![]() |
|
|
#16321 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Tako je dao izjavu a i da neigra ovo je dobra vest za nas zato sto smo pojacali dosta odbranu i plus napad dobro radi Pator je uleteo u formu jos Sedorf da povrati formu i nista se nezna
FORCA MILAN |
|
|
|
|
|
#16322 |
|
Registered User
![]() |
da , slazem se, mislim da konacno mozemo bit potpuno zadovoljni, ovaj tjedan nam je bio stvarno vise nego odlican... inter izgubio, napoli izgubio, juve podbacio, jedini milan dobio, kaka ostao, dobili smo jos jednu potvrdu o patovoj kvaliteti, te nekakav njegov kontinuitet u zabijanju golova, sluzbeno smo objavili dolazak matteonija i thiaga silva (iako smo za njega znali ranije),lagani oporavak neste, takodjer mogucnost dolazka hurtada ako prodje ovaj test, a naravno, kao sta se i zna, svi trojica su MLADI, TALENTIRANI BRANIČI, sto je jako bitno, jer nam stvarno obrana dosta šteka, vezni red nam je najbolji, iako carlo bas ne zna pravilno iskoristit pojedine igrace, ali ajde, vezni red nam je super, i dakako napad, nadam se da ce boriello igrat ovak ko pato kad se vrati, te da ce carlo malo cesce stavljat pippa u igru, jer on uvijek moze zabit, ne znam zasto ga je odjednom prestao stavljat u igru
btw, mrki il neko od ovdje ko prati sp u rukometu, dal znate mozda jel ulaznica vrijedi za cijeli dan... znaci posto se svaki dan igra vise tekmi u istoj dvorani, dal onda kad kupis ulaznicu, imas ju za sve tri tekme, ili svaka tekma posebno ima svoju ulaznicu, pa te onda redari izbacuju iz dvorane nakon zavrsetka tvoje tekme a prije pocetka druge ?Last edited by bLOND !-,-!; 21-01-2009 at 14:07. |
|
|
|
|
|
#16323 |
|
Registered User
![]() |
Jeste tu si u pravu zasto ne stavja Pipa ???????? Kako je dosao Beks on nezna sta radi mislim da svi gledaju da njemu daju loptu i on da bude glavna faca , Pirlo ide nazad nema njegovih ubacaja ipak on je dobar tehnicar , Sedorf premnogo komplicira mislim on je stvarno dobar igrac alo u poslednje vreme zeza i jedna dobra pofalna rec za Carla ne stavja onog serenog Emersona pa taj treba da ide i to ODMA u penziju
|
|
|
|
|
|
#16324 |
|
Registered User
![]() |
Nisam gledao tekmu samo zadnjih 10 minuta video sam tu precku Inzagija
kako je bilo vidim da smo gubili poluvreme?/??????????/ |
|
|
|
|
|
#16325 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
, karta ti vrijedi za cijeli dan, znaci sve tri utakmice...A ovo sve sto si gore nabrojao je super i krasno, ali carlo je trener pa se nemojmo bezrazlozno radovat, jer ipak on igra beckhama na zadnjem veznom, a sjedi mu flamini, koji je prosle sezone bio medju 5 najbolji defanzivaca |
|
|
|
|
|
|
#16326 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
ma dobri smo sad pravo , zadovoljan sam
) Koliko jos Borrielo ce bit odsutan ?
|
|
|
|
#16327 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
kakav je Thiago Silva???????
Gledao sam rukomet, potpuno razvaljivanje, strašno ![]()
|
|
|
|
#16328 |
|
Registered User
![]() |
ma prvaci smo , sto posto, šveđani idu dolje sigurno, jedino me francuzi zabrinjavaju !
a sto se tice thiaga, citao sam na drugim dijelovima ovog foruma da je solidno odigrao, da ima odlican pregled igre, i da je dosta brz, .... a posto nisam gledao, detaljnije ni ne mogu reci, pa i mene zanimaju detalji, ako je netko ovdje gledao ? |
|
|
|
|
|
#16329 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
odlicno za nastavak sezonu pobedili smo Hanovera 3 2 sheva i pipo 2 gola
Nesta se vraca sutra KEEP THE FAITH !!!!!!!!!!!!!!!! SKUTETO IS FOR MILAN !!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#16330 |
|
Registered User
Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
![]() |
ja sam gledao utakmicu i golove ste vjerovatno vidjeli sto se tice same utakmice kolumbijac Hurtado je zasjenio Thiaga Silvu, cak je pobrao i simpatije Ancelotije koji mu je par puta i uputio aplauz...a Silva je takode bio veoma dobar dosta brz igrac sa dobrim pregledom igre i dobar je u predvidanju pritivnickih poteza...recimo par Silva Hurtado je djelovao dosta sigurnije i cvsce nego Senderos Silva...Hurtado je bio tako smiren isto kao da mu je ovo 151 a ne prva utakmica u dresu Milana....sto se tice ostalih igraca Sevcenko je bio vise nego dobar..Antonini je puno bolji bio po desnom boku nego na lijevom nekako na ljevom se izgubi dok je na desnom fenomenalan..takode dobru utakmicu su pruzili Flamini,Kaka, Sedorf..dok Ronaldinho i nije bas bio u elementu veceras.
|
|
|
|
|
|
#16331 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
ajde neka neko stavi link sa golovima..
|
|
|
|
#16332 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Ronaldinho je bio uzsan...Nije trcao nikako,zato je i zavrsio na klupi u drugom pol...Ostali su dobro igrali,posebno Antonini...
Thiago silva je odlican igrac,jak kao beton,brz,ali se primjecivalo da mu je prva utakmica pa je imao par netacnih dodavanja...hurtado me takodje iznenadio,slican kao Silva,korpulentan,mislim da bi mogao ostati kod nas ako ima pasos EU.. Raduje povratak Bonere koji je sinoc solidno odigrao prvo poluvrijeme kao i Senderos... Kaka je pobrao simpatije Njemaca,dok su se Pipo i Shewa slagali kao nekad.... Rto odprilike toliko...Forzza.....Milan...Forza KAKA...
|
|
|
#16333 | |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#16334 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Osim toga sto je Ronaldinho bio nevidljiv meni je 1.poluvrijeme bilo sasvim ok i mislim da je to iz cistog razloga sto smo igrali sa 2 špice i svako je imao svoju prirodnu poziciju,a moram opet primjetit da je igra puno brža bez Pirla kao zadnjeg veznog,Flamini je brzo odigravao i nije carinio loptu!Ševa na moje sveopće iznenađenje jako dobar,puno se trudio i dao prelijepi gol!Hurtado i Thiago Silva korektni,ali prereno je za davat ocjene,Antonini pet puta bolji od Jankua i opet ON miješa karte i stavlja Jankua u vezu!Darmian i Cardacio također vrlo disciplinirani i čak je Darmian dao jednu odličnu loptu za Kaku!Sve u svemu odlična provjera!
Samo da napomenem da izgleda HTV 2 prenosi Bologna-Milan u nedjelju,ko zna šta ih je puklo ![]() |
|
|
|
|
|
#16335 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
sportklub prenosi u nedelju..
|