![]() |
|
|
#15871 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Nesta, R80, T.Silva, Pato
![]() |
ma kakav pippo bre ljudi sta vam je nama nam treba pato biti u formi i daj boze da zabije koj gol , za pippo mada je on igrac sa najvecim sansama za gol u futbal ja ipak njega zahvalujem za sve sto je uradio za milan ali mislim da polako ide kraj i nemoze vise se igrat sa polovine od igraca i gurat se polako do 4to mesto
|
|
|
#15872 |
|
Registered User
Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
![]() |
ti nisi nenormalan, ti si 100% LUD
bola pipo bi sa 50 god. zabio u vaznoj utakmici mislim da je ovo za pipa misljenje vecine |
|
|
|
|
|
#15873 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Inter 2:0, pa 2:2, pa Ibra dva puta za 4:2... taj čovjek je strašan. Ali nadam se da ste gledali i da ste vidjeli kako se trener i ekipa ponašaju kada imaju nepovoljan rezultat i čak i kada povedu kako agresivno igraju i kako visoko stoje na terenu. kod 2:2 Mourinho je igrao sa 3 špica i Figom kao napadačkim krilom, a nakon 3:2 još su stisnili i stvorili par prilika prije četvrtog gola. I da ne spominjem način na koji se grade napadi, jednostavno i brzo, a ne kao "ovisni smo o Pirlo, bla,bla...".
Dans smo bez Flaminia i Kake, ipak se nadam da cemo uspjeti uzeti 3 boda.
|
|
|
|
#15874 |
|
Registered User
![]() |
odkud ti ta vijest da kaka i flamini nece igrat ?
|
|
|
|
|
|
#15875 |
|
Registered User
Fave Players: maldini
![]() |
dobijamo juve veceras nesekiraj te se
|
|
|
|
|
|
#15876 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
JUVENTUS: Manninger; Grygera, Mellberg, Chiellini, Molinaro; Marchionni, Sissoko, Marchisio, Nedved; Del Piero, Amauri.
MILAN: Abbiati; Zambrotta, Maldini, Kaladze, Jankulovski; Ambrosini, Emerson, Pirlo; Seedorf, Ronaldinho; Pato.
|
|
|
#15877 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Emerson to je mnogo vazan momenat, Sheva ili Pippo neka sede na klupi, neka igra Emerson tako rece i tako bi. Sa vakvim strasnim trenerom neznam samo dokle, ne dobijemo veceras Juveta zbogom scudeto, pa sad da se molimo Dinho da ih razbije, jer nas takticar to nezna kako.
|
|
|
|
#15878 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
.....poznajetel' osjećaj, zove se SRAMOTA.......
|
|
|
#15879 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
i ako ovo ne bude kraj ovog ****a od trenera onda neznam gde ce da nam bude kraj, sigurno opet u kupu uefa, dok je on tu nikad sampioni, posle ove utakmice mi smo van konkurencije za osvajanje scudeta, ostaju samo inter i juve, opet ista prica i opet neka se jave ljubimci carla i neka ga brane, ovo je vec cetvrta za redom izgubljena sezona a bozic nije ni stigo.
jebite carla dok jos imamo sanse za ligu prvaka.
|
|
|
|
#15880 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Ne zelim da komentarisem uopste ovaj odnos igraca prema instituciji koja se zove Milan necu da komentarisem ni trenera i strucni stab...mnogo sam razocaran jer sam dozivo prvi put u zivotu od kada pratim i navijam za Milan da molim Boga da ne primimo jos koji pogodak i tako da nam katastrofa ne bude jos veca...igracima Juventusa svaka cast trcali su bolje jaci u svakom duelu igrali vise zelili pobjedu i sve sanse iskoristili...
Samo bi molio nekog ako slucajno dodje do podatka negdje na netu koliko je Milan imao pogresnih dodavanja da postavi na forumu...
|
|
|
#15881 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Jedan imbecilna skupina plaćenika...
|
|
|
|
|
|
#15882 |
|
Registered User
![]() |
pa ne mogu da vjerujem,ali BAS ne mogu da vjerujem da je trener koji 5 godina nije osvojio prvenstvo je jos uvijek tu!!!!
sve ovo treba razjebati,citav strucni stabsve otjerati prodati: pirlo,seddorf,emerson,favalli,maldini(penzija),kaladze,jankulovski,shevu vratiti nek truhne u chelskiju!!!! |
|
|
|
|
|
#15883 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
gledajmo to ovako
da je upravi (silvio-galiani) stalo puno do Milana, davno bi uticali na Carla ili da mijenja taktiku i to, ili bi ga otjerali, igračima bi se smanjila plata za sramotnu igru ili bi bili slati na posudbe ili stavljeni na transfer listu.. a ovako, dvojicu ćela, izgleda zaboli neka stvar, carlo davno izgubio autoritet, igrači vide da mogu raditi šta hoće, da su većina kak stvari stoje nezamjenjivi u timu, a u današnjem modernom fudbalu, nema više puno ljubavi prema klubu, jer šta recimo Jankulovskog, Zambortu, Emersona, da ne nabrajam dalje, veže za Milan, samo ugovor, na osnovu kojeg prima platu, isto kao i što npr studenti, da bi zaradili marku više, rade kao konobari ili šta već i za taj posao ih veže samo to da imaju novac, nikakva ljubav prema tome, nego čisto POTREBA za tim, baš kao i ovi igrači..mada opet većina ovih igrača se obezbijedila novcem za 10 života, pa ih ni to više ne zanima previše (Seedorf i co) nego samo, imam osjećaj, jedva čekaju da sudija odsvira kraj, pa da izađu sa terena... ponavljam se kao pokvarena ploča, sve bi ja ovo poslao na klupu ili tribine, a priliku dao juniorima, djeci Milana i onih par starijih (Kaka, Rino, Abiati, pa donekle i Max) koji imaju volju i želju da igraju..
|
|
|
#15884 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
E sad cekam da vidim ko ce da brani ancelotija..mislim da je krajnje vreme da ide iz milana,hvala mu na svemu ali nije vise za ovaj posao...
znaci ne mogu da verujem da emerson(po mom misljenju najgori igrac milana)igra u prvih 11 jankulovski nikad goru tekmu nije igro.. pirlo trba da ulazi po malo u drugom poluvremenu jer je jos neuigran... sedorf definitivno nema vise kondicije... maldini treba sam da kaze ancelotiju da ga vise ne ubacuje.. kaladze ocajan.. pato solidan i to kazem zbog gola inace nista... seva los.. jedina svetla tacka bio je zambrota a i on ga usra sa kartonom kao slag na tortu... znci OTKAZ sledecim igracima: emerson ....pod hitno maldini...jos danas kalazde ..na kraju sezone seva.. pipo.. ambroo.. sedorf.. i naravno veliki karlooo jer ovi igraci su odradili svoj posao dobro u proslom vremenu i nebi trebalo da ga useru sad kad su ostarali..
Last edited by semir_rossonero; 15-12-2008 at 03:58. |
|
|
|
|
|
#15885 |
|
Registered User
![]() |
moje misljenje je da je maldini igrao sasvim ok jucer, pogotovo u drugom poluvremenu, rijesavao je cak i tudje zadatke...
i jedini koji je jos valjao je bio antonini... (i takvi igraci poput njega trebaju bit u prvih 11, ali mi takve poput antoninija ni nemamo u momcadi, dok ih npr juve ima,...) abbiati je bio solidan, iako ja smatram da je on kriv za zadnji gol, jer znate ono kako se kaze, ako lopta zavrsi u blizem kutu, to je golmanova krivnja, a ako u daljnjem kutu, to je krivnja obrane... mislim da je abbiati mogao obranit onaj slabašan udarac amaurija, štoviše, bio je jako blizu lopte, bas u tom bliznjem kutu, i nije mi jasno kako to nije obranio... mislim da bi to Dida skinuo bez ikakvih problema, ali ajde....Didi bi zato mozda ispala lopta iz ruku pri nekom dodavanju ![]() |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|