AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 09-11-2008, 16:22   #15616

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
to je taj emerson on je cudo kao i nas trener
Old 09-11-2008, 16:31   #15617

amel82

Registered User

amel82's Avatar

Fave Players: Maldini
amel82 is on a distinguished road
Steta velika steta,Emerson bezpotrebno naparavio faul iz kojeg su domacini ne zasluzeno dosli do boda, ujedno to je bio prvi sut na Milanov gol!Igrali smo odlicno Borielo je najmanje trebao zabit 3 gola !!!Anceloti nije trebao vaditi Ronaldinja, trebali smo jos vise stisnut lecea i uvaliti im jos koji gol !!

FORZA ČELIK
amel82 is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2008, 16:34   #15618

bLOND !-,-!

Registered User

bLOND !-,-!'s Avatar

bLOND !-,-! is an unknown quantity at this point
ovo je smijesno, imali smo 90 posto loptu u nogama, i cijelo vrijeme napadali iako se lecceova obrana sastojala od 10 igraca, i cim bi netko od nasih krenuo prema golu, trojica lecceovih igraca bi odma dotrcala... i oni svoj prvi napad rade u 91. minuti, i zabijaju gol, a mi svoj prvi napad napravili 90. min ranije, i nismo uspijeli zabit gol.... velika steta, nepravda....
bLOND !-,-! is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2008, 16:36   #15619

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
Jeste tako je trebali smo zabiti jos neki gol , bolje bi to bilo nego se braniti i staviti starce da igraju(cuvaju rezultat) , neznam zasto je uopste bio taj faul nije bilo potrebe za faul POTREBE , jaoooo premnogo sum razocaran od vakvi rezultati a osobeno od karlo i borielo koj treba da uci kako da zabije gol od 2 metra
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2008, 16:38   #15620

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
nije nepravda zasto je trebalo da nas KARLO se brani nije mi jasno zasto da se brani zasto ne dokrajci to govno od tima sa 10 defanzivca da uvali jos 1 komad i gotovo ali j..i ga to je to tako je kada mozemo da igramo i zabijemo 2-3 gola a mi upropastimo sanse kako na primer borielo promaseni 2-3 suta sam sa golom
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2008, 17:23   #15621

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Jebem ti fudbal i ovaj dan....misevi u 94zabiju mi primimo u 94 cccc....mada opet mislim da je to prava pravcata kazna za sve promasaje...ali opet jednoj ozb ekipi se to ne smije desavat...carlo osudio sudiju za faul koji je dosudio a nije spomenuo emersona glupana koji udara po nogama igraca ledjima okrenut nasem golu koji ide OD naseg gola....majko moja jos ona mourinho nesto usutkuje novinare i tribine.......kad danas nisam dobio nervi slom necu nikad jebem ti ovo

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2008, 18:32   #15622

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Nije bio faul...Nidje veze..Ali neka,imali smo svoje sanse i nismo iskoristili,a jos sam i pao na kladionici samo na Molanu......Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
Ode 100 evra.....I prvo mjesto...
Mislim da je nedostatak Pirla nenadoknadiv,kaka nije u formi,Borielo je previse masio,sudija je bio ocajan,tako da bolje nismo ni mogli..Ali mislim da ce za par kola sve doci na svoje,inter ce pasti,Milan ce biti prvi a Juve 4-5-bodova iza,Udine ce drzati sa Napoliem na mjestima koja vode u evropu,dok ce se Firenza sa odlicnim Gillom poalko primaknuti vrhu...Ronaldinho ce biti najbolji strjelac Milana,dok ce murinjo dobiti nogu a ibrahimovic slomiti nogu..... heh eh eAko Bog da...
Old 10-11-2008, 04:21   #15623

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Ma bio nebio faul najveca glupost od svega sto su ga uopste onako napadali kad je covjek isao od naseg gola al eto nema vezze desava se mi smo par zadnji utakmica dobili pred sam kraj, ali najvise mi zao dva boda zato sto sad ova 4 kola imali smo sansu da se odljepimo....
Palermo-inter....Milan-Chievo
inter-Juve....Torino-Milan
inter-Napoli....Palermo-Milan
Lazio-inter....Milan-Catania

A nakon toga dolaze 4 zadnja kola koja ce biti vise nego teska za Milan...prvo Juve-Milan, pa Milan-Udine,Roma-Milan,Milan-Fiorentina....
Zato nismo smjeli onako ispustit ona dva boda...jer kako sada stvari stoje ko se prvi malo odljepi ima veliku sansu za titulom sada je 8 ekipa u 4 boda....
Poz

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2008, 05:25   #15624

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Skoro sam se rasplakao na kraju...

Nemam nista za eci, bili smo dobri, jebiga. Ali kad mi nemamo ni jednu špicu koja ce zabit 20 golova po sezoni i sve utrpat, i možeš se...sa Boriellom, Pippom, $hevom i Patom koji igra pa ne igra. Jucer je npr. bio strasno dobar.

Emerson car, idi Emersone i ubij ih sve!!! KONJU!

Sada nam treba 9 bodova inace smo sve sjebali. 9 bodova iz sljedeće 3 utakmice, OBAVEZNO!!!!!
Old 10-11-2008, 06:33   #15625

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Analize Talijanski strucnjaka utvrdile su penal nad Bonerom kao i upitan prekrsaj nad Emersonom uz to minut do kraja cist faul na Seedorfu uz aut liniju 30-tak metara od gola.

Poprilicno smo pokradeni ali glavni kljuc je NE zabijanje onoliko prilika sta je starsno..
Nista,idemo dalje..sljedeca postaja Chievo takodjer u formaciji 7-2-1!!
rinogattuso is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2008, 08:00   #15626

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Penal nad Bonerom je 100% trebao da se svira, a faul Emersona je takodje 100% ispravan pa udario je momka s ledja lijepo se vidjelo kao i to da je to NEPOTREBAN FAUL.
Nasi su se ispromasivali prednjači Boriello koji je masio i prazan gol i trebao ga je mjenjati puno puno ranije a kada je uveo Emersona ja sam znao da cemo ga primiti jer to je tako.
Ako se nas Karlo boji jebenog Leččeea i čuva 1:0 neka ga je sram i neka odmah kupi kofere i neka ide trenirati Monzu, pa jebo te imamo dream team a mi se branimo kod 1.0 protiv nekih amatera ma sramota jebo te sramota...
Old 10-11-2008, 08:47   #15627

eki111

Registered User

eki111's Avatar

Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
eki111 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by uvijek_rossoner View Post
Penal nad Bonerom je 100% trebao da se svira, a faul Emersona je takodje 100% ispravan pa udario je momka s ledja lijepo se vidjelo kao i to da je to NEPOTREBAN FAUL.
Nasi su se ispromasivali prednjači Boriello koji je masio i prazan gol i trebao ga je mjenjati puno puno ranije a kada je uveo Emersona ja sam znao da cemo ga primiti jer to je tako.
Ako se nas Karlo boji jebenog Leččeea i čuva 1:0 neka ga je sram i neka odmah kupi kofere i neka ide trenirati Monzu, pa jebo te imamo dream team a mi se branimo kod 1.0 protiv nekih amatera ma sramota jebo te sramota...

Potpuno se slazem sa tobom po pitanju Ancelottija i odbrane pri 1-0.

Imali smo nadmoc u napadu, Dihno je bio super, samo mu treba dati dovoljno prilika da uvezba slobodne udarce pa ce zabijat kad god mu se ukaze prilika (pogledaj samo Del Piera sta radi). Znaci velika greska je bila izvadit Dihna i ubacit Emersona, kojeg ja vise ne bih zvao "Puma" vec "Uragan" jer taj kad igra zna samo udarat, razbijat, i kvarit igru, sto je u trenucima kada je ubacen bilo nepotrebno, jer je Milan drzao konce utakmice time sto je napadao. Znaci posto se Lecce branio nije im padalo ni na pamet da napadaju gol Milana, ali sta je tu je...idemo dalje na jos jedan "bunker" sa Chievom.

Ovoga puta ce (nadam se) Ancelotti igrati napadacki sa Patom, Borrielom i Dinhom, dok ce Pippo cekati svoju priliku na nekom derbiju, kada bude trebao dzoker, pa da onda udje i zabije pokoji gol. Isto to vazi i za Shevu, koji bi trebalo da dobije priliku u zadnjih 15tak minuta, sto se lako moglo desiti i protiv Leccea, ali Carlo je kao noj u pesku.......

Milanista od zaceca...
ROSSONERO NELL DNA
eki111 is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2008, 10:14   #15628

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Victoria od Milana traži osiguranje od mafije

Prije tjedan dana engleski mediji su objavili da bi se David Beckham dolaskom u Milan mogao suočiti s najvećim 'suparnikom' u karijeri, talijanskom mafijom, a sada je izašla i informacija da njegova supruga Victoria od talijanskog prvoligaša traži i osiguranje.

Oko Beckhamovih je uvijek ludnica. Dolazak popularnog engleskog reprezentativca na tromjesečnu posudbu iz LA Galaxyja u Milan izazvao je veliko zanimanje svjetske javnosti. Ne treba ni sumnjati da će u klubu njegovo ime dobro iskoristiti, a dio tog financijskog kolača želi i mafija. Tako su barem pisali engleski novinari koji su te informacije saznali od izvora iz FBI-ja.

Prema njima, David bi mogao bi na meti klana Ndragheta, koji bi mogao reketariti novu zvijezdu crveno-crnih.

Zbog toga se je oglasila i supruga Victoria Beckham koja navodno od Milana zahtijeva osiguranje za supruga i obitelj (ako ona i djeca dođu iz LA-a u Milan) koje je vrijedno oko milijun funti. Bio bi to dodatni trošak za vodstvo Milana koje je i prije početka sezone dosta novca investiralo u momčad kako bi napokon došla do naslova talijanskog prvaka.

Ovakve dodatne troškove sigurno nisu očekivali.
Old 10-11-2008, 10:16   #15629

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Mene samo zanima jedna stvar: Samuel Etto je bio na prodaju kao i Ronaldinho i samo se pitam zasto nije doveden jer bi on dosada utrpao sigurno 10 komada . Jeste vidjeli Ronaldinjovih frustracija covjek sigurno misli JA VAS NE MOGU NAPITAT LOPTAMA KOLIKO IH VI MOZETE PROMASIT odnosi se za Boriella koji je juce po meni najveci krivac uz Ancelottia naravno...
Old 10-11-2008, 14:20   #15630

bLOND !-,-!

Registered User

bLOND !-,-!'s Avatar

bLOND !-,-! is an unknown quantity at this point
to je tako kad se igra sa jednom špicom, ( iako neki tvrde da su dinjo i kaka špice)
milan-lazio 4-1 ( pato+boriello+kaka ---- najbolje!), zasto ancelotti ne bi stavio kaku na klupu, da odmori malo, a roni nek igra "fantazistu", pato prodire sa bokova odlicno.... ja bi njega stavio najradje negdje na krilo, ko serginho, i nek trči kolko ga volja, borielo u sredinu, i mora zabit, mozda ovo nije bio njegov dan, ali covjek si je stvorio puno sansi, i nadje se na pravom mjestu u pravo vrijeme (ko pippo, ali ne bi ga zabio nikakooo)...sheva mi je isto lud na boku, on bolje nek stvara igru nego da stoji u napadu ko pippo i boriello, ...sheva moze oba dvije pozicije odradit (moje misljenje).... ili, ono sta bi ja najrađe htio vidjeti, a to je ronaldinjo na mjestu boriella, najisturenija špica koja moze bit,.... jer on je ocito jedini igrac koji moze svaku tekmu zabit, i koji je u takvoj formi da je sposoban zabit... pa onda neg ga stavi u špicu, nek čeka lopte od kake, mozda ce zabit jos vise, treba probat
čini mi se da je dinjo jednom i sam rekao da moze igrat i špicu i "desetku" i krilo, sta god ga trener traži....
bLOND !-,-! is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules