![]() |
|
|
#14956 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Ovo je tek pocetak serije uspjeha(barem se nadam..
neslazem se sa onima koji kazu da igra nije bila dobra,bila je odlicna... Ipak igrali smo bez nekoliko veoma vaznih igraca i dobili odlicni Lazio... RAduje povratak Rina,kao i forma Kake koja je u usponu... jos kad Roni berde spreman barem za 65 min...e to ce biti dernek... P.S.Borielo fantazija..Pravi igrac to su valjda vidjeli i oni sto su me ismijavali kada sam rekao da ce biti medju 11 u Milanu...
|
|
|
#14957 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Ja sam rekao da ce Borigoll dobiti svoju priliku i svi igraci je imaju kod Ancelottia sem' cardacia al jbg..
Ono sinoc je bila rapsodija u crveno-crnom.. |
|
|
|
|
|
#14958 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Nea veze s Milanom, ova sramtona vijest od prije par dana je s naših prostora...
Uroš Mišić osuđen je danas na 10 godina zatvora zbog pokušaja ubistva žandarma tokom utakmice Crvena zvezda-Hajduk Kula u decembru 2007. godine. Presuda Mišiću (20), koji je osuđen jer je upaljenom bakljom pokušao da ubije žandarma Nebojšu Trajkovića, izazvala je burnu reakciju optuženog, njegove rodbine i prijatelja prisutnih u sudnici Okružnog suda u Beogradu. Posle izricanja kazne, Mišić, njegova majka i sestra su zaplakali, a njegovi drugovi su izašli iz sudnice, vičući petočlanom sudskom veću: "Sram vas bilo, koliko ste para dobili za ovo, klošari jedni". Policija ih je odmah zadržala i legitimisala, a predsedavajući sudskom veću Velimir Lazović naredio je da se od njih uzmu izjave.
|
|
|
#14959 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
Quote:
jeste to mnogo godina,ali kad pogledas da je on mogao da ubije coveka i nije mnogo...
|
|
|
|
|
#14960 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Tako se izlazi na kraj sa huligančićima, da sam mu ja bio sudija dobio bi 15 godina...
![]()
|
|
|
#14961 |
|
Registered User
![]() |
Ronaldinho spomenut u brazilskoj narko-istrazi :
http://www.nogometni-magazin.com/new...&tmpl=viewnews |
|
|
|
|
|
#14962 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
MILAN - This is the list of 21 Rossoneri players called-up by the Rossoneri's coach Carlo Ancelotti for the away game at Reggio Calabria:
GOALKEEPERS: Abbiati, Dida, Kalac; DEFENDERS: Antonini, Bonera, Darmian, Favalli, Kaladze, Maldini, Zambrotta; MIDFIELDERS: Ambrosini, Cardacio, Emerson, Flamini, Gattuso; ATTACKERS: Borriello, Kakŕ, Pato, Seedorf, Shevchenko, Ronaldinho. Unavailable players: Jankulovski, Nesta, Senderos, Pirlo, Inzaghi. Nadam se da ce opravit Janku do Derby jel i onako nam je odbrana klimava samo mi jos fali gledat Favalija
|
|
|
#14963 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
nemoramo gledat favalija , moze zambrota igrat lijevog a bonera za desnog beka .. jest da nije nesto al opet bolji od favalija .. al mene vise brine kaladze jer mi je bio najlabaviji u odbrani protiv lazia ...
|
|
|
|
#14964 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Quote:
![]() Ako Zambro dobije žuzi neće igrati protiv Intea, ne treba ga stavljati uopće!
|
|
|
|
|
#14965 |
|
Registered User
Fave Players: Zidane
![]() |
Kad nam je pola obrane ozlijedjeno
![]() Ja cu radje pricekat da se vrati Nesta, vidjet kakav je zapravo Senderos (iako mi se cini da je dobro sto je dosao)....i kad dobijemo standardnu obranu, onda cekam eksploziju
|
|
|
#14966 |
|
Registered User
![]() |
Possible Formation (4-3-1-2): Abbiati; Zambrotta, Bonera, Kaladze, Favalli; Ambrosini, Flamini, Seedorf; Kakŕ; Pato, Shevchenko
goal.com |
|
|
|
|
|
#14967 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Zambrota ce dobiti karton u to sam ubjedjen, treba ga izostavit jer nam treba protiv Intera, Moze mali Darmian igrati i desno i u sredini...
|
|
|
#14968 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14969 |
|
Registered User
![]() |
pa treba i sheva igrat, mislim da se popravio puno, a ako se vrati u onu formu od prije , uff, pa bolji od borriela 3 put
|
|
|
|
|
|
#14970 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Nesta, R80, T.Silva, Pato
![]() |
ja se vise plasim regine neg ovom smrdljivom interu jer mi znamo gubit bodova protiv ovi malim klubovima a za intera zgazit cemo nji sigurno
|
| Tags |
| balkan |
|
|