![]() |
|
|
#16111 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Ja znam zašto su oni prvi!Zato što smo mi toliko loši da oni ne mogu biti gori od nas!Kad god se oni poskliznu mi padnemo ravno na nos pa zato oni imaju toliko bodova prednosti!
|
|
|
|
|
|
#16112 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Ma da mi imamo i upola srece kao gafasti inter mi bi sada bili prvi..Ali sreca prati hrabre,a to Carlo definitivno nije...
|
|
|
#16113 |
|
Registered User
![]() |
aj si zamislite da imate mogucnost plaće od oko 2,25 milijuna eura MJESEČNO,
manchester city bi mu dao tolke pare, a Kaka CAR odbio i reko da zeli ostariti u Milanu, ! ne mogu si ni zamislit tolke pare, pa jbt 100 000 eura bi potrosio na stan, a on tolke pare dobi u jednom danu !!!! tj, mogo je dobit btw, jel znate mozda kolko mu je sad plaća, i dal je Kaka uopce najvise placeni igrac u Milanu ? |
|
|
|
|
|
#16114 | |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#16115 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
, aj fala bogu da imamo igraca kojem pare nisu bitne, suprotno od sheve, koji ocito nije imao neku veliku ljubav prema klubu |
|
|
|
|
|
|
#16116 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
A bome, iako je on za mene najveci nogometas jos od maldinija, i zbog profesionalonog i privatnog ponasanja, ne bih mu mogao zamjerit da, nakon sto godinama igra sam u milanu, ode u nekaki city... Ali, ipak sam uvjeren da je on prije svega covjek, a ne neki tam c.ronaldo ili robinho, pa sam uvjeren da on nebi to ucinio navijacima milana, a i vidio je primjer svog prijatelja shevchenka. |
|
|
|
|
|
|
#16117 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Felipe Mattioni, ce najvjerovatnije postati igrac Milana dolazi izgleda na posudbu sa pravom otkupa...dugoooo ga je trazio juventus igra desnog beka i kazu da je mnogo brz
http://en.wikipedia.org/wiki/Felipe_Mattioni_Rohde
|
|
|
#16118 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
hehe ja sam se vec presto nervirat sto se tice nasih ambicija za titulu ove sezone
zavrsiciemo treci 100%, a juve ce biti prvi 99% inter vec pada polako, a ona stara kurava iz torina ce to iskoristit sigurno :P |
|
|
|
|
|
#16119 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Galliani izjavio da se na ljeto odlučuje o sudbini Gourcufa.
Ili će ostati u BOrdou ili se vraća u Milan, treće opcije (da ide drugdje na posudbu) nema. U slučaju da Bordo ne plati 15mil€ za njega, Gourcuf će se vratiti na San Siro.
|
|
|
#16120 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ma Galiani je obični kreten, mislim da bi njega trebalo poslati negdje na posudbu recimo u Monzu pa cemo raspraviti o njemu za 2 godine da li da ga vratimo ili da ga Monza zadrzi. Kreten glupi, neka je on nama doveo Emersona,Bekama,Brochia,Kalca, i sl njima zadnjih sezona...
|
|
|
#16121 |
|
Registered User
![]() |
To si dobro reko, trebali bi poslat galliania i braidu na posudbu nekih par godina s mogucnoscu otkupa ugovora
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#16122 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=wQoa-...eature=related
gorki u stil svaka cast. Ovi man.siti su se zapili za KAKA ponudili 100 mil. |
|
|
|
|
|
#16123 |
|
Registered User
Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
![]() |
e ljudi pomoc ako moze da napise neko od vas sve milanove titule i godinu kada su ih osvojili.....i predlozite 3 najbolje godine za milan od vremena kad je nastao..........
i 10 po vama the best igraca u milanu |
|
|
|
|
|
#16124 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
OFFICIAL: Milan Sign Gremio's Mattioni http://www.goal.com/en/news/1708/ac-...emios-mattioni kazu da je official, nadam se da je, iako je galliani reko da sto posto nece bit transfera u ovom prijelaznom roku... potpisao je na 4 i pol godine, ima 20 godina, kazu da je novi maicon, te da ima mnogo brzine u njemu, i napadackih sposobnosti, i jos jedan plus je to da moze igrat i veznog igraca !! |
|
|
|
|
|
|
#16125 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Cijeli svijet vidi da je decko medju 5 najboljih mladih veznjaka na svijetu, wenger bi dao da njega goleme novce, a galliani ladno kaze da cemo ga mozda i vratit na ljeto,ipak je on nas igrac, pa sta da rade s njim,jel?! |
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|