![]() |
|
|
#14896 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ni Maldini, Ni Favali netrebaju igrat a Flamini mora... e sad...
E sad jedna lijepa vijest (kako kome) . sSilvio Berlusconi je rekao da ce za Milan pocet pravit novi stadion koji ce biti samo AC Milanov, imat ce 70 000 mjesta i trebao bi biti gotov do 2015. god. To ce biti nesto savrseno sto svijet jos nije vidio i kostat ce oko 600mil . Za mene je ovo lijepa vijest mada i San Siro nosi mnogo uspomena ali je i dotrajao i previse bi kostalo da ga se renovira... I samo da oni pacovi nisu sa nama na stadionu....
|
|
|
#14897 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Greška nad greškama. Koliko se sjećam na San Siru je prvobitno igro Milan. Inter se kasnije priključio što praktički znači da Milan bježi sa svoga stadiona potpuno nepotrebno. Mislim da ne postoji neki realno - objektivan razlog da Milan napušti San Siro. Ako se ovo dogodi, mislim da je to onda definitivna potvrda onog što odavno sumnjam, da je senor Silvio - senilan.
"The stadium construction started in 1925 in the Milanese district of San Siro, which gave its original name. The idea to build a stadium in the same district of the horse racing track, belongs to the man who then was the president of A.C. Milan, Piero Pirelli. The architects designed a stadium only for football (there is no athletics track in it). The inauguration was on 19 September 1926, when 35,000 spectators saw Inter defeat Milan 6-3. Originally the ground was home and property of AC Milan. In 1947 Internazionale became tenants and the two have shared the ground ever since. Although Giuseppe Meazza played for both Internazionale and AC Milan, he enjoyed more success at Inter and is more favoured by the Inter faithful; as a result, Milan fans favour the term San Siro for the ground." Last edited by milanista mosta; 19-09-2008 at 18:24. |
|
|
|
|
|
#14898 |
|
Registered User
![]() |
za one koji nemaju satelitsku/kablovsku..kakvu god..mozete pratiti milanove utakmice na www.justin.tv i kucate ac milan...tu ce vam prikazati tekmu, snimak nije nesto, al bolje ista nego nista
![]() |
|
|
|
|
|
#14899 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Quote:
![]() Šalim se, imaš www.myp2p.eu, ili taj justintv... to ti je to, uglavnom se moze naci ok slika. Ja sam Zurich gledao preko www.myp2p.eu i tamo preko tvantsa ( imaš 3,4 programa koji rade dobro, njih tamo skineš: sopcast, tvants, TVU...). Slika je bila ok, nije štekalo. A super je to tako gledat Milan preko rapskih programa, pa preko Tajlanda, Koreje, Brazila... ![]() A ovaj sastav za Lazio mi nevalja ni jedan! Moj prijedlog: Abbiatti-Zambro-Kaladze-Bonera-Jankulovski-Flamini-Gattuso-Seedorf-KAka'-Boriello-Pato! Pato obavezno! A Gattusa bih stavio u ovoj tekmi ispred Ambra samo zato što brže pokriva prostor u kontrama, a i igrao bi desno sa Zambrottom, pa bi Zambrotta praktički u fazio napada igrao krilo čisto.
|
|
|
|
|
#14900 | |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Quote:
Flamini covjek treba odmora sobzirom da cemo u iducih 14 dana odigrati 5 tekmi bice mjesta za sve,Flamini je igrac prvih 11 to je to.. Gattusa ce Ancelotti slicno isporbati kao sad i Didu koji se pokazao mnogo nesigurnim,opet kako bilo mislim da nas sutra oekuje teska tekma Lazio je odmoran icice na trku 100%!! |
|
|
|
|
|
|
#14901 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Sheva ce svoj prvi i drugi gol dati protiv Intera, svi dobro znamo da na svaku utakmicu protih intera Sheva je davao golove, tako da ja na tu utakmicu ocekujem vise od njega, a za sutra i nenadam se puno posto sam vide da ce Carlo igrati sa Bonerom i Maldinija u sredini odbrane i sa 3 DM Ambra, Rina i Flaminija, sto znaci opet se branimo, samo smo protih Ziriha imali dupe da igramo nesto otvorenije.
|
|
|
|
#14902 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
Ambro cak moze i zabiti iz prekida,dok Rino ni u snu... Cak je i Shewa rekao da se osjeca sve bolje i bolje,i da ce uskoro biti pravi..Daj BOZE...Iako mislim da ce Milan poceti igrati kako treba tek poslije Reprezentativnih pauza u oktobru..Ipak to je neuigrana ekipa,vecina igraca nije bila vise od par dana sa ekipom na pripremama i to se moralo odraziti na igru.... Forza Milan...
|
|
|
|
#14903 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#14904 |
|
Registered User
![]() |
Ma kakvo ba bjezenje sa San Sira? Znam da je Milan prvi poceo igrat ali to NIJE MILANOV stadion nego gradski stadion koji dijeli sa Interom i nemamnikakve veze ko je prvi poceo igrati na njemu. Nosi mnogo mnogo uspomena ali svi klubovi teze ka boljem a od stadiona i trening centara se krece a mi imao najboli trening komplex na svijetu e sada nam jos fali taj PRIVATNI stadion KOJI CE NARAVO sa sobom nosit mnoge pratece objekte koji ce ga odplacivat i manje vise odrzavat. To nam treba...
Procitao sam na planetmilan
|
|
|
#14905 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Ja nisam za napuštanje San Sira....
Zašto napustiti stadion na kojem igramo desetljećima i koji je donio toliko lijepih uspomena?? Zašto?? Možda da se zaradi više, da se u skolpu novog stadiona uklopi više marketa, butika isl sranja.... Pustite Engleze i Švabe i njihove nove stadione, oni su još davno izgubili smisao za pravi fudbal, pogotovo ovi prvi...jebo biznis...
|
|
|
#14906 |
|
Registered User
![]() |
Svi imamo svoje misljenje, a moje je da trebamo napraviti sebi novi stadion, puno komforniji i sve sto novo doba nosi. Ovaj San Siro nece jos dugo izdrzati, svako dvije godinega doradjuju a za 10-15 godina ce doci pravila koja San Siro nece moci ispunjavati jer je to stari stadion koji je nekoliko puta renoviran i koji nece moci zadovoljiti kriterije Uefe i Fife u buducim vremenima. Nigdje veze svi se vezemo za to ali nakon dvije godine niko vise ne bi ni spomenuo san siro i sto mi najvise ide na k.... hocu da nam se stadion zove po nekoj nasoj ali samo nasoj legendi a ne Guzepe Meaza koji je Legenda Intera mada mislim da je igrao i za Milan ali vrlo malo... Ali eto vidjert cemo sta ce biti...
|
|
|
#14907 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Quote:
Očekujem čak Ambro-Rino-flamini-Seedorf-Kaka'-Boriello sutra...
|
|
|
|
|
#14908 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
I ja Mrki ocekujem istu tu nedobitnu formaciju sa DM igraca, jebiga obaj majmun nije normalan vidi da dve godine igra pogresnu taktiku sa Ambra i Rina zajedno, pa covece to su trkaci isti igraci, nama treba u ekipu samo jedan pored nekog ko zna da igra poput Pirla, sta ce mu tri takva, samo gubimo u ofanzivi, a to znaci da ce Pato ostati na klupi, i sledecu godinu mozemoda ga zajmimo u Sao Paolo, ima ovaj majminod njega da uradi drugog Gorkufa.
Iskreno, nekad u sebi pomislim, pa bolje sve da izgubimo samo da maknemo ovog idijot sa nase klupe, nemoze ovako vise.
|
|
|
|
#14909 |
|
Registered User
Fave Players: KAKA , NESTA,GATUSO PIRLO, MALDINI,INZAGHI ALL....
![]() |
AJ nemam komentar svi su tu kako da kazem strucnaci ja znam da ako ne igra Ambrossini bice nam bolje ali Carla ga forsira jeibga to je to ajmo ljudi srecno sutra vidimo se na forum a sad imam posla ciao Ö=
|
|
|
|
#14910 |
|
Registered User
![]() |
Izgleda da ce danas u formaciji igrati ambro-rino-flamini i to je strasno...
A najgore od svega je, kad malo razmislim, sto ta trojka u vezi nikad nista dobro nije pridonijela igri. Za ocekivat je da ako se igra tako gusto u veznom redu, da ce ova trojka potpuno anulirati protivnicki vezni red, ali se to uopce ne dogadja. Bolognu nisam gledao, ali Genoin je vezni red dominirao terenom. O doprinosu u napadu nema smisla govoriti, jer se isti ocituje jedino kad ambro da gol glavom I sada taj covjek od trenera, barem prema gazzetti, ostavlja na klupi pata i shevu (kaki god bio, bar je napadac), i igra opet tu promasenu formaciju |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|