![]() |
|
|
#16756 |
|
Registered User
![]() |
kaladze jednostavno vise NE SMIJE igrati u prvom sastavu milana, pa on je direktan krivac 12-15 golova sto smo ih primili ove sezone...
neznam jeste li znali prijevod transparenta na curvi nord, ali im svaka cast: Bio je ovo posljednji derbi nogometno velikog igrača Milana, Paola Maldinija, koji će se krajem sezone umiroviti. Odigrao je Maldini 56 gradskih derbija, a posljednji će pamtiti po porazu i lijepoj gesti protivničkih navijača koji su ga dočekali transparentom na kojem je pisalo “Dvadeset godina bio si nam protivnik, no uvijek si bio pošten”. jutarnji.hr |
|
|
|
|
|
#16757 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
respekt onda navijačima Intera !
|
|
|
|
#16758 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Nemam rjeci...Sudjenje uzas..Sudije su nas pobjedile..Pomocni je vidjeo da je Pipo u ofsajdu a nije vidio ruku adriana...
Nasi igraci su se srcem borili i svaka im cast na tome..Nemam zamjerki nikome osim Kaladzeu koji je kriminalan... Imali smo sanse ali neide nas...Pato je potencijal to je sigurno...Roni se vraca...Sedorf trci..Pipo odlican..Abiati siguran..Sve u svemu ide nabolje... Forza Milan..I grazie Grande CAPITANO PAOLO.....
|
|
|
#16759 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Pa Pato je kraaaaaaaaaaaaalj!!! Koja asistencija za Pipa...hehe.
|
|
|
|
|
|
#16760 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Mislim da je malo glupo da to uopće spominjes....Mogu sada do jutra da pisem tko je kako igrao,ali to mi nije u cilju jer svatko zna tko je sta radio...Milan je izgubio a ne pojedinci.Momcad skupa gubi i pobjedjuje,a ne pojedinci ili suci...Mislim da je apsolutno svejedno da li je Kaladze bio ocajan ili je Pato bio razigran kada je opet na kraju Milan izgubio...I molim te bez sudaca jer ne zelim na Interovu razinu da se spustamo,bar ne mi Milanovi navijaci...Cambiaso,Maicon,Stanković,Muntari....itd nitko ni od Interovih igraca nije toliko poseban da bi mogao da kaze da je bolji od nasih,niti su neki vanzemaljci nego su jednostavno vise trcali,imali vise agresivnosti i to je to.Ne mozes mi reci da su se svi nasi decki borili,jer kolko sam primjetio svaka Interova kontra ili polukontra koja je usput prolazila kraj Ronaldinha recimo on bi potrcao 2-3m i stao,ali opet taj Ronaldinho nam je namjestio gol...ALI sinko ako zelis igrati u Calciu bez defenzive to zaboravi!Dakle to mi je samo bio jedan primjer ,druge necu da spominjem,jer napominjem Milan je izgubio kao momcad u cjelini.Ja sam gledao pravi Milan prvih 10min i to je to.Ostalo je sve bilo drzi nedaj,dobro,ajd bila je i koja prilika ,ali da su suci krivi za poraz ni govora nema,....uvjeren sam da je umjesto Adriana veceras igrao netko sposobniji da bi nam trica sigurno bila u mrezi .to sve govorim samo sto sam realan iako mi je tesko to sto pisem to je jedina jebena istina.....CARLO NAPUSI SE KURCA I ODLAZI! GRAZIE GRANDE CAPITENO!!!!!!!!!!!!!KLONIRAJTE PIPPA!!! Sto kaze jedan pametan post prije nisam ni ocekivao ove godine Scudetto,to je najveca realnost svih nas...ALI bojim se da se ta realnost ne pretvori u naviku,bar ne u onu naviku kakvu je Inter imao zadnjih godina,zato jos jednom kazem : ''NA KRAJU SEZONE NEKE STVARI SE MORAJU DEBELO PROMJENITI''! FORZA GRANDE MILAN!!!
Last edited by DavieBoy; 15-02-2009 at 21:36. |
|
|
|
|
|
#16761 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Pisali smo vam već 3 godine da nema scudetta dok je debil trener, ON.
Pirlo: mamu ti j.... marš iz Milana pederčino prenapuhana i lijena bez srca!!! MARŠ!!!! Pogledajte kako je "ispratio" stankovića kod gola - kako mu nije neugodno!!!! FUJ! Skoro sam razbio tv. Isto tako pogledajte gol robinha protiv Italije, MOLIM VAS POGLEDATE TO, i recite mi je li to normalna reakcija jednog čovjeka koji izgubi loptu u utakmici italija-Brazil na 16m i onda stoji i gleda ovome u leđa onako labav i opušten....kao da je puknut u glavu! SRAMOTA! ODVARTNO PONAŠANJE PIRLA!!! Spor, jadan, bunari lopte da ne mora istrčati akciju, ma nabijem ja takvog igrača. A jedan od 5,6 ponajboljih zadnjih veznh u Europi sjedi na klupi i trune pod starom palicom debila Carla- Flamini. Ma jebite se svi ( ne vi na forumu, svaka cast vama imate srca za Milan i sport ) od reda i marš iz milana i Carlo i ćelavi Galliani sa svojih 15 promašenih igrača, i Seedorf, Pirlo, Favalli, Dida, Emerson, Sheva, SVI! Sramota da nas pobjede kao juniore, pretuku i pokradu. A mi kao bakice po terenu "trčimo" i kao pritišćemo! Ma daj... Pippo ima 35 god i ima više energije u svome duhu od 90% ovih pederčina na terenu. znate zasto je Chivu blokirao Seedorfa toliko puta? JER JE SEEDORF SPOR! Zasto nije stigao na onaj volej? JER JE SPOR! Pa jebem mu mater jer nitko u klubu ne vidi da on vise nije ozbiljan igrač! Obrana?? Ja samo počeo navijati za Milan jer je to bio klub koji je bio ozbiljan i smrtonosan na terenu. gdje se točno znalo što i kako, oličenje Fabia Cappella. A ovo je cirkus i oličenje kukavičluka i lopovluka i debilstva. Kupite beka, stopera i Benzemu. I odjebite s trenerom i Gallianiem. mourinho ima 110 domaćih utakmica bez poraza, pa sad neka Carlo opet kaze kako Mourinho " ne zna bas dobro s svojim igračima"... Moderan mlad čovjek, precizan u radu, lukav i sabran. Iako nije top 5 trenera svijeta, dovoljno je dobar da zna barem što hoće, i kada ne uspije da to odmah ispravlja a ne da čeka 5 (PET) godina i gleda kako ista grreška raste sve vise i vise! milan je klub koji povede 1:0 i utakmica je gotova. Dok opet ne bude tako ja necu biti zadovoljan. Jer ovo nije Barcelona!
|
|
|
|
#16762 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
Last edited by DavieBoy; 16-02-2009 at 08:37. |
|
|
|
|
|
|
#16763 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Inter Chief Massimo Moratti: We Should Have Beat Milan 7-0
The chief is enjoying the moment as he brags about his team's win over Milan... »Comments (22) Print This Story Send To A Friend Contact Us galleria zoom Inter president Massimo Moratti believes the overall scoreline in the Milan derby didn't do his side's performance any justice as he insists the Nerazzurri should have won by several goals. A controversial Adriano strike and a second from Dejan Stankovic saw the league leaders on their way before they suffered a late scare after Alexandre Pato pulled one back. Inter dominated the game and should have put the tie to sleep before half-time. Despite Adriano's opener seemingly a handball offence, Moratti agrees his side would have won nevertheless. "I am not sure about Adriano's goal, there could have been [a handball], but we had such a determination that I think we would have been triumphant in any case," Moratti told Il Corriere Dello Sport. "In the past the derby ended 4-3 once, but I think the game on Sunday should have been 7-0 to us. "We should have won by more, but the most important thing is that we took home a positive result, and we did this by showing strength and determination. "We played a great game it was great to see." The Emperor Strikes Back Adriano seems to have shrugged off his abject form as he was outstanding in the derby. The chief believes showing the striker faith and discipline has paid off. "Adriano? It was a gamble won by all. I think [coach Jose] Mourinho has done everything to bring him back to his best and I am happy about this," added the president. Inter have stretched their lead over Milan to 10 points and they are nine ahead of second-placed Juventus.
|
|
|
#16764 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Postavlja se pitanje do kada cemo vise gledati nemocan, spor i predvidljiv milan? Do kada cemo strepiti za svaki bod? Kada ce doci vrijeme da se opet zna kako se sa san sira nemogu odnesti bodovi jel je milan nepobjediv doma? Do kada ce losiji klubovi biti ispred nas na tabeli? Kada cemo opet biti sigurni, kada milan igra bilo kakv derbi, u pobjedu? I kao sto mrki kaze, kada cemo opet gledati milan koje ce igrati lijep nogomet, a opet biti sigurni da je utakmica nakon 1-0 za nas, gotova, jel se nasoj obrani nemoze zabit gol? kada cemo mi opet imati igrace koji trce 90 minuta i ''ginu na terenu'' za ama bas svaku loptu? Kada ce doci vrijeme da za nas prvenstvo nije izgubljeno prije nove godine? Kada cemo biti ravnopravni u borbi za naslov do zadnjeg kola? Kada se necemo boriti za nas sramotno, cetvrto mjesto? |
|
|
|
|
|
|
#16765 |
|
Registered User
![]() |
Evo vidim puno gnjeva na suđenje poslije derbija, mislim nezasluženo. Adriano se pomogao rukom prilikom gola ali Milanovi navijači se više trebaju ljutiti na svog trenera( ne upravu) nego trenera jer Inter je bio puno dominantnija momčad do 70 minute susreta i trebao je voditi sa minimalno tri gola razlike u tom periodu....
Milan ima momčad za velike stvari, u tom je problem. Nisu Galiani i Berlusconi krivi što Pirlo i Seedorf imaju kultni status kod Ancelotija. Nisu oni krivi što se Borielo povrijedio, nisu oni krivi što čovjek koji je prošle godine bio ponajbolji igrač engleske lige grije klupu, nisu oni krivi što Favalli igra uprkos silnim talentima u Milanovom primavera timu, nisu oni krivi što briljantni Gourcuf briljira u Bordou a ne u Milanu. A što se tiče derbija Inter je zasluženo dobio a od dvojca Adriano-Ibrahimović teško je naći dominantniji dvojac u napadu. |
|
|
|
|
|
#16766 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
Hajde ba znamo i mi sami za nase probleme u klubu ali malo vise realnosti nebi bilo naodmet.. P.S.Koji Adriano ba????Kloc koji je mogao datoi 3 gola a nije posteno zaprjetio..On je odigrao svoje odavno..Za Zlatana se slazem da je odlican iako ga mrzim,cigan Bosanski,prodana dusa...
|
|
|
|
#16767 |
|
Registered User
Fave Players: Zidane
![]() |
Sta se ljutite ljudi, pa sljedece sezone cemo "lepo da kupimo" Figa, Adriana (njega mozda za 2-3 tek), Scholesa....mozda se i Ibrahim Ba vrati, pa nam nitke nece moc nista u cijeloj Evropi
|
|
|
#16768 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Jao grande Adriano!!!! Zabio gol rukom i promašio 2,3 čista zicera. Ove sezone u ligi zabio koliko??? Od toga sto je igrao koliko je igrao ODLIČNO? Tandem Ibra-Adriano odigrao od 1. minute koliko utakmica zajedno?? KOLIKO?
Da onaj isti sudac koji nije sudio očitu ruku ( jer ako to nije očito onda taj kome nije očito sasvim očito je debil ) nije npr. sudio sasvim OČITI opsajd Pippa kod onog gola iz voleja tada bi suci bili krivi a? Ma daj... fuj! I onda bi ljutnje na suca Interista merde bile nezasluzene? I kog boli .... tko je bio bolja momčad? Budeš lošiji 92min, zabiješ gol u 93. i dobio si. Veseliš se, imaš tri boda i to je to. Pa nije to Crkva, to je nogomet. Poveli rukom, utakmica se pokrenila i to je to. Budi ti bolji, ali nedam ti zato gol rukom jebote! I nije kriv galliani? Pa tko drži Carla vec 3 godine i odrzava taj kaos? Moja baba?? Ili je možda netko sasvim treci kriv sto Carlo nije dobio nogu? Ili je Carlo nekakvo božansko biće kao npr. Apolon kojega mi ne razumijemo??? smiješan ti je komentar. Inace si ok al ovo je lakrdija. I da zakljucim. Inter je jaci i bolji od Milana. Milan NEMA momčad za velike stvari, nemoj to govoriti mrzim kad ljudi podilaze. Imamo momčad za drugo mjesto u serie a i četvrtfinale LP negdje otprilike. Polovičnu ekipu sa trenerom Šibenika. Ma necu ni pisat neko vrijeme. Pun mi je k...ovih jadnika i tu na stranom forumu sta ima objašnjavam kako stvar stoji sa ekipom...kao da su pali s Marsa, cirkus. Kupite 5 super igrača i trenera i to je to.
|
|
|
|
#16769 | |||
|
Registered User
![]() |
Quote:
Quote:
Quote:
Da je Inter bolji od Milana nije neka novost a razlog da kom podazilazim nemam, samo sam realan. Milan ima solidne bekove u Zambrotti, onom mladcu, Jankulovskom i Boneri. Stoperi su klimavi ali zašto taj novi brazilac ne igra plus Sanderos nije loš, Bonera može u sredinu a Kaladze samo treba vratiti samopouzdanje, valjda će i Nesta nekad ozdraviti. Sredina s Gatussom i Flaminijem zajedno u prvih 11 može si priuštiti tri znalca ispred a Kaka, Gourcuf i Ronaldinho to sigurno jesu. S tom trojicom u veznom redu u napadu mogu igrati i ja jer su oni kadra staviti svaku utakmicu pet lopti napadaču na tanjur. To je samo moje mišljenje al... |
|||
|
|
|
|
|
#16770 |
|
Registered User
![]() |
tako je, milan bi bio najjaci za sljedecu sezonu sa ovom obranom:
abbiati ; zambro/mattioni-bonera/nesta-thiago-zambro/antonini znaci ako ce mattioni se pokazat kao dobar, onda zambro prelazi lijevo a mattioni desno, a ako ne, onda zambro ostaje desno, a po meni antonini bolji lijevo nego jankulovski...mladji i brzi... vezni red ovako: flamini-gourcuff-gattuso kaka-R80 i naprijed pato, ....to je to ali bojim se da R80 je ovako dobro igrao samo zato jer nije bilo kake, isto tako kaka igra bolje kad nema dinha, tako da mislim da njih dvoje zajedno nisu tako dobri kako bi bili jedan bez drugoga... druga stvar, ako se boriello pokaze da je novi Luca Toni, ili neki takav pravi klasicni snažni target man, onda bi radje stavio tandem pato-boriello i treca stvar je da nas Carlo nikad ne bi napravio ovakvu postavu kakvu sam sada ja.... to bi vjerovatno jedino napravio van basten, rajkard, ili neki mladi brazilac/spanjolac takvim trenerima se ja nadam... ali opet, ne maldini ili npr cafu/serginho, jer mislim da bi oni bili isti ko Carlo i stavljali svoje frendove (seedorfa, pirla, kaladzea i slicno) u prvih 11 i igrali poput carla jer ih je on tako naucio... mozda bi jedino serginho nesto drukcije , ofanzivnije napravio... ali najbolje je onda stavit bivse milanove igrace, mladje od 45 godina, koji su igrali u milanu prije ancelottijeve ere... pravi primjer su boban i leonardo, baresi itd.... |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|