![]() |
|
|
#16246 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
Lijem krv a suza nema ti si boja mojih vena ,neka celi svet sad cuje to ja volim MILANO!!!
|
|
|
|
#16247 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
gas gas...
treba iskoristit sljedeće kolo i primaći se vrhu ![]() inter je katastrofa, hvala Bogu, a ni juve mi nije nešto, tak da bi ih viole mogle sjebat... pozz
|
|
|
|
#16248 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
ma bit ce tesko protiv bologne nisu izgubili ni jedn utakmicu do sad ... jest da nisu ni igrali protiv nekih jacih ekipa sa vrha tabele , al mislim da je vrijeme da im pokvarimo taj niz
...evo spominje se ribery da bi mogao prec ako kaka ode u man .
|
|
|
|
#16249 |
|
Registered User
![]() |
BREAKING NEWS REPORT: Kaka Snubs Manchester City With Emphatic Milan Gesture
jedna hrpa milanovih navijaca je dosla ispred kakine kuce prosvjedovat, i pazite sad sta je velicanstveni KAKA napravio : the Ballon d'Or winner came to the window to salute the fans who were present, beating his hand on his chest and waving with the Rossoneri's shirt. http://www.goal.com/en/news/1708/ac-...th-emphatic-mi |
|
|
|
|
|
#16250 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
izgleda da je berlusconi rekao seicima da nije na prodaju nas zlatni decko!!!! FORZA KAKA!!!!!! FORZA MILAN!!!!!! |
|
|
|
|
|
|
#16251 |
|
Registered User
![]() |
jooooooj, da sam bar bio tamo, ispred njegove kuce kad je to napravio(ako je uopce napravio, a nadam se da je) , PLAKAO BI STO POSTO, doso bi do covjeka, i platio mu rundu ! makar imam para onolko kolko on zaradi u sat vremena, nema veze, ovo bi bila prava svjetska runda, koja nema cijene, baš kao i kaka
!!!!!! |
|
|
|
|
|
#16252 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Izgleda da je gotovo,Kakin se otac dogovorio sa Englezima,strasno..ubijen sam totalo!
Blond vjerujes najgorem mogucem portalu prati na corielle,spordmediaste,gazzeta ne na tim goal.crap |
|
|
|
|
|
#16253 |
|
Registered User
![]() |
nisam nigdje napisao da im vjerujem, al to je u tom trenutku bila jedina vijest za kaku, 10-15 min poslije su pocele stizat suprotne vijesti
:S |
|
|
|
|
|
#16254 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
120mln Milan, 19Kaka'.
Milan ce potrositi 60-70, dovest 2 igrača i dva polovična, scudetto ide Merdi i to je to. I belong to money!
|
|
|
|
#16255 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() (:![]() tuzan sam,ali ne koliko sam bijesan!!!! mislio sam da ce ostati,medjutim kada covjek malo poveze,ranije kad su doalzile ponude uvijek bi vrlo brzo se pojavio sa izjavom,u milanu mi je lijepo i ne idem nigdje,ali sad je svo vrijeme sutio!!!!!! vjerovatno zato je r je vec sebi potpisao smrtnu presudu,jer je njegova karijera upravo zavrsena!!!!!! VRLO GLUP POTEZ!!!! |
|
|
|
|
|
|
#16256 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Milan Channel conferma: Kakŕ č del City
19.01.2009 22.14 di Milannews Redazione articolo letto 1229 volte In maniera non ufficiale, dunque senza comunicato, ma ufficiosa, anche Milan Channel ha confermato che la trattativa che porta Kakŕ al Manchester City č ormai chiusa. Il brasiliano in pratica non č piů un giocatore del Milan: l'annuncio entro 48 ore, ma č probabile che possa arrivare anche prima.
|
|
|
#16257 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Sretno Mu U Karijeri Svecenika Kao I Nejgovom Ocu..
|
|
|
|
|
|
#16258 |
|
Registered User
![]() |
Jos jedna propala karijera.....
Mnoge stvari su nam nepoznate oko svega ovoga, ali ako je transfer rijesen, znaci da nije htio ostati u milanu, i to je tocka...jel da je htio zavrsit karijeru u milanu, nikakve pare ga nebi prodale....bez obzira na sto interesa i golem novac, on ima ugovor do 2012. godine |
|
|
|
|
|
#16259 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta, Flamini, Seedorf, Ibrahimovic
![]() |
Kaka je pička utoliko što nije imao muda odjebati Gallianijeve idejei starog tj. nije mi jasno zašto dopušta starom da mu upravlja životom.
|
|
|
|
|
|
#16260 |
|
Registered User
Fave Players: franco,ricky,paolo,marco...weah
![]() |
sad je kao berlusconi rekao da kaka ostaje........ovo je ludnica.....ko tu koga