![]() |
|
|
#15001 |
|
Registered User
![]() |
1000 stranica
nisam gledo tekmu, ali sam bio siguran u pobjedu |
|
|
|
|
|
#15002 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Boriello out 3 mjeseca...
|
|
|
|
|
|
#15003 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Znači sada ili će Sheva biti starter, ili se vraćamo formaciji s jednim napadačem...
|
|
|
#15004 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15005 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Boriello je nešto slabije ozljeđen, ali nece igrati u derbiju. Kaže Carlo da će igrati Dinho ili Sheva, ja očekujem Dinha.
Jucer najbolji igrači Reggine Kaladze i Favalimho opet. Treba staviti na x-files seriju " zašto Favalli a ne Antonini?" Ovaj put nam Reggina nije pustila mamicu im...a toliko puta je sve bilo sređeno ![]() Inače što se tiče igre, igrali smo opet loše. mislim pobjeda je pobjeda, i Inter je dobio 1:0, Juve imao 20 šansi pa igrao 1:1, ali Milan mora bolje. Čini mi se da nam ti loši stoperi prave dosta problema jer se tim ne može osloniti na njih skoro uopće!! Abbiatti se pokazao kao vrlo dobar još jednom, napokon ne moraš strepiti nakon svakog šuta. Flamini ne može igrati desno u sredini, nego mora baš centralno i tamo je gotovo savršen! A Patoi nam je najbolji napadač i za razliku od prošle godine sada ne baca driblinge nego samo trpa golove Forza Pato!Milan za derbi: --------------abbiatti------ --zambro-bonera-maldini-flamini- --------------rino--------- -----ambro-------seedorf----- -------kaka'----dinho---- ------------pato-------- flaminia na beka jer Marek ne može protiv Maicona. Ovaj puta bih malo žrtvovao Flaminia.
|
|
|
|
#15006 |
|
Registered User
![]() |
Mislim da bi bolja općija bila stavit Zambra lijevo, Antoninia desno a Flamini da igra umjesto Gattusa i to je to.
|
|
|
|
|
|
#15007 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Zadnje i neoficijalne vesti kazu da sem Borriella i Dinho i Sheva bice aut i nece nastupiti protiv intera, nadam se da nece biti tako.
|
|
|
|
#15008 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Nebi me čudilo da pnovo na lijevom boku bude Favali, desno Zambro, a u sredini Kaladze Maldini...
|
|
|
#15009 | |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Quote:
Moj stastav bi izgledao ovako!! abiatti brotta--bonera--maldini-marek gattuso---ambrosini Kaka--Seedorf--Ronaldinho Pato Inzaghi ce biti na klupi 99%!kao i senderos,Flaminia cuvat za trku u 2 poluvremenu jer bolje on neg Emerson svakako ce Carlo mjenjat 1 DM-a!! |
|
|
|
|
|
|
#15010 |
|
Registered User
![]() |
cek, pa ako smo utvrdili da ronaldinjo trenutacno i nije u najboljoj formi, i da ne valja taktika sa jednim napadacem, cemu onda ove vasi prijedlozi ?
![]() evo moje : abbiati zambro-bonera-maldini-janku gattuso-seedorf-ambro kaka sheva-pato .... i ovo sto je rinogattuso reko, u 50.-60. minuti, obavezno Flamini unutra, a ambro van, jer emersona vise nemogu ni gledat... i definitivno ako predkraj tekme, Pippo unutra, da zabi jos koji ![]() Last edited by bLOND !-,-!; 25-09-2008 at 08:32. |
|
|
|
|
|
#15011 |
|
Registered User
Fave Players: Messi
![]() |
Mislis pocasni?? :lol:
|
|
|
#15012 |
|
Registered User
![]() |
ne, mislim treci gol,
prva dva cemo morat prepustit Shevi, |
|
|
|
|
|
#15013 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Mislim da je konacno vrijeme da inter padne,jer igraju ocajno,4 auto gola u 4 kola,sinoc su opet uboli nazor,kao i protiv Catanije,i Dorije...
Mislim da ce se igrati u formaciji sa Patom u napadu,iza njih Kaka,Dinho,i Sedorf,Ambro i Rino D.M. a nazad Janku,Maldini,Kaladze(iako je u uzasnij formi)i Zambrota... NAravno Abiati je neupitan... Sinoc se vidjelo da Pirlo fali puno,jer Sedorf nemoze sve sam organizvati,a Flamini je bio pravo los... Forza Milan....
|
|
|
#15014 |
|
Registered User
![]() |
Turac Pirlo fali. Od kad ne igra pobjeđujemo...glupo zvuči al je tako.
|
|
|
|
|
|
#15015 |
|
Registered User
Fave Players: milLaNelO laDs
![]() |
Pobede su krenule zato jer smo promenili taktiku,to nam je svima valjda jasno.Igramo sa dva defanzivna vezna umesto so tri,kad bi se jos vratio Pirlo igra bi bilo jos bolja i kreativnija.
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|