![]() |
|
|
#15736 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
heh Pipo je jedini igrac koji uvijek igra na istom nivou nit podbaci nit nesto briljira, al uvijek kad je lopta blizu njeg, opasan je po go
Al strast kojom covjek pristupa svakoj utakmici, pogotov ono neslaganje sa sudijom, nakon sto je bio u ocitom ofsajdu hehhehee ma neponovljivo legenda ![]() |
|
|
|
|
|
#15737 |
|
Registered User
![]() |
i steta, pogodio je stativu jedanput, i imao jos 2 vrlo opasne prilike, mogao je zabit i vise da je bilo vise srece...
|
|
|
|
|
|
#15738 |
|
Registered User
![]() |
Koji kralj, taj pippo
![]() |
|
|
|
|
|
#15739 |
|
Registered User
![]() |
http://www.nogometni-magazin.com/new...ranto_ita_news
mislim da ova recenica da AC Milan namjerava NAJOZBILJNIJE prodati kaku nije istinita, al ajde......... |
|
|
|
|
|
#15740 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Bravo decki...
|
|
|
#15741 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Vidim svakakvih komentara na sinosnju tekmu..Ja mogu samo reci da je Milan igrao onoliko koliko mu treba,i da je vec u prvom poluvremenu trebalo biti 2-3 razlike...Shewa uopste nije bio los,dosta je trcao odigravao i gradio napade Milana...
Kaka je nekako jos van igre,ali nadam se da ce mu ovaj vikend odmora pomoci da se nadje..Pipo je Pipo,masi zabija,trga nam zivce i dovodi nas do ludila kada zabije...Mislim da je definitivno svojim golovima zasluzio da ostane u klubu cijeli zivot.. Sedorf je unio kreativnost,koju nemaju ni Puma,ni Rino,ni Flamini,tako da smo bili mnogo ozbiljnniji..Senderos je nespreman,pretrcavali su ga cesto..Antonini ako nista djete je Milana i gine na terenu,bolji od Favalija..roni kralj...Mislim da ce mo ubrzo imati novog idola u MILANU... Toliko...Forza Milan..
|
|
|
#15742 |
|
Registered User
![]() |
ja se tog i bojim... nekako imam osjecaj da se kaka zaboravlja a ronaldinjo uzdize... bojim se ne bi doslo do toga da njih dvoje ne mogu zajedno (ne sto se tice taktickog smisla, nego oko "superstar smisla", kako bi to drukcije reko )--- bojim se da ne bi doslo do prodaje kake, kao u smislu , sta ce nam kaka, sada uopce vise ne igra dobro kad je dosao ronaldinjo, pa cemu onda njih obadvoje u klubu... a zadnje sto zelim je da se proda kaka, jer on je nastao u milanu, i ne zelim da prodje u drugi klub, nego da ostane do kraja zivota u milanu, i da ostane zapamcen ko milanov igrac...uostalom, i mladji je od dinja....
iskreno se nadam da nece doc do ovoga sta ja sad govorim.... |
|
|
|
|
|
#15743 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Ma Blond, ne vidim ni jedan znak po kome bi se to moglo desiti...naša uprava često ima neke čudne odluke, ali nisu ni oni sisali vesla =)
mslim da se Kakin odlazak može jedino desiti u slučaju da on sam to zatraži (baš kao i Sheva)..ali dovoljno je da vidi kak se Sheva opekao sa tim,tak da mislim da Kaka nigdje ne ide do kraja karijere...
|
|
|
#15744 |
|
Registered User
![]() |
riječi ti se pozlatile
![]() |
|
|
|
|
|
#15745 |
|
Registered User
Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
![]() |
iz tvojih u njegove i bozije usi
|
|
|
|
|
|
#15746 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Milan protiv Portsmoutha je bio negledljiv. Jedino je lijpo gledati Dinha kako se oporavlja i Pippa kako se neda i dalje. Ali čini se da bi Pippo trebao imati 3 gola više od Raula, ne 1. Jer Inzaghiu nisu pripisali golove sa Interkontinentalnog kupa iz nekog razloga...
Na Palermo idemo bez Kake, Boriella i Gattusa...
|
|
|
|
#15747 |
|
Registered User
![]() |
e da, i mislim da je 2 gola u prednosti, znaci da se racuna jos i interkontinentalni kup bio bi 4 gola u prednosti.....
a zasto se ne racuna ? pa racunaju se golovi samo sa europskih natjecanja, zar ne ? a interkontinentalni je FIFA club world cup, jel tako ? znaci nije uefino natjecanje.... |
|
|
|
|
|
#15748 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Da ali problem je u tome što je to tek od prošle godine FIFA natjecanje, a intercontinentalni kup je do tada bio UEFA natjecanje. Tako da se Raulu broje 2 gola sa toga kupa a Pippu ne. A to je jedan te isti kup itd... nije bitno. Ionako ce Raul biti prvi strijhelac jer ce jos 3,4 godine igrati za Real Madrid a Pippo nece tako dugo.
|
|
|
|
#15749 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
samo postavite link za sutrasnju tekmuuuu....
|
|
|
|
#15750 |
|
Registered User
![]() |
sad nema kake, znaci igrat cemo samo sa ronaldinjom to jest jednom polušpicom a dve špice (pato, sheva/inzagi) , i vidit cete da cemo igrat puno puno bolje, natrpat cemo ih ... STO POSTO
osim ako carlo ne stavi seedorfa kao drugu poluspicu, umjesto kake |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|