AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 11-01-2009, 17:30   #16096

bojan

Registered User

bojan's Avatar

Fave Players: milLaNelO laDs
bojan is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mrki View Post
Ma nije Carlo ti je super trener, on zna sta radi... MORON. Eto sta je on.

Sramota, sve je bilo krivo postavljeno, i onda krivo promijenjeno. Još smo dobro i prošli zahvaljujući tim bljeskovima Kakae i malog Pata koji gazi.

A MArek na beku igra kao amater, okreće leđa napadačima u duelu it d. hahaha! Pa to pioniri uče da se tak ne radi... Srmaota. Trebao ga je igrati u vezi, desno flaminia i u sredini Seedorfa ( kao protiv Merde ). A Pirlo isto nek se jebe sa svojim stavom super zvijezde, kao i Seedorf kojemu se neda igrati derbi Roma-Milan???

Sprdačina. Što prije ovaj debil odjebe s klupe to prije ćemo imati suvislu ekipu itd. I Galliani isto. Dosta je uživanja u luksuzu Milana i neka fino počnu raditi i zasluže svoju lovu.

I da, Yoan je rekao da ne vjeruje da se vraća u Milan... ne bi ni ja pa da sjedim na klupi iza Ambrosinia tamo negdje.
Ponekad se pitam koje utakmice ti gledas da mi je znati...
Old 11-01-2009, 17:45   #16097

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Pa naše se utakmice vise i ne moraju gledati da bi se znalo da PIRLO I SEDORF šetaju po terenu i glume, samo kad nema Gattusa da TRČI za njih onda to postane još očitije...
Old 11-01-2009, 22:27   #16098

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Meni je bitno da je Pato dao golove. Milan neće bit prvak al barem mogu uživat u Patovim potezima.
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2009, 02:11   #16099

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Pirlo godinu dana nije odigrao neku utakmicu kako treba,siguran je u sastavu i boli ga kurac i to me najviše smeta,ta sigurnost da si u prvom sastavu kod6-7 igrača,toga jednostavno ne smije biti!!!A Seedorfa stvarno ne krivim,pa ja nisam uopće shvatio šta je ON od njega tražio da igra u ovoj tekmi???Šta je trebao mijenjat Gattusa??Tako da vjerovatno ni on nije znao šta treba radit?Seedorfa na Pirlovu poziciju,a Pirla van,Beckham isto van,unutra Ambro ili Flamini,Janku toliko prosječan igrač da ja ne mogu vjerovat da on toliko dugo igra za nas,Zambro na njegovo mjesto,Antonini na Zambrovo!Naprijed Pato i Borielo,a Dinho neka ulazi po potrebi dok se pošteno ne spremi na trčanje!
A TI kretenu i tvoja ćelava pjevačica odlazite iz MILANA
deejaysale is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2009, 03:47   #16100

semir_rossonero

Registered User

semir_rossonero's Avatar

Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
semir_rossonero is on a distinguished road
sedorfu bi tako jebo mamicu i ancelotiju zato sto ga ostavlja u igri..trebao je njega izvuc iz igre umesto ronaldinja,a ne ostavit ga da seta i promasuje..jebem li mu mater sporuuu....gatusoooooooooo vratiiiiiiii seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Old 12-01-2009, 05:47   #16101

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by deejaysale View Post
Pirlo godinu dana nije odigrao neku utakmicu kako treba,siguran je u sastavu i boli ga kurac i to me najviše smeta,ta sigurnost da si u prvom sastavu kod6-7 igrača,toga jednostavno ne smije biti!!!A Seedorfa stvarno ne krivim,pa ja nisam uopće shvatio šta je ON od njega tražio da igra u ovoj tekmi???Šta je trebao mijenjat Gattusa??Tako da vjerovatno ni on nije znao šta treba radit?Seedorfa na Pirlovu poziciju,a Pirla van,Beckham isto van,unutra Ambro ili Flamini,Janku toliko prosječan igrač da ja ne mogu vjerovat da on toliko dugo igra za nas,Zambro na njegovo mjesto,Antonini na Zambrovo!Naprijed Pato i Borielo,a Dinho neka ulazi po potrebi dok se pošteno ne spremi na trčanje!
A TI kretenu i tvoja ćelava pjevačica odlazite iz MILANA
Sale ja bi to ovako sad npr za Violu:
-----------------Abbiatti-----
--Zambro-Maldini-?(tko god je spreman)-Antonini-
-----------------Seedorf--------
------Flamini----------Jankulovski-------
--------------Kaka'-------
-------------------Dinho----
-----------Pato----------

Boriello je ozljeđen još, i Bonera kojega bi stavio na stopera. Valjda ce nam se Nesta vratiti u 2mj. itd.

New znam ja Bojane koje utakmice ti gledaš, ali ja gledam sve u zadnje 3,4 godine, i znam da Pirlo vec godinu dana nije zagrizaop na terenu osim 3,4 puta u LP.

Flamini nam je NAJBOLJI sredni vezni u ekipi, a ulazi Ambro, ma daj...

I Dinho neka fino trenira i neka igra po 35min pa kada bude spreman neka uđe. Iako, sada nemamo napadača pa je Dinho sposoban vise od drugih ( Sheva, Pippo ). A u uvoj tekmi Carlo ga je stavio nekako u sredinu, a Kaku naprijed itd. Dok Kaka nije zamračio i povukao se na stranu a Dinho je potpuno ispao iz igre, kao i protiv udinesea kada nije mogao pratiti tempo KAke i Pata.

Milanista Mostar - slažem se, uživancija je gledati malog Pata kako radi krugove oko svih stopera jučer. Srtava je dečki, kuži nogomet 200%.
Old 12-01-2009, 06:24   #16102

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
A jedna od najnevjerojatnijih stvari juce je bilo to sto se znalo da jedina prijetnja od rome moze doci preko vucinica, i samo se trebalo striktno njega pokrivati, pa onda de rossi i ekipa mogu puicati koliko god oce....a mi nismo ni to uspjeli, pa za sta su se onda pripremali u dubaiju??
geoff is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2009, 08:16   #16103

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Sutra Thiago Silva pocinje trenirati u Millanelu.
Kaladze se moze suociti sa operacijom,ne zna se jos prava dijagnoza. U talijanskim medijima Sedorf dobio 4,Kaka 5,Ronaldinho,4.5 dok je Patkica 8 i Pirlo 7.5
rinogattuso is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2009, 08:58   #16104

bLOND !-,-!

Registered User

bLOND !-,-!'s Avatar

bLOND !-,-! is an unknown quantity at this point
jedna velika stvar u ovom svemu je to sta kaka ne igra yebenog RIGHT FORWARD-a nego on igra CAM, i gotovo, on mora igrat u sredini, imat cijeli taj dio terena za sebe, pregled igre, i da on moze kontrolirat cijeli napad, on treba bit u SREDINI svakog napada, i davat lopte na lijevu (boriello/sheva) ili na desnu stranu (pato), a ronaldinjo je visak, on moze igrat jedino kad je kaka ozlijedjen i gotovo, ...... kaka ne moze igrat na krilu, on nije bočni igrac, pa nije on yebeni bekem, kaka je "DESETKA" , i mora bit yebeni CAM, ...........
znaci :
---------------kaka------------------
pato---------------------------boriello

a ne :
kaka------------pato-------------dinjo

ovakvu istu glupost je carlo napravio sa više igraca, kad im mjenja njihove prirodne pozicije, kaladze je bio LM nekad davno, pa odjednom LB, i sad je CB..!?
btw, jeste primjetili da se jucer nasa obrana sastojala od 4 lijeva beka ? SMIJEH

i kakav mu je to tajming za zamjene, u 88. minuti on radi DRUGU zamjenu ?!?
pa do 70. minute je trebo obavit sve tri zamjene, odma na poluvremenu seedorfa van, cim je vidio da nece trcat, u 60. minuti ronaldinja van, i stavit INZAGIJA, koji bi u tih pol sata igre sigurno glavom ugurao neki od onih centaršuteva u romin 16-erac koji nitko nije znao iskoristit... ,
jedino mi je pato izmamio osmjeh na lice jucer, .... to je jedino sta se trebamo veselit, zato jer decko ide uzlaznom putanjom, u zadnje dve tekme 4 GOLA!!, ako cemo ikako pobjedjivat to ce bit individualnom kvalitetom pata i eventualno kake.... i naravno uvijek ostaje ona mogucnost krumpanja inzagija....

Last edited by bLOND !-,-!; 12-01-2009 at 09:04.
bLOND !-,-! is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2009, 14:12   #16105

bojan

Registered User

bojan's Avatar

Ja neznam kako mozete napadati Pirla kada je on,cini mi se nije imao niti jedan pogresan pas a dok je Sedorf sutirao loptu bez veze celo prvo poluvreme.To sto se cinilo da imamo igraca manje u sredini tokom prvog dela bilo je rezultat zbog preofanzivne taktike,to sto je Kaka igrao u liniju sa Pata,a Ronaldinjo nesto iza njih,a ne to da se Pirlo slabo trudio.Pa onda plus kad se uzme predvid to sto se Seedorf setao po levoj strani a Beckam drzao vise lepog dojama,i vi tu sad krivite Pirla.Nije tacno da Sesdorf nije znao sta tocna igra,on igrao po levom boku,barem u prvog dela,to sto covek igra skoro celu karijeru.Mislim da kod njega problem je bila neka manja povreda,citao sam dan-dva pre utakmice da mozda i nece biti u prvoj postavi al vise sve jedno.
Taj koji je najvise falio normalno bio je jedan i jedini Gattuso.Mislim da trebalo se tu ranije menjati Beckama i uvesti Flaminija,no bojim se da tu marketing i slicna sranja bile su u igri kao sto je to napisao rinogattuso.Po meni Milan mora ozbiljno proraditi na ljevog beka i otarasiti se konacno od jankuloskoga...
Old 12-01-2009, 16:22   #16106

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Pa svi su ovdje prvo i kritizirali seedorfa, a tek onda pirla i ostale..

Sto god ti bojane reko, cinjenica jest da se pirlo nakon sp 2006. najblaze receno igracki opustio i ne pruza vise partije koje smo od njega navikli...
geoff is offline   Reply With Quote
Old 13-01-2009, 01:22   #16107

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
Hahahah citam nesto za Pirlo ili Seedorf pa ovako kao prvo na pocetku imali smo 5 sredjna igraca Kaka je otisao vtoro poluvreme napred Pirlo je bio celo vreme sa bekovima zasto ovako pisete Pirlo je bio pozadi sa Maldini i Jankulovski.Niko nije znao sta igra jer su trebali dodati loptu Beckamu koji je imao prostor koliko oce imao je nekoliko centarsuteva,koi ih je odbrana Rome otstranila kao da nisu bile.Kritikujete Ronaldinja jeste da je spor al on resi gol sa jedan potez , celo vteme ga cuvaju 2 igraca znaci da nemozemo kritikovat njega kao da nije igrao.Najgolemi krivac sto ovako ide nasem timu je TRENER znaci on kao prvo nemoze dati povod igracima da igraju, drugo nezna ili nece da postavi formaciju sa dva ili tri napadaca ili da svako igra svoju poziciju.Pa ne su krivi igraci vredzate i vicete po Seedorfa pa da nisu slucajno Pirlo Beckam neki vezni igraci bili podobri od njega i dali neku dobru loptu za neku dobru sansu.Jedina svetla tocka na ovom mecu su bili Kaka i Pato.Pa nemoze sam Kaka da prodze 2-3 igraca i da zabije gol pa gde su drugi???????Pa i oni socinuju ovaj tim.Al za izmenu kada je napravio prvu odma se znalo da cemo da primimo gol ?ZASTO? Pa ovako kada Milan povede nas (moron , keten , idiot i sve najgore )TRENER uvek tada oce da cuva rezultat da ga brani pa MORONUUUUU nisi glup nisi corav pa vidi kako mi uzimamo 1 bod ili ni jedan , bas kad pravis takve izmene i pocinjes da se branis u 70 minutu.Stvarno neznam sta da kazem neki pisu da smo igrali dobro al to je samo da se potaskamo po ramenu jer volimo ovaj klub al gledano realno na ovu situaciju sta se desava stvarno smo u veliku krizu i zaostajemo mnogo bodova pa tako kada pomislim i strah me da i sledecu sezonu ne igramo u LP
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 13-01-2009, 01:26   #16108

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
Hahahah citam nesto za Pirlo ili Seedorf pa ovako kao prvo na pocetku imali smo 5 sredjna igraca Kaka je otisao vtoro poluvreme napred Pirlo je bio celo vreme sa bekovima zasto ovako pisete Pirlo je bio pozadi sa Maldini i Jankulovski.Niko nije znao sta igra jer su trebali dodati loptu Beckamu koji je imao prostor koliko oce imao je nekoliko centarsuteva,koi ih je odbrana Rome otstranila kao da nisu bile.Kritikujete Ronaldinja jeste da je spor al on resi gol sa jedan potez , celo vteme ga cuvaju 2 igraca znaci da nemozemo kritikovat njega kao da nije igrao.Najgolemi krivac sto ovako ide nasem timu je TRENER znaci on kao prvo nemoze dati povod igracima da igraju, drugo nezna ili nece da postavi formaciju sa dva ili tri napadaca ili da svako igra svoju poziciju.Pa ne su krivi igraci vredzate i vicete po Seedorfa pa da nisu slucajno Pirlo Beckam neki vezni igraci bili podobri od njega i dali neku dobru loptu za neku dobru sansu.Jedina svetla tocka na ovom mecu su bili Kaka i Pato.Pa nemoze sam Kaka da prodze 2-3 igraca i da zabije gol pa gde su drugi???????Pa i oni socinuju ovaj tim.Al za izmenu kada je napravio prvu odma se znalo da cemo da primimo gol ?ZASTO? Pa ovako kada Milan povede nas (moron , keten , idiot i sve najgore )TRENER uvek tada oce da cuva rezultat da ga brani pa MORONUUUUU nisi glup nisi corav pa vidi kako mi uzimamo 1 bod ili ni jedan , bas kad pravis takve izmene i pocinjes da se branis u 70 minutu.Stvarno neznam sta da kazem neki pisu da smo igrali dobro al to je samo da se potaskamo po ramenu jer volimo ovaj klub al gledano realno na ovu situaciju sta se desava stvarno smo u veliku krizu i zaostajemo mnogo bodova pa tako kada pomislim i strah me da i sledecu sezonu ne igramo u LP . I vidite malo snimku ko je dao loptu za drugi gol i kako je dao da Pato ima takav prostor zato nemojte da vicete po Ronaldinja on resi sve u jedan potez
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 13-01-2009, 17:01   #16109

bLOND !-,-!

Registered User

bLOND !-,-!'s Avatar

bLOND !-,-! is an unknown quantity at this point
ne vjerujem svojim ocima kako brani ovaj Genovin golman, ne znam kak se zove, al inter nemre gola zabit, sve zivo brani, sa 20 m, sa 10 m, sa 2 m, sve !

uff, ipak je zayebo drugi gol :S

Last edited by bLOND !-,-!; 13-01-2009 at 17:06.
bLOND !-,-! is offline   Reply With Quote
Old 13-01-2009, 17:20   #16110

bojan

Registered User

bojan's Avatar

Quote:
Originally Posted by bLOND !-,-! View Post
ne vjerujem svojim ocima kako brani ovaj Genovin golman, ne znam kak se zove, al inter nemre gola zabit, sve zivo brani, sa 20 m, sa 10 m, sa 2 m, sve !

uff, ipak je zayebo drugi gol :S
Ma smesni su vise i ne vredi se komentirati o njima.Genoa igra od 20 min. sa igraca manje i cuvaju rezultat do 75,a nakon 4 min uspevaju i da izednace.Da bi siroti inter nakraju dobija utakmicu vec na produzetke..
Ko ih gledao u subotu protiv Kaljarija jasno mu je zasto su oni lider na tabeli

Tags
balkan

Posting Rules