![]() |
|
|
#15031 |
|
Registered User
![]() |
I jos nesto, njegov je arsenal onih godina kad su osvajali premiership igrao najbolji i najuigraniji nogomet koji sam ja ikada vidio, sto dovoljno govori o njemu kao treneru
|
|
|
|
|
|
#15032 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Quote:
Al nije to bitno, bitna je pobjeda u nedjelju!!! ![]()
|
|
|
|
|
#15033 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15034 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ma da ali nesvataju svi tako kao mi jer Ancelotti jednostavno nema pojma
![]() Ali hocu da se vratim na ono sto sam napisao, stavio sam text na kojem pise ko je igrao sve za Arsenal i to su manje vise bila djeca od 16-19 godina i ja sam napisao KAD CE OVAKO NESTO URADIT ANCELOTTI ?! Ali nisam ni u jednom trenutku spominjao trofeje nego to kako treba stisnuti mu*a i ubacit dijete u igru tacnije djecu koja ce protivniku uvalit 6 komada, Rinogattuso je to pogresno svatio i krenuo sa trofejima sto mu je opet bila greska jer Ancelotti je u svakom slucaju debil i ni jedan ga trofej ne moze napravit vrijednim, a trofej 2007 smo osvojili zahvaljujuci individualcima kako Kaka a ne Ancelottijevom briljantnoscu... Eto Moj rinogattuso jos nesto te zanima ? ![]()
|
|
|
#15035 |
|
Registered User
![]() |
Gattuso: Gilardino je bio slabog karaktera
Rino Gattuso kaže da je slab karakter bio razlog zbog kojeg Alberto Gilardino nije uspio u Milanu. Alberto Gilardino je nakon prelaska u Milan iz Parme obećavao puno,bio je velika golgeterska nada Italije,ali stjecajem okolnosti njegova karijera je krenula silaznom putanjom u Milanu. Bilo je razdoblja kada Milan nije imao previše napadačkih opcija,ali ni tada se Gilardino nije uspio dokazati i opravdati velika očekivanja. Milan je u svoje redove vratio Marca Borriella i Gattuso je povukao paralele između ta dva igrača... Borriello je neusporedivo jačeg karaktera od Gilardina. Marco je pun samopuzdanja,a fizički je jak kao zvijer. Milanov dres nije lako nositi i uz svo dužno poštovanje puno teže nego Fiorentinin. Da bi igrao u Milanu moraš imati izuzetno jak karakter, tvrdi Gennaro Gattuso.
|
|
|
#15036 |
|
Registered User
Fave Players: Zidane
![]() |
Hehe...pa ljudi, zar ne shvacate da su Wenger i Carlo dva dijametralno superotna trenera; jedan pici samo under 20, a drugi samo above 30
![]() Nijedan nevalja jer je svaki tvrdoglav na svoju stranu ![]() Nama treba neko izmedju njih 2 ![]()
|
|
|
#15037 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Hajde uporedite sta je osvojio Venger a sta Anceloti...
Ako se moze porediti uopste.. Venger je imao tim snova,kada su igrali Kembel,Viera,Pires,Ljumberg,Berkamp,Anry itd..I nije uspio nista u Evropi,stoga nemojte praviti glupa poredjenja....
|
|
|
#15038 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Ajmo ispočetka...
Neka mi neko kaže definiciju dobrog trenera pa da nastavimo raspravu. |
|
|
|
|
|
#15039 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
uglavnom, gilardino je u fiorentinu dosao iz velikog kluba, i tamo se njima pokazao ko neki "baja" , dobio 99 posto više samopouzdanja nego sta je imao u milanu, i eto ga... a kad je dosao iz malog kluba (parme) u veliki , kao velika nada talijanskog nogometa, yebiga, trebalo se malo dokazat i "ojačat u karakteru" |
|
|
|
|
|
|
#15040 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
totalno se soglasuvam oko Gila on tie ot oni golgeteti koi ne mogu da igru za golemi klubove
MA manite te price oko Gila i Vengera sega zapocine ono pravo derbito haha ima da bude zanimlivo nadam se da ce Milan pobedi |
|
|
|
|
|
#15041 |
|
Registered User
![]() |
Malo majku mu malo . . .
|
|
|
#15042 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
ma Gila je napadač i po....nekako ga i dalje zamišljam Milanovim...ne znam zašto !!!
ev...da se ne prepiremo.. moje mišljenje : Wenger nije loš trener, al je Carlo bolji i uvijek će bit !!! P.S. Wenger mi se pokazao kao neko dijete, naivac...kad je za trenera Francuske(2006) rekao da ne zna kalkulisati s važnijim igračima, kao što je Henry, te ga poziva da igra protiv "tamo neke" Bosne i Hercegovine (prijateljska utakmica ,poslije Mundijala 2006 u Njemačkoj)... i znam da ce se sad nekim svidjet Wenger pogotovo zbog ove izjave haaa ????
|
|
|
|
#15043 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Ooooo vid ti drota i on se sjetio doći
![]() Sutra jedinstvnea prilika da se priključimo vrhu, zebre gostiju kod dorie, lazio u torinu, taman prilika da svi izgube bodove, a mi sa +3 bi bili kao na konju...
|
|
|
#15044 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
carlo je vise osvoio trofeja ali mi se venger svigja zato sto njegov tim igra 2x brze od milana..pa u zadnjih 5-6 godina igraju najlepsi fudbal u evropi..i uvjek volim da gledam njihove utakmice..
|
|
|
|
#15045 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Meni je najbojli trener Mancini.
|
|