinho, Scolari... budale, mi ostali na ovom klaunu. I sada hoće drugog klauna Rijkaarda.

Riješenje? Neka Galliani počne raditi svoj posao i raditi na serie a tržištu ( Dossena ( otišao u L'pool, a odličan bek ), Zapata, Frey...), pratiti mlade igrače talijanske repke ( Juve: Marchisio, Nocerino, De Ceglie, Giovinco, Criscito, Chiellini...) i ne propuštati igrače kao što su Ballack, Maxvell, Maicon... Novi trener i normalni pritok novca sa sponzorima koji nisu vezani uz Berlusconievu mafiju.

Interwiew sa Berlusconiem na RAI:
novinar:" viđeni ste da u Fiat Pandu ulazite sa drugim čovjekom Sicilianske mafie. Je li to istina?"
On: " ne bih ni mrtav ušao u Fiat Pandu..."
Novinar:" Optužuju vas da pereten novac preko...itd..."
On:" ja da hodam po vodi, oni bi rekli: vidi ga, ne zna plivati!"
----------------------------------------------------------------

taj tip je zamračio 100%.
Old 17-09-2008, 07:20   #14814

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mrki View Post
Interwiew sa Berlusconiem na RAI:
novinar:" viđeni ste da u Fiat Pandu ulazite sa drugim čovjekom Sicilianske mafie. Je li to istina?"
On: " ne bih ni mrtav ušao u Fiat Pandu..."
Novinar:" Optužuju vas da pereten novac preko...itd..."
On:" ja da hodam po vodi, oni bi rekli: vidi ga, ne zna plivati!"
----------------------------------------------------------------

taj tip je zamračio 100%.
Koji kralj

Inace, sinoc sam gledao gourcuffa i decko stvarno dobro igra, vidi se da je opusten i slobodan u igri, preuzima rizik, nesto sto mu je bilo totalno strano kad je bio u milanu...

Sada kad nema pirla, protiv ovakve smijesne momcadi kakav je zurich, mi moramo igrati u sljedecoj formaciji ili je ancelotti stvarno totalno zamracio:

flamini-ambro(emerson)
kaka-pato-seedorf
borriello

znaci 4-2-3-1

Ako opet stavi tri na poziciju zadnjeg veznog protv svicarskih amatera, onda je stvarno sve otislo u k....
geoff is offline   Reply With Quote
Old 17-09-2008, 07:56   #14815

Acmir^

Registered User

Acmir^'s Avatar

Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
Acmir^ is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by MIRZA View Post
Ono što očigledno nedostaje igračima je motivacija,do sada nisam napadao Carla, ali ovaj put i ja stajem na stranu onih koji ga napadaju, glavni i odgovorni za motivaciju igrača je trener, sposoban trener svojim govorom na treninzima, a pogotovo u svlačionici pred tekmu treba da probudi 'zvijer' u igračima i da ih pravo nabrije na tekmu, gledajući naše igrače, toga kod nas nema ni 1%....

slazem se sa tobom da trener treba motivirati igrace ali znas Carlo je vise dugo vremena trener Milana i svi se ponasaju prema njemu ko prema drugara on nema nikakav autoritet. Isto nija lako motivirati ova nase igrace koji imaju osvojeno sve i boli ih kurac, imama mnogo starih igraca koji se ne mogu motivirati kad igraju u seria a, koji igraju kako sto treba samo protiv velikih timova i to je veliki problem koji Carlo sam ne moze resiti ako nema pomoc Galiania i Berluskonija posto oni kupuju sve igrace.

Life ends when you stop Dreaming; Hope ends when you stop Believing; Love ends when you stop Caring; so Dream, Believe and Care. Life is really beautiful!
Acmir^ is offline   Reply With Quote
Old 17-09-2008, 08:21   #14816

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Ako Carlo ne moze sam sredit stvari u svlačionici neka ide u 3 p m , neka podnese ostavku i neka dodje neko ko to moze...
Old 17-09-2008, 09:55   #14817

klanfa

Registered User

klanfa's Avatar

Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
klanfa is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by uvijek_rossoner View Post
Ako Carlo ne moze sam sredit stvari u svlačionici neka ide u 3 p m , neka podnese ostavku i neka dodje neko ko to moze...
tako je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
klanfa is offline   Reply With Quote
Old 17-09-2008, 12:06   #14818

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Ma Ja i Klanfa se "gotov" u svemu slažemo
Old 17-09-2008, 12:11   #14819

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

MILAN-ZURICH: CALLED UP ROSSONERI
9/17/2008
MILANELLO - Carlo Ancelotti calls up 18 players for Milan-FC Zurich:
Dida, Kalac, Antonini, Bonera, Darmian, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Ambrosini, Emerson, Flamini, Gattuso, Borriello, Kakŕ, Pato, Seedorf, Shevchenko, Ronaldinho.
Not called up: Maldini, Pasini, Zambrotta.
Not available: Senderos, Pirlo, Inzaghi.
Old 17-09-2008, 13:40   #14820

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
A zašto nema Abbiatija???Pa da li je on stvarno pukao,pa to nam je jedini golman koji je trenutno ok,nije valjda da njega krive za nešto??Jooj popizdit ću od ovakvih poteza više majke mi,kakve budale!!Je li to sigurno za ovih 18?
deejaysale is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules