![]() |
|
|
#16156 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Uzassssssss.......
|
|
|
#16157 |
|
Registered User
![]() |
ja sam vise zapjenio od bijesa,koliki su smetljari ovi iz nase uprave,covjek izjavi da hoce da osatne citav zivot u milanu,i onda oni ODMA sutra prihavtaju ponudu nekog kretenskog kluba,koji se bori za goli zivot i koji nece moci nista napraviti ni u ligi a u europi pogotovo!!!mislim krajnje omalovazavaju covjeka!!!
ali mislim da nema od toga nista,da on nece htjeti da ide,jedino da ga ovi nasi kreteni kakvi su bukvalno ne istjeraju iz kluba,a ako bude tako,treba ih porokati sve ko zeceve!!!! SRAMOTA!!!!! ne mogu da vjerujem da nam je PONOS kluba na prodaju!!!! Last edited by prle; 16-01-2009 at 18:46. |
|
|
|
|
|
#16158 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
ne nerovatno nista gotavo da nisi u kozi na KAKA u ovi trenutci,ovi moroni pod hitno nek go neko ubie smesta
Nie ves svejedno kaka ak ne zeli da ice u MAn siti u real bi rado otisao kad ovde kod nas u MILAn e visok kao sto kaze ovi nasi moroni |
|
|
|
|
|
#16159 |
|
Registered User
![]() |
Milan, Kakŕ in lacrime durante l'allenamento
Secondo quanto trapelato da fonti vicine al giocatore, Kakŕ, molto dispiaciuto e provato per la situazione, sarebbe scoppiato in lacrime nel corso dell'allenamento di oggi del Milan. kaka u solzi za vreme na posledni trenig sa ekipom ja strasna rabota a toa znaci samo jedno on odlazi |
|
|
|
|
|
#16160 |
|
Registered User
![]() |
gledajte.. Da kaka ima jasan stav o tome da ne zeli iz milana,nista se od ovoga nebi niti spominjalo...pa kako nikad nije bilo spekulacija oko gattusa,pirla ili neste,a sigurno su ih mnogi klubovi zeljeli vidjeti u svojim redovima... Pustite to sto je kaka reko za novine da zeli ostariti u milanu,to su price za malu djecu... Da je on tako zeljan milana,nebi se ovo sve nagadjalo po novinama...pa nitko njega nemoze prodat protiv njegove volje...koliko ga ja god volim kao igraca,cini se meni da on jos vise voli paru...nadam se da grijesim
|
|
|
|
|
|
#16161 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Videte go ova , za malku ke zaplacev
http://www.youtube.com/watch?v=2YqtNgmTXb8&featu |
|
|
|
|
|
#16162 |
|
Registered User
![]() |
Nema so da se vide,ova situacija e krajno ozbilna sutra na san siro ke bide pekolona atmosfera na 70 000 garant.
|
|
|
|
|
|
#16163 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Ultrasi Milana spremni na proteste
Saga o prelasku jednog od najboljih svjetskih fudbalera, Brazilca Kake, iz Milana u Manchester City, dobila je još jednu novu dimenziju, ovaj put navijačku. Naime, na vijest da uprava kluba razmišlja o prodaji njihovog ljubimca u Manchester City i da im je novac važniji od močnog Milana, ultrasi Milana su najblaže rećeno izgubili razum. U izjavama za talijanske medije ultrasi Milana su najavili velike proteste, izlazak na ulice, i nerede kakve Lombardija nije vidjela u svojoj istoriji. Da li će ovi stavovi najvatrenijih navijača Milana uticati na karizmatičnog predsjednika, Silvija Berlusconija, ostaje nam da vidimo u nekoli narednih dana. sportsport.ba
|
|
|
#16164 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
usput ne znam je li iko postavljao ovdje, sredinom decembra se ovo odigralo
http://www.youtube.com/watch?v=GaqwT...eature=related Oko 100 navijača Milana je upalo u nedelju posle 23 časova u prostorije televizijske kuće Mediaset za vreme emitovanja sportske emisije "Controcampo" da bi izrazili svoje nezadovoljstvo zbog poskupljenja ulaznica.Pogledajte klip: Kada su napustili studio kamenovali su Karabinjere koji su se nalazili tik pred ulazom, a jedan je pogodjen i prevezen u bolnicu. Navijači su dolazili iz Torina, gde nisu uspeli da udju na stadion. 100 od 200 navijača koji su se vratili produžilo je prema studijima Mediaset-a, inače u vlasništvu Silvija Berluskonija, koji se nalaze u naselju Kolonjo Monceze. Na ulazu su probili obezbedjenje i usli usred emisije uzvikavši slogane protiv poskupljenja ulaznica. Nisu pevane pesme protiv predsednika Milana Galijanija i vlasnika kluba Berluskonija. Režija je prekinula emisiju dugim blokom reklama. U medjuvremenu su obavešteni Karabinjeri koji su u kratkom roku pristigli sa nekolicinom marica. Kada su ultrasi izašli kamenovali su Karabinjere i uspeli da povrede jednog. Nakon toga su pobegli, a vojnici su uhvatili četvoricu. Priveli su jednog dvadesetčetvorogodišnjaka zbog sumnje da je on pogodio njihovog kolegu, inače momak je već 2006. kažnjen zabranom ulaska na stadion (tzv.Daspo). Ostala trojica su dobila krivične prijave zbog provale u službene prostorije. Povređeni Karabinjer će se oporaviti u roku od 8 dana. Uhapšeni mladić je ubrzo osuđen na 8 meseci uslovno zbog nasilničkog ponašanja prema službenom licu i pruženog otpora prilikom hapšenja.
|
|
|
#16165 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
Berlu voli pare...zato i ima 12 milijardi ![]() Kaka je jedan običan momak koji voli igrat lopte. Nije on kriv što tako dobro igra i što ga cijeli svijet hoće više neg bilo kojeg drugog igrača. Čitav svijet samo o ovome piše. Znaš koji je pritisak na njemu? I da ode, niko mu ništa ne može zamjerit, niko. Donio nam je sam ligu prvaka. Zadnje 3 godine čovjek igra sam... VIVA KAKA!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
|
#16166 |
|
Registered User
Fave Players: Alessandro Nesta, Pato, Kaka, Maldini
![]() |
Ako go prodaju Kaka, odma zimam avion, i go ubijam kelaviot...
|
|
|
#16167 |
|
Registered User
![]() |
al će bit nereda na milan-fiorentina, STO POSTO
|
|
|
|
|
|
#16168 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
jojjj jebote ja sam mislio da je ovo za kaku samo propaganda ..on izgleda samo sto nije presao..ali mislim da on nema zelju da predje man city..vec berlu hoce pare,mada neznam sta ce mu sad pare covek ima 70 godina samo sto nije umro on hoce sad da zaradjuje,umesto da trosi na igrace poput kake on hoce da ga proda da bi doveo nekog od 33 godine...stvarno neznam kako ti ljudi razmisljaju...
ali ako kaka odluci da ostane jos vise ima da ga zavolim..samo da ne podlegne pritisku kao seva..
|
|
|
|
#16169 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#16170 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Steta sto ovog igraca nismo uzeli na vrijeme kad je trebalo kad smo ga pratili....svi su do sad u medijima nesto pricali srali svoje verzije ova je prava pravog fudbalera i profesionalca
TREĆI najbolji nogometaš u Fifinom izboru za 2008. godinu, španjolski napadač Liverpoola Fernando Torres uvjeren je da brazilski playmaker Milana Kaka neće pristati na transfer u Manchester City. "Manchester City nije prava momčad za Kaku. Ozbiljno, kako mogu platiti više od 100 milijuna eura za njega?", zapitao je retorički Torres. "City mora prvo izboriti nastup u Kupu Uefe ili Ligi prvaka jer ne vidim kako bi tako veliki igrač pristao igrati za njih dok to nije slučaj. Veliki igrači žele osvajati trofeje, a Manchester City nije u utrci za titule niti u Engleskoj, a kamoli u Europi. Oni se u Premiershipu bore za opstanak, odnosno sredinu ljestvice", objasnio je svoj stav španjolski reprezentativac. "Kada je Chelsea počeo kupovati najveće zvijezde već je bio visoko pozicioniran. Sada svi žele igrati za Chelsea, ali kada je Roman Abramovič tek stigao to nije bio slučaj. Izgradili su snažnu momčad i onda ju nadogradili sa zvijezdama. Zasad jednostavno ne mogu zamisliti Kaku da potpiše za City. Bio bi to fantastičan ugovor, svakako, ali ima važnijih stvari od novca." "Svaki igrač želi da ga se pamti po postignućima, trofejima. Kada se deset godina nakon što ste prestali igrati osvrnete na svoju karijeru želite vidjeti medalje, trofeje. A kada toga nema ispada da ste igrali ni za što. Možete imati izvrstan auto, prekrasnu kuću, ali što to sve znači?" "Najveća ambicija u mojoj karijeri je osvajanje Lige prvaka. Želim osvojiti taj trofej da se nakon karijere mogu prisjećati uspjeha gledajući slike. Niti jedan igrač osvrćući se na karijeru ne kaže: “Osvojio sam više novca”."
|
| Tags |
| balkan |
|
|