![]() |
|
|
#15391 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
'Dinhu nije nista ni zamjeriti kako je Carlo rekao na presici ocekujem od njega trening tekmu,malo se rastrcao,to je to!!igrali smo tada bez defenicije,nema potrebe za trkom i trosenjem kada vodimo 0-3!!
Sheva polako gubi i status 4 napadaca..ocigledno je to!!Za Pata ne znam sta da kazem ali ako se nastavi ovako jos 2,3 tekme,mediji ce ga razguliti. Ocekujem ovakvu formaciju u Bergamu! Abiatti:Zambrotta-Bonera(Nesta)-Mladini-Jankulovski:Gattuso-Seedorf-Ambrosini:Kaka':Boriello-Ronaldinho Znaci 4-3-1-2, stim da Dinho bude ispred Kake jer je riky def. povratio veci dio svoje brzine!Dosta sm na motorici radili da se primjetiti.. |
|
|
|
|
|
#15392 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Pa da Dinho se samo malo rastrčao, nije ni bitno to kod 3:0. Ali Pato me brine, totalno je izgubio samopouzdanje u driblingu i duelima. Treći poslije Gile i Gourcuffa.
Nitko ne spominje Abatea, i on je naš igrač i igra odlično ove godine. Maldini U21 reprezentativac Italije. Brz ko vrag, moze igrati krilo i desnog beka. Nagodinu ga očekujem u Milanu.
|
|
|
|
#15393 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Jel on nešto u rodu s ovim našim....i koju poziciju igra ????
ako ima imalo Paolove krvi..onda gapodhitno dovodit' u Rossonere !! FORZA MILAN
|
|
|
|
#15394 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Po onome sto sam ja vidio na snimci tekme sa Herevenom , nasi i nisi briljirali u odbrani, stvorili su Holadnjani dosta sansi... ali eto pobjedi se negleda u zube....
Ovo sa Bekamom ne znam sta da kazem, uveliko ce promovirat imižd AC Milana u svijetu ali kao igrac nam bas i nije trebao jer zaista u veznom redu je i onako guzva... vidjet cemo sta ce biti... A Moratti moze sam sebi da grize jaja on je obični idiot, boli ga činjenica da inter nikada nece biti ni blizu Milana ni po trofejima niti po bilo cemu dobrom , zato Moratti začepi brnjicu i odjebi u nepovrat...
|
|
|
#15395 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
To da Inter nikad neće bit blizu Milanu pada u vodu. Inter je ove godine prvak, dakle već se u Serie A izjednačuje s Milanom. Liga Prvaka je druga priča...
|
|
|
|
|
|
#15396 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Moratti ko???
Inter šta??? Idemo u Bergamu po bod ![]()
|
|
|
#15397 | |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#15398 |
|
Registered User
![]() |
Samo neka oni vrate Yoana i neka ga stave u sredinu sa Pirlom i Rinom i sve ce biti ok.
Nesta nece početi protiv Atalante, sastav: Abbiatti-Zambrotta-Bonera-Maldini-Jankulovski-Ambrosini-Gattuso-Seedorf-Kaka'-Dinho-Boriello.
|
|
|
|
#15399 |
|
Registered User
![]() |
kaj sad opet odgadjaju nestu, trebo je protiv sampdorie igrat, pa nije, pa sad protiv atalante su rekli da ce sto posto igrat, pa opet nista.... jel uopce na klupi ?
|
|
|
|
|
|
#15400 |
|
Registered User
![]() |
Gazzetta ga stavlja u prvu postavu. Ali Carlo kaze da jos nije briljantan onako kako on treba biti...vidjet cemo. Nemam sta radit cijeli dan, smao cekam Torino-Juve i nadam se X-u.
|
|
|
|
#15401 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
ATALANTA-MILAN: THE CALLED UP PLAYERS
10/25/2008 MILAN - Here are the 20 called up players for Atalanta-Milan: Abbiati, Dida, Kalac; Antonini, Bonera, Favalli, Jankulovski, Maldini, Zambrotta; Ambrosini, Emerson, Flamini, Gattuso; Borriello, Inzaghi, Kakà, Pato, Seedorf, Shevchenko, Ronaldinho. Unavailable: Kaladze, Nesta, Senderos, Pirlo Not called up: Darmian, Cardacio, Viudez
|
|
|
#15402 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
APPLAUSE FOR SERGIO
10/25/2008 MILANELLO - Today the great Serginho, who is working to find new talents in Brazil, visited his former team mates today at Milanello, receiving the applause of the whole group: "They asked me to go among them, but the last time I did that I cried and I avoided it. This team remains in my heart and it's a pleasure to see and embrace great friends again." Sergino e dosao u posetu u Milanu |
|
|
|
|
|
#15403 |
|
Registered User
![]() |
sergio ljubim ti tvoje srce velikooooo !!!!
))najbolje krilo na svijetu !!!! |
|
|
|
|
|
#15404 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Živio Serginho.....
a ovo me zabrinjava : "Unavailable: Kaladze, Nesta, Senderos, Pirlo"...momci koji su za prvih 11,(Senderos i Kaladze kao zamjena-možda Kapitenu i Jankuu ).. FORZA MILAN....po 3 BOda !!
|
|
|
|
#15405 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
od 4 povrijedjena 3 centralna odbrambena jebo te... Izgleda da je nas Arsenal posteno naguzio oko ovog Senderosa, jer kako je krenulo ovaj nece biti spreman sve do iduce sezone heheheh kada ce ga Arsenal vratiti naravno ZDRAVOG hehehehe
Danas 3 mora biti u suprotnom Inter nam pobjeze...
|
| Tags |
| balkan |
|
|