AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 06-10-2008, 04:33   #15241

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by pece4ever View Post
Ma taktika je odvratna, kad smo igrali da dva napadaca plus Kaka, Roni i Seedorf dobili smo 5 utakmice zaredom, i sad on po neku svoju ideju opet vraca tu jebenu taktiku, koja nas je jebala dve protekle sezone i prve dve uitakmice ove sezone i normalno rezultat ove utakmice je bio neizbezljiv, izgubili smo dva dragocena boda.

A rinogattuso daj mi reci, dali nismo zrtvovali scudetto, cak i 4 mesto, da bi te godine osvoili LP, reci mi da nije tako i priznajem da si u pravu.
Scudetto u 99% slucajeva osvaja klupa,tada je mi nnismo imali jos smo imali peha sa ozljedama tako da ne mozes porediti sadasnju ekipu i onu prije 2006/07!
Sam Carlo je rekao da je pato tesko moze igrati CentreForwarda da je pogrijesio sta roanije nije stavio Pipo-Sheva!!
Sta je bilo bilo je,19.10 Sampdoria kuci koju bi trebali docekati nabrijani do jaja!Tu je Roma-Inetr,kao Napoli-Juventus da se tu posla jos napraviti!!
rinogattuso is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2008, 08:27   #15242

bLOND !-,-!

Registered User

bLOND !-,-!'s Avatar

bLOND !-,-! is an unknown quantity at this point
na svu srecu, Juve i Roma su u još gorem stanju neg mi...
bLOND !-,-! is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2008, 10:00   #15243

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by deejaysale View Post
M a Carlo je kriv jer ih jednostavno ne može motivirat za male tekme,kad je frka i kad se izgubi par tekmi u nizu onda se oni trude i agresivni su,kad je velika tekma napale se,a kad dođu ovakve tekme nemaju motiva i zato je meni Carlo krivac!Pa tu priču gledamo zadnjih par godina,napale se protiv Bayerna i Man. Uniteda pa doma gube od Reggine,Genoe,Bologne,Siene i slično!Sve je po starom i nastavlja se,nećemo ni ove godine osvojit scudetto samo zbog toga,treba novi trener kod kojeg će se morat ponovo dokazivat da imaju mjesta u 1. sastavu,a po meni je greška što Flamini ne igra u 1.sastavu(nije mi jasno sta si od njega očekivao u zadnjih 10 min @alberto???) i što se ne igra sa 2 špice(ali prave špice,a ne ko što su po Carlu Roni,Kaka,Seedorf,Ambro...)
Nisam mislio da je(Flamini) trebao pokazati nesto sinoc,ali inace se slabo snalazi na terenu..Nekako bolje izgleda na boku nego u vezi...
Ostalo je isto,blijedo i nemotivirano...Truba...
Old 06-10-2008, 14:39   #15244

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by deejaysale View Post
M a Carlo je kriv jer ih jednostavno ne može motivirat za male tekme,kad je frka i kad se izgubi par tekmi u nizu onda se oni trude i agresivni su,kad je velika tekma napale se,a kad dođu ovakve tekme nemaju motiva i zato je meni Carlo krivac!Pa tu priču gledamo zadnjih par godina,napale se protiv Bayerna i Man. Uniteda pa doma gube od Reggine,Genoe,Bologne,Siene i slično!Sve je po starom i nastavlja se,nećemo ni ove godine osvojit scudetto samo zbog toga,treba novi trener kod kojeg će se morat ponovo dokazivat da imaju mjesta u 1. sastavu,a po meni je greška što Flamini ne igra u 1.sastavu(nije mi jasno sta si od njega očekivao u zadnjih 10 min @alberto???) i što se ne igra sa 2 špice(ali prave špice,a ne ko što su po Carlu Roni,Kaka,Seedorf,Ambro...)
Ja sam rekao prije nekog vremena da ce flamini sigurno bit na klupi cim ambro i gattuso budu spremni, i nazalost sam bio u pravu

cagliari se morao pobijediti, jer oni nisu imali boda do ovog kola, a mi smo milan. i mislim ponovo da je trener iskljucivi krivac sto njegovi igraci nemogu pobijediti posljednjeplasiranu momcad i sto ih ne moze motivirati da igraju kao da je finale lige prvaka, a to je njegova zadaca. Jebes sada taktiku ili formaciju, u takvim jadnim tekmama je jdeino bitna motivacija i zalja za dokazivanjem i igrom, a to pojedincima u milanu fali zadnjih par sezona...''lako'' je igrati i motivirat se pred prepunim san sirom, ali treba igrati i protiv objektivno slabog protivnika i njegovih 10000 gledatelja
geoff is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2008, 05:25   #15245

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Grupa E
Ac Milan
Heerenven
Braga
Portsmouth
Wolfsburg

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2008, 05:42   #15246

jovola

Registered User

jovola's Avatar

Fave Players: Pippo
jovola is on a distinguished road
Momci spojili smo pet pobeda i to je moralo puci, isto vazi za Kaljari koji je bio maksimalno motivisan,ovo je Serie A a ne cirkus liga poput nase . Jedina prednost intera je sto ima 4 vrhunska centarfora pa svaki put uteraju makar igrali ko guzice.
Old 07-10-2008, 06:13   #15247

bLOND !-,-!

Registered User

bLOND !-,-!'s Avatar

pa imamo još bolje centarfore neg inter.....

a što se tiče naše skupine.... PRELAGANA skupina, sto znaci da ce Milanu bit teže , jer je ocito da protiv malih klubova jednostavno ne moze igrat
da su nam u skupini barca, chelsea, man utd, real i liverpool bili bi prvi, sto posto,,, ovak cemo bit jedva treci mozda))

Last edited by bLOND !-,-!; 07-10-2008 at 06:16.
Old 07-10-2008, 06:35   #15248

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Quote:
Originally Posted by bLOND !-,-! View Post
pa imamo još bolje centarfore neg inter.....

a što se tiče naše skupine.... PRELAGANA skupina, sto znaci da ce Milanu bit teže , jer je ocito da protiv malih klubova jednostavno ne moze igrat
da su nam u skupini barca, chelsea, man utd, real i liverpool bili bi prvi, sto posto,,, ovak cemo bit jedva treci mozda))
Cuj prelagana skupina,pa nisi ocigledno upoznat kvalitetama ekipa sta su s nama u skupini..nasa skupina je medju prve 3-4 najsnaznije nek to tumacki svako kako god zeli,prvu tekmu mislim da idemo Wolfsburgu.. Bice gadnih tekmi ali ako budemo imali 90% nasih na raspolaganju ako nas ozljede postede mozemo ocekivati min. 3 pobjede!!
Old 07-10-2008, 07:27   #15249

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Isti klinac svaki puta kada igramo utakmicu koja nije igrana pred 80 000 ljudi i pred koju ne dođe Berlusconi u svlačionicu...sramotno. to su milijunaši koje boli k...za ac Milan ( osim nekih ajde ) i koji igraju kada im se igra. A ni virtuoz trener ne pomaže tu.

Kao što je Sale rekao: Šta ste očekivali od Flaminia u 80. minuti? Flamini je trenutno bolji igrač i od Rina i Ambrosinia, i jedan od najboljih zadnjih/srednjih veznih u Europi. Seedorf mu je igrao 75 minuta protiv Zuricha - zasto? Da ne bi bio fit protiv Cagliaria?

Ono što ja napravio sa Seedorfom protiv Intera je bilo briljantno, odmah sam to reako. Ali nema potrebe da Seedorf igra skoro zadnjeg veznog i protiv Cagliaria. Nama je u nedjelju trebao Seedorf lijevo ili desno ( kao malo na početku drugog poluvremena ). Da se raširi igra i otvori prostor.

Dinhu je ovo bila 3. utakmica u 7 dana, i naravno nije mogao trčati više, a Pato je jednostavno odigrao loše. Ja sam tog dečka gledao i u Brazilskoj ligi, i on je čaroban igrač svakako. Ali on ovdje nema pravo na dribling, i to se polako gubi. Sad mi djeluje kao dijete koje ne može loptu uštopat!! Al samo neka igra, i to sa slobodom i bit ce ok.

Uglavnom, nama su trebala 2 špica, flamini u sredini od početka i juriša na gol. A mi smo igrali u tempu veterana i mislili da ce se Cagliari predat zato što smo Milan. Bilo je krivo i to je to. Nema oprvdanja.

---------rino---------
--flamini-----seedorf------
---------kaka'------
--pato------sheva----

I stalno napadamo preko Mareka koji nije ubojit, a Zambro ostaje iza, to me ubija kad gledam.

Vjerujte mi, mi ne možemo osvojit scudetto. Jer se on ne osvaja na derbijima. Derbijima s epune novine, a scudetto se osvaja protiv Cagliaria, Bologle, Genove...Da smo it te 3 izvukli pobjeda a izgubii od Intera to bi bilo bolje nego ovo. pogledate naš raspored u sljedećih 10 kola. Mi moramo ići na 10 pobjeda, jer to je realno moguće!

Berlusconi: "Che vergogna pareggiare 0-0 con l'ultima in classifica, questa volta non ho fatto io la squadra".

EDIT opet:

I da ovo još kažem, nama za pravi tim trebaju dvije još stvari: pravi srednji vezni kao Gerrard ( ne on, kao on...taj tip igrača ) i prava špica. Silvio sad plače zašto nismo uzeli Ibru a mogli smo. Pa evo ti Adebayor, plati 35mln i dobro. NEma kukanja, radiš najbolje s onim što imaš. Ali mi to ne radimo.

Last edited by mrki; 07-10-2008 at 07:33.
mrki is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2008, 17:11   #15250

bLOND !-,-!

Registered User

bLOND !-,-!'s Avatar

Berlusconi Advises Carletto On Dinho

Milan supremo Silvio Berlusconi believes Brazilian ace Ronaldinho will be better suited playing as a centre forward, much like Francesco Totti does at Roma.ž

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=900328
Old 07-10-2008, 23:54   #15251

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Evo sve grupe liga uefe

Group A - Schalke, PSG, Manchester City, Racing, FC Twente
Group B - Benfica, Olympiacos, Galatasaray, Hertha Berlin, Metalist
Group C - Sevilla, Stuttgart, Sampdoria, Partizan, Standard Liege
Group D - Tottenham, Spartak Moscow, Udinese, Dinamo Zagreb, NEC
Group E - Milan, Heerenveen, Braga, Portsmouth, Wolfsburg
Group F - Hamburg, Ajax, Slavia Prague, Aston Villa, Zilina
Group G - Valencia, Club Brugge, Rosenborg, FC Copenhagen, Saint-Etienne
Group H - CSKA Moscow, Deportivo, Feyenoord, Nancy, Lech Poznan

---------------------------------------------------------------------

mogli bi prosuti dosta bodoca u ovoj grupi, ovako gledajući na papiru jedino nam je herenven lakši protivnik...
Old 08-10-2008, 03:29   #15252

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Sunday 19 October 2008 - Milan-Sampdoria 15.00 - 7th matchday of Serie A

Thursday 23 October 2008 - Heerenveen-Milan - 1st matchday Uefa Cup

Sunday 26 October 2008 - Atalanta-Milan 15.00 - 8th matchday of Serie A

Wednesday 29 October 2008 - Milan-Siena 20.30 - 9th matchday of Serie A

Sunday 2 November 2008 - Milan-Napoli 20.30 - 10th matchday of Serie A

Thursday 6 November 2008 - Milan-Braga - 2nd matchday Uefa Cup

Ljudi moji pogledajte kakav raspored u samo 18 dana,6 veoma zahtjevnih utakmica!!U ovoj dionici se trebaju napraviti velike stvari?!?!
Old 08-10-2008, 03:56   #15253

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by rinogattuso View Post
Sunday 19 October 2008 - Milan-Sampdoria 15.00 - 7th matchday of Serie A

Thursday 23 October 2008 - Heerenveen-Milan - 1st matchday Uefa Cup

Sunday 26 October 2008 - Atalanta-Milan 15.00 - 8th matchday of Serie A

Wednesday 29 October 2008 - Milan-Siena 20.30 - 9th matchday of Serie A

Sunday 2 November 2008 - Milan-Napoli 20.30 - 10th matchday of Serie A

Thursday 6 November 2008 - Milan-Braga - 2nd matchday Uefa Cup

Ljudi moji pogledajte kakav raspored u samo 18 dana,6 veoma zahtjevnih utakmica!!U ovoj dionici se trebaju napraviti velike stvari?!?!
Ove 4 utakmice što sam podebljao moramo dobiti, i možemo realno. Ostale me uopće ne zanimaju, grupu ćemo proći i sa B timom. Neka igraju Pippo, Sheva i Pato u rotaciji, Antonini, Senderos, Dinho, Cardaccio, Emerson...imamo igrača sada dosta.

Berlusconi je super trener odjednom, osim što nije trener...nešto kao ja Samo što ja nemam 11 mlr eura pa nije moj klub za kojega se trebam brinutiu. Ali da je ( sad kao političari! ): Imali bi novog lijevog beka, stopera i špicu!! Glasajte za mene i dovodim Dossenu, Santacrocea i Torresa
Old 08-10-2008, 05:06   #15254

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Ne kužim zašto podcjenjujete Herenven,po trenutnoj formi oni su nam najveći konkurent za 1. mjesto u skupini i meni je Braga autsajder u našoj grupi
deejaysale is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2008, 05:52   #15255

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Quote:
Originally Posted by mrki View Post
Ove 4 utakmice što sam podebljao moramo dobiti, i možemo realno. Ostale me uopće ne zanimaju, grupu ćemo proći i sa B timom. Neka igraju Pippo, Sheva i Pato u rotaciji, Antonini, Senderos, Dinho, Cardaccio, Emerson...imamo igrača sada dosta.

Berlusconi je super trener odjednom, osim što nije trener...nešto kao ja Samo što ja nemam 11 mlr eura pa nije moj klub za kojega se trebam brinutiu. Ali da je ( sad kao političari! ): Imali bi novog lijevog beka, stopera i špicu!! Glasajte za mene i dovodim Dossenu, Santacrocea i Torresa
Ne treba nam vise stopera,ne znam po cem' to zakljucujes Nesta je fit radi vec 3 trening punom parom sa ekipom.U Albaniji ce debitovat nakon duge pauze!!Njega nema u cupu Uefa ali bice u Serie A.Senderos takodjer,radi na tonusu misica i krece sa treningom!Kaladze ce biti ok pocetkom novembra,Madini i Bonera su konstantni,za beka se slazem..ali ni to nije nista krucijalno!Po meni jednostavno imamo ekipu sve sta treba je kroz ovih 12 dana da carlo odrdjene igrace dovede na svoje,Dinho kaze da ce opet biti zvjer i velike su sanse za to..
Boriello ce unistavati i bice nas 1 napadac vjerujete mi,mnogo me strah za Pata ali ono sta me tjesi su njegove godine i psihicka nestabilnost..

Tags
balkan

Posting Rules