AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 17-01-2009, 15:28   #16201

bLOND !-,-!

Registered User

bLOND !-,-!'s Avatar

bLOND !-,-! is an unknown quantity at this point
kako igra KAKA, ne mogu vjerovat, kako je dao onu loptu za pata, isuse kriste, i kako je presao onu dvojicu u sesnejstercu, AAAAAAAAAa, pa ne moze takav igrac igrat u MAN CITY-u, a zbog pata mi je drago, ali morate bit svjesni da kada postane jos bolji nego sta je sad, da ce ga berlu/galliani prodat ? , negdje sa 24 godine pato ce bit proslost, barem sto se milana tice, sa ovim raznim milijarderima u nogometu, ni jedan klub vise ne moze imat srce i dušu, ako kaka fakat prodje u city, mislim da ce cijelom svijetu bit jasno da svaki igrac moze proc negdje, pa cak i Raul iz reala, pa cak i totti iz rome, pa cak i del piero iz juveta, nemojte se zavaravat ljudi!
prošo bi i maldini da su njemu ponudili tolke pare, ali posto je defender nikad nije ni dobio priliku ni razmislit o takvim parama, ... ali, nadam se da ce tako polako svaki klub postat vlasnistvno nekog arapa iz yebenog prokleto bogatog Dubaija, ili ruskog naftaša, pa ce svaki klub moc ponudit za nekog igraca 120 milijuna, i onda ce opet svi klubovi bit jednaki, isto kao sta su nekad bili (većina) jednaki u siromastvu, tako ce i za 50 godina svi bit jednako bogati, i opet ce doc na isto,

a sto se tice milanove igre, super, cak i seedorf igra solidno, favalli takodjer, a zambrota je najbolji defender u milanu !
bLOND !-,-! is offline   Reply With Quote
Old 17-01-2009, 15:33   #16202

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
Ljudi vidite te transparente navijacima ja mislim da Kaka nece otici
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 17-01-2009, 15:34   #16203

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Predomislio sam se...Ako Kaka ode i dalje ću navijat za Milan zbog Pata.
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 17-01-2009, 15:39   #16204

lukaka

Registered User

lukaka's Avatar

Fave Players: franco,ricky,paolo,marco...weah
lukaka is on a distinguished road
kakva atmosfera na stadionu.....
lukaka is offline   Reply With Quote
Old 17-01-2009, 16:31   #16205

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Navijaci su rekli svoje.............

siam venuti fin qua, siam venuti fin qua per vedere segnare KAKAAAAAAAA..... ohohohohohooohhhh

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 17-01-2009, 16:31   #16206

bLOND !-,-!

Registered User

bLOND !-,-!'s Avatar

Quote:
Originally Posted by ludiot View Post
Ljudi vidite te transparente navijacima ja mislim da Kaka nece otici
ne znam bas, cudan je bio danas, .. bio je jako nabrijan, i htio je zabit, i puno se trudio i dobro igrao... na kraju se smješkao , zahvaljivao i pljeskao navijacima,.... to moze znacit da mu je ovo bila zadnja tekma za voljeni Milan, pa je htio da bude posebna, i zahvaljivao se navijacima po zadnji put,
ili
moze znaciti da je htio zabiti, trudio se i dobro igrao da bi dokazao da je milanov igrac, i na kraju zahvaljivao navijacima zbog svih tih pjesama, transparenata i ovacija, te na taj nacin porucio da ih cijeni, te da ce ostati u milanu...
Old 17-01-2009, 16:32   #16207

bLOND !-,-!

Registered User

bLOND !-,-!'s Avatar

Quote:
Originally Posted by _MaJi_tz View Post
Navijaci su rekli svoje.............

siam venuti fin qua, siam venuti fin qua per vedere segnare KAKAAAAAAAA..... ohohohohohooohhhh
prijevod plz

Galliani o Kaki: Moram misliti glavom, ne srcem

http://www.nogometni-magazin.com/new...ranto_ita_news

Last edited by bLOND !-,-!; 17-01-2009 at 16:38.
Old 17-01-2009, 16:40   #16208

Irma_zvd

Registered User

Irma_zvd's Avatar

Irma_zvd is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by bLOND !-,-! View Post
ne znam bas, cudan je bio danas, .. bio je jako nabrijan, i htio je zabit, i puno se trudio i dobro igrao... na kraju se smješkao , zahvaljivao i pljeskao navijacima,.... to moze znacit da mu je ovo bila zadnja tekma za voljeni Milan, pa je htio da bude posebna, i zahvaljivao se navijacima po zadnji put,
ili
moze znaciti da je htio zabiti, trudio se i dobro igrao da bi dokazao da je milanov igrac, i na kraju zahvaljivao navijacima zbog svih tih pjesama, transparenata i ovacija, te na taj nacin porucio da ih cijeni, te da ce ostati u milanu...
eheehehe .. Moze da bude a moze i da ne bude .. Ma ne znam, steta bi bila ako ode... Kao sto rece komentator na OBNu: Ako ostane, postat ce legenda i najdrazi igrac navijaca... Pa sada, do njega je...
Irma_zvd is offline   Reply With Quote
Old 17-01-2009, 16:56   #16209

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
hmmm....jos se nista nezna..
Old 17-01-2009, 16:58   #16210

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Ne znam navijaci su ispostovali sve sto su rekli bodrili i pjevali Kaki citavo vrijeme parole po cijelom stadionu...na poluvremenu pokusali doci u lozu do Gallianija policija i osiguranje sve sprjecilo...citavu tekmu navijaci sa 50, 100... eura mahali prema lozi i Celavom...
Ali Kaka je misterija taj izraz lica i sama odigrana utakmica pa i pozdravljanje sa igracima na kraju nista apsolutno nisu pokazali...ja se nesto bojim i imam osjecaj da je zadnja tekma ali rekao sam kad se sve zavrsi sve cu ljepo sjest napisat sta mislim o tome i sve clanke iz novina koji su se pojavljivali sve polako...ostaje da cekamo bas kao sto je Pato rekao on je "Kaka je pametan ima porodicu i svoj zivot cuo je sta navijaci kazu sve je do njega"

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 17-01-2009, 17:16   #16211

Irma_zvd

Registered User

Irma_zvd's Avatar

Irma_zvd is on a distinguished road
Ancelotti: "Spero che Kakŕ rimanga"
"Io spero ancora che rimanga, č importante per noi- dice il tecnico rossonero- La situazione č ancora in evoluzione, c'č stata un'offerta importante ma bisogna fare tute le valutazioni del caso. Ci vuole il consenso di tutti per chiudere questa trattativa. Io non sono Berlusconi né Kakŕ. Lui stasera ha vissuto delle emozioni moto positive, il popolo gli ha manifestato grande affetto. Nell'eventualitŕ che se ne vada a livello umano c'č rammarico. Professionalmente sono onorato di allenarlo, se dovessero cambiare le cose valuterň una squadra senza Kakŕ. Lui č molto importante, e certamente la squadra cambierebbe"

Hughes: "La trattativa sarŕ molto lunga"
"E' una trattativa lunga e complessa, e ci sono molte cose da definire: direi che siamo lontani milioni di miglia da una conclusione positiva". Il tecnico del Manchester City Mark Hughes, intervistato dalla Bbc che ne diffonde le dichiarazioni anche sul proprio sito, smorza gli entusiasmi in casa inglese e fa capire che nulla č ancora fatto riguardo al possibile arrivo di Kakŕ nella sua squadra e quindi in Premier League. Hughes ha confermato che lunedě arriverŕ a Milano il padre del giocatore e che i dirigenti inglesi potrebbero incontrarlo. "Non si puň concludere tutto in 48 ore - ha detto Hughes - dopo aver parlato tra club e con il giocatore". Ma davvero il City ha offerto a Kakŕ un ingaggio di mezzo milione di euro a settimana? "Dedicheremo a questa vicenda il tempo che merita - ha risposto Hughes - e se deve succedere, accadrŕ. Per riuscirci sono certo che i proprietari del nostro club faranno ciň che č necessario perche' sono realmente intenzionati a portare al Manchester City i migliori calciatori del mondo".
Irma_zvd is offline   Reply With Quote
Old 17-01-2009, 20:22   #16212

vladomilan

Registered User

vladomilan is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mrki View Post
Ako ti misliš da je isto prodati ovog Kaku i onog Dinha iz Barce onda si lud.

A Kaku su prodali, da Silvio nije pristao Kaka nebi nikada inzistirao do kraja. A ti Rinogattuso si nebrojen broj puta pokazao koliko se kužiš u psihologiju trenera tako da... Ona oklada sa pirlom itd. Pitaj se malo zasto je Rino skoro otisao na ljeto pa ga je Galliani zadržao jer je obecao da ce pojačati ekipu itd.? Zato sto ekipa konstantno igra ispod svojim REALNIH mogucnosti.

Carlo je u istoj kompi sa Gallianiem i Berlusconiem, on je pička i njihov zaposlenih. Kukavica i loš trener...hoces jos epiteta? Ma boli me k... za to.

Da je Milan bio dobro posložen i uzeo sve što je TREBAO, i da nije Ricky igrao kao rob sam protiv svih vec 3 god prica uopce nebi imala psihološki istu pozadinu. A što se tiče love, tu je njegov govnar stari na djelu.

A kada ode u City ja mu želim samo jedno kao i svima koji odu iz Milana - da što brže propadne jer se prodao. Imaš u Danteovom paklu fino smještene izdajice tamo negdje pred sam kraj. Tako svi i završe.

Pročitaj komentare Carla o Yoanu na zadnkoj presici, i pogledaj kako ce danas Flamini lagano izvisiti na račun Beckhama a igrat ce Carlov frend Ambro. Ma jadnici.

Kažem, sada kad Kaka' ode ja prestajem pratit Milan dok ne ode Berlusconi i ova sprdnja od ljudskog bića Ancelotti. Isti govnar kao Červar.
Ovo je najsuludnija izjava koju sam ikada u zivotu cuo...A kada predje u city zelim mu sve najgore? On sam nam je donio poslednju ligu sampiona, sve ove utakmice...jedini uz gatuza i ambra i rijetko koga davao svoj maximum...
On ne zeli da predje ali ako berlu prihvati ponudu...jeste, on kao igrac ne mora da prihvati ugovor, ali ako neko vec hoce da te proda,mislim da nema razloga da ne potpise...
Hvala ti kaka za sve, sta god uradio, znamo svi da volis milan !!!
Jos jednom hvala
vladomilan is offline   Reply With Quote
Old 17-01-2009, 20:27   #16213

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
Sprema najnove vjesti real e usao u trci po KAKA
http://www.goal.com/en/news/722/la-l...or-kaka-report

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 17-01-2009, 23:01   #16214

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by rinogattuso View Post
Neke nek je sramota koliko je samo Silvio svoga novca ulozio ua zadnjih 25 godina lako je sad pametovati i biti marija tereza..
jaro slobodno imenuj te 'neke'

i KK Bosna je prije 20tak godina bila prvak evropa, pa šta na staroj slavi se ne živi..

Ako Silvio nema vremena za Milan, nek ga prepusti nekome ko ima, očigledno e ima vremena za Beckhama i te stvari, a za ostalo nema...
Old 18-01-2009, 05:51   #16215

bLOND !-,-!

Registered User

bLOND !-,-!'s Avatar

"giving credence to growing rumours in Italy that the story has been hyped up by Milan owner Silvio Berlusconi, in an attempt to earn good publicity when no move materialises and Kaká stays at the San Siro. First reports of the "Ł100m" bid appeared on a website owned by Berlusconi."
znaci navodno je Berlusconi htio samo dobar publicitet ostvarit, kada na kraju svega u vijestima bude pisalo da kaka ostaje ! -ispao bi kao neki heroj, ... izmislio je tih 100 milijuna, evo jos dokaza za to:
savjetnik šeika kaze da prvi put cuje za tih 100 milijuna, i da su to "smijesni" novci, preveliki, i da man city nikad ne bi trosio tolke novce, da je uopce bilo kakve ponude, prije bi ponudili 50 milijuna nego 100 ili 120... te da je kaka samo jedan od igraca koji su želje trenera Marka Hughesa, nista vise...
( "You have to remember also that the player has not even been spoken to by us – he is simply one of a list that interests Mark Hughes. We merely said, 'Ok, this might be nice.' It's a process like viewing a house" )

Ancelotti:

“Kaka has played lots of decisive games for Milan and I think he will figure in a lot more,”

i nemojte zaboravit sta je galliani reko:

"- 120 milijuna eura? Ne mogu to potvrditi. Nitko od nas niti jednom prilikom nije spominjao to..."

isto tako, sjecate se da je jedino berlusconi izjavio: I will sell Kaka ! ,i to onako samouvjereno, ...

jos nesto,
kaka je osoba koja je veliki vjernik, dobra i brizna osoba, pogotovo takve osobe ne rade stvari za novce...
a kada su jucer 65 000 rossonera pjevali pjesme o njemu, i kada im je on na kraju pljeskao i zahvaljivao, mislim da je to pogotovo znak da ih cijeni, te da ce ostati, jer da on zeli proc, otisao bi posramljen u svlacionicu, i ne bi se usudio pljeskat !

FORZA MILAN !

Last edited by bLOND !-,-!; 18-01-2009 at 05:55.

Tags
balkan

Posting Rules