AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 18-01-2009, 17:30   #16231

prle

Registered User

prle's Avatar

prle is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by bLOND !-,-! View Post
Berlu i Galliani su jedni veliki muljatori, ali zapravo pametni ljudi, oba dvoje su navijaci milana, mislim da cak puno veći nego mi, jel vi vidite njihove reakcije na svaki gol milana, galliani skače od srece ! , ponavljam, oni su muljatori, ali pametni muljatori, znaju kako ce, i sta ce, znaju kako ce lagat, i koga treba lagat... Don Silvijeva stranica je prva pokrenula tih " 100 milijuna ", a ovi sad spominju 50 milijuna, ... neko tu nekoga pravi ludim, mislim da od ovoga nece bit nista, znaci nikakvog yebenog transfera kake, ... galliani i berlu su u ovom trenutku zajedno sa "plinskom krizom" najvise u svim svjetskim vijestima, i to njima pase,
mislim da je ovaj transfer jedna od najvecih prevara i izmisljotina u povijesti nogometa, te ce se na kraju berlu i galliani jako smijati !

jos nesto, nes sam cuo jos prije da kad Don Silvio umre, da ga naslijedjuje njegov sin... jel zna netko nesto vise o tom sinu ? tocnije, zanima me dal je i on politicar, a ako nije, cime se onda bavi, i dal ima puno para (tj velike prihode) ili samo ima naslijedstvo ?? ako netko nesto zna uopce??
vrlo moguce je da je tako kao sto kazes,da muljaju i mozda ispituju teren u slucaju takve ponude,misli mko ce ga njima znati!!
i ja sam cuo da ce ga sin zamjeniti,i koliko znam da ce mu ostati nasljedstvo,i ljetos nije bio za dovodjenje dinha nego mladjih odbrambenih igraca,to je stajalo na nekom portalu ne mogu sad da se sjetim kojem kao njegovo vidjenje situacije kad smo pregovarali sa dinhom,a isto tako sam poprilicno davno prije godinu ili dvije cuo da se silviova kcerka protivi njegovom velikom ulaganju u pojacanja milana!
prle is offline   Reply With Quote
Old 18-01-2009, 17:34   #16232

prle

Registered User

prle's Avatar

Quote:
Originally Posted by Irma View Post
Pa da, to i jeste najgore... Do sada smo govorili da se treba odluciti izmedju tolikog novca i Milana, a sada e znam zasto uopste razmisljati, mislim ipak je to Man. City
upravo tako to je ipak Man city,klub koji je skoro citav svoj vijek proveo u drugoj ligi engleske ili seljakanjem iz prve u drugu,mislim da je KAKA dovoljno pametan da kaze NE tom tzv projektu,jer nema teorije da se oni u narednih par godina plasiraju u ligu prvaka,volio bih da KAKA ostane i onda da naletimo na njih u cupu uefa i da ih razgulimo ko kesu!!!
Old 18-01-2009, 17:56   #16233

bLOND !-,-!

Registered User

bLOND !-,-!'s Avatar

bLOND !-,-! is an unknown quantity at this point
hehhehe, da, i ja isto ! , da, cuo sam da zbog toga berlu ne trosi toliko puno para, iako mi je smijesno da jedan takav DON slusa svoju kcerku !?
bLOND !-,-! is offline   Reply With Quote
Old 18-01-2009, 18:22   #16234

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Berlusconiev sin,PierLugi Berlusconi upravlja velikom imovinom od svog oca,koliko znam odlican je biznismen a i par puta se pokazao dobrim nogometnim znalcem tipa kada je rekao da ove godine Milanu prije treba klasan stoper nego napadac.
Vidi se da zna mnogo o nogometu,al nije cesto abs u medijima..poznat je kao pleyboy u Italiji!

Ja ne znam sta tih 50-70-100 miliona znace Silviu kada on godisnje zaradi oko pola milijarde(naravno na one koje placa porez).Stvarno ne znam!

Cinjenica je da je u ovih dvadestek godina potrosio silne novce ali na ovakav nacin se to ne treba rjesavati.Neki talijanski sportski analiticari mnoge sumnje bacaju na Kotscka i Leitea Boscoa menadzera i glasnogovorinika Kake koji smatraju da oni kuju planove i da se tu svasta isplaniralo u zadnjih nekoliko dana,pa dajte Kaka jednostavno moze stati pred tifoze i reci G i B zele me prodati,koja gova itd ali on 4 dana jednostavno suti i udaljava se od sviju.Precudno je to..

Dakle,sutra oko 14:00 Kakin otac dolazi u Milan i po nekim najavama sutra je dan D Kakine karijere.navijaci su uz njega koliko je samo paticija potpisano Kaka se treba dobro zamisliti kao i galliani,cemu sve to vodi..
rinogattuso is offline   Reply With Quote
Old 18-01-2009, 18:32   #16235

prle

Registered User

prle's Avatar

Quote:
Originally Posted by rinogattuso View Post
Berlusconiev sin,PierLugi Berlusconi upravlja velikom imovinom od svog oca,koliko znam odlican je biznismen a i par puta se pokazao dobrim nogometnim znalcem tipa kada je rekao da ove godine Milanu prije treba klasan stoper nego napadac.
Vidi se da zna mnogo o nogometu,al nije cesto abs u medijima..poznat je kao pleyboy u Italiji!

Ja ne znam sta tih 50-70-100 miliona znace Silviu kada on godisnje zaradi oko pola milijarde(naravno na one koje placa porez).Stvarno ne znam!

Cinjenica je da je u ovih dvadestek godina potrosio silne novce ali na ovakav nacin se to ne treba rjesavati.Neki talijanski sportski analiticari mnoge sumnje bacaju na Kotscka i Leitea Boscoa menadzera i glasnogovorinika Kake koji smatraju da oni kuju planove i da se tu svasta isplaniralo u zadnjih nekoliko dana,pa dajte Kaka jednostavno moze stati pred tifoze i reci G i B zele me prodati,koja gova itd ali on 4 dana jednostavno suti i udaljava se od sviju.Precudno je to..

Dakle,sutra oko 14:00 Kakin otac dolazi u Milan i po nekim najavama sutra je dan D Kakine karijere.navijaci su uz njega koliko je samo paticija potpisano Kaka se treba dobro zamisliti kao i galliani,cemu sve to vodi..
vidjet cemo sta ce biti,ovo je otprilike ista prica kao i kada je trebao u real da predje,cak mu je ko fol bio odredjen broj 17 na dresu onda,nadajmo se da je ovo sve suplja prica!!!
Old 18-01-2009, 18:32   #16236

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
inter su kiksuli u bergamo kao sto sam ocekivao sad immo veliki sansi za skudetoto
KEEP THE FAITH
A oko KAKA mislim da nece ici iz san sira ovo oko njega e preuviliceno svako si dae svoju pricu.
Milan u dugovi bla bla koa da ne.

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 18-01-2009, 23:42   #16237

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Inter - Sampdoria
Juventus - Fiorentina
Bologna - Milan

u sledećem kolu bi se mogli nadati nekom kiksu zebri ili intera, sampa nije neš posebno jaka ove sezone, ali su se dosta puta pokazali kao tvrd orah..a viole nije ni potrebno komentarisati
sve je do nas
Old 19-01-2009, 03:53   #16238

bLOND !-,-!

Registered User

bLOND !-,-!'s Avatar

mislim da fiorentina nema bas puno sansi u torinu, ako mi nismo mogli, a zabili smo im cak 2 gola, ne vjerujem da viole mogu nesto, al ajde, eventualno nekakav X moze bit, ako firenza dobi neku posebnu motivaciju

a inter takodjer igra doma, protiv sampdorije, koju smo mi dobili 3-0.... hmmm
eventualno x takodjer, ali mislim da ce murinjo tu napravit nesto opako, i da ce ih zgazit ! a bolonja-milan, mislim da ce nasi bit nabrijani da se osvete ! moraju bit, i moraju se osvetit , i naravno nadam se pogotku kake , mislim da ako ga nece prodat, da bi bilo prekrasno od njega, da nam to objavi tako da kada postigne gol (nadam se), skine majcu, i ispod na onoj njegovoj na kojoj inace pise i belong to jesus, sad nek pise, i belong to milan, ili i stay at milan, tad bi nam ostao u srcima jos vise

p.s. , do kad traje ovaj transfer period ? do 31.1. ?

Last edited by bLOND !-,-!; 19-01-2009 at 03:58.
Old 19-01-2009, 05:00   #16239

ENIS

Moderator

ENIS's Avatar

Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
ENIS is on a distinguished road
do kraja januara .. heh bilo bi to bas lijepo nako

MI SMO VAMA SO NA RANU

ENIS is offline   Reply With Quote
Old 19-01-2009, 05:05   #16240

bLOND !-,-!

Registered User

bLOND !-,-!'s Avatar

Kaka's Family Pushing Him Towards Manchester City - Report

http://www.goal.com/en/news/1708/ac-...er-city-report

ovo je zayebano, jer kaka je prije svega obiteljski covjek, jer ako je jedan sheva prosao u london zbog svoje zene, bojim se da ne bi i kaka zbog oca, otac ce ga jos uvjerit svakakve gluposti koje nisu istinite, sto se tice novca naravno, da kaka mora uzdrzavat svoju obitelj, bla bla bla... ali nadam se da kakina žena nije zlobna kurvetina ko shevina,
Old 19-01-2009, 06:11   #16241

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
11:55 - Official sources confirmed that the father of Kakà, Bosco Leite, landed at Malpensa at 11:48. A breve è previsto un incontro con la dirigenza rossonera. Soon there will be a meeting with senior management rossonera.
rinogattuso is offline   Reply With Quote
Old 19-01-2009, 07:25   #16242

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Kakin stari koji je i njegov manager dosao u Milan i pregovori su poceli...izgleda da Kaka zeli ostati ali njegov stari trazi povecanje ugovora ali Berlu kaze da je 9 mil eura dosta i da ne moze vise radi ostali igraca...izgleda da ce se danas sve znati...sutra se nastavljaju treninzi u Millanelu

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 19-01-2009, 09:00   #16243

bojan

Registered User

bojan's Avatar

Fave Players: milLaNelO laDs
bojan is on a distinguished road
NoN ha PrezZO !!!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	NoN ha PrezzO.jpg
Views:	137
Size:	34.0 KB
ID:	11796  
Old 19-01-2009, 09:35   #16244

bojan

Registered User

bojan's Avatar

Fave Players: milLaNelO laDs
bojan is on a distinguished road
In the meanwhile, fans of the Rossoneri have sent hundreds of letters to Kaka's apartment building, in the hopes that he will decide against the move and remain at the club.

A peaceful group of supporters have also marched to the front of the Milan headquarters in Via Turati.

The group will grow in number, as the protest over Kaka's potential sale is scheduled for 1800CET, and police are considering closing the road as a precaution. Kaka remains at home, awaiting the arrival of his father.
Old 19-01-2009, 09:41   #16245

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
sranja čista, ne znam u šta da vjerujem !

Senahid1 is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules