![]() |
|
|
#15241 | |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Quote:
Sam Carlo je rekao da je pato tesko moze igrati CentreForwarda da je pogrijesio sta roanije nije stavio Pipo-Sheva!! Sta je bilo bilo je,19.10 Sampdoria kuci koju bi trebali docekati nabrijani do jaja!Tu je Roma-Inetr,kao Napoli-Juventus da se tu posla jos napraviti!! |
|
|
|
|
|
|
#15242 |
|
Registered User
![]() |
na svu srecu, Juve i Roma su u još gorem stanju neg mi...
|
|
|
|
|
|
#15243 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
Ostalo je isto,blijedo i nemotivirano...Truba...
|
|
|
|
#15244 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
cagliari se morao pobijediti, jer oni nisu imali boda do ovog kola, a mi smo milan. i mislim ponovo da je trener iskljucivi krivac sto njegovi igraci nemogu pobijediti posljednjeplasiranu momcad i sto ih ne moze motivirati da igraju kao da je finale lige prvaka, a to je njegova zadaca. Jebes sada taktiku ili formaciju, u takvim jadnim tekmama je jdeino bitna motivacija i zalja za dokazivanjem i igrom, a to pojedincima u milanu fali zadnjih par sezona...''lako'' je igrati i motivirat se pred prepunim san sirom, ali treba igrati i protiv objektivno slabog protivnika i njegovih 10000 gledatelja |
|
|
|
|
|
|
#15245 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Grupa E
Ac Milan Heerenven Braga Portsmouth Wolfsburg
|
|
|
|
#15246 |
|
Registered User
Fave Players: Pippo
![]() |
Momci spojili smo pet pobeda i to je moralo puci, isto vazi za Kaljari koji je bio maksimalno motivisan,ovo je Serie A a ne cirkus liga poput nase . Jedina prednost intera je sto ima 4 vrhunska centarfora pa svaki put uteraju makar igrali ko guzice.
|
|
|
#15247 |
|
Registered User
![]() |
pa imamo još bolje centarfore neg inter.....
a što se tiče naše skupine.... PRELAGANA skupina, sto znaci da ce Milanu bit teže , jer je ocito da protiv malih klubova jednostavno ne moze igrat ![]() da su nam u skupini barca, chelsea, man utd, real i liverpool bili bi prvi, sto posto,,, ovak cemo bit jedva treci mozda ))Last edited by bLOND !-,-!; 07-10-2008 at 06:16. |
|
|
|
|
|
#15248 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#15249 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Isti klinac svaki puta kada igramo utakmicu koja nije igrana pred 80 000 ljudi i pred koju ne dođe Berlusconi u svlačionicu...sramotno. to su milijunaši koje boli k...za ac Milan ( osim nekih ajde ) i koji igraju kada im se igra. A ni virtuoz trener ne pomaže tu.
Kao što je Sale rekao: Šta ste očekivali od Flaminia u 80. minuti? Flamini je trenutno bolji igrač i od Rina i Ambrosinia, i jedan od najboljih zadnjih/srednjih veznih u Europi. Seedorf mu je igrao 75 minuta protiv Zuricha - zasto? Da ne bi bio fit protiv Cagliaria? Ono što ja napravio sa Seedorfom protiv Intera je bilo briljantno, odmah sam to reako. Ali nema potrebe da Seedorf igra skoro zadnjeg veznog i protiv Cagliaria. Nama je u nedjelju trebao Seedorf lijevo ili desno ( kao malo na početku drugog poluvremena ). Da se raširi igra i otvori prostor. Dinhu je ovo bila 3. utakmica u 7 dana, i naravno nije mogao trčati više, a Pato je jednostavno odigrao loše. Ja sam tog dečka gledao i u Brazilskoj ligi, i on je čaroban igrač svakako. Ali on ovdje nema pravo na dribling, i to se polako gubi. Sad mi djeluje kao dijete koje ne može loptu uštopat!! Al samo neka igra, i to sa slobodom i bit ce ok. Uglavnom, nama su trebala 2 špica, flamini u sredini od početka i juriša na gol. A mi smo igrali u tempu veterana i mislili da ce se Cagliari predat zato što smo Milan. Bilo je krivo i to je to. Nema oprvdanja. ---------rino--------- --flamini-----seedorf------ ---------kaka'------ --pato------sheva---- I stalno napadamo preko Mareka koji nije ubojit, a Zambro ostaje iza, to me ubija kad gledam. Vjerujte mi, mi ne možemo osvojit scudetto. Jer se on ne osvaja na derbijima. Derbijima s epune novine, a scudetto se osvaja protiv Cagliaria, Bologle, Genove...Da smo it te 3 izvukli pobjeda a izgubii od Intera to bi bilo bolje nego ovo. pogledate naš raspored u sljedećih 10 kola. Mi moramo ići na 10 pobjeda, jer to je realno moguće! Berlusconi: "Che vergogna pareggiare 0-0 con l'ultima in classifica, questa volta non ho fatto io la squadra". EDIT opet: I da ovo još kažem, nama za pravi tim trebaju dvije još stvari: pravi srednji vezni kao Gerrard ( ne on, kao on...taj tip igrača ) i prava špica. Silvio sad plače zašto nismo uzeli Ibru a mogli smo. Pa evo ti Adebayor, plati 35mln i dobro. NEma kukanja, radiš najbolje s onim što imaš. Ali mi to ne radimo.
Last edited by mrki; 07-10-2008 at 07:33. |
|
|
|
|
|
#15250 |
|
Registered User
![]() |
Berlusconi Advises Carletto On Dinho
Milan supremo Silvio Berlusconi believes Brazilian ace Ronaldinho will be better suited playing as a centre forward, much like Francesco Totti does at Roma.ž http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=900328 |
|
|
|
|
|
#15251 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Evo sve grupe liga uefe
Group A - Schalke, PSG, Manchester City, Racing, FC Twente Group B - Benfica, Olympiacos, Galatasaray, Hertha Berlin, Metalist Group C - Sevilla, Stuttgart, Sampdoria, Partizan, Standard Liege Group D - Tottenham, Spartak Moscow, Udinese, Dinamo Zagreb, NEC Group E - Milan, Heerenveen, Braga, Portsmouth, Wolfsburg Group F - Hamburg, Ajax, Slavia Prague, Aston Villa, Zilina Group G - Valencia, Club Brugge, Rosenborg, FC Copenhagen, Saint-Etienne Group H - CSKA Moscow, Deportivo, Feyenoord, Nancy, Lech Poznan --------------------------------------------------------------------- mogli bi prosuti dosta bodoca u ovoj grupi, ovako gledajući na papiru jedino nam je herenven lakši protivnik...
|
|
|
#15252 |
|
Registered User
![]() |
Sunday 19 October 2008 - Milan-Sampdoria 15.00 - 7th matchday of Serie A
Thursday 23 October 2008 - Heerenveen-Milan - 1st matchday Uefa Cup Sunday 26 October 2008 - Atalanta-Milan 15.00 - 8th matchday of Serie A Wednesday 29 October 2008 - Milan-Siena 20.30 - 9th matchday of Serie A Sunday 2 November 2008 - Milan-Napoli 20.30 - 10th matchday of Serie A Thursday 6 November 2008 - Milan-Braga - 2nd matchday Uefa Cup Ljudi moji pogledajte kakav raspored u samo 18 dana,6 veoma zahtjevnih utakmica!!U ovoj dionici se trebaju napraviti velike stvari?!?! |
|
|
|
|
|
#15253 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Quote:
Berlusconi je super trener odjednom, osim što nije trener...nešto kao ja Samo što ja nemam 11 mlr eura pa nije moj klub za kojega se trebam brinutiu. Ali da je ( sad kao političari! ): Imali bi novog lijevog beka, stopera i špicu!! Glasajte za mene i dovodim Dossenu, Santacrocea i Torresa ![]()
|
|
|
|
|
#15254 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Ne kužim zašto podcjenjujete Herenven,po trenutnoj formi oni su nam najveći konkurent za 1. mjesto u skupini i meni je Braga autsajder u našoj grupi
|
|
|
|
|
|
#15255 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Boriello ce unistavati i bice nas 1 napadac vjerujete mi,mnogo me strah za Pata ali ono sta me tjesi su njegove godine i psihicka nestabilnost.. |
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|