![]() |
|
|
#15661 |
|
Registered User
Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
![]() |
zavidim vam puuuuuno
|
|
|
|
|
|
#15662 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
MILAN: Abbiati, Bonera, Favalli, Kaladze, Jankulovski; Flamini, Gattuso, Seedorf; Kakŕ, Ronaldinho; Inzaghi.
CHIEVO: Sorrentino; Malagň, Mandelli, Yepes, Mantovani; Pinzi, Bentivoglio, Marcolini; Langella, Luciano; Pellissier. .. Opet Favali u prvih 11....Nemoguce,jos se igra sa 1 pravim napadacem... Koji je ovo kurac ba??zambrota na klupi,Antonini nije u konkurenciji,Bonera prebacen na desni bok(svi znamo koliko je ofanzivan)...Sranjeeee...
|
|
|
#15663 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Zambrotta ima problema sa vratom, ništa ozbiljnije ali bolje je ne riskirati. Senderos, kaže Carlo, nije još fizički spreman kao Favalinho ( a i kaže da je Favalli majstor taktike...), Ambro je ozljeđen, Pirlo će biti spreman za sjedeću utakmicu ( valjda kao i Maldini ) a Nesta je u Miamiu i dobro je, odreadio je par treninga ok...
Danas po tri boda svim sredstvima!!! Ne zanima me ni igra ni ništa, Juve i Inter su dobili, moramo i mi!! Ajde Pippo!!! ![]()
|
|
|
|
#15664 | |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#15665 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ali opet, ja bih Pata stavio...
|
|
|
|
#15666 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Jao sto nas je Chievo stisnuo jebo teeee
|
|
|
#15667 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Prošlo kolo nas je skupo kostala neefikasnost napadaca i igra na 1:0, a danas smo se provukli, medjutim nesvidja mis e ovo kada imamo 1:0 i opustimo se jer ce nam opet doci tamo neki Lecce i uvaliti nam gol u 93 kada nema vremena za vadjenje...
Dobro je pobjedi se negleda u zube ali za ubudece mislim da trener mora malo poraditi sa igracima...
|
|
|
#15668 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Vrlo vrlo losa partija Milana ja sam ocekivao suprotno nakon vise dana pauze.....poklonjen penal ali opet chievo jedan sut na go nista posebno i veliki broj cetarsuteva....Ja mislim da je ovo vec 4 pobjeda nakon losije igre i to je donekle dobro jer ti bodovi donose titule...
|
|
|
#15669 |
|
Registered User
![]() |
Favalli i Kaladze igraci utakmice,Kaka je izgleda u crnoj rupi..
|
|
|
|
|
|
#15670 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
.................
Digni se iz pepela, kao sto put do sada, sad s mirisom ljiljana, ljubavi moja.... Last edited by MIRZA; 16-11-2008 at 19:37. |
|
|
|
|
|
#15671 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
#15672 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15673 |
|
Registered User
![]() |
Imal neko talijasnki kanal Rai Sport PIU'??
Dal' nude prnose calcia?!?! |
|
|
|
|
|
#15674 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
Torinov golman: Milan će nam zabiti šest golova
S velikim pesimizmom vratar Torina Matteo Sereni dočekuje utakmicu 13. kola, u kojem njegova momčad ugošćuje Milan. Čak najavljuje i rezultatski potop svog kluba... U prošlom je kolu Catania nakon hat-tricka Giuseppea Mascare pobijedila Torino 3-2, a Sereni strahuje od novog razočaranja. - Nastavimo li ovako igrati i poklonimo li Milanu jednake šanse kao što smo poklonili Cataniji, primit ćemo šest pogodaka, ne samo tri. Najbolje bi bilo da stojimo čvrsto na zemlji i shvatimo da je mučenje kroz prvenstvo naša realnost - poručio je Sereni. - Poraz protiv Catanije dokazuje da moramo pojačati rad na treninzima. Neke momčadi kreiraju iznenađenja u ligi, kao što je to primjerice bila pobjeda Reggine u Udinama i Cagliarija protiv Fiorentine. Nažalost, mi u tome ne uspijevamo. Zbog toga se moramo truditi da barem manje griješimo u igri - zaključio je. Iz njegovih usta u patove usii...
|
|
|
|
#15675 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
A sto se tice Shewe i Reala mislim da bi nasi napravili najvecu glupost sa tim potezom,sezona je duga,svako malo je neki napadac van troja tako da ce Shewa sigurno docekati svojih 5 minuta,pogotovo nakon ocajnih igara Pata koji je i juce bio katastrofalno los...
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|