![]() |
|
|
#16486 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
neka igra kao u tekmi protiv Sampdorie,Leccea itd.
Beckham izgleda ima ozljedu aduktora zbog koje najvjerovatnije nece igrati protiv Lazia,ali jos nista zvanicno.Dobre vjesti za Boneru mada nije dugo igrao ali valja ga imati u ekipi def. |
|
|
|
|
|
#16487 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Ljudi zar vama nije jasno da Carlo nije kriv nizasta....Kriv jr Galiani i Berlusconi koji drze ogranicenog trenera u klubu...On jadan (mislim na Carla velikog)ima tako mali mozak da nemoze skontat da izvadi Ambra koji drugo poluvrijeme igra pod rucnom jer ima karton,i da nemoze igrati formaciju 4-3-3-0,jer nepostoji..Takodje nemoze skontat da Roni nemoze hodat po terenu,i jos 1000 stvari o kojima mi uzalud pricamo jer se nista nepitamo...
Jos ze i Becham povrijedio,opet zahvaljujuci nasem treneru koji ga drzi u igri vidno iscrpljenog...Ali eto hvala Bogu pa su porucili iz LA Galaxia,da nedaju Bechama... I konacno volio bi vidjeti Milan sa 2 napadaca....Ne Kaka ni Sedorf ni Roni,nego napadacaaaaa,Pato,Sheva,Ili Pipo nije bitno samo 2 napadacaaaaaaa..Jebem ti fudbal i defanzivu vise...Aaaaaaaa..Uzas.
|
|
|
#16488 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Mogu samo reci ovo u zadnjim satima ovog januarskog prelaznog roka,mozda i minutama mozete slobodno ocekivati dolazak Panucia u put Rome u Milano..Navodno mi samo trebamo prihvatiti njegovu platu koju zahtjeva a poznato je da Fester tu ne stedi lol...
|
|
|
|
|
|
#16489 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
http://sportin.ba/tekst.aspx?id=15827
pogledajte lika ovog )ovo cu i ja uradit sa gallianijem il carlom , al cu ga najvervatnije izbost olovkom u vrat ![]()
|
|
|
|
#16490 |
|
Registered User
Fave Players: Sheva,Lavezzi,Dinho',Pirlo
![]() |
Forza Milan nego sam se iznervirao juce zbog ancelotija nema veze sto je on ogranicen kakva mu je to izmjena senderos - ko ne znam xD
ali sve u svemu forza milan sempre |
|
|
|
|
|
#16491 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Ako se i to ostvari znači da se cirkus kolorado nastavlja,prestrašno,dokad veterane dovodit????
|
|
|
|
|
|
#16492 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#16493 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Jel se sada napokon mozemo sloziti u vezi carla, trenera koji igra bez napadaca u sesnaestercu zadnjih 20 minuta, do sada nevidjenom formacijom?? I sto je sale rekao, jedini put kada se trebao braniti ( liverpool, 3-0 poluvrijeme ), on to nije napravio...a svaki sljedeci put kad se branio, to mu se obilo o glavu...mislim da tu vise nema smisla raspravljati, necemo vidit scudetto dok je god carlo trener, tama da potrosimo jos 200mil. eura na pojacanja Formacija za lazio kao i za sve ostale utakmice mora biti: ..........................................pato.........inzaghi/borriello...................... ....................................................kaka........................................ ..................................seedorf/beckham......pirlo............flamini........... inace nema smisla vise raspravljati o borbi za naslov, koji nam se i sada moze samo cudom desit.. |
|
|
|
|
|
|
#16494 | |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Quote:
Btw. Davie welcome back ![]() |
|
|
|
|
|
|
#16495 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Jako zanimljivo...valjalo bi probat.
|
|
|
|
|
|
#16496 |
|
Registered User
![]() |
Jebote...ja stvarno ne znam šta više napisat. Mislim da smo sve rekli...samo se vrtimo u krug
![]() Carlo je kreten, Carlo je kreten, Carlo je kreten. Pa na bis...Carlo je kreten, Carlo je kreten, Carlo je kreten, Carlo je kreten, Carlo je kreten, Carlo je kreten, Carlo je kreten, Carlo je kreten, Carlo je kreten, Carlo je kreten, Carlo je kreten, Carlo je kreten, Carlo je kreten, Carlo je kreten, Carlo je kreten, Carlo je kreten, Carlo je kreten, Carlo je kreten, Carlo je kreten, Carlo je kreten, Carlo je kreten, Carlo je kreten, Carlo je kreten, Carlo je kreten.... Last edited by milanista mosta; 29-01-2009 at 18:48. |
|
|
|
|
|
#16497 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
ovo i ja govorim barem godinu dana
|
|
|
#16498 |
|
Registered User
![]() |
Pa čekaj, nije Carlo djete od 5 godina pa da ga se može držat il slično. Gdje mu je, pod broj jedan samopoštovanje i ponos pa da ode ako radi u takvim uslovima?
Lako će on nać drugi poso. |
|
|
|
|
|
#16499 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Quote:
Lijepo i školski sažeto, ja bih ti dao 5 odmah ![]() Beckham se ozlijedio, znate zašto: jer je STAR i jer nije spreman i jer ne moze igrati 4 utakmice za redom!! Mislim to je jasno i njegovom malom sinu... Očekujem ovo u rimu: Abbiatti-Zambro-Senderos-Favalli-Jankulovski-Pirlo-Ambrosini-Seedorf-Kaka'-Dinho-Pato. Naša sreća u svemu ovome je što je Abbiatti odjednom postao ODLIČAN i što ja mali Pato nekakav bolesno dobar igrač. Pa svaki puta kada ima loptu imaš osjećaj da moze zabit gol. Kako je prebacio onu dvojicu kada si je podignuo loptu preko glave, pa onih par bicikala, driblinzi, mijenjanje strana...strašno. Da ima još jednu špicu dobru uz sebe i Kaku to bi bio bolestan napad.
|
|
|
|
|
#16500 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Evo sad citam na goal kao Inter su namestili proslu sezonu utaknicu sa Siena 2 2
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|