![]() |
|
|
#1051 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
И ја мислу 1-1 јутре и идемо нагоре на табелу знаесе 1 -ви
ФОРЦА МИЛАН |
|
|
|
|
|
#1052 |
|
Registered User
Fave Players: Totti,Menez,Vucinic,De Rossi....
![]() |
e ja samo sakam da upatam pozdrav vecer ako ne gi izbusime juve so edno 4 gola nz so se desava so najak sostav ke igraat samo bez totti!!!utre milan vs napoli 1 i parite na cuvanje
|
|
|
|
|
|
#1053 | |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Quote:
За утресната утакница не би рекол дека е сигурен кец У одбраната се врака Каладзе и Сендерос Би сакал утре вецер да стартуват следниве 11 ----------------------Абиати Замброта---Бонера-------Каладзе-----Јанку -----Гатусо------Седорф------Амбро Пато------------------------------КАКА -----------------Бориело |
|
|
|
|
|
|
#1054 |
|
Registered User
![]() |
ех даре даре твоја рома 4 гола много летна ти види , што направи незнам дали ке останете у овуј лигу ако продужи да игра овакој зашто јувентус и не е много јак како што даде голови
|
|
|
|
|
|
#1055 |
|
Registered User
Fave Players: Pirlo,Bierhoff,Maldini,Nesta,Kaka..
![]() |
Даре јадеа Рома 2 гола од Јуве еееееееееј.ЦЦЦЦЦ
|
|
|
|
#1056 |
|
Registered User
![]() |
Дечки што ве нема ?? Па ајде још малко и почиња утакмица па после ке славимо за победу и најважно за место на табелу. И конечно место што му припада на МИЛАН само 1-во
ФОРЦА МИЛАН |
|
|
|
|
|
#1057 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta, Borriello, Roni, Gattuso
![]() |
конечно сме таму кај што заслужуваме
ПРВИ НА ТАБЕЛА ![]()
|
|
|
#1058 |
|
Registered User
![]() |
Даре браво за победу честито
![]() Ај па валјда ке се оправите а ???? поздрав до свите куде сте нема никој??????????// А посебан поздрав до Rossonerka !!!!!!!! Forca Milan |
|
|
|
|
|
#1059 |
|
Registered User
![]() |
e ve pozdravi mirko!!!!busenjeeeeeeeeeee
celzi e najak tim u evropa ako celzi ne ni moze niso nikoj!! |
|
|
|
|
|
#1060 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Не ми је јасно, како може некој клуб кој во своите редови ги нема Кака, Роналдињо, Пато, Сидорф, Шевченко, а од јануари и Бекам да биде најак клуб на светот.
Не се секирај Даре, доаѓа денот, а ја ти кажав вас има да ве избушиме како никој сезонава, без 5 комада дома не си одите.
|
|
|
|
#1061 |
|
Registered User
![]() |
hahahahaha!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#1062 |
|
Registered User
![]() |
Па види табела дечко и се ќе ти биде јасно, па после тоа можеш слободно да се смееш.
|
|
|
|
#1063 |
|
Registered User
![]() |
Добра утакмица, греота за Брага, не заслужија да изгубат, ама тоа е тоа кога во екипа имаш играч кој се вика Роналдињо.
За оваа утакмица, најдобар според мене беше Гатусо, дечкото е заслужен за оваа победа. Од друга страна не ми се допадна тоа што овој клуб без Кака е сосема различен, не смееме да зависиме само од еден играч, како прво и како второ на моменти изигравме многу себично и ваква игра не смее да се повтори. И за крај, не сакам да отворам дебата, само сакам да дадам мое мислење, а тоа е од почетокот на сезоната, изминативе утакмици дојдов до заклучок, гледајќи ги преформансите на Абиати и на Дида, дека изборот на Абиати за прв голман на Милан и не е така одличен избор. Секоја утакмица Дида е се подобар и подобар и повторно ја враќа својата стара форма, но неможам и да кажам лош збор и за Абиати и он неколку утакмици по ред брани одлично и дури нема примено гол незнам колку минути. Што сакам да кажам е тоа дека Дида ми дава поголема сигурност на голот отколку Абиати. Како и да е мора вака да се продолжи и не ни бегаат Скудетото и Уефа.
|
|
|
|
#1064 |
|
Registered User
![]() |
aloooooooo BRAGA aloooooooooooooooo u produzetak gol da daete hahaha!!ne daj boze da vi se povredi roni na 3 ili 4 meca bod nema da zemete
|
|
|
|
|
|
#1065 | |
|
Registered User
Fave Players: Alessandro Nesta, Pato, Kaka, Maldini
![]() |
Quote: