![]() |
|
|
#15631 |
|
Registered User
![]() |
a što se tiče nasa zadnja 4 kola...
pa i inter ce isto sad imat 4 jako teske tekme.... udinese (njih su sredili već), napoli, lazio i juve.... od napolija bi mogli nayebat ... lazia ce dobit vjerovatno, a u derbiju se pak nadam da ce inter dobit, nekako mi se ne svidja ovo da juve pobjedjuje, vise se bojim juventusa...nek ih inter malo spusti na zemlju... 1-0 bi bilo cisto u redu ... a sto se tice nasih teskih utakmica... moram reć da se vise veselim tim "derbijima" nego utakmicama protiv leccea i slicno... puuuunooo bolje igramo protiv velikih klubova... sve te 4 tekme bi trebali dobit... + imamo puno igraca, mozemo odmarat... dok ce se npr inter umorit u ova sljedeca 3 kola dosta, + oni imaju LP |
|
|
|
|
|
#15632 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
MA budite relani, mi nemamo normalnog napadača: Boriello je imao jednu dobru sezonu u životu, $heva nije u formi niti ce ikada više biti, Pippu je realizacija pala za 50% i ima 35god, a Pato je dijete iz Brazila koje iza sebe ima godinu i pol nogometa... od svih njih jedino od Pata se mogu očekivati velike stvari, ostali mogu biti 4-ti napadači Milana.
Huntelaar - i nema onakvih promašaja.
|
|
|
|
#15633 |
|
Registered User
![]() |
ao kakav huntelaar on je igrac za holandsku ligu i nista vise
mislim da je cak i Borrielo bolji...eto i Kezman je punio u Holandiji pa dje god je otisao nije umio Go dat...mi trebamo mac $evcenka i Pata dat na pozajmicu i onda dovest 2 normalna $pica...Eto`o nam je izmakao ...pf |
|
|
|
|
|
#15634 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Koji je peh onaj Borielo, zadnjih par godina nikako da se namirimo s poštenim napadačem..
|
|
|
#15635 |
|
Registered User
![]() |
ma i pato i boriello ce postat pravi napadaci, tj. borielo vec i je, vjerujte mi, pokazat ce se to kad tad. STO POSTO, samo treba imat strpljenja...a za inzagija ne bi bas reko da mu je pala realizacija, on i ovak i onak nikad nije zabijao puno golova po sezoni, nego je samo zabijao u vaznim tekmama, znaci liga prvaka i derbiji...,
|
|
|
|
|
|
#15636 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Boriello ima solidan ucinak 2 vazne asistencije je imao,pogotovo ona u Bergamu.nemojte zaboraviti kakvu je tekmu imao protiv Lazia!
Pirlo se vraca,poceo je raditi na spremi to ce Ancelottiu uzrokovati "slatke" brige ali mislim da ce njemu najgore biti u svemu ovome.Ko ide out pitanje je sad?!?! |
|
|
|
|
|
#15637 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
Poslije njega Sedorf,koji je opet solidno odradio posao na mjestu pirla,ali nije to too...
|
|
|
|
#15638 |
|
Registered User
![]() |
pa flamini i ovak i onak nije u prvih 11... on je samo zamjena za ambrosinija....znaci kad se pirlo vrati ili ambrosini izlazi, ili gatusso ili seedorf....
|
|
|
|
|
|
#15639 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
pa nije flamini fantazista da ima nesto za pokazivati, njegovo je da trci, uzima lopte i ako je bas super volje da da postenu loptu prema naprijed A sto se tice boriella, mi nismo brescia da mozemo njega cekati da se pokaze i da mu krene, on mora pocet zabijat golove i tocka, za to je placen, a ne da se trudi Mi moramo dobiti sada ove ''slabe'' utakmice i onda s nekom prednoscu uci u zadnja 4 kola, iako sam misljenja da cemo lakse igrati s jacim klubovima nego s chievom i inima, jer ce se onda seedorfu dati igrati nogomet |
|
|
|
|
|
|
#15640 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Neuporedivo je vece zalaganje Ambrosinia.... Borielo je bio povrijedjen duga 3 mjeseca,poslije toga je odigrao dosta dobro,tako ste srali i za Gillu,pa covjek ubija sada u Firenzi na nasu zalost... Mislim ako uzmes prosjek svih ocjena do sada da je sedorf jedan od najbolje ocjenjenih igraca Milana do sada,iako mu mjenjaju mjesta svaku utakmicu... Tako da malo popustite sa tim kritikama... ohladite se...
|
|
|
|
#15641 |
|
Registered User
![]() |
[quote=alberto;515671]Daj ba,Ambro gine na terenu,dok se Flamini tek trudi da ostane neprimjecen...
(/QUOTE] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ????????????????????????????????????????????????????????????????????????
|
|
|
|
#15642 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#15643 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Vidim oprečna mišljenja sve u 16,ja osobno obožavam Ambrosinija,a Flamini mi je u prvih par tekmi koje je igrao u prvom sastavu bio naš najbolji igrač tako da imam sasvim suprotno mišljenje od svih izgleda!!Što se tiče Seedorfa ja sam ga prvi kritizirao da mu se ne da igrat i da bira tekme,ali otkad je na Pirlovom mjestu je odličan,a kako je Pirlo zadnjih 6 mjeseci igrao ne bi se bunio da Seedorf tu i ostane,a da Pirlo malo vidi kakva je klupa.Što se tiče Gile i njemu sam dao godinu i pol fore da se prilagodi pa sam ga tek tada počeo pljuvat,sad mislim da in ipak nije toliki krivac nego jednostavno Carlov način igre,sustav i komunikacija,ali Gilu ipak ne bi uspoređivao sa Borielom iz čistog razloga što je Borielo puno puno borbeniji i korisniji za elipu i kad neda gol nego što je bio Gila!
Mrki me zamolio da napišem kratki izvještaj sa Milan -Napoli pa eto konačno našao vremena i za to! Krenulo se iz Ri ujutro oko 9,bilo nas je 34(5 iz Zadra,2 iz Splita,1 iz Pirovca,2 sa Krka,2 iz Rovinja,2 iz Siska,1 iz Zagreba i 19 iz Rijeke) gdje smo se svi ukrcali osim našeg idejnog vođe Flavia koji se po tradiciji ukrcava u Duinu kod TRsta!Veselo je bilo u busu jer se svi već međusobno poznajemo i malo cuga,malo priča brzo smo stigli do cilja!Bilo je 10-tak dečki koji još nisu nikad bili na San Siru pa je za njih to bio veliki doživljaj samo vidjeti ga!Zaboravih napomenut da smo nas 3 kao predstavnici MilanCluba Rijeka i MilanCluba Zara(Zadar) uimali posebnu čast biti ugošćeni od strane vodstva svih MilanClubova i od strane AC Milana te smo prije tekme bili ispred svlačionice najdražeg nam kluba!Uopće vam ne mogu opista to uzbuđenje koje smo doživjeli,znači pokraj nas su prošli apsolutno svi igrači i vodstvo te Galiani i njegov sin!!Nevjerojatno je da nas je apsulutno svatko od njih pozdravio kao da se znamo 100 godina,Kaka je razdragano se nasmijao i pozdravio mada oni apsolutno nisu imali pojma ko smo!Jednostavno u maniri velikog kluba oni razmišljaju po načelu,čim su ovi ovdje zaslužuju da ih se pozdravi,nevjerojatno!!U cijeli taj protokol bilo je dogovoreno da ćemo se slikat sa jednim igračem,ali se to nikad nezna s kojim i to slika specijalni klupski fotograf te nam slike dolaze na kućnu adresu(Mi nismo smjeli palit aparate)!Kad su već svi igrači prošli i kad sam se uplašio da ću se slikat sa Ancelottijem pojavio se ON,jedan,jedini kralj PAOLO MALDINI u civilki i rekao nam u stilu ''ajde,gdje ste,šta čekamo,oćemo se slikat ili ne'' a mi u čudu i zbunjeni blokirali na par sekundi!Slikanje,čovjek nas uljudno i nasmijano pozdravi i ode,poslije njega naleti Pirlo,pozdravi nas i ode na tribinu,a nakon njih dolazi Kalac kojem ja ponosno na hrvatskom vikenm ''Kako je Željko?'',čovjek se trzne i dolazi kod nas te s nama ćakula 10-tak minuta kako smo,šat smo,ko smo i gdje smo?Super doživljaj ide dalje i ugošćeni smo na centralnoj tribini gdje strepimo sve do zadnjih minuta za pobjedu našeg kluba,ali još uvijek pod dojmom svega što smo doživjeli.Ronaldinho je kraj nas prošao i pozdravio nas sa karakteristična dva prsta u zraku(Palac i mali prst)!Mogu vam reći da smo svi 3 još par dana bili pod dojmom svega,svi ti idoli koji gledamo na tv su prolazili kraj nas i pozdravljali nas ko da smo s njima svaki dan,urnebes!Sliku još nisam vidio,ali došla je kod Flavia u Trst pa ću u subotu ju dobit!Eto toliko o mom doživljaju,a u busu masovna ljubomora na nas 3 koji smo da to posebno naglasim zaslužili da tamo budemo!Zaslužio je Flavio i više od nas to,ali on jednostavno nije htio na centralku nego na Curvu među ''svoje'' ![]() ![]() !Puse i zagrljaji p.s.-Naglasio nam je predsjednik svih MilanClubova da smo imali jako puno sreće što se baš Maldini s nama slikao jer da to nije baš prečesto,eto i tu nas je poslužila sreća ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#15644 |
|
Registered User
![]() |
Hajde valjda ce mo i imi to dozivjeti nekada....A sve to potvrdjuje kako je Milan jedan veliki,u stvari najveci klub na svijetuuu...
Forza Milan..Forza Grande Capitano Paolo..
|
|
|
#15645 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
HAHAHAHAHAHAHA!!!! ![]() ![]() ![]()
|
|