![]() |
|
|
#16186 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
19:00 Already dozens of banners for Kakŕ
Curva Sud of the San Siro is still empty, but the first spectators on the steps already show dozens of banners dedicated to Kakŕ. Among these "The heart does not have a price, Ricky remains with us", "AC Milan without you: FantaKakalcio", "The Re-Kakŕ Milan, Manchester City Kakŕ al-king", as well as many "Kakŕ not touch" and indicating those protests and insults against the leaders. Meanwhile, a banner is ready, even rolled around the balustrade, along at least a dozen meters. |
|
|
|
|
|
#16187 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ako ti misliš da je isto prodati ovog Kaku i onog Dinha iz Barce onda si lud.
A Kaku su prodali, da Silvio nije pristao Kaka nebi nikada inzistirao do kraja. A ti Rinogattuso si nebrojen broj puta pokazao koliko se kužiš u psihologiju trenera tako da... Ona oklada sa pirlom itd. Pitaj se malo zasto je Rino skoro otisao na ljeto pa ga je Galliani zadržao jer je obecao da ce pojačati ekipu itd.? Zato sto ekipa konstantno igra ispod svojim REALNIH mogucnosti. Carlo je u istoj kompi sa Gallianiem i Berlusconiem, on je pička i njihov zaposlenih. Kukavica i loš trener...hoces jos epiteta? Ma boli me k... za to. Da je Milan bio dobro posložen i uzeo sve što je TREBAO, i da nije Ricky igrao kao rob sam protiv svih vec 3 god prica uopce nebi imala psihološki istu pozadinu. A što se tiče love, tu je njegov govnar stari na djelu. A kada ode u City ja mu želim samo jedno kao i svima koji odu iz Milana - da što brže propadne jer se prodao. Imaš u Danteovom paklu fino smještene izdajice tamo negdje pred sam kraj. Tako svi i završe. Pročitaj komentare Carla o Yoanu na zadnkoj presici, i pogledaj kako ce danas Flamini lagano izvisiti na račun Beckhama a igrat ce Carlov frend Ambro. Ma jadnici. Kažem, sada kad Kaka' ode ja prestajem pratit Milan dok ne ode Berlusconi i ova sprdnja od ljudskog bića Ancelotti. Isti govnar kao Červar.
|
|
|
|
#16188 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
MILAN-FIORENTINA: LE FORMAZIONI UFFICIALI
17/01/2009 MILAN: Abbiati; Zambrotta, Maldini, Favalli, Jankulovski; Beckham, Pirlo, Ambrosini; Kakŕ, Seedorf; Pato. FIORENTINA: Storari; Comotto, Gamberini, Kroldrup, Vargas; Kuzmanovic, Felipe Melo, Montolivo; Santana; Jovetic, Gilardino.
|
|
|
#16189 |
|
Registered User
Fave Players: Alessandro Nesta, Pato, Kaka, Maldini
![]() |
Ajde KAKA... samo da dae goll, ke gori San Siro
![]()
|
|
|
#16190 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
I opet Carlo kriv
![]() možda i jest to da se i Kaka zakvačio s Carlom, kao što se piše i za još neke igrače od prije, to da smeta Silvio davno bi se on riješio Carla, koji je eto po vama u sukobu s pola kluba... da hoće neko više kupiti Milan od Silvia, dosta je više i njega..tad bi nam tek krenulo....ali od te ljubavi ništa...
|
|
|
#16191 |
|
Registered User
![]() |
Ma mrki vazda si demagog bio sta da ti kazem imas svoja misljenja,ali kriviti jednog covjeka kada institucija pusi moze samo tvrdoglava osoba.
Neke nek je sramota koliko je samo Silvio svoga novca ulozio ua zadnjih 25 godina lako je sad pametovati i biti marija tereza.. Gattuso obozava Milan i isto bi bilo i da je on bio na putu za Bayern, Maloprije su izasle slike Kake sa Ancelottime na ulazu na San Siro nesto prije 19:00!! Raspolozen je poprilicno,citavo vrijeme se smijao |
|
|
|
|
|
#16192 |
|
Registered User
![]() |
ok lud sam, isto ko i ti ak mislis da ManU nece prodat ronalda kad tad, i barca messija, ....
ali i ja ludim kad vidim stalno jedno te istu momcad karla, i da jedan FLAMINI koji je najbolji veznjak u nasoj momcadi ne moze igrat u prvih 11 zbog bekema i ambra, smijesno, ALI, ovo je prvi put da se nadam nečijoj smrti, ali berlu ima 70 godina, umrijet će kad-tad, isto tako i galliani, a mozda i karla strefi infarkt, |
|
|
|
|
|
#16193 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#16194 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
nema ronia medju 11....???
|
|
|
#16195 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
|
|
#16196 |
|
Registered User
![]() |
da, a ja već mislio da carlo konacno dobio malo hrabrosti i muda da ne stavi dinja u prvih 11....da ima muda, karlo bi stavio antoninija u igru, stavio bi kaku samoga,dve špice, i bez bekema, i ambra... no medjutim, sve vise mi se cini da on medju nogama ima pichku
vise sam ljut zbog toga sta znam da ce i Pato isto tako bit prodan za par godina, 100 % , i zbog toga sta carlo ocito nikad iz glave nece izbacit tu svoju jednu jedinu formaciju i smisao igre, pa na koju foru on jednog flaminija moze stavit na klupu, i reć da gourcuff nije dovoljno brz igrac za milan, i da vjerovatno ne bi igrao u prvih 11, pa dodje mi da placem, KAKO TO MOZE REC ? on gourcuffa ne bi stavljao u prvih 11, zato jer je svaki midfielder bolji od njega, znaci i seedorf i emerson su po carlu bolji od gourcuffa, i da, gourcuff je naravno prespor igrac za milan, emerson je brži, tako je!!! pa ako je zbog jednog SPOROG ronaldinja promjenio cijelu yebenu taktiku, i pogoršao kaku zbog te promjene, pa onda moze i zbog gourcuffa promjenit formaciju, tj eventualno stavit gourcuffa umjesto dinha, a ne reć da je kaka bolji, i da nema mjesta, te da je gourcuff , citiram: "less dynamic and slower" .... pa jel on njega uopce gleda sta radi !????!!!!! Last edited by bLOND !-,-!; 17-01-2009 at 14:22. |
|
|
|
|
|
#16197 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Citam danas da ako se ostvari taj transfer Kake', otkupit cemo ugovor Beckama...
http://latimesblogs.latimes.com/spor...0-million.html Btw. Ja nasla stari pass... ![]() |
|
|
|
|
|
#16198 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|