AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 19-09-2008, 13:48   #796

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Мене Гуле ти не си ми јасен, што има на мене да ми се докажува, у ниеден пост ме немаш побиено, у 80% од моите постови ти викаш така е, и кажи ми ајде што има да ми докажува, а ако не сте знаеле, секој играч си има своја улога во тимот, головите се шлаг на торта, ако секој си ја извршува својата задача резултатот е неминовен, а Пато е уште наивен за да игра фудбал каков од него и се очекува, затоа е тука Шева, ако има некој подобар од него за тоа здравје.

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 19-09-2008, 14:28   #797

buco71523

Registered User

buco71523's Avatar

Fave Players: Shevchenko, Pato,
buco71523 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by dim4e91 View Post
Е бати работа ако е донесен за да се отвара а не за да дава голови!
sheva barem znae toa da go napravi a ako mu dojde sansa ke dade i gol sekako , pa vo chelsea drogba ja odigra najdobrata sezona bas sheva koga otide tamu da mu otvara,
i nemojte da mi go falite karlo nemase kako da go igra pipo pa morase pato da go pusti veke ednas a masinat pokaza sto znae i umee ,pa fala bogu i borielo zaigra mislam ako pato igra so sheva ili borielo milan sekogas ke pobeduva , a ovaa pobeda nikako ne doaga od karlo tuku ova morase d se pobedi bidejki zurcih ne e na nivoto ni na naj slabiot tim vo seria a
buco71523 is offline   Reply With Quote
Old 19-09-2008, 16:03   #798

dim4e91

Registered User

dim4e91's Avatar

Fave Players: kaka pirlo nesta maldini gatusso
dim4e91 is on a distinguished road
Пеце брат не те разбирам треба ли да ти цитирам некој од претходните постови каде што се жалеше демек како можело се игра се прават акции се прават шанси а гол нема се чудеше е сега викаш дека подобро е некој да се отвара а не да дава голови утка ти е тоа ке го вратиш зборот за анчелоти во недела!
Old 19-09-2008, 19:07   #799

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Quote:
Originally Posted by dim4e91 View Post
Пеце брат не те разбирам треба ли да ти цитирам некој од претходните постови каде што се жалеше демек како можело се игра се прават акции се прават шанси а гол нема се чудеше е сега викаш дека подобро е некој да се отвара а не да дава голови утка ти е тоа ке го вратиш зборот за анчелоти во недела!
Братче ти си тој што ми ги извртува зборовите во своја корист, не е точно тоа, си кажуваш како што ти одговара. Така да од една пишљива победа против Цирих, која не е ни во рангот на Вардар вие дигате фама и барате да го величам тој што едвај го чекам моментот кога ќе го шутнат.
А ќе биде брзо, искрено мислам дека уште у недела, кога Пандев и Зарате ќе ни го закачат па ќе се смееме.
Затоа што пак ќе истрча со 3 ДМ играчи и ќе се усере пошто само тоа знае, така ако немате што муабет да правите не ми ги извртувајте зборовите и ич не ме прашуваје за тој неќам ни да го именивам.

FOREVER
Old 19-09-2008, 19:08   #800

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

За него никад нема да го вратам зборот, само кога ќе си замине. Ја останувам на своето дека неговото време во Милан заврши, крај на муабетот.

FOREVER
Old 20-09-2008, 03:14   #801

dare_roma4ever

Registered User

Fave Players: Totti,Menez,Vucinic,De Rossi....
dare_roma4ever is on a distinguished road
грачот од средниот ред се повреди на тренинг во вторникот, но се милсеше дека повредата не е сериозна. Сепак, денешните тестови покажаа дека проблемот е серозен и официјалната веб страница на Милан потврдид ека Пирло има искинат мускул на десното бедро.

29-годишниот фудбалер ќе биде надвор од игра помеѓу 45 и 60 дена и ќе го пропушти и следниот натпревар против Бугарија со италијанскиот состав во рамки на квалификациите за светското првенство 2010, како и дербото против Лацио викендов.

Интересно е тоа што поранешниот фудбалер од Бреша досега нема посериозна повреда и ова му е првиот проблем со мускулите.
dare_roma4ever is offline   Reply With Quote
Old 20-09-2008, 06:54   #802

dim4e91

Registered User

dim4e91's Avatar

Quote:
Originally Posted by pece4ever View Post
Братче ти си тој што ми ги извртува зборовите во своја корист, не е точно тоа, си кажуваш како што ти одговара. Така да од една пишљива победа против Цирих, која не е ни во рангот на Вардар вие дигате фама и барате да го величам тој што едвај го чекам моментот кога ќе го шутнат.
А ќе биде брзо, искрено мислам дека уште у недела, кога Пандев и Зарате ќе ни го закачат па ќе се смееме.
Затоа што пак ќе истрча со 3 ДМ играчи и ќе се усере пошто само тоа знае, така ако немате што муабет да правите не ми ги извртувајте зборовите и ич не ме прашуваје за тој неќам ни да го именивам.
Ај ставиме кладба дека утре ќе ги побрдиме лацио минимум 2 разлика?
Old 20-09-2008, 07:22   #803

Gule-Pirlo

Registered User

Gule-Pirlo's Avatar

Fave Players: Pirlo,Bierhoff,Maldini,Nesta,Kaka..
Gule-Pirlo is on a distinguished road
хахахахха што ќе се кладиш ако изгуби нема да ти дае ништо хахахах

Gule-Pirlo is offline   Reply With Quote
Old 20-09-2008, 07:24   #804

dare_roma4ever

Registered User

hahahahahahahahahahah
Old 20-09-2008, 12:18   #805

MacedonianFan

Registered User

MacedonianFan's Avatar

Fave Players: KAKA , NESTA,GATUSO PIRLO, MALDINI,INZAGHI ALL....
MacedonianFan is on a distinguished road
Фала Бојан, само што сакав да му пишам нешто, ама ти убаво му објасни, ако сака да вреѓа, на друго место, тоа што од нечиво мислење он оценува дека тој е глуп, докажува нешто обратно.

За Амросини сакав да кажам нешто, Карло со него прави голема грешка, благодарност на тоа што седел 8 години на клупа и не добивал шанси последниве 6 не излага од игра, добро,и добар играч е, али мислам дека Фламини и Гатусо вредат повеќе од него, муабетот ми е дека покрај Пирло треба га игра само уште еден ДМ, значи дали е тоа ќе биде Амбросини или Гатусо или Фламини не е важно, важно е дека со тројца не ја бива.
Е сеа пошто еден овие двајцава мораат да играат покрај Пирло, тоа му ствара прблем на Карло, затоа што и Амбро мора да игра, а со тоа Милан губи во офанзива, значи од имаме еден шпиц помалце.
Она што го видов вчера е она што ни треба цела сезона, значи имаме двајца ДМ во средина, Фламини и Амбросини, и одма се виде колку у ствари Милан е јак, Кака и Сидорф позадина на Шева и Пато, уф колку беше супер.

Kako prvo jas sum za milan znaesh od koga nogo oddamna taj so sede do Anceloti Tassoti go gledash taj igrashe desen back na milan ka igra Rajkart van basten Gulit ka dojde Savicevic Boban tava 93 godina nogo od damna jas sum celo vreme za milan i ka gubel od od Ajaks 96 klajvert ka go dade golo i posle ka im trgna nazad so so nogo zvezdi ama aj sa ne sum tuka da se faleme koj kolku na viva za Milan site go sakame nogo zboro mi beshe jas sum od strumica i so Gockata imame trenirano sedum godini footbal i imam dobieno nekoj informacii oti poslednite dve utakmici se namesteni so Genova i BOlogna Milan da izgube.
E sea za Ambrossini ako mislash deka e nogo jak i deka nogo trce tisi u golema zabluda nogo golema da ima nekoj so igral fodball ke ti kaze kolku si greska ama aj nema vrska sakajte go vie Ambrossini on e nogo ""jak"" igrac ama kolku dobro bi Igrale Flamini, Seedorf, KAKA , Ronaldinho Pato i Borielo evaaa jas mislam taj tim ima de se sete niz italia ke gi prettrcuva site timove kakov inter kakvi bakrace
tuku aj nejkam da se karame sa za tava oti ne nose dobra sreka jas sam lud po milan znam oti ste i vie i taka aj so sreka utre so Lazio samo da ne ne Zaeba Gockata (Pandev) ciao Rossoneri FORZA..........
Old 20-09-2008, 13:14   #806

dim4e91

Registered User

dim4e91's Avatar

Quote:
Originally Posted by MacedonianFan View Post
Фала Бојан, само што сакав да му пишам нешто, ама ти убаво му објасни, ако сака да вреѓа, на друго место, тоа што од нечиво мислење он оценува дека тој е глуп, докажува нешто обратно.

За Амросини сакав да кажам нешто, Карло со него прави голема грешка, благодарност на тоа што седел 8 години на клупа и не добивал шанси последниве 6 не излага од игра, добро,и добар играч е, али мислам дека Фламини и Гатусо вредат повеќе од него, муабетот ми е дека покрај Пирло треба га игра само уште еден ДМ, значи дали е тоа ќе биде Амбросини или Гатусо или Фламини не е важно, важно е дека со тројца не ја бива.
Е сеа пошто еден овие двајцава мораат да играат покрај Пирло, тоа му ствара прблем на Карло, затоа што и Амбро мора да игра, а со тоа Милан губи во офанзива, значи од имаме еден шпиц помалце.
Она што го видов вчера е она што ни треба цела сезона, значи имаме двајца ДМ во средина, Фламини и Амбросини, и одма се виде колку у ствари Милан е јак, Кака и Сидорф позадина на Шева и Пато, уф колку беше супер.

Kako prvo jas sum za milan znaesh od koga nogo oddamna taj so sede do Anceloti Tassoti go gledash taj igrashe desen back na milan ka igra Rajkart van basten Gulit ka dojde Savicevic Boban tava 93 godina nogo od damna jas sum celo vreme za milan i ka gubel od od Ajaks 96 klajvert ka go dade golo i posle ka im trgna nazad so so nogo zvezdi ama aj sa ne sum tuka da se faleme koj kolku na viva za Milan site go sakame nogo zboro mi beshe jas sum od strumica i so Gockata imame trenirano sedum godini footbal i imam dobieno nekoj informacii oti poslednite dve utakmici se namesteni so Genova i BOlogna Milan da izgube.
E sea za Ambrossini ako mislash deka e nogo jak i deka nogo trce tisi u golema zabluda nogo golema da ima nekoj so igral fodball ke ti kaze kolku si greska ama aj nema vrska sakajte go vie Ambrossini on e nogo ""jak"" igrac ama kolku dobro bi Igrale Flamini, Seedorf, KAKA , Ronaldinho Pato i Borielo evaaa jas mislam taj tim ima de se sete niz italia ke gi prettrcuva site timove kakov inter kakvi bakrace
tuku aj nejkam da se karame sa za tava oti ne nose dobra sreka jas sam lud po milan znam oti ste i vie i taka aj so sreka utre so Lazio samo da ne ne Zaeba Gockata (Pandev) ciao Rossoneri FORZA..........
E сега јас ќе ти кажак како го сваќам тоа третиот dfm гледате ли дека одбарнана ни е крш и еден од тие е задолжен цело време да игра нешто поназад за да затвори некоја дупка во одбрана ама сега после повредата на пирло највероватно ќе биде само со 2ца dfm и ќе има повеќе офанзивци. Ама едно е сигурно лацио ни се пациенти и ќе ги скапеме утре!
Old 20-09-2008, 16:15   #807

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

MILANELLO - Here are the called up players of Carlo Ancelotti for the match against Lazio:
Abbiati, Dida, Antonini, Bonera, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Zambrotta, Ambrosini, Cardacio, Emerson, Flamini, Gattuso, Borriello, Kaką, Pato, Seedorf, Shevchenko, Ronaldinho, Viudez.
Unavailable: Nesta, Senderos, Pirlo, Inzaghi.
Players not called up: Darmian (playing with the Primavera).

FOREVER
Old 20-09-2008, 16:40   #808

Gule-Pirlo

Registered User

Gule-Pirlo's Avatar

Fave Players: Pirlo,Bierhoff,Maldini,Nesta,Kaka..
Gule-Pirlo is on a distinguished road
Даре честито победа на Рома.
Ние очекуваме ист резултат со Лацио.

Gule-Pirlo is offline   Reply With Quote
Old 20-09-2008, 17:20   #809

dim4e91

Registered User

dim4e91's Avatar

Пеце е нешто лут и чека милан да киксне утрееее па да почне да ми докажува за Анчелоти и како тоа шева од некој сон ќе се враи од мртвите
Old 21-09-2008, 02:18   #810

dare_roma4ever

Registered User

sea vidov sostavot na milan roni ke vi sedi na klupa borielo u napad

Posting Rules