![]() |
|
|
#15166 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15167 |
|
Registered User
![]() |
Italija ce ostati osramocena ove godine sto se tice lige sampiona...Juventus, sa bate borisovim 2-2, kako su igrali, katastrofa...Fiorentina "pojacana" ove godine, nije imala 2 normalne prilike, steua ih je nadigrala...Inter standardno nema tradiciju, niti znanje sem do osmine finala, a roma isto tako tesko ove godine...Da je nas milan tu...
|
|
|
|
|
|
#15168 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Bez Milana, Liga prvaka je poput BH premier lige
![]()
|
|
|
|
#15169 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
ko je primio cetiri evro golaaaa??? haaaaaa????
|
|
|
|
#15170 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Interimović:
Prvo se ispričavam, jer gol protiv Catanie je očito regularan. Ja do sada ovu super analizu nisam vidio i bio sam uvjeren da gol nije bio. Onda moram reći da je Ibra igrao rukom, što se vidi po tome kako se lopta zaustavila i po načinu na koji se spustila uz "tijelo" ( tj. ruku ). Iako se na snimci teško to vidi, ali bitno je gledati putanju lopte i uočiti da se lopta tako naglo i okomito ne može spustiti prsima, nije moguće. Znam da ovo zvuči komplicirano, ali ako imate taj feeling u sebi znat ćete. Pa svi ste štopali loptu jednom Ovo nije regularan gol. I Ibra je pokretom ruke pokazao namjeru štopanja lopte. Nije da nešto posebno sada optužujem, samo kažem eto.Inače, evo i ovoga:http://www.youtube.com/watch?v=Op-a2nNJupQ Prema analizi SKY-a, Kaka' nije bio u zaleđu kao što cijela Europa misli. Jer ona snimka sa linijom koja je izravno u utakmici puštena nije uhvatila očito pravi tren kada je Dinho uputio loptu. Uglavnom, napisao si odličan post, svaka čast!! ![]() No i dalje tvrdim kako Inter ne igra dobro i kako Mourinho ne radi ono što sam ja od njega očekivao. Oni su do sada većinu na snagu/sreću dobijali. Ni Milan ne briljira, a ni Juve... realno je to. A što se tiče toga Mancini-Dinho, Quaresma-Kaka'...to je malo i smiješno jer, objektivno, Mancini je super igrač ali time što je došao u Inter nije odjednom postao najbolje krilo svijeta. A Quaresmi je ovo prvi pravi pokušaj igranja protiv pravih obrana, vidjet ćemo što može. Malo su podcijeniti kvalitete Zambrotte i Mareka ( koji je ugodno iznenadio ). Te duele Rino-Quaresma, Ambro-Mancini itd... ------------------------------------------------------------------------- Inače, Nesta se vratio punim treninzima, možemo ga očekivati nakon pauze za repke! to je za nas BONUS da boli glava! Senderos još nespreman ( koji je njemu...-?), a za Zurich nema ni Boriella, Pirla, Pippa, Favallia ... branit će Dida.Forza grande Milan! Klub sa najviše internacionalnih trofeja! ![]() ![]()
|
|
|
|
#15171 |
|
Registered User
Fave Players: Ševčenko
![]() |
Pozdrav svim Rosonerima sa Balkana!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#15172 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Vidim da se svi interasi pale na Mourinha, ja to nemogu da razumem, pa decko je dosao na gotovu ekipu, Mancini je 3 godini sastavljao tim i sad dolazi ovaj kako se sam zove special i na celu iklopljenu ekipu on se pravi strucnjak.
Pa i meni nek Mancini sredi ekipu i nek mi ja daju ovakvu kakvu sto ima Inter jos bi bolje igrao nego ovaj specijalni sada. Tako da Interimovic, jako mi je zao, sto ste izbacili nekoga skim bi mogli da nam pruzite neki otpor, sa ovog sto imate sada, titula u Italiji bice nam najlaksa, posto sem intera ja neznam koja bi nam druga ekipa mogla biti suparnik. I ja sam gledao Sky analizu i tamo se lepo vidi Kaka nije bio u nikakvom ofsajdu.
|
|
|
|
#15173 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN...
Svim Muslimanima...
|
|
|
#15174 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
|
|
|
|
#15175 |
|
Registered User
![]() |
Possible Formation (4-3-2-1): Dida; Antonini, Bonera, Kaladze, Jankulovski; Ambrosini, Seedorf, Flamini; Kakŕ, Ronaldinho; Shevchenko
goal.com |
|
|
|
|
|
#15176 |
|
Registered User
Fave Players: Ševčenko
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15177 |
|
Registered User
![]() |
toooo Werder...
|
|
|
|
|
|
#15178 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
luzeri ostaju luzeri
|
|
|
#15179 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Prevodioc ostaje prevodioc...
|
|
|
#15180 |
|
Registered User
Fave Players: milLaNelO laDs
![]() |
E bas tako
![]() Nagradno pitanje: Koji ce stoperski par nastupiti za ekipu Intera iz Milana protiv Bolonje iz istoimenog grada. Vazno!Odgovore saljite pred pocetka 6 kola Italijanske prve lige(Seria A)! ...
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|