AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 22-10-2008, 12:25   #15376

bLOND !-,-!

Registered User

bLOND !-,-!'s Avatar

bLOND !-,-! is an unknown quantity at this point
a mi se samo mozemo nadat da bordoaux nece htjet dat 11 mil. za njega ( ne vjerujem da bi neki drugi VEĆI klub bio zainteresiran za njega )
bLOND !-,-! is offline   Reply With Quote
Old 22-10-2008, 14:48   #15377

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Bekam IN, neki od naših KLUPA....potpuno bespotrebno je ovo
više su ga doveli radi marketinga neg radi samog fudbala...
ionako smo imali slatkih muka s veznim redom, koga ubaciti, a koga držati na klupi, sad nam je još samo jedan bekam trebao...

iz dana u dan sve više postaje vak AC MILAN = MODERNI FUDBAL
Old 22-10-2008, 14:52   #15378

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Forza Napoli!!!!!!!!!!!
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 23-10-2008, 07:22   #15379

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Ja sam obožavao Milan kada sam bio dijete jer su bili klub koji zabije gol i znaš da se možes j... slikat jer ce biti 1 ili 2:0 do kraja...Profesionalno, okrutno i precizno! Uopće me ne zanimaju zvijezde i 4 napadača! Sada je ovo cirkus. Novine kažu da ce Milan zaraditi 14mln u ta 4 mjeseca što ce Becks biti ovdje i da ga je Gallianiu preporučio Cappello koji mu je rekao da Beckham jos uvijek igra odlican nogomet. ( zato u Engleskoj igra Walcott a ne Beckham, zato sto je Becks tako jako dobar!!).

Milan mora djelovati preciznije sa tim igračima. Razumijem financijski aspekt, ali ovo mi se ne sviđa. Neka odigra tih 4 mj i onda marš iz Milana! I nazad Yoan!
Old 23-10-2008, 07:46   #15380

bLOND !-,-!

Registered User

bLOND !-,-!'s Avatar

bLOND !-,-! is an unknown quantity at this point
Massimo Moratti se "sprda" s Milanom

http://www.nogometni-magazin.com/new...ranto_ita_news

jooj, kako bi ja tog covjeka prvo verbalno unistio, a onda i fizicki !!,
bLOND !-,-! is offline   Reply With Quote
Old 23-10-2008, 08:06   #15381

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by mrki View Post
Ja sam obožavao Milan kada sam bio dijete jer su bili klub koji zabije gol i znaš da se možes j... slikat jer ce biti 1 ili 2:0 do kraja...Profesionalno, okrutno i precizno! Uopće me ne zanimaju zvijezde i 4 napadača! Sada je ovo cirkus. Novine kažu da ce Milan zaraditi 14mln u ta 4 mjeseca što ce Becks biti ovdje i da ga je Gallianiu preporučio Cappello koji mu je rekao da Beckham jos uvijek igra odlican nogomet. ( zato u Engleskoj igra Walcott a ne Beckham, zato sto je Becks tako jako dobar!!).

Milan mora djelovati preciznije sa tim igračima. Razumijem financijski aspekt, ali ovo mi se ne sviđa. Neka odigra tih 4 mj i onda marš iz Milana! I nazad Yoan!
Pa i bit ce 4 mjeseca u Milanu,o posudbi je rjec!Mrki mislim da nemas potrebe time biti previse isfrustriran..Bice on od koristi pa makar one minimalne..
Mene vise brine kako cemo odbranu krpiti,rjestiti probleme Neste,Kladzea i Senderosa neg to sta ce ovaj raditi u najboljem trening centru svjeta Millanelu i donjeti nam par miliona.
rinogattuso is offline   Reply With Quote
Old 23-10-2008, 10:12   #15382

Fret

Registered User

Fret's Avatar

Fave Players: Zidane
Fret is on a distinguished road
Ako od tih zaradjenih para kupe postenog obrambenog, onda neka i ovog Bekema u Milanu..ajd..ali samo u ovom slucaju

inace.......Bekem mi nikad nije bio dobar igrac
Old 23-10-2008, 14:11   #15383

prle

Registered User

prle's Avatar

prle is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by bLOND !-,-! View Post
Massimo Moratti se "sprda" s Milanom

http://www.nogometni-magazin.com/new...ranto_ita_news

jooj, kako bi ja tog covjeka prvo verbalno unistio, a onda i fizicki !!,
ma on se nasao da prica idiot!!!1
on ima kompleks od nas u tome je fazon i sad svaku priliku koristi da fol on nesta porkomentarise,a jadnik je potrosio para i para i vazda mu je onter bio kanta i bit ce!!!
i fazon je sto smo mi najtrofejniji svjetski klub i to njega jako boli zna da to inter nece NIKAD BITI!!!!
ja bih ga volio prebiti ko vola pravo me nervira!!!
prle is offline   Reply With Quote
Old 23-10-2008, 16:11   #15384

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
Evo lesna pobeda kak sam i ocekivao
Molim ko e gledao tekmu da malo da koment za ko kak e izigrao
pleace

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 23-10-2008, 17:25   #15385

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Hmm prvo pisali Inzaghi strijelac prvog gola, a sada da je auto gol..jedva čekam snimak tekme...
uglavnom prvi et autogol, drugi Gattuso, treći Pippo.
Herenven dao iz penala,kojeg je ak se ne varam skrivio Favali???
Old 23-10-2008, 18:18   #15386

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
Evo ti snimak utakmice stvarno je bio avtogol dobra pobeda idemo na red je atalanta pozdrav do svi rosoneri a osobeno rosonerke
http://www.troodi.com/media/6592/SC_...am_highlights/
FORCA MILAN
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 23-10-2008, 21:03   #15387

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Zamisli postave : Dida; Antonini, Favalli, Bonera, Zambrotta; Gattuso, Emerson, Flamini; Kakŕ, Shevchenko, Inzaghi.

Rino, Emerson i Flamini, haha... Stvarno je Carlo ćaća svih ćaća. Ne omalovažavam pobjedu ili igru nego mi nije jasno kako se taj čovjek može toliko bojat. Dakle ako ćemo s dva napadača onda ćemo i s tri razbijača...haha, svašta.
A onaj Sheva više nikad neće dat gol. Ipak je gotov igrač i neka je. Nek mu je ovo kazna za izdaju.
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 24-10-2008, 05:03   #15388

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Quote:
Originally Posted by milanista mosta View Post
Zamisli postave : Dida; Antonini, Favalli, Bonera, Zambrotta; Gattuso, Emerson, Flamini; Kakŕ, Shevchenko, Inzaghi.

Rino, Emerson i Flamini, haha... Stvarno je Carlo ćaća svih ćaća. Ne omalovažavam pobjedu ili igru nego mi nije jasno kako se taj čovjek može toliko bojat. Dakle ako ćemo s dva napadača onda ćemo i s tri razbijača...haha, svašta.
A onaj Sheva više nikad neće dat gol. Ipak je gotov igrač i neka je. Nek mu je ovo kazna za izdaju.
U utakmici je to malo drugacije izgledalo sta ti govore statistige gattusa 1 gol 1 asistencija,super dodavanje za Pata koji je spavao na castu u fuliou 1 na 1!
Zambrotta je u 1 poluvremenu hranio loptama Shevu i Pipa vecinom je igrao u vezi!Po meni smo poprilicno ofanzivno krenuli utakmicu..sad ne znam svatko ima svoje ovi defanzivci na papriu izgledaju okruto ali oni su sinoc bili najbolji dio ekipe pogotovo Emerson koji je bio strasan,par dugi lopti,otvaranje bokova..
Old 24-10-2008, 05:09   #15389

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Jos da spomenem Antonini je igrao flastera na #10 Pranjicu koji se nije vidio tokom susreta!
Zambrotta je isao ljevo sa kakom,preko desne strane nismo ni igrali skoro!!
Odbrana nam sve sigurnije izgleda,favalli je prespor bio za dvanestku i penal jbg.
Old 24-10-2008, 06:53   #15390

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Evo gledao sam i ja pa da malo komentiram, moram šta ću

Slažem se sa Rinomgattusom ( eto i to se događa ). Točno je sve što je rekao. Igrali smo vrlo dobro, dosta organizirano i pokretljivo. Iako se mroa uzeti u obzir da ovaj Herenveen nije baš neki tim. Iako imaju par dobrih igrača. Da malo izdvojim:

tri zadnja vezna: dobar potez ovaj put jer smo ovako odmorili Seedorfa za Bergamo. Sada je Clarence imao 2 tjedna pauze, pa odigrao 70 min, pa opet tjedan pauze. Očekujem njegovo puno zalaganje u nedjelju!! A nije ni Mareka htio stavljat u vezu jer je i on igrao puno u zadnja 2 tjedna.

Gattuso: igrač utakmice, odigrao strašno!! Razbio ih je u sredini, dao gol i asistirao. Strava utakmica Rina.

Emerson: Odlična partija, pokazuje nešto od one strašne forme kakvu je imao u Juvetu. Snažan u duelu, dobar tehnički, dobar u pasu. Ovo je bilo dobro, nema se šta reći.

Flamini: Igrao izvan pozicije, jer on je srednji defenzivni vezjni. Ali borio se puno i igrao prema naprijed.

Antonini: Najbolji igrač Herenveena je Pranjić, a Antonini ga je unakazio. Dobro, na toj strani je i Rino igrao tako da to "malo" pomaže Ali Antonini odličan. Sada razumijete moj bijes kada sam protiv Genove vidio da beka igra Favalli a ne Antonini!

Zambro, Bonera, Kaka', Pippo: svi onako vrlo dobro odigrali, Pippo kao Pippo, Kaka' polako diže fizičku spremu, Bonera dobar.

Favalinho i $heva: očajni obojica. Favalli imao 3,4 intervencije loše, napravio penal jer je spor. Igrač za serie b. $heva bivši nogometaš. Iskreno, gadi mi se kad tamo nešto maše po terenu a trčat ne može. Jebiga, izgubio je status heroja sad je samo loš napadač.

Dinho - stajao 15 min na terenu. Pato - ne može ništa, ni 1 na 1, ni zabit gol. Bit ce bolje, mlad je. Negine mu posudba
------------------------------------------------------------------------

uglavnom, Pippu se broje 2 gola, sada sve UEFA utakmice treba igrat on da zabije što više i postane nedostižan na listi naj euro strijelaca!!

Sada Atalanta, vraća se NEsta, Ambro, Marek, Boriello, Dinho, Seedorf.

acmilan.com

This is what Adriano Galliani said about him this morning at the Malpensa airport: "Will he arrive? Yes, I think so. He will stay at Milan on loan for some month, we are talking about it with his agent. We shall register him for some months and then he will leave..." Dobro je,to sam čekao. Sada je ok, dođe, uzmemo lovu i ciao.

Tags
balkan

Posting Rules