AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 15-01-2009, 15:33   #16126

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
opasno se prica o prelasku kake u city...poslijepodne na milan channel neki director u klubu ne znam tacno kaze ponuda city je na stolu i sad milan razmatra sta treba da uradi...ako fakat budu tolko ludi i prodaju kaku znaci milan definitivno postaje official biznis club znaci samo pare marketing i bogacanje ....nesto sto je skoro postao real madrid...
PO PRVI put iz Milana su priznali da je ponuda Manchester Cityja za Kaku predobra da bi je odbili, no još ništa nije odlučeno.

“Klupsko vodstvo ne odbacuje mogućnost odlaska Kake. Faraonska ponuda Manchester Cityja je u razmatranju”, objavili su na Milan Channelu.

"Da, važemo ponudu koja je stigla iz Manchester Cityja. To, naravno, ne znači da smo već prodali Kaku. Pred nama je dugotrajan proces odlučivanja, koji će trajati još puno sati i puno dana", izjavio je za gledatelje Milanove televizije jedan od direktora u klubu, Mauro Suma.

Iz krugova bliskih brazilskom veznjaku tijekom dana otkrivena je informacija da je City podigao ponudu za otkup ugovora sve do 120 milijuna eura, koliko je spreman iskrcat šeik Mansour bin Zayer Al Nahyan, vlasnik Manchester Cityja.

Sam je nogometaš u srijedu izjavio da u želi ostariti u Milanu, te jednog dana baštiniti kapetansku vrpcu.

JEDNA VIJEST ZA SVE ONE KOJI NE GOTIVE CELU...celo je pod stalnom pratnjom telohranitelja i policije jer mu dolaze stalne pretnje od ultras grupa sirom italije najvise zbog skupog ulaza na tribine a i zbog politike u Milan

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006

Last edited by _MaJi_tz; 15-01-2009 at 15:37.
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 15-01-2009, 15:45   #16127

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Milan, ipak, razmišlja o prodaji Kake
Uprava talijanskog Milan je po prvi put potvrdila da razmišlja o prodaji Brazilca u Manchester City.
Milan je na svome kanalu objavio da razmišlja o prodaju Kake u City za rekordu odštetu – 120 milijuna eura.

Sky Italia je objavio da bi Kakin predstavnik dobio dodatnih 35 milijuna eura, ukoliko transfer bude ostvaren.

Kako je i talijanski klub potvrdio ponudu, čini se da je sada sve na Brazilcu. Should I stay or should I go...
Nemogu da vjerujem....
Old 15-01-2009, 15:53   #16128

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Evo i pisma navijaca upuceno upravi...

The LOVE DOES NOT HAVE PRICE, DOES NOT SELL RICARDO
15.01.2009 19,46 of Milannews Writing read article 1530 times

The feeling that is between Ricky Kakŕ and the tifosi of the Milan is something that is not bought with the pounds, neither with the currency of the Dubai. E' taken of position of all the rossoneri tifosi that in these hours have taken of onslaught the mail of MilanNews with mail of worry for the situation of our rossonero champion. " We will not never pardon you of this cessione" they inform in many, referring to the society: Kakŕ, while second various average Italian, is indeed to a step from the transfer and the rossonero official channel, Milan Channel, speak with taken care air of an offer in phase of appraisal. The feeling is of being to a point very more serious than a simple painful cession of a player, like can have happened in even passed with Shevchenko: the fracture this time risks to become incurable indeed. And if that does not kill fortifies, the tifosi of the Milan are augured to pass undamaged this crisis: the word hour is to Ricardo but above all to a society in which in many they do not acknowledge more….

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 15-01-2009, 16:16   #16129

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Ja oibećajem da ako Berlusconi proda KAku ( a aKaka leti za Manchester da mu izlože taj super projekt sta ja znam...) ja necu navijati za Milan i jebat cu im m... sve dok je Berlusconi predsjednik pa makar to trajalo i 15 godina još! govno jedno pohlepno, kao da nema novca da kupi 2,3 igrača i zaposli normalne ljude pa da im ne bježe igrači kao što je Yoan i da im Kaka' ne igra 30000 utakmica u 2 sezone jer ga trenira poluretardirani konj!

Kako im nije neugodno! Treba im bojkotirat San Siro i odjebat ih sve u... Sramota.

Oprostite na izrazima, preljut sam. LOPOVI!!
Old 15-01-2009, 17:11   #16130

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Taman sam mislio isto ovo napisat što i ti. Ako Kaka ode iz Milana, ja sam zavšrio s tim klubom za uvijek.
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 15-01-2009, 17:31   #16131

prle

Registered User

prle's Avatar

prle is on a distinguished road
ljudi ne mogu da vjerujem!!!!!!
dodje mi da placem!!!!
pa zar su toliki kreteni svi oni majku im........
cuj uzeli u razmatranje ponudu?!?!?!!?!?!
pa igrac kao sto je KAKA se ne moze kupiti niti platiti koliko vrijedi!!!!!!
sto me najvise boli sto su zabili noze u ledja majmuni pohlepni jebem im sve po spisku!!!!!!
ako ga prodaju prodali su milan!!!!!!
prle is offline   Reply With Quote
Old 15-01-2009, 17:40   #16132

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Ma to je gotovo, Galliania nema u javnosti, ubili bi ga ljudi negdje vani na ulici sada...

I sada nastupa Milan bez Kake ( mislim nije jos gotovo,ali cini se) i sa debilom na klupi, super.

Valjda ce Ricky biti pametan pa ostati, ali sumnjam sada. A znate koliko ce Milan potrositi od tih 120mln? 60 negdje, ostalo...jebiga znate kak to vec ide tamo gdje se šljam dohvati love.

Fuj, zgrožen sam. Nadajmo se ipak da ce Ricky ostati.
Old 15-01-2009, 18:07   #16133

lukaka

Registered User

lukaka's Avatar

Fave Players: franco,ricky,paolo,marco...weah
lukaka is on a distinguished road
samo malo.....da ce kaka ic u klubb koji je 15 na tabeli??i koji dolaskom bilo kojeg igraca moze maximalno napredovati jos 5-7 mjesta u premier ligi....šeik mu je obecao da ce uc u LP 2010 a to je jeddan od uvjeta da kak potpise.....pa jel moguce da ricky u to vjeruje.....kad su tu liv'pool arsenal čelski i manutd....to NEMA TEORETSKE ŠANSE!!!!
lukaka is offline   Reply With Quote
Old 15-01-2009, 18:07   #16134

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
Neznam sta da kazem.Kaka je rekao da nece da ode iz MILANA i hoce jedan dan da nosu capitensku traku i da bude kao sta je Maldini . Mislim neznam sta radi ta SERENA uprava hocu sa silom da ga oteraju.Jebem vi sve po spisak da bog da sve sta vam je milo da vam umre LOPOVI!!!!!
Ovo je izdaja kluba
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 15-01-2009, 18:15   #16135

lukaka

Registered User

lukaka's Avatar

i jucer je izjavio da zeli ostariti igrajuci za milan....a kao drugi dan ga vec sele u mančester......ma dajte ljudi.....ko koga tu nasmijava......nije on osoba kao sto su recimo torres i henry koji se kunu da ce ostati zauvijek..samo smrt ih moze rastaviti...bla bla bla...a onda drugi dan dolazi vreca para i oni ko muhe na govno..... barem mislim da je kaka osoba cija rijec nesto znaci....pogotovo kad je rekao(vise puta) da zeli jednoga dana biti kapetan.....uostalom....nek on kaze....morat ce se izjasniti ovih dana...vjerovat cu samo ako on kaze da odlazi...ove ostale kvazi vijesti me ne zanimaju
Old 15-01-2009, 18:16   #16136

profa

Registered User

profa is on a distinguished road
Sutra putujem za Sarajevo na postdiplomski studij, a kako sam ovo vidio ne mogu da zaspem. Ne mogu vjerovati da se nešto ovako može desiti, a ako se i potvrdi mojih 20 godina navijanja za Milan prestaje. Prodati najboljeg na svijetu, a kupovati stare otrcane olupine mogu samo ljudi bez karaktera. Više bih voljeo da neki "polusirotani" kupe milan pa makar se borio i za opstanak, nego da ga i dalje ova govna vode. Za drugi klub neću moći navijati, a i fudbal u cjelini dabogda da ću nastaviti da pratim. A i ova đubrad arapska troše pare na kurve i fudbalere, umjesto da pomažu jadne Palestince, pizda im materina. Svima se izvinjavam zbog psovki al drugačije trenutneo ne mogu!
profa is offline   Reply With Quote
Old 15-01-2009, 18:50   #16137

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
Ne mogu da poveruem sta se desava da ovi moroni su prihvatili da pregovaraju ali nisam ocekivao ovo od Chani Rivera.
"When you get such a massive offer, it is almost a moral obligation to accept: 120 million euros are a lot, it's impossible to ignore it."

Sad kad imaju podrsku i od nasih former igraci i legendi najverovatno cu da ga prodaju,i sami KAKA e izjavio da kod uprava ga zeli on ostae sad uprava pregovara i on si odlazi nazalost.

Ajmo da pokrenemo neku peticiju dal ima na Ac milan Cominuti.
galiani pod zastitu ma nek ga ubiju a Berlu koe u godini i vise nie pri sebe najverovatno ga zameni njegov sin i nek nam dovedi Arigo Saci za potpretsedsnik

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 15-01-2009, 18:53   #16138

lukaka

Registered User

lukaka's Avatar

sad je na portalu tgcom(koji je koliko toliko normalan) Kaka rekao NE mancity-u.....eto....svi na spavanje mirne duse
Old 15-01-2009, 18:58   #16139

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
uf sad sam se smirio malo ali nie se zavrseno cekacemo ovi par dana KAKA ne zeli da ostae po svaku ceni ak ga uprava ne zeli naravno da ce odlazi
sami KAKA e izjavio da kod uprava ga zeli on ostae sad uprava pregovara i on si odlazi nazalost.
Mationi e oficialno jos jedan brazilac kod nas.

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 15-01-2009, 21:27   #16140

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
VIDITE OVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Milan Kaki odobrio pregovore sa Cityjem

Novi veliki korak ka transferu Kake u Manchester City službena je dozvola iz AC Milana da on i njegov menadžer mogu otpočeti pregovore s mančesterskim nogometnim klubom...

Vijest je došla u četvrtak kasno navečer kao novi znak potvrde da je senzacionalni transfer, koji će porušiti sve rekorde, na pomolu. Objavio ju je igračev agent Diogo Kotscho, rekavši da je Milan autorizirao slobodu Kaki da pregovara sa Cityjem.

Prema FIFA-inim rigoroznim pravilima, igrača pod ugovorom, a Kaka ga s Milanom ima sve do ljeta 2013. godine, drugi klub ne može izravno kontaktirati bez dopuštenja njegova trenutačnog poslodavca.

Iz Milana su napokon u četvrtak poslijepodne izvijestili da ozbiljno razmatraju o ponudi Premierligaša. Kaka je još ranije poručio u javnost preko svojih pobočnika da Manchester City ne nudi 100 niti 110, već 120 milijuna eura samo za otkup njegova ugovora.
ludiot is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules