![]() |
|
|
#16396 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
mislim da nece moci ...
|
|
|
|
#16397 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Senderos je odigrao katastrofa , Pato super Kaka super a za Emersona evo:
Emerson na pragu Portsmoutha Brazilski 32-godišnji veteran Emerson Ferreira da Rosa uskoro bi mogao zamijeniti dres Milana onim Portsmouthovim... Prema pisanju nogometnog portala Tuttomercato, bivši je nogometaš Bayer Leverkusena, Rome, Juventusa i Real Madrida od uprave milanskog kluba dobio dopuštenje za razgovore s a zainteresiranim klubovima, među kojima je i onaj Nike Kranjčara. Portsmouth bi navodno ovog defenzivnog veznjaka želio dovesti na posudbu do kraja sezone, s opcijom potpisivanja trajnog ugovora. Još od dolaska u Milan u ljeto 2007. godine Emerson se nije ustalio u početnoj Milanovoj postavi, a kako je već u odmaklim godinama, želio bi nastupati za klub u kojem će imati zadovoljavajuću minutažu. Kako mu aktualni ugovor s Milanom istječe na kraju sezone lako je moguće da se posudba uistinu odigra do isteka zimskog prijelaznog roka, iako zasad nema potvrde niti iz jednog kluba. |
|
|
|
|
|
#16398 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Ja naivan po cemu ajde mi objasni,ti kazes da je Bologna imala sredinu do crvenog kartona Munyngaia,nidje veze apsoltna glupost i laz iz susta navodnog "navijaca" Milana.
Drugi debilizam sta si rekao da je Becham bio ocajan do 35 minute jer nije imao prostora je isto jedna ogromna glupost i nebuloznost koja mi dize K****. Milan je odigrao sjajnu utakmicu u sve i jednom pogledu i tvoj prvi komnetar je bio negativan,kako jadno.. |
|
|
|
|
|
#16399 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ma da, bitno da si ti super. ja uopće ne navijam za Milan. Od sada se pridružujem Milanisti Mostar i navijam za merdu.
I navijač ne znači da si slijep, nego i dalje objektivan.
|
|
|
|
#16400 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
I svaki put ti moras demagogiju prospiati,naci uvjek nesto negativno ali imam taj filing da sjednes doma i kontas ajmo sad...sta danas da nadjemo negativno da mozemo filozofirati. Kad sam procitao Bologna imala terensku inicijativu do 36 minute,pa to stavrno strasno..ne znam koju si ti tekmu gledao ali sta je previse previse je.. |
|
|
|
|
|
|
#16401 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Ja evo već spremam kritike unaprijed za Genovu, Ambrosini ce biti kriv. Ali dok ti održavaš pravdu i dok nema "demagogije" sve će biti ok ovdje. Ajmo Beckham!! Samo tako Carlo, reci još jednom Gourcuffu da nema mjesta u Milanu!
|
|
|
|
|
#16402 |
|
Registered User
![]() |
ljudi,Beckham mora ali bas MORA igrati svaku utakmicu,jer su tako rekli B&G,i svi znamo zasto je on i doveden!!!!mada po meni nije toliko los,ali nije ni dobar da on igra non stop a Flamini skoro nikako,ali to je zelja nase dvojice "glavonja"i mi se (ja prvi)mozemo nervirati koliko hocemo tako nam je!!!
a Carlo jeste krelac pravi,uvijek me fascinira nekom nevjerovatnom izmjenom koja nije ni njemu jasna,nije on sam krivac ali jeste 70 posto,jer samo suti i radi sto mu kazu,beskicmenjak pravi,niko sretniji od mene ne bi bio kad bi ON otisao,ali izgleda da nece jos zadugo!! a sto se tice gourcuffa,decko igra sjajno i naravno da bi ga trebalo vratiti,ali treba imati u vidu da je francuska liga duplo slabija od calcia,i da bi njemu trebalo malo duze vremena u calciu da pruzi ono sto pruza u le championatu,iskreno se nadam da cemo ga vratiti,ali strah me je pod Carlovom palicom sta ce biti sa njim jer ce on seedorfa pirla ili ambrosinija i na stakama poslati na teren prije nego nekog mladog igraca tipa gourcuffa,decko ima potencijal ogroman u to nema sumnje i dosad je jedini od mnogih francuskih igraca koji bas ali BAS podjseca na zizuoua!!! i sto je najgore on ce morati pokazati troduplo vise od ostalih da bi uvjerio Carla da moze igrati u prvom timu bez problema!!!! |
|
|
|
|
|
#16403 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Ancelotti zna biti idiot da,istina ali u ovakvoj tekmi protiv Bologne gdje se milan popisao na domacine on iznosi negativne stvari,ako ih je uopce bilo..to mi je diglo tlak.. Ne znam samo zasto sada rjec o Gourcuffu,jeli on bogomdan,pa po nekima Milan bi se trebao odreci igraca koji su mnogo vise dali nego sta ce on mozda ikada samo da zaigra,pa imao je preko 40 nastupa za nas,2 gola,mnogo losih nastupa..covjek je sad pila!ali...nidje veze.. Eto dovodimo nove generacije,poprilicno smo ekipu podmladili treba da u neku ruku budemo zadovoljni.Trenutno smo ubjedljiviji od Intera i juveta,pritisak polako raste..scudettp moze biti nas. Ja te cjenim ko forumasa,pametan si covjek ali nekad pretjerujes..ja nikoga ne kritikujem samo nekad covjek treba biti blize istini.. |
|
|
|
|
|
|
#16404 |
|
Registered User
![]() |
ma ajde, šta se uopće imate svadjat medjusobno, mi smo rossoneri i ne bi se trebali svadjat !
trebamo se man city-evim , interovim, i juvetovim fanovima svadjat ![]() |
|
|
|
|
|
#16405 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
nego kakva je ovo sad pizdarija sa ovim flaminijem,ovaj goal.com samo neke gluposti pise boze sacuvaj!!!!!!
|
|
|
|
#16406 |
|
Registered User
![]() |
ne znam, ne vjerujem da je istina
iako, flamini se stvarno nije baš najbolje uklopio, ali opet ne svojom krivnjom.... |
|
|
|
|
|
#16407 |
|
Registered User
![]() |
Flamini se nije uklopio jel grije klupu i jel beckham igra na njegovoj poziciji, jel smijem rec, sta mislim, cija je to krivica
? |
|
|
|
|
|
#16408 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Flamini nije zasluzio prvu postavu..Mozda jeste malo vise prilika,ali nije nista pokazao dfo sada i vec se sere kako bi mogao negdje otici..Ako mu se nesvidja u Milanu neka ide....
Boli me kurac...
|
|
|
#16409 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
ma goal.com je pandan našim kojekakvim expresima i tim sličnim nazovi novinama
|
|
|
#16410 |
|
Registered User
![]() |
Flamini je igrao protiv Zuricha i LAzia JEDINI puta srednjeg defanzivnog veznog, i tada je bio savršen. A sada trune na klupi. Po meni je on 2 puta bolji igrač od Ambrosinia sada ( ja VOLIM ambra, on je legenda, ali jebiga...). Ali Carlo ga igra kao rezervu, ulazi kada je vec kaos na terenu i to ubija samopouzdanje.
Ambrta sam unaprijed spomenuo iz ZAJEBANCIJE, to si trebao skuziti. Mi sada imamo 2 utakmice teške u 4 dana, nadam se da ce Carlo izmješati malo protiv Genove, tj staviti Flaminia, Mareka u sredinu i Antoninia na beka. I dinha. Ne pravim ekipu odmah poslje tekme, ali ovo kako ih on vodi nije 100% mogućnosti Milan, u to sam 300% siguran. A inter ima 6 bodova više. Ja bih svim srcem želio da smo prvi, ali nismo. Protiv Viole smo bili uvjerljivi malo sutra... nismo centra prešli zadnjih pola sata. Zasto je riječ o Gourcuffu? Zato što je po DRUGI puta u kratkom periodu Carlo za novine rekao kako je Gourcuff u milanu igrao koliko je zasluzio i kako je prespor za polušpicu u Milanu. A želi Beckhama da ostane... Je, zabio je samo 2, ali koliko i KADA je igrao? Vođen je sramotno ovdje kod nas. A sada pokazuje kakav je. Je Ambro legenda, je Seedorf car itd. Ali mali Yoan je bolji od njih svih sada. A to tko koga voli, to nema veze s taktikom. EDIT: na ovoj poziciji gdje sada igra Beckham, mali Gourcuff moze 3 pta bolje odigrati. "tri puta" ne doslovno naravno...
Last edited by mrki; 27-01-2009 at 04:15. |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|