![]() |
|
|
#16081 |
|
Registered User
Fave Players: franco,ricky,paolo,marco...weah
![]() |
prijenos na obn-u i hrt+........beckham umjesto flaminija??zasto??kaladze nije mogao zbog povrede i u zadnji cas je uskocio favalli....
...a nista....valjda mozemo zabit jedan gol vise nego sto primimo![]() |
|
|
|
|
|
#16082 |
|
Registered User
Fave Players: franco,ricky,paolo,marco...weah
![]() |
ovo je uzas......jos je i dobro kad idu prema naprijed sve dok ne treba pucat na gol....onda vracaju loptu....bekam je 100x nabacio a ovi sve izbacuju bez po muke......roma 1 sansa odma gol....jankulovski kriv....roma samo ceka kontru......
|
|
|
|
|
|
#16083 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Pa majko moja mila zasto bas mi da imamo IDIOTA KRETENA NESPOSOBNJAKOVIĆA na klupi ojj bože dragi.. Vadi Ronaldinja ubacuje Ambrosinia a OSTAVLJA šetace u sredini Bekam,Pirlo,Sedorf. Jebem ti Ancelotti sve sto imas idiote glupi... Naravno fasovali smo drugi gol
|
|
|
#16084 |
|
Registered User
![]() |
ovo je cirkus sta radi ovaj carlo,pravi cirkus pa frajer nije normalan majke mi sa svojim izmejnama,boze sacuvaj,ne mozemo mi scuetto uzeti sa ovim idiotom ni za sto godina!!!!!
|
|
|
|
|
|
#16085 |
|
Registered User
![]() |
I taman se sad ponadao da je dosao pameti on mijenja Bekama (ok izmjena) a on ubacuje Flaminia umjesto da ubaci Inzaghia da krenemo na sve ili nista ... Ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj debilu jedan
|
|
|
#16086 |
|
Registered User
![]() |
Ma ovaj milan je postao prava sprdnja, na celu sa nasim trenerom...
Prvo poluvrijeme katastrofalno, seedorf i jankulovski daleko nagori igraci na terenu, kod prvog se nikad ne mogu dovoljno nacudit toj sramotnoj setnji po terenu i ''boli me kurac za sve'' tipu nogometa, a kod drugog mi je nevjerojatno da igrac s toliko godina iskusta moze biti toliko glup u naivan pa da onako juniorski ispadne kod prvog gola + sto je naprvio cisti faul na mexesu na rubu sesnaesterca i jos koliko je curilo po toj strani A onda nastupa nas trener sa fantasticnim potezima, beckham na zadnjem veznom, izmjena roki-ambro, i slag na kraju flamini za beckhama.. Ali ja mislim da smo se mi vec odavno oprostili od borbe za naslov i da su oni dosli u rim ne izgubiti ako je to moguce i promovirati beckhama, jer se nakon izjednacenja uopce nisu zalagali i napadali nego drkali s loptom i zivncirali nas navijace... Uglavnom, jos jedna sramota iako nismo izgubili... |
|
|
|
|
|
#16087 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Evo sta je jedan poznati komentator na poluvremenu utakmice rekao sa sky tv....
"Presjednice Silvio trazili ste show dobili ste ga sve same zvjezde ali rezultat necete dobit. Imamo jedan Real ne treba nam vise. Mi pravi zaljubljenici u fudbal zelimo stari dobri Milan, gdje muha nije mogla proci kroz odbranu, gdje su bekovi marsirali po svojim stranama, vezni red sa jednakim brojem kreativaca i razbijaca i napadacima sa instiktiom ubice koji su zedni golova!!! "
|
|
|
#16088 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ma nije Carlo ti je super trener, on zna sta radi... MORON. Eto sta je on.
Sramota, sve je bilo krivo postavljeno, i onda krivo promijenjeno. Još smo dobro i prošli zahvaljujući tim bljeskovima Kakae i malog Pata koji gazi. A MArek na beku igra kao amater, okreće leđa napadačima u duelu it d. hahaha! Pa to pioniri uče da se tak ne radi... Srmaota. Trebao ga je igrati u vezi, desno flaminia i u sredini Seedorfa ( kao protiv Merde ). A Pirlo isto nek se jebe sa svojim stavom super zvijezde, kao i Seedorf kojemu se neda igrati derbi Roma-Milan??? Sprdačina. Što prije ovaj debil odjebe s klupe to prije ćemo imati suvislu ekipu itd. I Galliani isto. Dosta je uživanja u luksuzu Milana i neka fino počnu raditi i zasluže svoju lovu. I da, Yoan je rekao da ne vjeruje da se vraća u Milan... ne bi ni ja pa da sjedim na klupi iza Ambrosinia tamo negdje.
|
|
|
|
#16089 |
|
Registered User
![]() |
To je najtocnija izjava!
Zelimo stari Milan, a ne ovo preseravanje po terenu, bilo bi mi stoput draze da igraju juniori nego da se ronaldinho,pirlo,seedorf,beckham setkaju po terenu... I zbog tog nagomilavanja igraca, kaka je izgubio glavnu ulogu u momcadi, a bolji je od njih svih zajedno! |
|
|
|
|
|
#16090 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Quote:
EDIT: Geoff, pa ricky vise ni ne zna sta igra jadan. A ovi oko njega se šetaju kao balerine...ma muka mi je bilo dok sam to gledao. Kad se sjetim zadnje linije: Cafu-Nesta-Stam-Maldini, a onda gledam ovo danas, počnem skoro plakati ![]() Sada dolazi taj Thiago Silva, treba Santacrocea i Zambra prebacit lijevo ( on je meni ok igrao i danas, samo što oko njega curi jer ispred njga igra Beckham...). A Dinho ako nece trčati...ajd bok. Pripreme u Dubaiu? Šta je on pripremao tamo?? Sporiji je neg prije.
Last edited by mrki; 11-01-2009 at 16:49. |
|
|
|
|
|
|
#16091 |
|
Registered User
![]() |
Kaka je onde Bog, pa onda iza njega Pato ... Treba otjerati barem 15 igraca i TRENERA, dovesti neke nove mladje klince sto iz pogona sto od nekud drugo, od ovih ostavit samo par njih... Pa ako treba oprostit se sa jos dva scudetta ali imati LAVOVE na terenu
|
|
|
#16092 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Igrali smo na trenutke slazem se,primili bezvezne golove..Englez je morao igrati,ova tekma je oborila sve zivo..prenos isao u sve djelove svjeta!Galliani gleda profit i to je to!
Pirlo je imao jako dobru tekmu..Seedorf 1 pol. ocajan drugo se poceo malo kretati,smjesno je izgledao u pojedinim trenutcima.. |
|
|
|
|
|
#16093 |
|
Registered User
![]() |
Evo Bordo na čelu sa Gourcufom razmontirao PSG , čak je decko stigao i gol zabiti...
Ami imamo Emersona,Ambrosinia,Sedorfa šetača , Bekama jooj majko moja
|
|
|
#16094 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Igrali smo toe tacno ali nie mi jasno da nasu odbranu nie mogla da zadrzi jednog napadaca
Milan bi morao da postize vise od 2 golova da bi dosli do pobedi,nasu najaku stranu e bila cvrstu odbranu i tako mora da bude i u idnini,pa nie pato ili kaka bogovi pa da bi zabili i po 3 4 na utaknici |
|
|
|
|
|
#16095 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Igrali smo toe tacno ali nie mi jasno da nasu odbranu nie mogla da zadrzi jednog napadaca
Milan bi morao da postize vise od 2 golova da bi dosli do pobedi,nasu najaku stranu e bila cvrstu odbranu i tako mora da bude i u idnini,pa nie pato ili kaka bogovi pa da bi zabili i po 3 4 na utaknici |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|