![]() |
|
|
#1186 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Немам што да кажам, формациски и офанзивно супер, ама повторно шкарт утакмица, повторно многу послаба екипа од нас ни зима бодови, 2-2 за мене исто што и пораз, мајмунот тактички одигра паметно, реши да смени нешто, па нели и за тоа е тука, ама само незнам зошто сите екипи против нас имаат толкава среќа, оваа утакмица ни имавме 69% посед на лопта, страшно, а резултатот е тој, јебига, сите имаат среќа.
Можам само да кажам две работи, Сидорф - одигра очајно лошо, според мене најлошата утакмица одиграна за Милан и втората работа е Амбросини, дечкото влезе у игра, одма направи две грешки од кои втората не чинеше гол, така да дечкотот не требаше да влезе, боља опција веќе ако внбесуваш таков играч ќе беше Фламини, ете само тие ми се забелешките, се у свему, задоволен од тактиката, многу разочаран од несреќата која продолжува да не прати и во новата година, титулата ја изгубивме а и второто место се повеќе ни бега.
|
|
|
|
#1187 |
|
Registered User
Fave Players: Totti,Menez,Vucinic,De Rossi....
![]() |
perica kaj letase roni !!go eba 2 pati sted rim, ke go sanja vecer,
Daniele de Rossi is the man!ne mozevme poise u napad bez menz i totti |
|
|
|
|
|
#1188 |
|
Registered User
![]() |
Е да треба да бидеш среќен, пошто имавте и онака голема среќа, а дека неможевте повеќе, ја ќе ти кажам, неможевте ич, него имавте среќа пошто сте у гз праени.
|
|
|
|
#1189 |
|
Registered User
Fave Players: Pirlo,Bierhoff,Maldini,Nesta,Kaka..
![]() |
Ете педерот Роналдо е најдобар фудбалер за 2008 иако ја бев за Меси ама сепак мислам дека беше очекувано.
Сега играме со Фиорентина , а добро е за нас што Фреј и Муту се повредени и изгледа ќе го пропуштат натпреварот што е многу позитивно за нас.Џила ќе игра баш сакам да го видам како ќе изигра против нас.
|
|
|
|
#1190 |
|
Registered User
![]() |
Како сака нека изигра, важно вчера видовме колку Пато почнува да се опушта и колку уствари он е страшен играч, дури сеа можеме од него да очекуваме чуда, во трк неможе ниту еден играч со него, и страшно силен шут од далечина, а и дриблинзите му тргнаа, малиот е лудница, прв стрелец годинава, од сеа па натаму ќе си дава по 2 гола на утакмица, ѕвер е немам зборови, ептен се напалив вчера, уфффф.
|
|
|
|
#1191 |
|
Registered User
![]() |
sveronja e deckoto nema so tuka!!
|
|
|
|
|
|
#1192 |
|
Registered User
![]() |
Лусио од Баерн ќе одбира меѓу Милан и Реал.Добро би ни дошло таков дефанзивец како него има 30 год таман да си ја заврши кариерата кај нас.
Гуркуф сака да се врати кај нас.
|
|
|
|
#1193 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Ljudi ma kakvo pojacanje sakaat da go prodadat KAKA serenata uprava so pretsedatelot na ovoj klub . Ova e izdaja na nasiot klub. Neznam do kade ke odi ovoj propast na timot do kade mislat da stignat so ovie sereni raboti
![]() Mnogu sum razocaran od uprava i site tamu mislev deka imaat barem malku simpatii(ne da go sakaat)ovoj klub. KATASTROFA |
|
|
|
|
|
#1194 |
|
Registered User
![]() |
Тоа е и ја незнам што се мислат дали да го продадат.Рекле дека сеуште ја разгледуваат понудата ја незнам што си играат со нас тука.
Официјално Матиони дојде во Милан на позајмица со шанса да го купиме доколку се покаже во Милан. Скоро официјално Агер ќе дојде во Милан.Уште не е официјализирано но би требало секој момент да се официјализира трансферот.
|
|
|
|
#1195 |
|
Registered User
![]() |
perica znaes li ka mi kazes kakov igrac e OSVALDO poso roma , sakaat da go trampaat za peizaro!!
|
|
|
|
|
|
#1196 |
|
Registered User
![]() |
Аууу, ауу, ауу каква дешавка ни се дешава, лелелелеле, ебење момци, ебење, вакви идиоти ќе ни го ебат клубот, такви одвратни створења како што е галеани незнам, дечкото е решен да го уништи Милан, почна пред 4-5 години со задржувањето на мајмунот на нашата клупа, а сега продолжува со продавањето на иконата на Милан, со продавањето на најдоброиот играч на светот, играч кој нема да се рофи усте 200 години, незнам што да кажам повеќе, да имаш играч кој сите го сакаат а он сака да остане во твојот клуб, и ти како фала, не го продаваш во некој клуб во кој би засужил да игра, него го праќаш во клуб кој се бори за опстанок, во клуб без никакви амбиции во наредните две години, страшно е ова што му га прават, единствениот во Милан кој не засужил вакво нешто.
СМРТ за управата на Милан
|
|
|
|
#1197 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Gattuso, Nesta, Pirlo and Ricky Kaka
![]() |
Берлускони е педер, го докажа тоа со последните фрки околу Кака. Тимот важеше за едно големо семејство, сега и тоа се растури.
Не ми е јасно како може да го присилуваат да си оди од Милан, па чекај бе толку ли се битни тие пари. Биле 120 милиони, па преку куров ако биле, нели чичо берлускони е меѓу најбогатите луѓе во Европа.
|
|
|
#1198 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Gattuso, Nesta, Pirlo and Ricky Kaka
![]() |
убаво пишува на Таратур: Едно е сигурно - што и да се случи Милан нема да биде она што е, барем се додека го има истото раководство.
http://www.taratur.com/node/7234
|
|
|
#1199 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Ljudi Kaka ke ostane nema sansi da si odi ke vidite
Toj e verene na svojot klub FORCA MILAN Kaka e Milan |
|
|
|
|
|
#1200 |
|
Registered User
![]() |
Берлкускони изјавил дека го продава Кака и ја незнам што им е дали се алчни за пари какви кретени и Галиани и Силвио!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|