AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 16-02-2009, 16:14   #16771

prle

Registered User

prle's Avatar

prle is on a distinguished road
ne znam braco vise sta da napisem!!!!sjeban sam do bola!!!
o carlu vise mi se neda pisati,sta napisati o covjeku koji jednog igraca koji je u prosloj sezoni bio medju top 3 vezna igraca u izuzetno jakoj eng.ligi,non stop drzi na klupi,i non stop forsira jednog setaca (pirla),umjesto igraca koji JEDINI u nasoj ekipi moze barem malo nadomjestiti nedostatak gatussa i njegove konstantne trke!!!
mi jednostavno ne mozemo igrati defanzivno,mi MORAMO igrati za gol vise,jer nam je odbrana kriza prava!!
krivo mi je sto nonstop i PRIJE noce godine ispadamo iz utrke za scudetto!!
a sto je jos gore ekipa koja ga osvaja igra ocajno!!!!!!
i kao mi igramo dobro velike utakmice jedna promjena IGRALI SMO!!!juve nas rasturio evo i merda nas pobijedi,s romom nerijeseno koje to velike utakmice mi dobijamo!?!?!?,mozda protiv lazia kojeg dere ko stigne!!!!!
muka mi je majke mi!!!!!!
forza Rijkaard!!!!
Old 16-02-2009, 16:17   #16772

bLOND !-,-!

Registered User

bLOND !-,-!'s Avatar

bLOND !-,-! is an unknown quantity at this point
moze mi netko reć zasto je Rajkard otisao iz barce, ili zasto je napucan ?
ja obicno ne pratim nogomet koji nije vezan uz milan, pa ne znam....
bLOND !-,-! is offline   Reply With Quote
Old 16-02-2009, 16:28   #16773

prle

Registered User

prle's Avatar

otisao je iz barce zato sto nije dvije sezone osvojio prvenstvo,i jer je na kraju zadnje sezone zavrsio na trecem mjestu!!
ja mislim da je dobar trener,zatekao je haos pravi kad je preuzeo barcu i igrao u kupu uefa,i preporodio ih(doduse imao je divljeg ronaldinha)ali opet po meni je dobro vodio barcu,do ove posljednje sezone kad je barca stvarno bila losa!!!
Old 16-02-2009, 16:38   #16774

bLOND !-,-!

Registered User

bLOND !-,-!'s Avatar

da, ja isto mislim da je dobar trener, a veliki plus mu je to sto je mlad i igra ofanzivno, te sta je bivsi igrac milana, !
a to sta je barca zadnje sezone igrala lose, mozda je i krivnja forme samih igraca a ne njega...
a opet, vidite sta u barci i ostalim velikim klubovima rade ako njihov klub nakon osvajanja lige prvaka ne osvoji domaću ligu... trener dobije otkaz .... znaci da je ancelotti trebo dobit otkaz već puno puno puno prije !
Old 16-02-2009, 16:47   #16775

prle

Registered User

prle's Avatar

pa dinha nije bilo nigdje bio van forme totalno,eto isto se gubio,kljucni igracu su bili u poprilicno losem stanju,a ja bi licno volio da on zamjeni ovog naseg "genija"
a to sam zaboravio napisati maloprije,upravu si za to otpustanje mislim tako rade drugi veliki klubovi!!mislim ni sam ni za ono sto abramovic radi,dvije sezone hajde i nekako,rijkaard je prvu sezonu bez titule za protivnika imao vjerovatno najveceg majstora za osvajanje prvenstva Capella i i izgubio je u zadnjem kolu tu mu je ekipa vec bila u laganom padu,drugu sezonu je bio bez ikaikve pomoci najvecih vedeta,i logican epilog je los rezultat i na kraju razlaz!
barca na ljeto napravi manji remont i dovede maldog trenera sa novim idejama i eto ih gaze sve redom po dva razlike!!!!
da bogdo ovi nasi iz uprave se hoce posluziti na ljeto njihovim primjerom!!!!
Old 16-02-2009, 16:56   #16776

bLOND !-,-!

Registered User

bLOND !-,-!'s Avatar

da, sto se mene tice za ovaj summer mercato 2009 nam jedino treba Rajkard, i to je to.. nikakvi novi igraci, eventualno jedan, ali da je pravi potencijal za prvih 11 na onoj poziciji koja nam treba ! + naravno želja je da se Gorki vrati, i prodaja svih ovih nepotrebnih a preskupih (sheva,kaladze i slicno)
Old 16-02-2009, 17:08   #16777

prle

Registered User

prle's Avatar

ma prodaja,tjeranje bilo kakvo rijesavanje njih,samo da odu,jednostavno previse love ide njima ali bas previse!!!
mislim da bi nam trebao jedan stoper svjetske klase(s obizorm na nestino stanje)
lijevi bek, i klasnicni centarfor onaj sidras koj ise moze hrvati sa protivnickim stoperima kad igraju bunker,i uz povratak gorkiya,mislim prodajom pojednih igraca ostalo bi nam mnogo novca,i prostora za manevar na trzistu!!
i jos nesto,ne znam za vas ljudi ali ja bi pirla prodao ali ODMAH!!!dok jos mozemo uzeti love za njega!!covjek igra isto curica kakva vec dugo vremena,i njesto njega bi bilo idealno uzeti montoliva ili aquilanija,po meni dva igraca koja bi bila dobra kao zamjena za njega,mladi gladni uspjeha i pobjeda!!bas svjeza krv sto bi se reklo!jedan od njih dvojice a ovome dati pedalu i seedorfu takodje!!!kome se kurcite vise majku mu!!!
Old 16-02-2009, 17:25   #16778

bLOND !-,-!

Registered User

bLOND !-,-!'s Avatar

da, pirla treba prodat jos dok mozemo dobit pare,... nije on tako loš, samo sta nije vise taj kalibar ko prije da moze igrat u najuspješnijem klubu na svijetu u prvih 11...oni koji nisu navijaci milana vjerovatno cak i ne kuze da je lošiji nego prije...štoviše, ne mozete reć da on više ne dijeli lopte prema napred, kako da ne, pa ak ste gledali jucer tekmu, vidjeli ste da dijeli lopte super precizne i one fakat duge, na jedan i na drugi bok, prebacuje stranu, i diktira milanovom igrom,
ali je u defanzivnom dijelu igre KATASTROFA, brzina mu je u kurcu , i više ne zna slat one direktne lopte na napadača, direkt u 16-erac... neki koji ne prate milan svaku tekmu to ne kuze, ... i mislim da pirlo još ima dosta visoku cijenu, ne kao u razdoblju od 2003-2005 kad su ga htijeli Real i Chelsea, ali nema ni puno nižu....treba to iskoristit i stavit na njegovo mjesto Gorkija koji je ipak mladji, .... uz sve duzno postovanje prema Pirlu, i respekt prema njemu za dosadasnje dobre tekme sa milanom, i uspjehe !!

a ovo sta si reko za klasičnog centarfora, snažnog... mislim da mi to imamo u boriellu, koji ce nadam se sljedece sezone dokazat da je on Luca Toni, samo mladji, i nadamo se bolji, ... te da ce i on moć zabit 30 golova u 30 tekmi kao i Luca Toni 2005/06 sezone... ali, bio to boriello, ili bilo koji drugi takav tip napadaca, gdje bi on igrao u prvih 11 !!??
kod bilo kojeg trenera bi u prvih 11 igrali pato,dinho,kaka
ne vjerujem da bi netko izvadio pata i stavio Marca, a pogotovo da ne pricam uz ovu dvojicu iza pata... njih nitko ne bi vadio van !
a znam da je Rajkard prije imao nekakve sukobe sa Dinhom, pa se bojim da ako ikad dodje da ne bi bilo sranja izmedju njega i dinha
Old 16-02-2009, 18:41   #16779

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Polako, polako, polako. Ni jedan igrač Pirlove pozicije se danas s njim ne može mjerit osim Xavia. Pirlo je klasa, kao i neki ostali u Milanu, iako stari...klasa su i dalje. Samo njima treba stavit malo žara pod guzicu u vidu trenera koji ne jebe ništa dva posto kao Jose kojem igra mali Santon jer mali igra dobro, te u vidu pojačanja njihove klase.
Jednostavno, kad te u školi puštaju bez da učiš, ti ne učiš više jer nemaš potrebu. Tako je i njema bez obzira što su profeisonalci ili što igraju u Milanu. Njima ništa ne prijeti...šta god loše urade kriv je uvijek ON ili Galiiani i boli ih kurac.
Ljudi će se derat na Galliania i Carla al na Pirla neće niko i to je to. Zna se gdje je problem. On nije u pijunima nego u kralju i kraljici. Treba manji remont u igračkom kadru al što je najvažnije treba remont u vidu trenera...pravog trenera jebemu.
Stalno se vrtimo u krug. Sve je odavno postalo jasno...
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 16-02-2009, 18:48   #16780

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Znas sta je Adriano odigrao u derbiju? Trebao je dobiti žuti karton i nakon toga je imao promašene dvije ili tri šanse. Eto to je Adriano odigrao u derbiju. Šta bi se onda pričalo da je završilo 1:1? Adriano tragičar itd... novine diktiraju viđenje igrača. Bio je dobar da, ali daleko od toga da je to onaj Adriano. A to što se njegovi uspjesi mjere 10 puta više nego npr. Amaurievi ( koji je trenutno duplo bolji napadač od Adriana ) to je stvar medija.

A ove priče "pobjedili bi i bez ruke jer smo bili bolji" sam već pojasnio. To učiteljice pričaju djeci u osnovnim školama. Bla,bla... pobjeđuju oni koji daju više golova, ne oni koji su bolji na terenu. Bili ste vi bolji pa ste skoro dobili u 90-oj od Pippa. A bili ste stvarno bolji. Bili smo i mi bolji od Reggine... i Juve od Sampdorie u nedjelju. Biti bolji i pobijediti su dvije stvari.

Ja samo cekam jos te 4 godine mislim pa da bude 50 god. od LP, da vas počastimo zlatnim pirom. Milanisti plaćaju party za drugi klub grada Milana.

To koliko pratiš Milan vidi se u tome da ne znam da taj novi stoper brazilac (thiago ) ne igra jer nema pravo nastupa a ne jer ga ne stavljaju. Da je Kaladze uvijek bio rupa samo sto igraci kada igraju sa Nestom u paru igraju 30% bolje, da je Bonera samo ok stoper i nista vise itd.

A Inter je samo malo manje jadan od našeg jadnog Milana. Jer od onakvog Milana strepiti, Barcelona to danas ne moze ni zamisliti. Da Milan ima normalnog trenera sada bi bilo mozda -3,4 boda jer Milan gubi bodove kao kadetski klub nekakav.

Vidjet cemo. Ako Merda osvoji LP priznat cu da sam pogriješio. Ali me zanima kako sa taktikom nabaci na Ibru ili centriraj u gužvu. Sila nikad nije osvajala LP. Čak ni Cappelov Juve.

Last edited by mrki; 16-02-2009 at 18:54.
mrki is offline   Reply With Quote
Old 16-02-2009, 19:30   #16781

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by Interimovic View Post
Nikad nisam rekao da Adriano igra veliku sezonu ali ono u derbiju je bilo strašno, tako dva snažna napadača nisam nikad u životu vidio. Snažni, dobri u skoku, izvrsnog šuta i driblinga. Ako Adriano nastavi trenirati kako treba ne vidim stoperski dvojac koji im može parirati.

Mislim da ja, kao dugogodišnji Interov navijač, najbolje znam kakav je to osjećaj kad vidiš sudijsku nepravdu. Zato i kažem da je Adrianov gol bio uz pomoć ruke ali sam isto tako ubijeđen da bi Inter svakako dobio sinoćnji derbi jer je u tom momentu bio daleko bolja momčad.

To je već stvar uprave što mu pretjerano vjeruje a što se transfera Milana ove godine tiče prilično su u redu, sve odlični igrači.

Da je Inter bolji od Milana nije neka novost a razlog da kom podazilazim nemam, samo sam realan. Milan ima solidne bekove u Zambrotti, onom mladcu, Jankulovskom i Boneri. Stoperi su klimavi ali zašto taj novi brazilac ne igra plus Sanderos nije loš, Bonera može u sredinu a Kaladze samo treba vratiti samopouzdanje, valjda će i Nesta nekad ozdraviti. Sredina s Gatussom i Flaminijem zajedno u prvih 11 može si priuštiti tri znalca ispred a Kaka, Gourcuf i Ronaldinho to sigurno jesu. S tom trojicom u veznom redu u napadu mogu igrati i ja jer su oni kadra staviti svaku utakmicu pet lopti napadaču na tanjur. To je samo moje mišljenje al...
1.Ako nikad nisi tako dva snazna napadača u zivotu vidio,oprosti ali koliko godina ti onda uopće pratiš igru zvanu nogomet???
2.Ne vidiš stoperski dvojac koji im moze parirati???Strpi se još tjedan dana pa ćeš i to ''čudo'' vidjeti.
3.Što Mrki kaze ne pobjedjuju bolji nego oni koji više golova daju.
4.Stvar je uprave što previše vjeruju Carlu? A jel majke ti?Carlo ih trenira,postavlja taktiku,pa onda uprava postavlja svoje,a na kraju uprava dovodi igrače,Carlo dovodi igrače,igrači igraju bez motivacije,Carlo je ''motivator'' ,uprava ga čuva,svi su senilni....pa ti skontaj onda tko je tu lud.
5.Inter je u ovom trenutku pobjedio Milan i to znaci da je bolji.Inače,ove godine ste stvarno bolji,za razliku od predhodnih 105 godina....
6.Brazilac je non EU igrač.
7.NE! Ronaldinha i Yoanna nemoj tu svrstavati,JER sam Kaka je znalac kao cijeli Inter,produzeno sa rezervama...
8.Moje mišljenje (bez uvrede)je da ti ne bi 3 gola u sezoni sa takvim igračima zabio,jer takvi igrači ne bi tebe trebali.ONI SAMI ZABIJAJU!
Old 17-02-2009, 03:02   #16782

bLOND !-,-!

Registered User

bLOND !-,-!'s Avatar

Quote:
Originally Posted by mrki View Post
...
A Inter je samo malo manje jadan od našeg jadnog Milana. Jer od onakvog Milana strepiti, Barcelona to danas ne moze ni zamisliti. Da Milan ima normalnog trenera sada bi bilo mozda -3,4 boda jer Milan gubi bodove kao kadetski klub nekakav.
istina je sve sta si reko, al ne znam bas ovo za barcelonu.... drugo je igrat velike tekme LP-a nego serije a... pogotovo za milan sto se već pokazalo i prije.... ako smo i 2003 i 2007 osvojili LP sa trećeg mjesta serie A , onda bi bome mogli i sad, sa ovakvim igracima.... kada se igra jedna takva velika tekma, evo npr milan-barcelona, mislim da tu nema favorita, i mislim da bi čak jedna ovakva barcelona ili man utd (koji su trenutacno najbolji svijetski klubovi) strepili do zadnje minute da igraju s nama, štoviše, mislim da bi i izgubili od nas....nemojte sad previše ponižavat milan, ali milan je milan....veći klub nego barca i man utd....

2005 je barca bila tako izraženi favorit za osvajanje LP, i igrali su ovakav prekrasan nogomet kao i sada, pa smo se ravnomjerno borili sa njima odmah u skupini, (1-0 u milanu i 2-1 u barci) i na kraju došli do finala te u tom istom finalu u prvom pol. pokazali lijepsu igru od bilo koje barcine utakmice te sezone !

LP je jedno, domace lige su jedno, to je opet dokazao primjer ovogodisnjeg sukoba reala i juvea... juve je bio u katastrofa formi, a real u dobroj, i juve ih je dobio i u madridu i u torinu.... u ovakvim okršajima europskih divova nema favorita, jednostavno nema, makar klub bio i u drugoj ligi

i 90 posto vas sada misli da će ili man utd ili barca osvojit LP, a vidit cete da nece, siguran sam 100 posto...

Last edited by bLOND !-,-!; 17-02-2009 at 03:06.
Old 17-02-2009, 03:04   #16783

eki111

Registered User

eki111's Avatar

Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
eki111 is on a distinguished road
Quote:
Znas sta je Adriano odigrao u derbiju? Trebao je dobiti žuti karton i nakon toga je imao promašene dvije ili tri šanse. Eto to je Adriano odigrao u derbiju. Šta bi se onda pričalo da je završilo 1:1? Adriano tragičar itd... novine diktiraju viđenje igrača. Bio je dobar da, ali daleko od toga da je to onaj Adriano. A to što se njegovi uspjesi mjere 10 puta više nego npr. Amaurievi ( koji je trenutno duplo bolji napadač od Adriana ) to je stvar medija.

A ove priče "pobjedili bi i bez ruke jer smo bili bolji" sam već pojasnio. To učiteljice pričaju djeci u osnovnim školama. Bla,bla... pobjeđuju oni koji daju više golova, ne oni koji su bolji na terenu. Bili ste vi bolji pa ste skoro dobili u 90-oj od Pippa. A bili ste stvarno bolji. Bili smo i mi bolji od Reggine... i Juve od Sampdorie u nedjelju. Biti bolji i pobijediti su dvije stvari.

Ja samo cekam jos te 4 godine mislim pa da bude 50 god. od LP, da vas počastimo zlatnim pirom. Milanisti plaćaju party za drugi klub grada Milana.

To koliko pratiš Milan vidi se u tome da ne znam da taj novi stoper brazilac (thiago ) ne igra jer nema pravo nastupa a ne jer ga ne stavljaju. Da je Kaladze uvijek bio rupa samo sto igraci kada igraju sa Nestom u paru igraju 30% bolje, da je Bonera samo ok stoper i nista vise itd.

Vidjet cemo. Ako Merda osvoji LP priznat cu da sam pogriješio. Ali me zanima kako sa taktikom nabaci na Ibru ili centriraj u gužvu. Sila nikad nije osvajala LP. Čak ni Cappelov Juve.
Pozdrav svima nakon duzeg vremena.
Potpuno se slazem sa Mrkim i njegovim postom i moram naglasiti sledece.
Adriano bi trebao igrati Rukomet, posto je u Derbiju rukom uspeo ono sto nije uspeo nogom, dok je Chivu preporucljivo da nastavi da trenira Rvanje (Grcko-Rimskim stilom) jer izgleda da suci ove sezone i to smatraju dozvoljenim (narocito ako se taj stil koristi u Derbiju u sesnaestercu).
A sto se Colline i njegove "svetosti" tice, dali znate da Interu u zadnjih 36 utakmica Serie A, nijedan sudac nije svirao penal protiv njih. Poslednji penal koji je sviran je bio onaj 2 Marta 2008, kada je u utakmici Napoli-Inter, Julio Cesar oborio Gargana, nakon cega je Zalayeta zabio i Napoli je pobedio.
Collinu bi trebalo da bude sramota, A za Rosseti-ja ne bih da duzim, samo moram reci sledece:
Ako je Rossetti najbolji sudac Serie A (a neki tvrde i sveta) ko je onda najgori??? (Mozda Bergonzi ili Dondarini, uz liniskom Moggi-ja ????)

Milanista od zaceca...
ROSSONERO NELL DNA
eki111 is offline   Reply With Quote
Old 17-02-2009, 09:32   #16784

Tony29.

Registered User

Tony29.'s Avatar

Tony29. is on a distinguished road
Quote:
Pisali smo vam već 3 godine da nema scudetta dok je debil trener, ON.

Pirlo: mamu ti j.... marš iz Milana pederčino prenapuhana i lijena bez srca!!! MARŠ!!!! Pogledajte kako je "ispratio" stankovića kod gola - kako mu nije neugodno!!!! FUJ! Skoro sam razbio tv. Isto tako pogledajte gol robinha protiv Italije, MOLIM VAS POGLEDATE TO, i recite mi je li to normalna reakcija jednog čovjeka koji izgubi loptu u utakmici italija-Brazil na 16m i onda stoji i gleda ovome u leđa onako labav i opušten....kao da je puknut u glavu! SRAMOTA! ODVARTNO PONAŠANJE PIRLA!!! Spor, jadan, bunari lopte da ne mora istrčati akciju, ma nabijem ja takvog igrača. A jedan od 5,6 ponajboljih zadnjih veznh u Europi sjedi na klupi i trune pod starom palicom debila Carla- Flamini.

Ma jebite se svi ( ne vi na forumu, svaka cast vama imate srca za Milan i sport ) od reda i marš iz milana i Carlo i ćelavi Galliani sa svojih 15 promašenih igrača, i Seedorf, Pirlo, Favalli, Dida, Emerson, Sheva, SVI! Sramota da nas pobjede kao juniore, pretuku i pokradu. A mi kao bakice po terenu "trčimo" i kao pritišćemo! Ma daj... Pippo ima 35 god i ima više energije u svome duhu od 90% ovih pederčina na terenu.

znate zasto je Chivu blokirao Seedorfa toliko puta? JER JE SEEDORF SPOR! Zasto nije stigao na onaj volej? JER JE SPOR! Pa jebem mu mater jer nitko u klubu ne vidi da on vise nije ozbiljan igrač!

Obrana?? Ja samo počeo navijati za Milan jer je to bio klub koji je bio ozbiljan i smrtonosan na terenu. gdje se točno znalo što i kako, oličenje Fabia Cappella. A ovo je cirkus i oličenje kukavičluka i lopovluka i debilstva.

Kupite beka, stopera i Benzemu. I odjebite s trenerom i Gallianiem.

mourinho ima 110 domaćih utakmica bez poraza, pa sad neka Carlo opet kaze kako Mourinho " ne zna bas dobro s svojim igračima"... Moderan mlad čovjek, precizan u radu, lukav i sabran. Iako nije top 5 trenera svijeta, dovoljno je dobar da zna barem što hoće, i kada ne uspije da to odmah ispravlja a ne da čeka 5 (PET) godina i gleda kako ista grreška raste sve vise i vise!

milan je klub koji povede 1:0 i utakmica je gotova. Dok opet ne bude tako ja necu biti zadovoljan. Jer ovo nije Barcelona!
Haha, dobri stari Mrki. Vidim da jos "volis" Carla
Kako je prijatelju?

Jebes nogomet, ocajni su i moji i tvoji. Kostaju nas par godina zivota. Cekas subotu i nedelju, nadas se da ce te obradovat, kad ti ono neki debil Grygera ili Kaladze sjebe citav tjedan.
Ma bit ce bolje.
Old 17-02-2009, 10:59   #16785

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Tony29. View Post
Haha, dobri stari Mrki. Vidim da jos "volis" Carla
Kako je prijatelju?

Jebes nogomet, ocajni su i moji i tvoji. Kostaju nas par godina zivota. Cekas subotu i nedelju, nadas se da ce te obradovat, kad ti ono neki debil Grygera ili Kaladze sjebe citav tjedan.
Ma bit ce bolje.
NE moj brate,nije to muka...Muka je sti je na vrhu tabele neki manji klub iz Milana(stavi se sada ti u poziciju da je Torino prvi)to boli...Mali klub koji se zove inter i koji nemoze pobjediti Anarthosis ili vec kako se zove taj Kiparski klub...
Zna se koji su veliki klubovi u Italiji a to se nemora ni reci jer samo su dva velika Italijanska kluba koja nesto znace u Evropi...A to ce se vec vidjeti uskoro kada pocne L.P.i kada MUTD(sa kojim se Milan sprdao)protutnji San Sirom i razvali tu siledjijsku ekipu...
Forza Fudbal....Merda Inter..

Tags
balkan

Posting Rules