![]() |
|
|
#14941 |
|
Registered User
![]() |
evo i ocjena od goal.com
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=875362 btw, jeste primjetili seedorfovu loptu prema zambrotti, malo prije patovog gola, .... savrseno |
|
|
|
|
|
#14942 | |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#14943 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Mnogo vam 3 DM-a,sad vam mogo 2...Hocete 2 napadaca dobijete,razvalimo lazio ko beba zvečku!!PA sta je sad vise u pm.Ne kazem da je kraj kriti ali...sto je previse previse je..
|
|
|
|
|
|
#14944 |
|
Registered User
![]() |
pa ja bas mislim da i ne, oni su pravi trkaci, i stvarno pomazu obranu, da nema njih vidio bi kak bi lazio lakše dolazio do šesnejsterca
|
|
|
|
|
|
#14945 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Kažem vidit ćemo kako će stvari ić u slijedećoj utakmici.
|
|
|
|
|
|
#14946 |
|
Registered User
![]() |
I will be present at the match against Inter on Sunday night because the lads promised me a nice present for my birthday which is on the following day.
Don Silvio... ![]() nadam se da ce mu priredit fakat lijepi poklon, npr hat-trick Sheve bi bio sasvim ok |
|
|
|
|
|
#14947 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Eh sad ovakvih utakmica je Milan imo i prosle godine tipa protiv Lazia u Rimu....ali svakako danas potpuno jedan novi Milan rastrcan koji zeli pobjedu kad sam vidio da je Borrielo oduzeo Pandevu loptu ispred naseg gola skocio sam vise nego na sve golove zajedno....sada je vrlo vrloooo bitna sljedece tekma u gostima da potvrdimo dobru igru i da udjemo u 3 pobjede zaredom pred derby
|
|
|
#14948 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Komentirat cu sutra. Inače sljedeća tekma je Reggina tj. Milanov klub, tako da tu nece bit frke.
Na ove bljeskove upozoravao je Sacchi i rekao da se mroa igrati konstantno a ne jednu razvaliti a jednu ništa... Sada ako dobijemo 4-5 za redom onda mozemo reci da dobro igramo. Ovo danas je bilo jako lijepo, iako malo jadno odozada, ali ok. Dinho je nespreman, neka trenira polako. Ne izgleda ljuto, to je znak da shvaća šta mora raditi.
|
|
|
|
#14949 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Navijači Rome napali Spallettija
Tokom treninga Romini navijači prepriječili su put treneru Spallettiju, zahtijevajući odgovore od čovjeka kojeg krive za neuspjehe u posljednjih nekoliko utakmica. Spaletti se pojavio točno u 12 sati ispred stadiona, no dočekalo ga je neugodno iznenađenje. Okružili su ga brojni ratoborni navijači. Situacija je prijetila izmicanju kontroli, nakon što su navijači blokirali ulaz na teren za trening. Zašto igrači igraju kao curice? Ne možemo vas više gledati kako igrate! govorili su bjesni navijači, a Spalletti im je smireno odgovorio: Molim vas, smirite se. Vaš stav nije u redu! Prema izvještajima koja dolaze iz Italije, Spaletti se morao probijati kroz masu i preskočiti ogradu, jer ga navijači nisu htjeli pustiti do Rominog trening terena. Tek nakon dolaska policije situacija se smirila. Inače, već su počela nagađanja o Spallettijevom nasljedniku na klupi Rome, a čovjek kojeg se najčešće spominje u toj ulozi je Carlo Anccellotti.
|
|
|
#14950 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
Quote:
mrki kako je reggina milanov klub??ako mozes da mi objasnis posto neznam o tome nista..
|
|
|
|
|
#14951 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Slazem se sa ovim gore sad vam nevalja ovo sad vam nevalja ono, koji vam je ku...? Ni meni se nesvidja dosta toga ali je rezultat tak koji se gleda na kraju a u ovom slucaju je 4.1. sta bi da dobijamo 1:0 ko juve godinama jebote. JA SE NADAM da je kriza iza nas, ona sinocnja borbenost treba da se zadrzi i dalje i bit ce sve ok. Za Ronaldinha na ovom forumu ili bilo gdje na Svijetu nema niko sta da kaze, Covjek je izmislio fudbal daj decko nije sa ove planete a to sto on izvodi "pete" i te finte to je njegov stil, on samo treba da povrati fizicku snagu i normalno treba mu malo samopouzdanja i bit ce to stari Dinho.
Sad sto se tiče Reggine i ja sam mislio da je to Milanov klub ali nakon onog CALCIOPOLIA i onih dokaza koliko su tekmi prodali Junetu pogotovo ona zadnja za titulu. je sve to bacila u vodu. Reggina nije Milanov klub to je sve juventusovo i nemojte se stim zavaravat. Mislim nekazem da ni Mialn nema svoje kao i inter svoje ali to Reggina Milanu definitivno nije bar ne zadnjih 4-5 godina...
|
|
|
#14952 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Uz sve čestitke na visokoj pobjedi i ja se slažem sa Milanistom Mostar da ne trebamo letit jer opet nije bilo nikakve konkreetne igre ni akcije,samo Ptov gol je iz akcije,ostala 3 su individualna kvaliteta!Obrana katastrofa i sva sreća da su Laziali bili nespretni(onaj mali Zarata je čudo),Zambrottu nisam vidio skoro osim kad je dao gol(Svaka čast),Rino i Ambro jako dobri,ali jednostavno ne mogu skupa i zato umjesto jednog od njih mora igrat Flamini!Kaka polako kreće prema onoj staroj formi,Pato dobar,ali ipak malo nedorečen(mislim da je to zbog nedostatka tekmi pa samim time i samopouzdanja),Seedorf mi se puno više sviđa kad nema Pirla,nekako mi je odgovorniji,više trči i lucidniji je,Boriello me naprosto oduševio i šteta što po meni svoju odličnu partiju nije začinio golom,bilo ga je svuda,u obrani,vezi,namještavao je,skakao,baš pravo osvježenje i sa ovakvim Borielom i Patom u porastu forme mislim da Sheva može dobit zadnjih 15 min!Sve us vemu,bolje je čim se zaigralo sa dva napadača,ali bojim se da će se to opet promjenit jer Carlo jednostavno nema autoriteta da zadrži u kontiniutetu ovu momčad u dobrom stanju!Ako ne pobjedi Inter mora letit i gotovo,a obranu mijenjat iz temelja,stavit tog Darmiana pa nek primamo golove dok ne stekne sigurnost jer kraj ovakvog Maldinija ionako nam dođe na isto!
Toliko |
|
|
|
|
|
#14953 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini
![]() |
Ne mogu da vjerujem da ovdje ima ovoliko pesimizma !!!
Mislim da je u klub odlicana atmosvera,to se moglo vidjeti i kad je sedorf zabio te kad je otisao do runija da zajedno proslave vodstvo!! Protiv lazia smo odigrali sa pola snage i dosli do do pobjede 4:1 ! Misljenja da ce mo iz utakmice u utkamicu igrati sve bolje i bolje!!
|
|
|
#14954 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Mislim da je sinoc pristup utakmici bio drukciji nego u prve dvije, bilo je vise trke i agresivnosti...flamini bi trebao igrat ispred ambra, jer je gattuso sinoc bio odlican, dok kod ambra uvijek imam osjecaj da je sporiji za korak Zadovoljan sam pobjedom, vidi se pomak u odnosu na genou i bolognu, ali sam jos uvijek malo skeptican jer je lazio igrao prilicno otvoreno, dali su kaki puno prostora, a protiv takvih ekipa mi igramo puno lakse nego protiv slabijih protivnika koji se zgusno i zatvore sredinu terena, a mi cijelu igru baziramo kroz individualne kvalitete seedorfa, kake, pata gotovo uvijek kroz sredinu Ronaldinho je totalno nespreman, pa on zadnjih 20 minuta sto je usao nije mogao napraviti niti jedan posten sprint, njega cemo morat cekat jos barem mjesec dana postenih treninga, iako je i tako nespreman podijelio dvije,tri savrsene lopte |
|
|
|
|
|
|
#14955 |
|
Registered User
Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
![]() |
raaaaaaaaaaasturamo