AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 05-10-2008, 15:35   #15226

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Tuzno, tuzno, tuzno, za sve je kriv onaj na nasoj klupi, njegova strasna taktika sa 3 dmc i njegova jos bolja zamena u 80 minutu, tuzno

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2008, 15:47   #15227

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by pece4ever View Post
Tuzno, tuzno, tuzno, za sve je kriv onaj na nasoj klupi, njegova strasna taktika sa 3 dmc i njegova jos bolja zamena u 80 minutu, tuzno
Koga je TAJ sta je kriv za nas poraz mogao ubaciti,koga je TAJ imao jos na klupi,koju opciju??
Stvarno me nekad ljudi iznenade sa svojim tumacenjem nogometa!!
rinogattuso is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2008, 15:49   #15228

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Pa mesto Rina ili Ambrosinija trebao je da stavi Shevu a mesto Pato ili Ronija da stavi Pipa, i mesto u 80 minutu da pravi zamenu trebao je na poluvremenu.

Aj mi ti objasni molim te zamenu koju je Carlo uradio, molim te posto meni stvarno nije jasno.

FOREVER
Old 05-10-2008, 15:59   #15229

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Po meni je islo sta se tice taktike i rotiranje sve ok,krenuli smo formacijom koja je kako uinkovita kada Seedorf igra CM-a stim da dolazi mnogo nabrjed,drugo strana gdje je 'Dinho je super aktivna kada bek ulazi iz pozadine veliki problemi nastaju za svaku ekipu.Kaka i Pato koji je po meni bio ocajan i statistika kaze da su on i Seedorf izgubili preko 15 lopti u kontri i polukontri znas li ti sta je to za veznjaka Milana???

Izmjene sasvim logicne i ocekivane Pipo i Sheva mjenjaju indisponirane ne Dinha koliko patkicu i Flamini mjenja gattusa i time krecemo 4-2-2-2 ali nista,frula smo igrali i cao shvati to!
Old 05-10-2008, 16:06   #15230

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Ma meni jasno da smi igrali ocajno, ali opet mi nista ni si objasnio, zasto je zamena bila tako kasno i zasto zamena ni je bila da promeni taktiku u 4-3-3, koja bi sigurno bila bolja i onako Cagliari je bio jos gori nego mi, da smo im ostavili prazan gol oni ne bi pogodili, zato kazem da je tu nesto pogresno.
I prosle godine su nam igraci bili ocajni jer tako, i preprosle jer tako, pa ako je to istina, sto ih nismo promenili, evo ako je Carlo taj koj je najbolji, a igraci nisu dobri, prodaj ih i dovedi druge.
Ali ja ostajem na moje, Carlo je kriv, i to je to, svidelo se to tebi ili ne. Zamena je bila uzasna. To ja tako gledam.

FOREVER
Old 05-10-2008, 16:12   #15231

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Decko,ne kazem ja da je Carlo najbolji niti najgori samo zelim reci da uvjek za losu tekmu ne mozes kriviti trenera,po njemu sve pada ali ne mozes!Evo upravo i Malidni i Gattuso su rekli,ofanzivna linija igrala ocajno..cagliari pruzio najbolju partiju u posljenjih par mjeseci i to je to!!
Daj ljudi malo se kanite komplekasa zvanog Carlo Ancelotti,sam sebi sam postao dosadan sa nekim ponavljanjima ali u 70% slusajeva najvaznije je zalaganje kod pojedinih igraca kao i umor,noge jednostavno ne slusaju!
Old 05-10-2008, 16:15   #15232

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Ja ma se potpuno slazem stobom, tacno je da ne treba za svaku losu utakmicu kriviti Carla, i to tebi smeta, jasno mi je, ali i meni smeta isto, sto i nakon tri lose sezone mi neki celo vreme krivu igrace.
Vidis imamo ista mislenja i mene iritira isto. Reko sam pre necu da se ponavljam, ako su krivi igraci promeni ih.

FOREVER
Old 05-10-2008, 16:24   #15233

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Mene samo to smeta,pobjedjujemo i sve je ok,niko nista ne definira niti to zeli ali ne razumijem covjeka koji misli da igrac tj. profesionalni nogometas, covjek od krvi i mesa kao i mi moze svaku tekmu davat svoj maximum,ne moze i to je cinjenica!!Pogledaj Prinetera oni igraju ocajno 90% tekmi ali pobjedjuju,tome ce doci kraj!!
Ova stanka od 2 sedmice ce nam doci kao budali pleska..

Da te jos nesto pitam,ovo medju nama lol!ti smatras pretproslu sezonu losom??Kada smo uzeli 3 trofeja LP,WC i Superkup i stime postali najtrofejniji klub planete zemlje sa Gilom i Pipom(ozljedjenim 25 utakmica).Dal to stvarno milsis il se uajebavas??

Sad imamo odlicne napadace i jos 32 kola pred sobom i tek zapoceti uefa ciklus,malo je rano za zakljucke!?
Old 05-10-2008, 16:30   #15234

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Opet se sve svodi na isto. Treba mjenjat trenera
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2008, 16:41   #15235

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Pa samo LP i mozemo da osvojimo, zrtvovali smo celu tu sezonu da bi osvoili nesto, jer nije bilo tako, aj mi reci, nismo se zalagali jer nismo mogli igrati dve utakmice nedeljno, pa ovako LP ima manje utakmice pa cemo tamo dati svoj maksimum, eto to je bilo pre dve sezone.
To je to brate, ziva istina, nemozemo osvojiti scudetto nepamtim odkad. Pa sad ti vidi dali se ujebavam ili ne.

FOREVER
Old 05-10-2008, 16:50   #15236

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Quote:
Originally Posted by pece4ever View Post
Pa samo LP i mozemo da osvojimo, zrtvovali smo celu tu sezonu da bi osvoili nesto, jer nije bilo tako, aj mi reci, nismo se zalagali jer nismo mogli igrati dve utakmice nedeljno, pa ovako LP ima manje utakmice pa cemo tamo dati svoj maksimum, eto to je bilo pre dve sezone.
To je to brate, ziva istina, nemozemo osvojiti scudetto nepamtim odkad. Pa sad ti vidi dali se ujebavam ili ne.
Znaci neuspjeh ok super!!Zivio ti meni!!Cuvaj se sutra kad prelazis cestu na putu u skolu.
Old 05-10-2008, 16:52   #15237

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
I na kome će Cagliari uzeti svoje prve bodove u sezoni..na Milanu naravno......
idemo dalje
Old 05-10-2008, 16:53   #15238

bLOND !-,-!

Registered User

bLOND !-,-!'s Avatar

bLOND !-,-! is an unknown quantity at this point
joj daj se nemojte prepirat zbog yebenih 0-0 protiv yebenog kaljarija,....

p.s.
mislim da je ipak taktika sa 2 špice + kaka bolja od ove...jbg

ona ekipa i taktika od milan-lazio je najbolja, vidilo se zasto, .... jos nes , zbog ove prenatrpanosti u veznom redu, i napadu, bit ce nezadovoljstva kod nekih igraca, te ce 100 posto barem 2 igraca sljedece sezone proc u neki drugi klub, bila to posudba ili transfer,, ne bi ovo htio, ali bojim se da ce to bit pato ili roni, a inzaghi u mirovinu...

Last edited by bLOND !-,-!; 05-10-2008 at 16:57.
bLOND !-,-! is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2008, 17:08   #15239

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Ma taktika je odvratna, kad smo igrali da dva napadaca plus Kaka, Roni i Seedorf dobili smo 5 utakmice zaredom, i sad on po neku svoju ideju opet vraca tu jebenu taktiku, koja nas je jebala dve protekle sezone i prve dve uitakmice ove sezone i normalno rezultat ove utakmice je bio neizbezljiv, izgubili smo dva dragocena boda.

A rinogattuso daj mi reci, dali nismo zrtvovali scudetto, cak i 4 mesto, da bi te godine osvoili LP, reci mi da nije tako i priznajem da si u pravu.

FOREVER
Old 06-10-2008, 01:45   #15240

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
M a Carlo je kriv jer ih jednostavno ne može motivirat za male tekme,kad je frka i kad se izgubi par tekmi u nizu onda se oni trude i agresivni su,kad je velika tekma napale se,a kad dođu ovakve tekme nemaju motiva i zato je meni Carlo krivac!Pa tu priču gledamo zadnjih par godina,napale se protiv Bayerna i Man. Uniteda pa doma gube od Reggine,Genoe,Bologne,Siene i slično!Sve je po starom i nastavlja se,nećemo ni ove godine osvojit scudetto samo zbog toga,treba novi trener kod kojeg će se morat ponovo dokazivat da imaju mjesta u 1. sastavu,a po meni je greška što Flamini ne igra u 1.sastavu(nije mi jasno sta si od njega očekivao u zadnjih 10 min @alberto???) i što se ne igra sa 2 špice(ali prave špice,a ne ko što su po Carlu Roni,Kaka,Seedorf,Ambro...)
deejaysale is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules