AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 15-12-2008, 09:29   #15886

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Ma od svih onih manekena i mudonja na terenu jedino je Maldini trco i trudio se... eto ekipe jebem im mater 40 god covjek ima ....ma joj sta da kazem mi ovde nesto raspravljamo gledamo tabelu kontamo sta bi moglo biti pravimo neke formacije i to i onda gledate najveci derby i vidit nase igrace kako hodaju ne trude se kako ih boli kurac ustvari...i razocarate se u sve, vidite nemocnog trenera jedan velki milan zahvaljujuci nekim ljudima da onako bude nemocan nemam rjeci defintivno kojom bi opisao razocarenje od sinoc a prvi put sam u zivotu morao cestitati navijacima juventus bem ti zivot........

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 15-12-2008, 11:07   #15887

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Nije sramota izgubiti od Juventusa pogotovo kao gost,ali ovo sinoc je bila VELIKA sramota..
Pa neki De Ceglie(ili kako se vec zove)razvali zambrotu ko zvecku,Milinaro,Melberg,Marcioni itd..To su prosjecni igraci,pa sta bi bilo da je Juve bio kompletan...
Nikako se nemogu oteti utisku da Pato nikad nece biti pravi igrac,brate sinoc je bio uzasan,dao je go iskljucivo zbog lopte koju bi i corav poslao u mrezu...
Dosta nam je pojacanja koja nemogu nigdje drugo igrati pa dodju u Milan(Zambrota,Senderos,Abiati,Shewa,Emerson...)Pa dokle ba,Abiati je kriv za dva gola,cojek nesmije izaci na centarsut,i ako izadje nemoze uhvatiti loptu golovi sa 5-6 metara su njegovi golovi 100%..Pirlo ni sjena onog Pirla,kao ni Ambro iako se borio nikako nemogu da svatim kako je promasio sa 2 metra prazan go...
Emerson zvani nesreca netreba ni komentar zato cu ga preskociti...
NAs trener na poluvremenu radi izmjenu,ali nista nemjenja u formaciji,Pata koji je ocajan cijelo vrijeme povlaci na krilo,Shewu koji se donekle i trudio baci u napad,a Sedorfa,koji je onako trckarao tu i tamo povuce u vezu,znaci bacena izmjena...morao je Pipo ranije uci,i da nije bilo glupog kartona za Zambrotu mozda bi i stigli na 3-3,ali debil Carlo igra 10 min.bez lijevog bocnnog i tamo normalno puse,i odatle nam i pada taj 4-ti go...
Mislim da za sljedecu utakmicu mora da igra sa dva napadaca,ili ode sve u P.M.
Uzasnut sam nezalaganjem nekih igraca,pogotovo Pata koji je dobio i kritike u toku utakmice od Maldinia koji je iako vise nego duplo stariji od njega pretrcao vise...
Ma ostavi ga na tribine 5 utakmica da dodje pameti,ne samo njega nego i Pirla i sve ostale koji glume zvjezde...
Uhhh...Dosta je vise...
Hajd malo i vi pisite...
Old 15-12-2008, 12:35   #15888

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Quote:
Originally Posted by alberto View Post
Nije sramota izgubiti od Juventusa pogotovo kao gost,ali ovo sinoc je bila VELIKA sramota..
Pa neki De Ceglie(ili kako se vec zove)razvali zambrotu ko zvecku,Milinaro,Melberg,Marcioni itd..To su prosjecni igraci,pa sta bi bilo da je Juve bio kompletan...
Nikako se nemogu oteti utisku da Pato nikad nece biti pravi igrac,brate sinoc je bio uzasan,dao je go iskljucivo zbog lopte koju bi i corav poslao u mrezu...
Dosta nam je pojacanja koja nemogu nigdje drugo igrati pa dodju u Milan(Zambrota,Senderos,Abiati,Shewa,Emerson...)Pa dokle ba,Abiati je kriv za dva gola,cojek nesmije izaci na centarsut,i ako izadje nemoze uhvatiti loptu golovi sa 5-6 metara su njegovi golovi 100%..Pirlo ni sjena onog Pirla,kao ni Ambro iako se borio nikako nemogu da svatim kako je promasio sa 2 metra prazan go...
Emerson zvani nesreca netreba ni komentar zato cu ga preskociti...
NAs trener na poluvremenu radi izmjenu,ali nista nemjenja u formaciji,Pata koji je ocajan cijelo vrijeme povlaci na krilo,Shewu koji se donekle i trudio baci u napad,a Sedorfa,koji je onako trckarao tu i tamo povuce u vezu,znaci bacena izmjena...morao je Pipo ranije uci,i da nije bilo glupog kartona za Zambrotu mozda bi i stigli na 3-3,ali debil Carlo igra 10 min.bez lijevog bocnnog i tamo normalno puse,i odatle nam i pada taj 4-ti go...
Mislim da za sljedecu utakmicu mora da igra sa dva napadaca,ili ode sve u P.M.
Uzasnut sam nezalaganjem nekih igraca,pogotovo Pata koji je dobio i kritike u toku utakmice od Maldinia koji je iako vise nego duplo stariji od njega pretrcao vise...
Ma ostavi ga na tribine 5 utakmica da dodje pameti,ne samo njega nego i Pirla i sve ostale koji glume zvjezde...
Uhhh...Dosta je vise...
Hajd malo i vi pisite...
De mi samo reci koja 2 gola od sinoc je kriv Abiati ako smo gledali istu utakmicu?

Old 15-12-2008, 13:30   #15889

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Abbiati je pomalo kriv za sve golove pardon sem za onaj iz penala I ne znam koji kurac im je bio da ga vracaju, kad su ga jednom otjerali zbog katastrofalne igre. Nekako sam siguran da bi Dida bar dva ona gola odbranio, jer je uvijek imo dobre reflekse. A abiati je uvijek kratak il mu lopte prolaze ispod nogu il ostane ukopan u mjestu :d ma sta ja znam nikad nisam bio golman i ja mozda samo serem hheheh al to je moje vidjenje situcije
huss is offline   Reply With Quote
Old 15-12-2008, 13:34   #15890

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Ma Abiati nije uopste kriv, on i onako nije ni blizu Dide ali sta se tu moze, ja sam pre pocetka sezone reko da su nam dzaba sva pojacanja dok je ovaj majmun od trenera na nasoj klupi i da je njegova nepromenjliva taktika procitana pre 3 godine i da zbog njega necemo biti sampioni, ali kad bi mi neko rekao da cemo za dve utakmice za redom da primimo ukupno 7 golova to ne bi nikom verovao.
Zato neka pakuje kufere i neka napusti Milan sto pre dok jos imamo sanse da se borimo za 4 mesto i LP.

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 15-12-2008, 14:06   #15891

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
Ovako neznam zasto krivite Abbiati pa sta covek moze sam kada Jankulosvki kao da nije igram . ide mulopta nema niko on izbacuje sa glavom u aut i daje sansu , drugo nigde tu nisam procitao katastrofalni igru Kaladzea sta sa njega?????Pa to govno je krivo za dva gola koji KU..C vi vicete po golmana , kamo neke kritike ozbiljne za Ambro a on pa to sto je promasio je bilo mnogo teze da se promasi nego da ukuca.Vidite ovako a kraj ostavljam za trenera ma koji je on trener kad neume da motivise igrace , i stvarno mislim da je dosta sa njega ja neznam sta ceka Galiani stvarno neznam.Pa vidite koji sereni igraci ima Roma , Juve mislim imamo izmisleni igraci za njima ali nema ko da ih kaze kako da igraju 100% . Vidite Barsu ima jedno pojacanje ali nov trener sta radi Barsa ali kada motivisete igraca sta radi Celzi isto i on dovede Deku i ide ma u P.M sa ovim nasim ANCELOTIEJEM neka ide u 100 pi..e materine i neka ostavi ovaj tim na miru i ke zabravim za Antonini igrac je super mislim da zasluzuje u prvu postavu isto tako i Zambrota dzabe vicete po njega dobro je odradio prvo poluvreme ali je usrao sa cartonom i to je to nemogu vise da se nerviram Pozdrav
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 15-12-2008, 14:31   #15892

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Stvarno ste popizdili,pa Abbiati nam je donio ove sezone barem 5-6 bodova,o čemu pričate???Ili niste gledali sve tekme ove sezone ili ste ih jako površno gledali,pa ove sezone se konačno nakon 2 traumatične ne tresem kad lopta ide u naš 16-erac!Jučer je eventualno kriv za Amaurijev gol,ali svi nonšalantno puštaju da se amauri igra u našem 16-ercu!Van sa Kaladzeom,Jankulovskim,Emersonom,Maldinijem a bogami i Pirlo obavezno na klupu ili na tribine!
A ON?O NJEMU više neću,nemam riječi više pogrdne kojim bi ga opisao,to mi je najmrskiji čovjek na kugli zemaljskoj,ON je prokleti LICEMJER I ŠUPAK
deejaysale is offline   Reply With Quote
Old 15-12-2008, 14:54   #15893

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
Jos nesto nisam hteo da pisem za GOVNO od igraca Emerson pa taj nije ni za u penziju , on je samo za u grob pa nema poima sta je fudbal daj debil , al juce sam ga gledao kao spic ispred Pato kakva ideja na ovog naseg kretena trenera(necu ime da mu spominjem) deejaysale je u pravu za ovo: A ON?O NJEMU više neću,nemam riječi više pogrdne kojim bi ga opisao,to mi je najmrskiji čovjek na kugli zemaljskoj,ON je prokleti LICEMJER I ŠUPAK
Bravo za ovu recenicu
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 15-12-2008, 15:11   #15894

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Mislim da nemoram u detalje obajsnjavat onu KATASTROFU I SRAMOTU od sinoc jel smo svi gledali tekmu...ali, ipak...

Obrana je najgora u serie a, to je sad vec sigurno. KALADZE je totalan kiks igrac, koji ne moze igrati niti u parmi, a ne u milanu, mislim da je on dirktno kriv za jedno 10-12 primljenih golova . MALDINI ima 40 godina i tu se vise nema sta rec, iako je bio relativno solidan sinoc.JANKULOVSKI je najgori bek na svijetu, onoliko glup nemoze bit ni kadet od 15 godina da pravi onake greske, predaje loptu, nezna centrirati, on ama bas nista ne zna.a nije ni ZAMBROTTA bolji, totalno promasena kupovina, jedan tako iskusan igrac smije dobiti crveni protiv de cegliea.uglavnom, najgora obrana lige, zasigurno, bez abbiatia bi bili 15. na tablici trenutno

A tek bajni vezni red, vise uopce nije vijest da seedorf izgubi loptu i sece se po terenu, ali smo svi vjerovali da ce bar u derbijima trcat, sad je i to prestao. Pirlo je na terenu da ih bude 11, a tu negdje je i ambro. Emerson nije sposoban igrac, ronaldinho solidan, ali kako sam i pretpostavljao promasena kupovina jer nama takav igrac nije trebao.

Iskreno me razocarao i pato, dao je gol, ali ste vidjeli kada je jednom izgubio loptu i nastavio setkat po uzoru na svog kompanjona clarencea pa je maldini vikao na njega...i vec mi je pun klinac da ne zna ni loptu vodit kak spada, pa nije normalno da, bez obzira na godine, svaki put ti lopta pobjegne...

Ali, ono sto sam primjetio i zbog cega pisem ovaj post zapravo jest razlika izmedju milana i juventusa.

Sjetio sam se finala lige prvaka 2003.

Od igraca koji su tada participirali u juventusu je startao del piero. I pritom su, mislim, promijenili 3 trenera (lippi,capello,deschamps,ranieri).

Za milan su sinoc igrali maldini,kaladze,ambro,seedorf,pirlo,pippo,sheva, igro bi i rino da je bio spreman, a da ne govorim, jelda, da je i trener isti.

Mislim da se tu vise nema sto rec oko politike kluba, mozda bi i za juve igralo vise tadasnjih igraca koji su zbog calciopollia otisli, ali mislim da se shvaca sto se misli,.

Ovaj milan od sinoc bi bio dobar da je 2003. godina.

Ovako, maldini,jankulovski,kaladze,zambrotta,pirlo?,seedorf,ambro,pippo,sheva, emerson su proslost od igraca, a oni nama igraju u prvom sastavu.
geoff is offline   Reply With Quote
Old 15-12-2008, 15:13   #15895

prle

Registered User

prle's Avatar

prle is on a distinguished road
ne znam on ne smije nista nikome reci od igraca,nema autoriteta uopste!!!!!!
pa ferguson je beckhama opalio kopackom u glavu i skrsio mu sve na kamaru,zato sto se ovaj glupirao na terenu i nije se pridrzavao njegovih uputa,a to je bilo kad je beckham bio na vrhuncu karijere,i na kraju ga bukvalno otjerao iz kluba!!!!!!!a ON drzi na terenu seedorfa koji javno izjavljuje da mu se uopste ne igra fudbal u prevodu samo uzimam pare boli me kurac!!i boli me cosak sto su nam ti igraci donijeli dosta trofeja,sta sad trebamo!!????gledati ih kako se vuku i setaju po terenu,kluba MILAN je iznad svih pa i njih pogotvo,i prijasnje generacije su nam dniojeli vise trofeja pa su svi kad su poceli slabije igrati lagano prodati,ali izgleda mi trebamo da ispadenemo u drgu ligu da bi se nesta promijenilo!?!?!!?
ON je jedan bijednik najobicniji,a kako na nije stid izmisljati neka opravdanja da je imalo covjek i da ima imalo karaktera odstupio bi sa klupe jos 2005 kad smo uspjeli izgutbit do chesspoola,ali JOK!!!!!beskicmenjak je jos uvijek tu i prica nebuloze,evo izgleda da cemo ostati i bez kake na tri mjeseca,znaci i ova sezona kako je krenulo borba za ligu pravaka,ako ne dodje drugi trener,tesko da cemo i to!!!!
galliani otvori oci idiote i otjeraj ovog,morona inace ce nes srozati u P.M!!!!

Last edited by prle; 15-12-2008 at 15:20.
prle is offline   Reply With Quote
Old 15-12-2008, 15:49   #15896

prle

Registered User

prle's Avatar

prle is on a distinguished road
JAO IZJAVE GALLIANIJA NA GOAL.COM!!!!
pa ovo je i vise od katastrofe!!!!!!!
treba ih sve otjerati sve do jednog!!!!!
prle is offline   Reply With Quote
Old 15-12-2008, 16:24   #15897

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
"I slept well last night as I remembered that last year at the same hour, whilst the others were at home, we became world champions in Japan," declared the Rossoneri's general manager.

"We shall return on top, actually we're already there. We won 26 trophies in this era and we are used to managing our qualities and defects.

Ja ne mogu vjerovati da netko ozbiljan moze ovako nesto izjavit nakon one katastrofe sinoc kada sam se u jednom trenu poceo nadati da samo ne dobijemo 7,8 komada

On se opasno poigrava s inteligencijom milanovih navijaca.
geoff is offline   Reply With Quote
Old 15-12-2008, 18:20   #15898

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Ja sam se baš suprotno počeo nadati da ćemo dobit 7-8 komada pa bi to MOŽDA natjeralo NJIH da daju otkaz NJEMU
deejaysale is offline   Reply With Quote
Old 15-12-2008, 18:34   #15899

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

http://www.goal.com/en/news/1708/ac-...leasant-dreams

evo ko ne vjeruje nama nek povjeruje svojim ocima....pa ja taman se presto zivcirat od sinoc i evo sad opet moram pa skratice mi zivot jebem ga celava
ovo je smjesno ajde sto glumi nekog glumca sa ovom pricom kako ga nije sramota navijaca i milan i njegovih izjava od prije par mjeseci ...scudetto nam je prioritet bla bla bla...a jebem vise i tog berlusconija sto ne otjera sva govna vise kako njemu nije mrsko ih gledat vidi valjda da ne stima nije tolko glup ili je galliani pustio svoje korjenje u klubu pa ga tesko otjerat...pa dovoljno mu je da procita ovu izjavu i da ga otjera...
Ma sad sam sto posto siguran da oni unaprjed imaju pripremljene govore u slucaju poraza i kiksa to je sad poslje ovog definitivno

Old 15-12-2008, 18:44   #15900

Rossonero_pg

Registered User

Rossonero_pg is on a distinguished road
http://www.srpskatribina.net/2009/in...id=80&Itemid=1

Група Ултраса Милана је упала у студио спортске емисије "Controcampo" за време њеног директном емитовања на италијанској телевизији. Првобитно, узвици и песме групе навијача су изгледали као део уобичајене атмосфере у студијима из Колоњо Монцезеа (нешто као код нас Кошутњак). Видљиво изгубљени водитељ Алберто Бранди није знао да реагује према навијачима, који су узвикивали :"Где су улазнице?" и још неколико протестних слогана против начина набављања улазница за гостовања и поскупљења истих, које је увео клуб италијанског премијера Берлусконија. Режија је на то реаговала са знатно дужим блоком реклама него уобичајно.

Trebali bi oni nesto uraditi po pitanju trenera i zalaganju igraca ako mi vec ne mozemo nista...
Rossonero_pg is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules