![]() |
|
|
#16606 |
|
Registered User
![]() |
Ibrahimović i Kaka najplaćeniji svjetski nogometaši
http://www.nogometni-magazin.com/new...ranto_ita_news Ronaldinho i Shevchenko su medju top 10 te imaju skoro istu plaću kao Christiano Ronaldo ! mislim da je ovo puno previse sa ovako slabe igrace poput Sheve i Ronaldinha, pogotovo tu mislim na Shevu koji je uz to i prestar ! ...ne mogu vjerovat da 4. napadac milana koji ima 33 godine ima ovakvu placu.... |
|
|
|
|
|
#16607 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
znali iko hoce li OBN prenosit vecerasnju tekmu ???
|
|
|
|
#16608 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Čini se da OBN ne prenosi tekmu,na liveonsat-u ga nema uvedenog!
@rinogattuso,kad je Inter domaćin naša Curva je puna jer samo te karte mogu kupit pretplatnici MIlana(medju kojima smo i nas 3 iz Rijeke!Mislim da je naša curva kapaciteta 10 000,ali još se raznim kanalima naši snađu pa recimo da je 20000 naših i 60000 njihovih,tako je i kad je Milan domaćin samo su brojke obrnute normalno! |
|
|
|
|
|
#16609 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Inter vodi 2:0 jebiga. Ibra za 1:0 i sad Figo.
Kod 1:0 Lecce je zabio ali im je gol nepravilno ponisten zbog opsajda. Inace Mourinho je od nigdje izvukao nekog klinca Santona, lijevog beka, dečko stvarno super igra. Mislim da ima oko 18 god. Danas ocekujem pobjedu s bilo kojom postavom, a u derbiju nema milosti, moramo uzeti 3 boda!
|
|
|
|
#16610 |
|
Moderator
![]() |
taj Santon je predobar gledao sam ga ja poslijednjih par tekmi intera i momak igra kao da mu je ovo 8 sezona karijeru, stvarno igra dobro .. a on je vec dugo talenat i spominjao se dosta u italijanskoj u 21 repki.. i neki dan kad sam gledo sastave te mladje italijanske repke ima stvarno predobrih igraca ... kao sto je italija uvijek imala .
|
|
|
|
#16611 | |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Quote:
Printer ocajno igra ali zabijaju,strasno..Protiv nas trebace dati 150% da nas dobiju.. |
|
|
|
|
|
|
#16612 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
ima prijenos na sport1
![]()
|
|
|
|
#16613 |
|
Moderator
![]() |
ja pomocni sudija zensko ,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... dobar im ovaj golman ..
|
|
|
|
#16614 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Ajmo sad da zagubimo u derbi jedno 3 4 nula pa i od verder 4 5 komada pa konecno da smenimo ovog morona.protiv zadni na tabeli nie u stanje da igra sa dva napadaca na 1 0 ga vadi roce a ne nekoj iz odbrana pa i abiati koi nie dotaknuo loptu u drugi deo. Jedno e jasno ode nam skudeto i evo nas milanezi na polu sezonu opet sastavjamo ekipu za sledecu sezonu.
|
|
|
|
|
|
#16615 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
regina
izgledala je malo čudno.....
|
|
|
#16616 |
|
Registered User
![]() |
ovo je sad stvarno previse.mozemo mi pricat sta hocemo al mi nemamo sanse za scudeto.sto je najsmjesnije pobijedit cemo intera u nedjelju,al sta nam to vrijedi.poserem se ja na glupog ancelotija kad one moze srediti najgoru ekipu lige.ja mislim da je se on zasitio nogometa,dosta je vise njega,ili neka promjena ili ne znam sta.ovo je sramota.gadi mi se vise pratit seriu a,taman kad postane zanimljivo mi useremo.jebemti nogomet sugavi.
|
|
|
|
|
|
#16617 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
ja neznam zasto jos pricate i mislite da imamo sanse za skudeto, pa to je bilo jasno jos iz pocetka sezone, Carlo na klupi a to je znacilo da mi titulu necemo videti, tako da neznam zasto se jos prica o scudetu.
Proslo mi kolo Blond malo otvorio oci, kad mi je reko dosta pricas o tog majmuna njega nikad nece promeniti, tako sad ja vama kazem, scudetto necemo videti dok je taj majmun jot tu. Mozda za desetak - dvadesetak godina kad ce Carlo vise biti nesposoban da razmislja i nesposoban da stoji na svojih nogama mi poceti osvajati nesto, a do tada hahahahahaha, pre bi Bosna ili Makedonija osvojila svetsko prvenstvo nego Milan skudeto, hahahahahahahaah, zalosno ali istinito
|
|
|
|
#16618 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Da, fakat zalosno ali istinito...Kao sto je nekada za Milan bilo tipicno da nikada ne odustaje da ima odbranu jaku da ne moze ni muha proc da ima sredinu sastavljenu od velemajstora i fightera da ima sjajne napadace i ubice golmana...sada je postalo tipicno nazalost ovo prosipanje bodova od tzv "manjih" ekipa...ali stvarno tipicno nazalost...jer kad smo primili prvi go sve je bilo jasno reggina se povlaci u bunker a mi ne moze nista tim ekipa jer imam samo jednog napadaca....a prije smo mogli...prije su igrali svaku utakmicu motivirani imao ih je ko motivirat a danas to nemamo a sto je najgore to sve je postalo tipicno a ko bi reko da se to moze desit Milanu ekipi koja je tad nekad bila psihicki najjaca momcad u ligi ako ne i u Evropi...i onda kad ovakvo prosipanje bodova postane tipicno kakv scudetto kakvi bakaraci...na malim utakmicama se osvajaju titule a mi ti nemamo...jednostavno mi cemo Interu dati titulu jer Inter trenutno jos uvijek igra samo sa 3 do 4 igraca ostali svi nista...ali su psihicki zato potkovani a to je Muo sjetite se samo Chelskija dok je vodio on, nema lijepe igre ali ima svako kolo 3 boda...i vidili ste kad popusti psiha igracima Intera sta se desi Atalanata u 30 min zabije 3 gola odbrani koja je primila najmanje golova...Evo citam danas sad Milan mora pobjediti kao Intera da bi skino na 5 bodova i da bi nesto kao ocekivao i sta da pobjedimo poslje toga nam dolazi
Cagliari i opet prosipanje bodova po starom dobrom nacinu i sve tako...zato se slazem sa pace4ever koji scudetto da oni obezbjede CL bilo bi mega...Carlo prije tekme kaze igraci moraju shvatit ozbiljno utakmicu moramo uci jako sam zeljom da pobjedimo ne znam za vas a ja te zelje juce osim na tribinama nisam nigdje vidio i naravno poslije tekme opet tipicne izjave odigrali jedno poluvrjeme dobro primili go iz jedne prilike protivnika tesko dajemo golove kad se neko povuce...cini mi se nekad kao da govori o nekoj drugoj ekipi a ne svojoj koju vodi svaki dan...ako ce cijena ne osvajanja Scudetta ove sezone biti da Carlo ode onda da Bog da ga ne osvojili... Pogledajte samo to prosipanje bodova: Milan - Bologna 1-2 Genoa - Milan 2-0 Cagliari - Milan 0-0 Lecce - Milan 1-1 Torino - Milan 2-2 Palermo - Milan 3-1 Juventus - Milan 4-2 Roma - Milan 2-2 Milan - Genoa 1-1 Milan - Reggina 1-1
|
|
|
#16619 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Nemogu dazamjerim nikome od igraca na trudu i zalaganju...Bila je ovo dobra utakmica ali za pobjedu treba i sreca a mi to odavno nemamo,kao ni trenera...
Covjek je stavio 3 odbrambena igraca na klupu(Senderos,Kaladze i Antonini)a Shewu ostavio van tima,i kada mu se KAka povrijedio 15 minuta prije kraja on nema koga uvesti u igru u tim trenutcima kada Milan nije izlazio iz 16-erca Regine,da je ostao Kaka ili da je usao Shewa zabili bi go 90%,ali ne nas trener nema na klupi vise nikoga ko moze unjeti svjezinu jer je vec izveo Ronija uveo Pipa i izveo Ambra a uveo Sedorfa,tako da ulazi Antonini umjesto KAke a Marek ide u vezu i tako gubimo bodove....Jebes ga vise... Ali sve u svemu nemogu biti razocaran,prvo nije sviran penal na Ambru 100%,pa ponosten go Sedorfa zbog neke ruke,pa nije svirano nekoliko faulova na 18 metara,i jos je i ovaj golman branio ko budala,a oni su svoj go postigli iz ofsajda u kome je bio ne Di Genaro koji je zabio nego Coradi koji mu je odigrao povratnu...Eto sad ide derby a Kaka nam se povrijedio..Uzassss..
|
|
|
#16620 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Što je najgore ja sam jučer bio poprilično zadovoljan ofenzivnom igrom,ali sreće nije bilo,Reggina pređe dva puta centar i brani se ko luda i to je to!Jbga zamjerili smo se lopti,a lopta uvijek vrati kako joj i daješ,stalno misliš defanzivno pa sad kad si krenuo ofenzivno lopta neće,klasična priča!Kao što je Inter bio 20 godina u kurcu klub sad pomalo u zadnjih 3-4 godina mi postajemo takvi!A ja se ponovo naivac nadao kako slij. nedjelje možemo na 1. mjesto,kakav sam majmun,uffff
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|