![]() |
|
|
#16696 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
prekinite obojica .. svaki post koji napisete a ne bude imo veze koji se tice milana,fudbala i razloga zbog kojih ste se prije svega registrovali na forum milanmania bice izbrisan.
|
|
|
|
#16697 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
ok, hvala što si ove prije pobrisao
![]()
|
|
|
|
#16698 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
evo i sad sam procitao KAKA i NESTA nece biti u derbi steta posao ce nam biti malo oteznuti ali sam siguran u pobedi.Seedorf po meni ce odigrati savrsenu partiju tu su i Becam i Pirlo i od Roce se ocekue da izigra na nivo a i tako ce biti.Odbrana opet najacu u ovaj momenat sa Kladze i MALDINI (njegovo zdnjeg derbi).Pato osamenog u napadu po menion bi odigrao bas lose zatim mora i roce da se isfrlr u vrh napadu zejedno sa Pato
evo moju foramaciju: __________________abiati Zambrota-------maldini=====kaladze=====janku ========bekam=====pirlo=====ambro -------------------Seedorf(man of the match) _______________PAto-----RONALDINJO |
|
|
|
|
|
#16699 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Znaci ipak nista od povratka Neste...za Kaku se znal mislim da su to samo puste zelje bile...ova formacija je skoro pa 100% tacna jer jednostavno ON ne zeli i nece drugacije...
Derby ko derby odlucice pojedinci to je sigurno...ja se pravo boji Zlatana i Maicona, prije svega radi Kladzea i Jankulovskog nisu pouzdani u odbrani tu nikako, mogli bi imati dosta problema...naravno ocekuje od Pirla da se uzobilji ako izgubi i jednu jedinu loptu na nasoj polovici to je gotovo Inter je psihicki super potkovana ekipa i to ce brz kazniti...Ustvari od kako je Mou dosao igraci Intera su nevjerovatno psihicki spremni za svaku utakmicu i dao im je to nesto da lice na ekipu sto nisu do sad imali...sto se igre tice nista posebno sve se svodi na pojedince a najcesce Zlatana i Maicona...ja se iskreno najvise bojim Carla ili nekog njegovog povlacenja i zatvaranja utakmice to protiv ovakvog Intera nije nikako dobro jer kad su nas kaznjavale i manje ekipe zasto nebi i oni...takodjer bojim se i taktike Carla da odigra x pa da svi budu zadovoljni da pobjegne od tog direktnog sukoba da odlucuju ostale utakmice...da je to Milan od prije nikakv problem ali ovaj Milan jednostavno vise ne zna cuvati rezultat...ali znaju igrati za gol vise i bilo bi mega kad bi ih ON pustio...Vrlo vazna stvar je da je ovo zadnji derby za 'Il Capitano' bice dosta emocije sigurno...Seedorf stari Seddorf koji ce trcati i kad treba cuvati loptu nam je vise nego ikad potreban...Pato kao Pato mislim da ako bude imao prilike da ce zabit ali ne treba ocekivat previse jer ipak je on dijete a ovakvi derby nisu mu puno poznati...R99 hehe nova frizura potpuno novi covjek, jedan njegov dobar potez moze odluciti sve kao i prosli derby zato se nadam da ce bar kolko tolko pokrit nedostatak Kake...Ambro nadam se da ce biti kao protiv Lazija...Beckam isto ovo mu je prvi derby medjutim on je pravi profesionalac i mnogo disciplinovan igrac tako da to nebi trebalo njemu predstavljat neki problem...Zambrotta najbolji igrac u utorak protiv Brazila mnogo je pretrcao i nadam se da se nije umorio jer ta lijeva strana Intera je veoma ranjiva i nasa velika sansa...i na kraju Abiatti sta reci u formi dobro bi bilo da tako ostane da ne napravi neku gresku jer kao i do sad greska ili neki potez pojedinca sve ce odluciti...eh sad vrlo znacajno je klupa tu moze uci Flamini Pippo i ne znam za Shevu jeli oporavljen i mozda jos Antonini tu smo kao sto vidite tanki...pratio sam formu Sheve svi kazu da se popravlja on sam tvrdi da je bolji a Carlo mu jos neda da igra nadam se ako bude ulazio protiv Intera da ce biti bar u pola strog Sheve svi se sjecate kako on voli igrat protiv njih...Ali opet ponavljam i ako dobijemo derby i smanjimo na 5 samo je pitanje vremena kad cemo kiksat protiv neke "male" ekipe jer ovo kako su igrali dosad ne uljeva nikakvu nadu...
|
|
|
#16700 |
|
Registered User
![]() |
E to ja htjedoh napisat...
Pobijedit cemo u derbiju, i onda izgubit od catanie ili torina, i opet smo na istom ![]() |
|
|
|
|
|
#16701 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Ljudi ja molim boga da Interova ljeva strana budu Santon i Mutari,mislim da ce se ovaj prvi u gace usrat pred rasprodanim San Sirom i na pritisak zambrotte i beckhama.
|
|
|
|
|
|
#16702 |
|
Registered User
![]() |
Evo fresh news na treningu se povrjedio Maicon i u narednim satima ce biti vise informacija ocel biti spreman za nedelju...Izgleda da smo poslali bolju ponudu za Becksa...a Trapattoni izjavio da ce Milan dobit derby a Inter scudetto upravo radi malih tekmi...
|
|
|
#16703 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Leonardo je svakim satom sve blizi klupi Milana,navodno sutra navecer na zajednickoj veceri u Millanelu pred derby sastat ce se Galliani i Ancelotti,navodno ce se razici prijateljski i Ancelotti od 1.6 postaje trener Real Madrida.Ipak za sada su to sve nagadjanja ali nesto se ozbiljno kuha,eto kao sto sam rekao mnogi ce odahnuti i konacno ce zavladati mir na MM..
|
|
|
|
|
|
#16704 |
|
Registered User
![]() |
http://www.gazzetta.it/Calcio/Primo_...3/maicon.shtml
Eto izgleda da i Inter nece imati srece sa povredama....
|
|
|
#16705 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
p.s. Netko mi se izgleda igra sa zivcima ,jucer Milan (mladi) vs Vicenza 1:2 (1:0) ...iz 1 u 2...''imat eura ka petit beura i more planktona i Pamela silikona,jer cu se ubit kako moze biti,kako gubit mogu favoriti'' ...... ![]() Last edited by DavieBoy; 13-02-2009 at 09:50. |
|
|
|
|
|
|
#16706 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Ja baš mislim da će Kaka igrat i da je to sve prevara za Mourinha i novinare,uff jedva čekam da krenem u nedjelju
|
|
|
|
|
|
#16707 |
|
Moderator
![]() |
Drugi program HTV, nedjelja, 15.02.2009.
06:05 TEST 06:20 Najava programa 06:25 Dexterov laboratorij, crtana serija* 06:50 Lockie Leonard, serija za djecu* 07:15 Lotosova svjetiljka, kineski crtani film* 08:40 PP 08:45 Nora Fora, TV igra za djecu* 09:30 SP u alpskom skijanju - emisija 09:50 Val d'Isere: SP u alpskom skijanju - slalom (M), prijenos 1. vožnje 11:15 SP u alpskom skijanju - emisija 11:30 Sveta Marija: Misa, prijenos (nije kodirano na satelitu) 12:30 Biblija 12:40 HAKS - večer prvaka, reportaža 13:00 SP u alpskom skijanju - emisija 13:25 Val d'Isere: SP u alpskom skijanju - slalom (M), prijenos 2. vožnje 14:15 SP u alpskom skijanju - emisija 14:45 PP 14:50 Hannah Montana, serija za mlade* 15:15 Tree Hill 5., serija za mlade 15:55 PP 16:00 Ciklus klasičnog mjuzikla: Sedam nevjesta za sedmoricu braće, američki film (98')* 17:40 Sandra Paović, reportaža 17:50 PP 17:55 Košarka, NLB liga: Cibona - Split, prijenos 19:45 PP 19:50 Garaža: Morso 20:20 Večeras... 20:21 PP 20:25 Talijanska nogometna liga: Inter - Milan, prijenos 1. poluvremena 21:20 PP 21:25 Sportske vijesti 21:30 Talijanska nogometna liga: Inter - Milan, prijenos 2. poluvremena ![]() |
|
|
|
|
|
#16708 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#16709 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Ako Bog daaa...1-2...Roni i Shewa...
|
|
|
#16710 |
|
Registered User
Fave Players: SHEVCHENKO
![]() |
Bog daa 2:4 - Pato (2), Beckham 1, Roni 1 :>
|