![]() |
|
|
#16726 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
žao mi neste......nema čovjek sreće.....a majstor i po !
Nadam se da će i Kaka' ozdravit što prije....a svejedno, Roni će bolje igrati, to je sigurno.... eh , čuli ste vjerovatno za Cristiana, da su napravili dogovor za Real Madrid,,,tak da će ako ih bude anceloti vodio , carlo od cristiana napraviti jednog Kaku(mislim na poziciju), što znači da se Real treba uzeti u obzir sljedeće godine, kao najozbiljniji kandidat za LP... aBd, uzećemo smradove ! FC Internazionale - A.C. Milan ---> 1 - 3 Pato,Ronie ! cunajte se ![]()
|
|
|
|
#16727 |
|
Registered User
![]() |
ma joj, kao prvo ovo za cristiana ronalda ne vjerujem, jer to opet piše spanjolski AS koji su inače jako "dobar" izvor.... to su opet laži kao i za Kaku...
isto tako ne vjerujem da ancelotti ide u Real sljedece sezone, nema sanse da je to istina... al ne kuzim zasto si reko ovo da bi ancelotti stavio ronalda na poziciju kake, i da je onda real sa ancelottijem i ronaldom kandidat za LP.... mislim, real je uvijek kandidat za LP, ali ja mislim da bi jedan talijanski trener u spanjolskom klubu, mogo napravit gluposti, pogotovo naš dragi carlo... a jedan individualac poput ronalda ne moze puno znacit... bar tako mislim,.. |
|
|
|
|
|
#16728 |
|
Registered User
Fave Players: Zidane
![]() |
Kao prvo i prvo, igraci ce sigurno bit motivirani, tako da cemo vidjeti koliko zaista tko vrijedi. Sto se tice Carla, ne znam sta bi rekao vise..citam malo na sluzbenom siteu i covjek u biti nije rekao nista, bar da ima smisla
![]() Naravno, stavit ce "najiskusnije" igrace u prvu ![]()
|
|
|
#16729 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
|
|
#16730 |
|
Registered User
![]() |
super !!! !
|
|
|
|
#16731 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Ne znam da li ste ovo već spominjali,ali ako niste da se NE zaboravi!!! Ove godine obiljezava se 110 god našeg kluba....Jedno stoljeće i jedno desetljeće....VELIKI RESPECT!!!
|
|
|
|
|
|
#16732 | |
|
Registered User
Fave Players: Zidane
![]() |
Quote:
Uspjehe je imao, bez daljnjega, ali da me zna iziritirat, to definitivno. Uvijek mi se cinilo da je najbolje za klub kad je jedan trener za dugi period vremena, ali u drugu ruku, Carlo umjesto da poboljsava momcad, ono svake sezone sve gore i gore. Vec sam prije pricao o tome da mu najvise zamjeram to sto ne trazi igrace koji bi se uklopili u "njegovu" taktiku, nego manevrira sa onim sto mu sefovi dovedu. To je za mene znam da trener vise nije za taj klub, ali naravno nece on otic, a bogami niti ce ga ovi gore otpustit, jer im je idealan. Ovi "galakticos" pokusaji su nesto za sto ih ima bit sram...po meni
|
|
|
|
#16733 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
INTER-MILAN: LE FORMAZIONI UFFICIALI
15/02/2009 MILANO - Cosě Inter e Milan in campo alle 20.30 allo stadio di San Siro: INTER: Julio Cesar; Maicon, Samuel, Chivu, Santon; Zanetti, Cambiasso, Muntari, Stankovic; Ibrahimovic, Adriano. MILAN: Abbiati, Zambrotta, Maldini, Kaladze, Jankulovski; Beckham, Pirlo, Ambrosini; Seedorf, Ronaldinho, Pato. Forza Ragazzi ! ! !
|
|
|
#16734 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
|
#16735 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Smišno....
|
|
|
|
|
|
#16736 |
|
Registered User
![]() |
sta rec,bolje igramo,imamo loptu vise u nogama,a gubimo 2-0.jebemti nogomet.prvi gol neregularan,a kod drugog gola kaladzeov skok je bio za anti-udzbenike.vidi se da covjek nije u pravom formi nakon sto je bio ozlijedjen.ej moj ancelotti.
|
|
|
|
|
|
#16737 |
|
Registered User
![]() |
rukom je trebao i drugi dati...ono s puškom idu u napad....i pobiju sve do abiatija !
|
|
|
|
#16738 |
|
Registered User
![]() |
cist penal nije svirao na pippu jebem mu sve!!!!!!!!
|
|
|
#16739 |
|
Registered User
![]() |
oooj
zabije nam maradona i nema penalaaaaa jebem im majku i sve intersko.........i njima i sudijama ! Kaladze-> mislim znaš li ti gdje si došao !!!! Pato skidam kapu, Pippo isto.... Ronaldinho nemam riječi majstore...odlična partija..samo ovako nastavi, ko u stare dane...samo je potez Beckham-Pippo trebao ranije biti napravljen !!! pozzz
|
|
|
|
#16740 |
|
Registered User
![]() |
milan je pobjednik ove tekme, inter se dobro borio, al nije ni blizu
a pippo je uvijek bio car, i ostat ce kak je zayebavo suca ![]() i pokazo je da je stvarno prvoklasni napadac iako ima 35 godina, trebo je igrat i prvo poluvrijeme, al ajde ![]() sve u svemu, ja sam super zadovoljan nasom igrom danas, svi su bili na visini zadatka osim kaladzea... cak je i jankulovski bio solidan u obrani ,.... a to sta smo izgubili , nije uopce bitno, jer svi smo mi znali da ce inter osvojit scudetto, nemojte mi sad rec da ste se nadali da cemo mi osvojit... jer cak i da smo dobili sad intera, dobro znate da bi izgubili od atalante i cagliarija..... a i po meni smo jednako igrali kao i u prvoj tekmi , i tamo su ibra i adriano profulali dosta sansi.. a mi smo napadacki u biti tada mozda i losije igrali...igra nam je bila dobra, a ne smijemo bit tuzni jer je scudetto za nas izgubljen vec odavno, tak da ovo nije nikakva novost, ja na danasnju tekmu necu gledat rezultatski, nego po kvaliteti igre pojedine momcadi... i , kaladze je stvarno bio jako jako idiotan danas, ... hvala mu na svemu sta je napravio, na svim njegovim super centarsutevima i assistima pa cak i golovima, ali vise ne moze, i gotovo je, natrag u gruziju s njim ! ovo je cak i dobro, jer sad se barem ne moramo nadat za scudetto, pa se necemo morat preznojavat i brinut oko sljedecih tekmi...a kao sto ponavljam, i ovak i onak ne bi izgubili zbog raznih prepreki poput atalante cagliarija, catanije i slicno ! FORZA MILAN 4ever, mi imamo ono sta inter nikad nece imat, i to je to, i FORZA PIPPO, dao bog da njegovi potomci igrali za nas i yebavali suce jos 200 godina ! |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|