![]() |
|
|
#15331 |
|
Registered User
![]() |
nesto mi se cini ko da pola ljudi sa ovog foruma fali, ili jednostavno uopce ne pise vise
![]() |
|
|
|
|
|
#15332 |
|
Registered User
Fave Players: Inzaghi
![]() |
proradio inzaghi
|
|
|
#15333 |
|
Registered User
![]() |
ma on uvijek radi
![]() džoker s klupe , nekako mi se pato nije svidio danas, igrao je više nekog bočnog ofanzivnog veznog nego napadaca, ... btw, inzaghi dosta puta pređe golmana na ovu foru, takav mu je bio i onaj gol protiv lpoola 2007 |
|
|
|
|
|
#15334 |
|
Registered User
![]() |
roma inter 0 4 !=!??!?!?=!==!=!=!!?!?!?
|
|
|
|
|
|
#15335 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
1.poluvrijeme katastrofa,Maldini što mu već u naviku prelazi ispao smiješan 2-3 puta i da nije bilo Abbiatija i smotanih Sampinih napadača Sampdoria bi vodila barem 2:0!!Nas nigdje da bi u drugom poluvremenu dobili sumnjiv penal i igrača više pa to iskoristili!I još nam je trebao Jankulovskog isključit zbog starta na Cassanu,sudac je očito natezao za nas i tio jednostavno ne volim,poštenje mi je važnije od pobjede!!Carlo opet ziheraška izmjena,Pato van,Kaka unutra,nedajbože da se zajebe pa da krenemo svim snagama po pobjedu,u pičku materinu više!0:0 je rezultat,igramo doma protiv Sampe i on opet ne misli napadački nego moramo dočekat poklon od suca da bi nešto napravili!
ANCELOTTI VAN |
|
|
|
|
|
#15336 | |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Quote:
Si ti neki Genovljanin il neki klinac.. |
|
|
|
|
|
|
#15337 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
. Međede, to je najveći navijač Milana na Balkanu. Bio je na više utakmica Milana nego mislim što si ti bio na utakmicama "Bosne" i njemu govoriš da je klinac?Forza Armada! Pozdrav od Ultrasa! |
|
|
|
|
|
|
#15338 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Maldini -7.5: Absolutely flawless display from Maldini in defence, who looks as fit as someone 10 years younger. Even went on one run down the left where he knocked the ball past his man and outsprinted him. Iako je kralj imao 1 gresku,beton je bio..Ne znam kako neko moze po Il capitanu pljuvat da je zgrjesio 7 golova! Dal' se ta persona zapitala kada smo igrali 4-3-1-2 da su Pato i Boriello bili van tekme,nisu takticki dobro izgledali i da je Sampdorina sredina dominirala nasoj.. Po meni rutinska pobjeda a on ak hoce da ima bolji dojam nek ide gledati u Dom Mladosti umjetnicko klizanje..kako sami sebi nedosadite nekad.. |
|
|
|
|
|
|
#15339 |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
penal je bio cisti jer ako je flaminiju svirao prekrsaj a isto je stitio lice onda je opravdano dosvirao penal kad je lucchinija pogodila u ruku.
|
|
|
#15340 |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
i zasto je taktika u kojoj kaka i ronaldinho igraju iza ciste spice ziheraska?!pa to ti je kao da igras 4 3 3.oni su stalno naprijed isli.
|
|
|
#15341 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Opet kao kljuc nekih losih poteza i sporosti kreiranja napada moze se staviti Seedorfu na teret,covjek je mnogo indisponiran u pojedinim trenutcima..mislim da to nece izdobriti! |
|
|
|
|
|
|
#15342 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Evo ovako, pokušat ću ne držati stranu nikome. Iako sam poznanik sa Saletom.
Kao PRVO: prestanite vrijeđati pojedinačno, to se odnosi na Rinnagattusa prije svih. To nam ovdje nije potrebno, kontroliraj se molim te. "isfrustriran", "klinac" itd...nisu prikladne riječi za Saleta. Dalje, Sale se ne buni što igraju Kaka'-Dinho-Boriello, to je dosta ofanzivno, nego zato što naš trener nikada, baš nikada, ne krene punom snagom naprijed. Istina je da smo jučer jako loše funkcionirali s tih 4-3-1-2, jer nam se Dinho nije snalazio kao jedina polušpica, a Pato je bio stvarno moram reći očajan. Istina je da je Maldini odigrao dobro, ali je i istina da je skrivio skoro 2 gola on sam, tako da stoper može igrati koliko god hoće dobro ali kada skrivi dvije šanse za Sampdoriu - loš je bio. To ti je kao golman koji je kao dobar a zapravo je Dida Da se razumijemo, Maldinia obožavam, on je za mene bog nogometa i šaljem Saletu lovu pa će mi kupiti dres sada iz Capitanove zadnje sezone. Ali nije to više to. Čekamo Nestu jebiga.A o sposobnosti jankulovskog da centrira( osim one jedne Kaki ) necu nista govoriti jer je to sprdačina! Uzas. Iza penal: čist penal jer taj kriterij je bio korišten i na Flaminiu prije. Ruka-žuti karton. A Marek je trebao dobiti drugi žuti, da, istina je. Dinho se očito popravlja i počinje čak relativno normalno trčati. Za mjesec-dva očekujem odličnog Robnaldinha. Samo da nam naprijed ne igra Pippo od početka, ni Sheva. Nego Boriello ili Pato. P.S. Jeste vidjeli šta Galliani "poručuje pametno" Gourcuffu??? Kao neke zna da se mora sa 3,4 igrača boriti za mjesto!! Pa oni su poludili 100%. Mali igra kao sat sada, a mi smo im stavili klauzolu od 15mln? Pa hvala bogu da ce ju platiti i prodati ga za 25 i super.
|
|
|
|
#15343 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
[quote=rinogattuso;513621]To pojedincima objasniti ma nema sanse.Ronalidnho pod Carlom moze biti strjelac broj 1 jer je poznato da dinho ima kontinuitet..Inzaghi moze drzat lekcije u postavljanju pojedinim igracima,87 minuta ofsajd 89 gol to je pipo!
Opet kao kljuc nekih losih poteza i sporosti kreiranja napada moze se staviti Seedorfu na teret,covjek je mnogo indisponiran u pojedinim trenutcima..mislim da to nece izdobriti![/QUOTE Riješenje - Gourcuff. ---------------Pirlo-------- --Flamini/Rino-------Gourcuff--- -------kaka'----dinho------ to je to, ništa više ti ne treba. Ali se ovo nece dogoditi dok je Carlo tu sa Seedorfom.
|
|
|
|
#15344 | |
|
Registered User
![]() |
[quote=mrki;513631]
Quote:
Kada smo kod sudjenja 2 puta nije sudjena obstrukcija na Ronalidnhu kao ni na Kaki sto je pod mus sviranje!Bonera je odlican bio sinoc,mislim da je zadnja linija konacno pritegnuta kako je optimalno protiv manjih ekipa! Mislim da si vidio sinoc kako je Juan uz korektora cuvao Ibrahimovica a mislim da si vidio kako je to maldini uradio prije dvadesetak dana!!Ibri su brojali i citali sa usana da je preko 10 puta seljacina rekla PUTA(kurva,drolja) sta vec znaci..Malidni je bozanstvo.. Last edited by rinogattuso; 20-10-2008 at 06:20. |
|
|
|
|
|
|
#15345 |
|
Registered User
Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
![]() |
nisam gledao tkmu,nazalost..............mislim da je dosta vrijedjanja