![]() |
|
|
#14881 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Kazu da u Milanellu sada kamere prate treninge i da ce se od sada to primjenjivati,
kao navodno nema vise zajebancije i šprdanja na kraju svakog treninga pregledat ce se snimke i zakljucit ko najbolje radi i na osnovu toga dolazit u prvi tim. Fino Fino....
|
|
|
#14882 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Quote:
![]() Sada će Pato igrati napokon naprijed! ![]() Jucer napokon normalna formacija i normalna postva igre! Sheva pokazao neka poboljšanja u spremi ali još mu fali brzine i sigurnosti, ali trudio se. Iako je ne vidim po čemu je on to spremniji od Boriella i Pata, jer malom Patu samo treba malo samopouzdanja i moći će igrati dobro kontinuirano, a ovako samo na bljeskove pokazuje talent. Lopta mora još malo brže ići i to je to. Dinho neka trenira, a protiv Lazia samo umjesto Antoninia Zambrotta i umjesto Sheve Boriello! Forza Milan!
|
|
|
|
|
#14883 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
jebali smo im kevu !!!
svaka čast Patoo..., al je i Borriello lijepo zabio...pjavooo!
|
|
|
|
#14884 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Pirlo van terena 2 mjeseca prema mediasetu i corielle u nedleju ovaj sastav:
Abiatti Brotta-Maldini-Kaladze-Jankulovski Ambrosini-Gattuso Kaka-Seedorf-Ronaldinho Sheva |
|
|
|
|
|
#14885 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Dobar sastav ali mislim da u njemu ipak fale Pato i Flamini, jedino mi se nedopada to sto igramo sa dva razbijaca, nijedan od njih dvoje nezna da povice igru, zato mislim da umesto Rina ili Ambra dodje Flamini.
|
|
|
|
#14886 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Meni se bas ne sviđa taj sastav,umjesto Sheve Boriello,umjesto seedorfa Pato,a umjesto Ambra ili Rina obavezno Flamini koji je od svih igrača u najboljoj formi dosada,naprosto nevjerojatno da Flamini nije u sastavu??
|
|
|
|
|
|
#14887 |
|
Registered User
![]() |
po ovom sastavu mi se čini da je milanu više stalo do kupa uefe a ne do scudetta, .... katastrofa, izgubit cemo opet... pa jbt flamini je najbolji igrac milana i oni njega ne stavljaju u sastav, to kao da man united ne stavi ronalda u prvih 11, pa omg..... ambrosini, ?? pa cemu on sluzi ak imamo gatussa u sastavu.... seedorf !!?? , pa sta ce nam on ak imamo u sastavu i kaku i ronaldinja, ,!?!?! i opet igramo sa jednom špicom, koji zapravo sam po sebi i nije potpuna špica, ( ko inzaghi i boriello )
|
|
|
|
|
|
#14888 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Ne sviđa mi se sastav...
al eto...red je i Rina ubacit , pa kud puklo da puklo!
|
|
|
|
#14889 | |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Pato,
![]() |
Quote:
bez alexandre ovaj sastav nije bas najbolji jer je pato najbolji napadac u milanumoze da igra samo sa 1 zadnji vezni i umesto ambro da igra pato ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#14890 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Čekajte, ovo nije službena formacija...
|
|
|
|
|
|
#14891 |
|
Registered User
![]() |
njet, ovo je samo prema najavama medija, iako vidim da goal.com kaze da ce bit ovaj sastav ;
Possible Formation (4-3-2-1): Abbiati; Zambrotta, Bonera, Maldini, Favalli; Ambrosini, Flamini, Seedorf; Kakŕ, Ronaldinho; Borriello |
|
|
|
|
|
#14892 |
|
Registered User
![]() |
i jos nesto
jel postoji ikakav pouzdani nacin gledanja milanovih tekmi prek interneta, pod pouzdani smatram : da je cista slika, da ne prekida,šteka i slicno, i da cu uvijek bit siguran da cu moc na miru odgledat cijelu tekmu bez ikakvih prekida (onih buffering, loading, not broadcasting i slicno) a sto se tiče trosenja mb-a mi je svejedno, jer imam flat... |
|
|
|
|
|
#14893 |
|
Registered User
![]() |
Los sastav, mjesto sheve boriello ili pato, a mjesto ambra ili rina mora igrati flamini...ali kao sto sam se bojao i reko, kad ambro i rino budu spremni, ode flamini na klupu...ipak je to nas trener
|
|
|
|
|
|
#14894 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Nesta, R80, T.Silva, Pato
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#14895 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Vidim gore iznad dvoje-troje kažu Flamini bi trebao umjesto Ambra, a što ne bi umjesto Gattusa???
U zadnje vrijeme Ambro je puno bolji od Rina, zbog odanosti Milanu je jedan period bio izgubio i mjesto u repki, čovjek kada igra igra srcem i izgara na terenu, a ne kao pojedine primadone.. da Bog dom imamo više Ambrosinia... FORZA AMBRO!!!
|
| Tags |
| balkan |
|
|