![]() |
|
|
#15721 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Hayat isto prenosi tekmu
|
|
|
#15722 |
|
Registered User
![]() |
Galliani: Milan neće nikoga kupiti u siječnju
http://www.nogometni-magazin.com/new...ranto_ita_news toliko o transferima ![]() |
|
|
|
|
|
#15723 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo,Kaka, Inzaghi
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15724 |
|
Registered User
![]() |
Gourcuff opet odigrao odlicno, on jednostavno VODI igru bordoa, gradi igru,,,, pirlo i kaka u jednom igracu... ako mi njega ne budemo vratili sljedece sezone,,, pa hmmmm, galliani bi trebao proc psihijatru na neki test da vidi jel fakat lud... i isto tako ako se on vrati, netko od nasih veznih igraca MORA proc, pa makar to bio i seedorf ili cak pirlo, dapace, zasto ne bi pirla prodali ako i sljedecu sezonu ne bude ispunjavao svoje zadatke, a gourcuff ce se sve vise poboljsavat... ali naravno ,dedica emerson mi je prvi na listi za otpis..
i samo da napomenem da je seedorf rekao da do kraja svoje karijere mora igrat u premiershipu...da mu je to velika zelja, ....znaci ocito ne namjerava zavrisiti karijeru u milanu... |
|
|
|
|
|
#15725 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
ma ne znam, Milan jednostavno nije stvoren za neke igrače,nis svi igrači stvoreni da igraju za veliki klub..eto najbolji primjer je GIla, ode u 'manju' sredinu i lik hara..možda je to slučaj i sa Gourcoufom...pa imali smo i Oliveiru i još X igrača, koji su prije i poslije Milana pružali dobre partije..neke je možda i Carlo upropastio,ali većina nih se jedonstavno nije mogla uklopiti u Milanov sistem...
|
|
|
#15726 |
|
Registered User
![]() |
Slazem se za gourcuffa, mislim da ga svakako treba vratiti u milan na kraju sezone,on bi trebao biti idealna zamjena za seedorfa, ne bas i za pirla...
Ukoliko i ne bude ispunio ocekivanja, uvijek moze biti dobar backup igrac, a ne da mi emerson ulazi u igru, a mozd carletto i favallia premetne u veznog igraca pa cemo tako imati jos jednog u vezi |
|
|
|
|
|
#15727 |
|
Registered User
Fave Players: Sheva,Lavezzi,Dinho',Pirlo
![]() |
Da ako dobiemo palermo
|
|
|
|
|
|
#15728 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
MEni bi igrali Flamini-Rinho-Gourcuff-Kaka'-Dinho u vezi. Ni Pirlo ni Seedorf. Ako ne žele trčati ne moraju igrati, nitko nije nezamjenjiv. Ni Kaka' čak! Protiv Torina je Pirlo bio nespreman ( ne krivim ga za to ), ali on realno već 6mj igra loše. Šeta se po terenu i odigrava one spore balone i kao nešto kreira. A sve to se može riješiti normalnim i brzim protokom lopte, što mogu i Flamini i Gourcuff, i uz to Rinho i Flamini pokrivaju puino i igraju presing. Pa nama je Toprino pucao 5-6 puta sa 20m po golu...nedopustivo.
Kako god, ne očakujem Pirla da ode negdje, eventualno Seedorf. A ne bih se čudio ni da Kaku prodamo.
|
|
|
|
#15729 |
|
Registered User
![]() |
tako je!!
gourcuff podhitno nazad!!! ali sta me najvise nervira,je da mi cuvamo rezultrat protiv leccea,torina i njima slicih ekipa!! pa mi smo jebeni MILAN!!!!!!!treba da natrpamo sve ove klubove,a ne danam ulazi emerson ko fol da pomogne odbrani!!!! |
|
|
|
|
|
#15730 |
|
Registered User
![]() |
e al najvise me nasmijalo kad sam vidio da u Bordou ima jos jedan mladi francuz koji se zove YOAN GOUfrann
hahahahahah, YOAN GOUrcuff i sad jos i ovaj, hahha, |
|
|
|
|
|
#15731 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
evo englezi nas deru ko beba zvecku :p
|
|
|
#15732 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
on je dosao tamo iz caena i vazi za jednog od talentovanijih francuskih igraca,jedno vrijeme ga je arsenal pratio!! al ne mogu da vjerujem sta ovaj dinho radi pa frajer je lood 100 posto,bravo majstore!!!!!!!!!!!!!!!!!!! slobodnjak njemu dodje ko penal jebote!!!!hahahaha |
|
|
|
|
|
|
#15733 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo,Kaka, Inzaghi
![]() |
hahahaha, Pipo -koji kralj
|
|
|
|
|
|
#15734 |
|
Registered User
![]() |
lol, Pippo je bas car, onak, car carski, imam 2 frenda koji misle da se milan stalno izvlaci i ljubomorni su kad pippo zabije gol, a pogotovo kad se skrumpa u 90+ minuti, hahahha, sad cu ih yebat u mozak cijelo vrijeme s tim, hahhahaha
e da, i raul je jucer sa onim golom u ligi prvaka stigao inzagija u golovima u euro natjecinjima, oba dvoje su jucer imali 64., i sad je inzagi ipak zabio, fala bogu, pa ima 65. ) raul patiiiia sheva mi se sve vise cini ko izgubljen slucaj, iako ga obozavam, i stvarno je bio igracina i donijeo puno toga milanu, i bio je stvarno jedno vrijeme ikona milana, i najbolji igrac na svijetu , i jos uvijek je 4. napadac po golovima u euro natjecanjima, ali ocito je gotov... ja sam za to da mu ancelotti nastavlja davat sanse svaku drugu utakmicu, ali ako i dalje bude nastavio ovako igrat, tj ovako NE zabijat, pa-pa sheva... odi u sampdoriu... Last edited by bLOND !-,-!; 27-11-2008 at 17:22. |
|
|
|
|
|
#15735 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Neporazeni oko 80 dana tj. 17 tekmi!!!
GRANDE PIPO! ! ! ! |