![]() |
|
|
#16231 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
i ja sam cuo da ce ga sin zamjeniti,i koliko znam da ce mu ostati nasljedstvo,i ljetos nije bio za dovodjenje dinha nego mladjih odbrambenih igraca,to je stajalo na nekom portalu ne mogu sad da se sjetim kojem kao njegovo vidjenje situacije kad smo pregovarali sa dinhom,a isto tako sam poprilicno davno prije godinu ili dvije cuo da se silviova kcerka protivi njegovom velikom ulaganju u pojacanja milana! |
|
|
|
|
|
|
#16232 |
|
Registered User
![]() |
upravo tako to je ipak Man city,klub koji je skoro citav svoj vijek proveo u drugoj ligi engleske ili seljakanjem iz prve u drugu,mislim da je KAKA dovoljno pametan da kaze NE tom tzv projektu,jer nema teorije da se oni u narednih par godina plasiraju u ligu prvaka,volio bih da KAKA ostane i onda da naletimo na njih u cupu uefa i da ih razgulimo ko kesu!!!
|
|
|
|
|
|
#16233 |
|
Registered User
![]() |
hehhehe, da, i ja isto
! , da, cuo sam da zbog toga berlu ne trosi toliko puno para, iako mi je smijesno da jedan takav DON slusa svoju kcerku !? |
|
|
|
|
|
#16234 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Berlusconiev sin,PierLugi Berlusconi upravlja velikom imovinom od svog oca,koliko znam odlican je biznismen a i par puta se pokazao dobrim nogometnim znalcem tipa kada je rekao da ove godine Milanu prije treba klasan stoper nego napadac.
Vidi se da zna mnogo o nogometu,al nije cesto abs u medijima..poznat je kao pleyboy u Italiji! Ja ne znam sta tih 50-70-100 miliona znace Silviu kada on godisnje zaradi oko pola milijarde(naravno na one koje placa porez).Stvarno ne znam! Cinjenica je da je u ovih dvadestek godina potrosio silne novce ali na ovakav nacin se to ne treba rjesavati.Neki talijanski sportski analiticari mnoge sumnje bacaju na Kotscka i Leitea Boscoa menadzera i glasnogovorinika Kake koji smatraju da oni kuju planove i da se tu svasta isplaniralo u zadnjih nekoliko dana,pa dajte Kaka jednostavno moze stati pred tifoze i reci G i B zele me prodati,koja gova itd ali on 4 dana jednostavno suti i udaljava se od sviju.Precudno je to.. Dakle,sutra oko 14:00 Kakin otac dolazi u Milan i po nekim najavama sutra je dan D Kakine karijere.navijaci su uz njega koliko je samo paticija potpisano Kaka se treba dobro zamisliti kao i galliani,cemu sve to vodi.. |
|
|
|
|
|
#16235 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#16236 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
inter su kiksuli u bergamo kao sto sam ocekivao sad immo veliki sansi za skudetoto
KEEP THE FAITH A oko KAKA mislim da nece ici iz san sira ovo oko njega e preuviliceno svako si dae svoju pricu. Milan u dugovi bla bla koa da ne. |
|
|
|
|
|
#16237 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Inter - Sampdoria
Juventus - Fiorentina Bologna - Milan u sledećem kolu bi se mogli nadati nekom kiksu zebri ili intera, sampa nije neš posebno jaka ove sezone, ali su se dosta puta pokazali kao tvrd orah..a viole nije ni potrebno komentarisati sve je do nas
|
|
|
#16238 |
|
Registered User
![]() |
mislim da fiorentina nema bas puno sansi u torinu, ako mi nismo mogli, a zabili smo im cak 2 gola, ne vjerujem da viole mogu nesto, al ajde, eventualno nekakav X moze bit, ako firenza dobi neku posebnu motivaciju
![]() a inter takodjer igra doma, protiv sampdorije, koju smo mi dobili 3-0.... hmmm eventualno x takodjer, ali mislim da ce murinjo tu napravit nesto opako, i da ce ih zgazit ! a bolonja-milan, mislim da ce nasi bit nabrijani da se osvete ! moraju bit, i moraju se osvetit , i naravno nadam se pogotku kake , mislim da ako ga nece prodat, da bi bilo prekrasno od njega, da nam to objavi tako da kada postigne gol (nadam se), skine majcu, i ispod na onoj njegovoj na kojoj inace pise i belong to jesus, sad nek pise, i belong to milan, ili i stay at milan, tad bi nam ostao u srcima jos vise ![]() p.s. , do kad traje ovaj transfer period ? do 31.1. ? Last edited by bLOND !-,-!; 19-01-2009 at 03:58. |
|
|
|
|
|
#16239 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
do kraja januara .. heh bilo bi to bas lijepo nako
![]()
|
|
|
|
#16240 |
|
Registered User
![]() |
Kaka's Family Pushing Him Towards Manchester City - Report
http://www.goal.com/en/news/1708/ac-...er-city-report ovo je zayebano, jer kaka je prije svega obiteljski covjek, jer ako je jedan sheva prosao u london zbog svoje zene, bojim se da ne bi i kaka zbog oca, otac ce ga jos uvjerit svakakve gluposti koje nisu istinite, sto se tice novca naravno, da kaka mora uzdrzavat svoju obitelj, bla bla bla... ali nadam se da kakina žena nije zlobna kurvetina ko shevina, ![]() |
|
|
|
|
|
#16241 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
11:55 - Official sources confirmed that the father of Kakà, Bosco Leite, landed at Malpensa at 11:48. A breve è previsto un incontro con la dirigenza rossonera. Soon there will be a meeting with senior management rossonera.
|
|
|
|
|
|
#16242 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Kakin stari koji je i njegov manager dosao u Milan i pregovori su poceli...izgleda da Kaka zeli ostati ali njegov stari trazi povecanje ugovora ali Berlu kaze da je 9 mil eura dosta i da ne moze vise radi ostali igraca...izgleda da ce se danas sve znati...sutra se nastavljaju treninzi u Millanelu
|
|
|
#16243 |
|
Registered User
Fave Players: milLaNelO laDs
![]() |
NoN ha PrezZO !!!
|
|
|
|
#16244 |
|
Registered User
Fave Players: milLaNelO laDs
![]() |
In the meanwhile, fans of the Rossoneri have sent hundreds of letters to Kaka's apartment building, in the hopes that he will decide against the move and remain at the club.
A peaceful group of supporters have also marched to the front of the Milan headquarters in Via Turati. The group will grow in number, as the protest over Kaka's potential sale is scheduled for 1800CET, and police are considering closing the road as a precaution. Kaka remains at home, awaiting the arrival of his father.
|
|
|
|
#16245 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
sranja čista, ne znam u šta da vjerujem !
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|