![]() |
|
|
#16516 | |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Quote:
Mrzim Real Madrid, ali mislim da svaki gazda koi dodje ne to mesto u Realu ima istu cilj, a to je da club igra ofanzivan fudbal, svaki od njih kaze, nije problem ako prime 3, posto od njih se trazi oni da daju vise od 3, sto i je tako gad vidis njihovu utakmica, pa si onda sam kazes, koliko i da ih mrzim gledao bi ih posto u svakoj utakmici ima dosta golova. To je kod nas obrnut proces, jer kad mi damo gol, i kad do 70-te minute ne dozvolimo nasem protivniku da sutne na nas gol, nas idiot pravi tri izmene (odbambene) i mi u zadnjih 15 minuta dozvoljavamo vise suta na gol protivnickoj ekipi nego sto smo mi imali u celu utakmicu, sto i rezultuje da mi primimo gol u zadnje minute, a nekad i 2 pa i izgubimo. Sve u svemu, majmun mora da ode inace najebali smo, a snjima i Galeani. Napolje majmunu, vratite nam club, sve sto danas mozemo da vidimo od njega je samo inter devedesetih, to ste uradili snjim, i stvarno ponekad pozelim sve da izgubimo samo da se spasimo od ovih dvojcem, makar od jednog (to da bude Carlo). Cak pomislim da ja bolje da nas i u sledecem kolom merda razbije sa 5 - 6 golova, da je to jedina opcije da jedan ovih dvoje napusti tim, neznam samo sam puno razocaran od sve ovo sto se desava proteklih 4 - 5 godina. PIZDIM puno PIZDIM.
|
|
|
|
|
#16517 |
|
Registered User
![]() |
pa sta vam već nije postalo jasno, nakon svih loših igara i poraza u zadnje dvije sezone, da ancelotti galliani berlu nedu NIGDJE, makar milan izgubio 5-0 tri tekme zaredom.. nemojte prizeljkivat stvari poput te da izgubimo od intera i lazia 5-6 razlike, kad ce carlo na press konferenciji i ovak i onak reć: sezona je još duga, moramo malo poraditi na prodornosti po lijevoj strani, i u obrani.. a i mora se reć da su inter i lazio imali sreće, štoviše svih 10 golova koje smo primili protiv lazia i intera su bili na sreću, osim onog jednog autogola senderosa, koji u biti nije los igrac, pa nije on kriv sto je mislio da je abbiati julio cesar....
a galliani ce rec isto ko ancelotti, i da nema sanse da ancelotti igdje prodje, da je on izvanredan trener, šta je samo sve napravio sa milanom, sta je sve osvojio, .... a berlu ce rec da je milan velik klub, i da se vise ne mora dokazivat, te da smo osvojili sve sta se moze, i sad vise ne moramo.... bla bla ovo je naravno sve samo u slučaju ako izgubimo od intera i lazia, al ja ipak mislim da necemo, dapače, razbit cemo ih obadvoje, vjerujte mi !! ![]() |
|
|
|
|
|
#16518 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Trenera Caglaria za visokog predstavnika!!!!!!!!!!!! Šta im uradiše majko moja. Kakva utakmica...koja zrelost igrača Cagliaria...ma savršeno.
Svaka čast! |
|
|
|
|
|
#16519 |
|
Registered User
![]() |
ajmo ROSSONERI, juve je izgubio dve tekme zaredom, ajmo ih stić, i osvetit se za poraz 4-2 ¨!!!!!! moramo dobit lazio !!
|
|
|
|
|
|
#16520 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Da Carlo ima muda postavio bi ovakvu formaciju...
Abiati..Senderos-Bonera-Zambrota-Antoni..Pirlo-Ambro-Kaka-Roni..Pato-Sheva(Pipo).. Ali ne..On nema muda i stavit ce ovakvu formaciju..Abiati..Senderos-Favali-Zambrota-Janku-Ambro-Sedorf-Kaka-Roni-Pato... Eto..
|
|
|
#16521 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Kakve taktička predstava Cagliaria nakon sto su uzeli vodstvo!!!
Dobili Juvea i X s Interom vani!!!
|
|
|
|
#16522 |
|
Registered User
![]() |
hmm, cudno, myp2p uopce ne prenosi ni jednu tekmu talijanske lige, a nije ni proslo kolo, sve ostale lige prenosi....pa jbt....
a onaj adthe mi nece otvorit tekme ... di jos mogu gledat prek interneta ? |
|
|
|
|
|
#16523 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
e ne znam, i ja sam to primjetio da myp2p ne pokazuje serie a vise. idi na www.acmilan-online.com, pa opnda forum....
tamo znaju na tom forumu opaliti linkove cesto.
|
|
|
|
#16524 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
adthe prenosi utakmice od samog pocetka, znaci sako utakmica jos ni je pocela onda strima nema, moras da cekas do pocetka, utakmice kasne 15 minuta, pa tako ako sada probas adthe ima utakmice, sada mozes da gledas
|
|
|
|
#16525 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
ko ima OBN bice prenos ..
|
|
|
|
#16526 |
|
Moderator
![]() |
uff tvrda tekma ... da izvucemo pobijedu do kraja morami dat jos jedan, u slucaju da degen opet zatvori gubimo 100% ..
|
|
|
|
#16527 |
|
Registered User
![]() |
ček, pa zar nije ovaj gol bilo OČITO zaleđe !? al onak baš očito !? ili sam nesto propustio ?
|
|
|
|
|
|
#16528 |
|
Moderator
![]() |
ma jok , to je sekundica bila
)))
|
|
|
|
#16529 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Offside na ponovljenom snimku je bio za pola koraka od Becksa....ali istina tesko je mogo vidit to mada je ponistio go Pata kojem je ruka bila u offside...a ova dvojica na Obn poznato je da jedan navija za Juve a drugi za sve klubove osim Milana Juventusa i Intera...tako da oni sa vrlo neprofesionalni u prenosima i neobjektivni...samo ih slusajte sad kad krene drugo poluvrjeme a u prvom samo Lazio pritisno Lazio bolji....nakon kiksa Juveta i Intera danas treba nam tri boda pod hitno da prestignemo Juventusa i malo skinemo prednosti Intera....ali samo da mi je cut ovu dvojicu prosli vikend Juventus-Fiorentina ponisten go Gile i ne sviran penal na Joveticu...a Inter da ne spominjem...
|
|
|
#16530 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
I sta sam vam reko....Sramota za Obn...slobodan, obicno guranje prije slobodnog Ambrosinija i Sivigle a Ambro ima zuti i sad sudija ih opominje kaze on treba zuti dobit i drugi i ambro daje go prva recenica poslje gola eh sad da je dobio drugi zuti nebi bilo gola dalje kaka seedorf pirlo igraju slabo a milan vodi 2-0 to vam sve govori...Neprofesionalno do kraja
|
| Tags |
| balkan |
|
|