![]() |
|
|
#14836 |
|
Registered User
![]() |
Possible Formation (4-3-1-2): Dida; Antonini, Bonera, Kaladze, Jankulovski; Ambrosini, Flamini, Seedorf; Kaką; Pato, Borriello
goal.com |
|
|
|
|
|
#14837 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Po meni jebena formacija stim ce vjerovatno seedorf igrati na mjestu Pirla ili ce tu ulogu uzet Flamini kako god jako dobro izgleda!!
|
|
|
|
|
|
#14838 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Dobar sastav,ali zašto Dida kad Abbiatti brani kako treba!Javljaju mi neki iz Milana da je to neki dogovor da Dida brani Europu,a Abbiatti Ligu,ne mogu vjerovat,sve je u kurcu i oni se jioš dogovaraju oko golmanskog mjesta ko na placi,meni jedan tebi dva i slično,uffff
|
|
|
|
|
|
#14839 |
|
Registered User
![]() |
da, i vidim da ima nekih "radikalnih" promjena, npr Dida na golu odjednom, antonini, , boriello ( a ne sheva ), maldini na tribinama , a isto tako vie ne igramo sa 2 ofanzivna vezna, nego jednim, a imamo i 2 klasične pice, a najzanimljivije ce mi bit gledat seedorfa na poziciji pirla, ko zna, mozda se bolje snadje....
|
|
|
|
|
|
#14840 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ja se slazem sa ovim rotiranjem, imamo jako puno igraca i svaki je kvalitetan tako da treba malo balansirati, a sad za golmana bas i ne znam jer oni se nesto i neumaraju cak sta vise postaju jos sigurniji pa ovaj potez sa didom i abiatiem mi i nije bas jasan ali dobro samo neka nema Kalca na golu ja se odmah naježim kad njega vidim na golu...
|
|
|
#14841 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() Sad ce bit super kad sve bude lijepo funkcioniralo, a dida ko u najboljim vremenima zajebe dva,tri istrcavanja i opa..par golova Nego, sto se tice gile, ja sam ga uvijek kritizirao,ali moram rec da sam tada tvrdio da je zrtva formacije milana, sto se sada u fiorentini pokazalo tocnim. On je sjajan u 16ercu, posebno glavom i njemu je u milanu falilo pravih centarsuteva jer mi nismo igrali preko krila, neg sve kroz sredinu. A kad bi se i stvorila prilika za nabacivanje, oddo bi ju poslo na treci prsten, a marek u koljeno prvog do sebe |
|
|
|
|
|
|
#14842 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Kolko sam ja umeo da razumem, ipak nece Boriello startati danas, Sheva kako sto kazu odradio solidan trening i da ce on biti u startnih 11, sastav jos nije objavljen, a to sto se pise svi znamo da se moze promeniti.
Od to sto sam razumeo Dida ce sigurno braniti, Kaka je suguran u prvih 11 isto ko i Sheva, za Amrosinija netreba nista govoriti, ako neko ima sigurno mesto u timu Milana to je on. Sto po meni je i najveca greska Carla i da je to glavni uzrok za nasih losih rezultata, ali to je po meni, ja iskreno nikad nisam postovao a i nikad ne cu ga postovati. Kad bi ja sastavljao tim u njemu sigutno ne bi bio on, imamo toliko mnogo potencijala, imamo tako strasne igrace, ali ti igraci nemogu dobiti sansu zbog dve jako silne stvari, Prva je strasno losa taktika naseg cenjenog majmuna, ovaj trenera, a Druga je Ambro. To je to otisli smo u k***c.
|
|
|
|
#14843 |
|
Registered User
Fave Players: milLaNelO laDs
![]() |
To je bas tako da nije bilo Ambrozinija rezultati bi bile jos gorih..
|
|
|
|
#14844 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ovo što Milan radi sa golmanima je sprdačina i dokaz neprofesionalnosti trenera i struke!! Pa nije to školska ekipa pa sad malo ja branim, pa ajde ti, pa onda biu opet ja jer mi se brani...pa ajd neka Seedorf igra polušpicu jer nije dvije godine pošteno trenirao pa ne može trčat...a nije ni Pirlo pa neka bunari lopte... SRAMOTA!
Abbiatti je golman koji je tek došao i treba vremena da stekne sigurnost! Oni su svi lakrdijaši, i taj Tassotti i Ancelotti i Galliani itd... To što Milan plaća Didu 4mln na godinu ( ili koliko već ) je njihova glupost koju trebaju riješiti, ali ne na ovaj način! Sjetite se kako je Jankulovski igrao pod Spallettiem, Bonera pod Prandelliem, Gila pod Prandelliem sada, Gourcuff kod Blanca, Oddo u Laziu, Boriello zabije 19 golova u Genovi! Pa jebote nije to slučajno! Vidjet ćete danas koliko Milan ima u glavi uigranih akcija - 0! Oni sada vrše razgovore sa igračima, kondicijskim trenerima itd...pa di su bili preko ljeta? Ma ovo je živa sprdačina i muka mi je već. Sramota.
|
|
|
|
#14845 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Gdje ima prenos MILANA...._???
|
|
|
#14846 |
|
Registered User
Fave Players: franco,ricky,paolo,marco...weah
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14847 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
u igracima nije problem nego u samom klubu MILANU evo gila dao oba gola za firencu,u parmi bio najjaci,gurkuff najjaci igrac bordoa,borijelo dao 19 golova...znaci da nas je uhvatilo interovo prokletsvo od pre nekoliko godina.......!!!
|
|
|
|
#14848 | |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Pato,
![]() |
Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#14849 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Da ima,ali ce biti kodirano...Barem tako pise na textu...Rete 4
|
|
|
#14850 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Nije to nikakvo prokletstvo nego problem u glavama vodećih ljudi kluba ko što je godinama i u INteru bio problem u Morattijevoj glavi,a kad je malo pustio ljude da rade svoj posao sad mu se vraća onako kako treba,nažalost on je skužio!
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|