![]() |
|
|
#16801 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
opet identican go primamo kao protiv intera...duga lopta spustena glavom i diego 1:1 84 min werder zasluzio pogodat bolju su u drugom dijelu...carlo tek u 87 mjenja cccc i zamalo autogol stativa nas spasava
... 110 anni di storia, combatti per la gloria ... Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006 Last edited by _MaJi_tz; 18-02-2009 at 16:26. |
|
|
|
|
|
#16802 |
|
Registered User
![]() |
ako prodjemo dalje , onda igramo protiv st. ettiena u osmini finala.... oni su dobili olympiacosa 1-3,... sa ta 3 gola u gostima ne vjerujem da se išta moze promjenit...
|
|
|
|
|
|
#16803 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Osvojit ćemo Kup uefa samo zbog toga što Carlo ubacuje "rezervnu" ekipu koja je bolja od prvih 11
![]() |
|
|
|
|
|
#16804 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
ma sprdačina smo. gledam taj jad jucer i ne mogu vjerovat da je to ac milan. A polako odustajem od objašnjavanja ljudima zasto i sto nije u redu. Za nogomet treba biti sportski obrazovan(to ne znaci da moras u nekom klubu igrati nogomet), kao i za bilo sto o cemu je riječ osim sporta. Ali kad amerikancima, englezima i ljudima iz Egipta ili sta ja znam pokusavas objasnit sta i kako, nastaju problemi jer oni vole ragbi i sta ja znam - golf vjerojatno.
Nista, sad pratimo poteze Pata do kraja godine! Da bar mali zabije 2,3 gola protiv Cagliaria da se ukljuci ozbiljno u borbu za najboljeg strijelca. Mislim da Di Vaio ima 16, a Pato 11...ili?
|
|
|
|
#16805 | |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Quote:
Top Scorers Player -Goal -Penalty M. Di Vaio 16 3 D. Milito 15 5 A. Gilardino 14 0 Z. Ibrahimovic 14 0 C. Amauri 12 0 A. Di Natale 12 3 A. Mutu 11 2 Kakŕ 11 3 Alexandre Pato 11 0 S. Floccari 10 1 R. Acquafresca 9 2 M. Hamsik 9 2 B. Corradi 9 5 Jeda 8 0 G. Pandev 8 0
|
|
|
|
#16806 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Van Basten na putu u Firenzu je dao brzinsku izjavu za novinare oko stanja u nasem klubu...Pa bih molio nekog da je postavi....Mislim,nije otkrio nista novo,ali se bar mrvicu nadam da to citaju dupeglavci u klubu...
|
|
|
|
|
|
#16807 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini
![]() |
Van Basten: Milan je u moje vrijeme bio sasvim drugačiji
Marco van Basten, legendarni nekadašnji nogometaša Milana i nizozemske reprezentacije, posjetio je Italiju, te, dakako, bio magnet za tamošnje medije... Kao trener Ajaxa je došao u Firencu gdje njegova momčadi protiv Fiorentine igra prvu utakmicu šesnaestine-finala Kupa UEFA-e. Novinarima je od te utakmice čak važnije bilo Van Bastenovo mišljenje o aktualnom stanju u Milanu. - Milan je uistinu prestara momčad. Takvu nogometnu politiku ne prakticira mnogo klubova u Europi, točnije, mislim samo oni koji su osuđeni na takvo što. Perspektiva s igračima koji mahom prolaze 30 godinu nije velika. Ne želim nabrajati imena, jer se jako dobro zna na koga pritom mislim, ali Milan stvarno mora pomladiti momčad - rekao je Van Basten koji je u Milanu igrao od 1987. do 1993. godine, te je u karijeri zabio čak 277 pogodaka. - U moje vrijeme je Milan bio potpuno drugačiji. Bili smo mlada momčad, prepuna snage. Ništa nam nije bila prepreka, mogli smo igrati dan za danom, bili smo maksimalno spremni i nismo se bojali ničega. Današnja momčad je vremešna. Van Basten, koji je na nedavnom Europskom prvenstvu kao izbornik vodio Nizozemsku, je uperio prstom u svog talijanskog favorita. - Nije to zato što igramo s njima, ali sviđa mi se način rada u Fiorentini. Mlada su momčad, poletna i ambiciozna.
|
|
|
#16808 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
ZATO jer je njihova momčad na dresovima reklamirala internet-kladionicu, što je lokalnim zakonom iz 2006. zabranjeno, nogometni klub Milan morat će gradu Bremenu platiti naknadu štete.
Incident se dogodio tijekom prve utakmici 1/16 finale Kupa Uefa koju su na Weser-stadionu igrali domaći Werder i talijanski AC Milan (završilo je 1-1). Na svojim su majicama nogometaši milanske momčadi imali natpis sponzora "bwina", te time implicitno reklamirali poznatu online-kladionicu. Kako zakon u Bremenu to brani, u gradsku će blagajnu vodstvo kluba morati uplatiti kaznu od 50.000 eura. Uplatnica će na adresu milanskog kluba biti odaslana u sljedećih nekoliko dana, potvrdio je Rainer Gausepohl, glasnogovornik Gradskog ureda za sport i unutrašnja pitanja. Nadležne službe milanskog kluba bile su obaviještene o situaciji uoči utakmice, ali su se svejedno svjesno odlučile oglušiti, tvrdi Gausepohl."Preko svojih su nam odvjetnika poručili da oni zakon vide drukčije od nas", dodao je. I treba ih kazniti kad se prave pametni...'Ko na kraju krajeva uvede glupe kladionice u svijet nogometa,jer činjenica je da nogomet nikad više neće biti ono što je bio ,sve zbog kladionica...Stari dobri OPEL |
|
|
|
|
|
#16809 |
|
Registered User
![]() |
da bar vrate opel na dresove
po meni je to jedan od simbola milana.... ili ono jedno vrijeme kad je pisalo "astra" , "meriva" ili "zafira" hahahahah |
|
|
|
|
|
#16810 |
|
Registered User
![]() |
izgleda svi vide u cemu je problem u nasoj ekipi samo ko fol ovi na si ne kontaju tj glume francuze cccccc
a opel na dresovima.......to su bili dani hehehehe
|
|
|
#16811 |
|
Registered User
![]() |
mislim da je to stvar zas je milan sve losiji... zbog opela, sto post... VRATITE NAM OPEL !!
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#16812 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
ma vratite Lotto!!!!!!!!