![]() |
|
|
#15526 |
|
Registered User
Fave Players: Gattuso, Pirlo, Kaka, Boban
![]() |
Milan konacno prvi na tablici, nadam se da ce biti na tom mjestu sto duze.
![]() |
|
|
|
|
|
#15527 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Olllllllllllllleeeeeeeeeeeeeee.....
To decki...Svima kapa dole osim Patu...Koji mu je kurac ba,totalno je van forme,mislim da ce se jos dugo nasjediti na klupi... Mislim da bi 3-0 bio realan rezultat... Na kraju utakmice kada su se igraci grlili svi redom najezio sam se,to je ta hemija izmedju igraca,trenera,i navijaca,to nemaju drugi klubovi... Konacno docekano to prvo mjesto,potpuno zasluzeno.... Forza Milann....
|
|
|
#15528 |
|
Registered User
![]() |
moja predviđanja:
napoli će sad izgubit motivaciju, psihički će past, i mislim da ne bi trebali bit velika prijetnja, mozda top 5 maximum... za udinese jos ne znam, ali mislim da i oni polako padaju, takodjer kada i oni budu igrali sa nama i interom, izgubit ce.... lazio jednostavno nije sposoban za ništa bolje od 4. mjesta..., isto kao i fiorentina i roma.. inter se još drži!, jedva jedvice, al past će, mislim da se to jednostavno vidi, i da se moze zakljuciti, uostalom, milan inter, 1 - 0, vidi se ko je bolji... a jedina prijetnja bi nam mogo bit juve, iako su nesto slabiji na tabeli, mislim da se oni dižu za razliku od ostalih, ali svejedno mislim da nisu potpuno sposobni da konstantno pobjeđuju do 6.mjeseca.... ....a što se tiče pata, imam osjecaj da će on na posudbu već u 1.mjesecu.... mozda smo previse ocekivali od njega, ima tek 19, ... 2 sezone u napoliju/udineseu mu ne bi bilo loše ![]() al opet, i to ga moze psihicki spustit, da ne bi on pomislio kako je višak u milanu, kako ne zna igrat, jos samo fali da mu se samopouzdanje spusti.... vjerovatno ce mu ancelotti davat šanse do 1. mjeseca, pa budemo vidjeli... Last edited by bLOND !-,-!; 02-11-2008 at 16:41. |
|
|
|
|
|
#15529 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
To konacno smo na vrhu,ovo smo dugo vreme cekali edno 3 4 godina napokon 1
Cestitki na svi rossoneri ovo e nasa pobeda ovo e poboba na MILAN,MAGIGO MILAN P.S. Masa rossonero nie uspio da osvoi naslov u F1.NAZALOST |
|
|
|
|
|
#15530 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Kakva utakmica sinoc,ono je bio triler u reziji Milana i Napolia!NEko je prije govorio o nedostatku motivacije mislim da je motivacija sinoc prstala na sve strane kako su nasi zeljeli!Sve je stimalo ko svicarski sat,jbg Patu nisu dali prostora u pojedinim trenutcima on je predvidiv..Ronaldinho se ucinkom vec isplatio ali mislim da sam zna da je Serie A zahtjevnija nego Spanska liga..
bokovi su odlicni bili i prema naprjed i prema nazad,pogotovo Marek.carlo je sinoc napao Napoli iz svih oruzja nema isao je na sve ili nista,penal je cist kao suza al et na pojedincima je da prigovaraju!Ovakvu seriju nismo imali od sezone 2005/06!! |
|
|
|
|
|
#15531 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Zadovoljan sam! To je moj Milan kakvog želim: 1:0, 2:1, 1:0, penal, auto gol... ne šalim se uopće, tako se osvaja scudetto.
Bokovi su bili odlični, i Marek i Zambrotta u drugom. Ne želim sada previše hvaliti jer ne treba to raditi dok se nešto nme osvoji, ovo je tek 11. kolo. Ronaldinho nije u formi to je jako očito, Santacroce 8 koji je briljantan i najbolji mladi stoper serie a!!!) mu je održao malu školu obrane. A Pato je odigrao najgoru utakmicu života valjda. Eto to su nam dva slaba momenta bila jučer. Boriello se borio, Pippo kao Pippo, a izgleda da je Kaka' vikao na suigrače u svlačionici i tražio da se više trči i radi na terenu ![]() Gattuso nije bio normalan!! A i Carlo me ugodno iznenadio jer je već prije 60. miute stavio Pata umjesto Ambrosinia! Neviđeno kod Ancelottia još. ništa, moramo ipak imati u vidu da naše teške utakmice dolaze u zadnja 4 kola ( udinese, roma, Juve, Fiorentina ), i da sada ove lake MORAMO sve dobiti. Sljedeći je Lece vani u nedjelju. Prije toga UEFA. Nadamo se povratku Neste i Pirla. $heva na tribinama jučer, buahahaha! I da, poštovanje NApoliu, hrabra utakmica! Crveni Maggia, Hamsik izasao van, Santacroce pretučen... Sa još 2,3 igrača mogu slobodno pucati na scudetto.
Last edited by mrki; 03-11-2008 at 06:36. |
|
|
|
|
|
#15532 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Pato - posudba...
|
|
|
|
|
|
#15533 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
@Mrki,Santacrovce je slucajnim blagim klizanjem Dinha istegao list desne noge..takve stvari se desavaju..imali smo 9 ili 10 udaraca u okvir gola neracunajuci onaj superpromasaj Pata tako da ovaj rezultat je mogao biti i gori,naravno po Napolitance!!!
|
|
|
|
|
|
#15534 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ma šalio sam se za Snatacrocea, sam se ozljedio(koljeno). Ali je zvijer od igrača.
|
|
|
|
#15535 | |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Quote:
Napoli super ekipa stvarno...Slazem se zadnja 3 kola smo dobili bas onako kako treba da se uzme Scudetto...Carlo je s izmejnom iznenadio i Ambrosinija i Pata i citavu Italiju ....Patu treba vremena kao i Zubiju polako bice jos bolji...Gattuso nevjerovatan bukvalno tjera igrace da trce...u drugom poluv. Janku se nesto sporo vracao nazad Gattuso se izgalami na njega hehe...A ono sto je najvaznije je motiv juce bio kad vidite igrace koje su sve osvojili da se trude i trce da dodju do prvog mjesta i na kraju to proslavljaju kao da su osvojili prvenstvo eh to je bitno...kad sam vidio Ronaldinha da skace tamo s Gattusom i Abiattijem nakon pobjede ne moze nista draze biti jednom navijacu....Samo da ne stanu na ovome sljedeca 4 kola : Lecce Chievo Torini Palermo to je citav novembar
|
|
|
|
#15536 |
|
Registered User
![]() |
respect ambru, ali gatusso bi trebo bit kapetan dok nema paola....jedino se on može derat na momčad, pa čak i na ANCELOTTIJA, i postić to, da ga sa svi suigrači boje...
sheva na tribinama....hm, istina ali mislim da ce zato u kupu uefa protiv Brage bit u prvih 11 ![]() |
|
|
|
|
|
#15537 |
|
Registered User
Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
![]() |
izvrsna pobjeda,nemam sta rec we are first !!!!
PS.jebo mater sebi onaj glock,pusti vettela i hamiltona,jesam se izzivciro,ja slavim kad tamo onog konja nigdje |
|
|
|
|
|
#15538 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Sad tabela i liči na neštooo !
Forza Milan !!1 baci igru da se sisamooooo (Kemo-1.11.2008) ![]()
|
|
|
|
#15539 |
|
Registered User
![]() |
ja ljepote i tabele!!!
|
|
|
|
|
|
#15540 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
![]() Kad sam vidio snimak i komentare ovdje na tekmu, presretan sam što sam bio u mogućnosti na OBNu gledati veličanstveni reality show zvijezde sa zvijezdama, u terminu inače do sada rezervisanim za seriu a, a za subotu i big mama house, ne trebam ni komentarisati, sreća pa june - roma bi na hrt-u... ![]()
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|