AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 25-02-2009, 14:36   #16891

bLOND !-,-!

Registered User

bLOND !-,-!'s Avatar

bLOND !-,-! is an unknown quantity at this point
uffff, kakvu formaciju napravi Guus Hiddink protiv Juveta.... sa TRI ČISTA NAPADAČA igra, i 2 ofanzivna vezna iza njih.... to su muda, to je hrabrost.... i sigurno ce razbit juve sa više od 2 gola razlike, sigurno !!!
bLOND !-,-! is offline   Reply With Quote
Old 25-02-2009, 17:00   #16892

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
A ipak ih nisu razbili
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 25-02-2009, 19:29   #16893

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Quote:
Originally Posted by rinogattuso View Post
M.mostar jel stavrno mislis da bi bilo dobro dovesti Arape u Milan ili se zajebavas kao i obicno pa to samo moze reci lud covjek..sta oni znaju od nogometa,nema teorije da udju u Milan....

A.C. MILAN OFFICIAL NOTE

MILAN - In relation to what was published this morning by "Corriere della sera" concerning a possible sale of club stocks, Fininvest and A.C. Milan communicate that the news is unfounded.
Ne znam, ne znam šta bi bilo loše za Milan al znam šta bi bilo dobro.
Bilo kakva kvalitetna promjena bi nam dobro došla, bilo na vrhu kluba, trenerskoj poziciji ili igračkom kadru. Pod hitno treba promjena.

Svi odavno znamo da Berlu nema više onaj predsjednički žar kao nekad. To se najbolje očituje u njegovoj sposobnosti, točnije nesposobnosti da potroši na Milan. Mi zadnjih 5 godina nismo dali za igrača 30 mil., naravno, za onoga koji toliko vrijedi i zato imamo ovakva krpljenja na skoro svim pozicijama. Kad je Sheva prodan za 40 mil. doveden je jedan Oliveria za 15 mil. koji ni u snovima nije bio igrač one kvalitete koja je Milanu potrebna i od tada, a mislim i od onih vremena Stama i Cafua traje "milanova recesija".

Veliki rezultat se ne može napravit bez ulaganja, u ovom slučaju velikih ulaganja. Velika ulaganja ne moraju nužno biti i ona skupa kolko moraju bit pametna. Mali klubovi se oslanjaju samo na, ajmo reć "pametna" ulaganja jer nemaju drugog izbora. No klubovi kao što su Milan i Man.Utd. moraju trošit "ponekad". Trenutno najboji napadač svijeta je Etoo i svi znamo da za njega vrijedi dati 30,35 mil. no vjerujem da naši nisu spremni toliko dati i zbog toga imamo ovo što gledamo zadnjih dvije il tri godine, ovo mučenje.

Ti arapi, možda izgledaju glupavo al vjerujem da neko ko ima tolike novce ne može bit glup da neke stvari koje su kristalno jasne ne vidi pa sam pomislio, zašto ne?

U ovom slučaju, Berlu ispada glup jedan jako, jako dug period vremena jer, Kaka nije svemirac koji može sve sam....mislim, ni svemirci ne mogu sve sami.
Old 26-02-2009, 06:54   #16894

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
Au veceras ce biti vrlo teska tekma ak procemo verdera kup uefa ja nasi Kak smo igrali protiv kalgari mislim da ce ni biti veoma oteznato u nasi igri nam mnogo nedostae kaka Verder sam siguran da ce postici barem jedan gol zbog nasu slabu odbrani P.S. Paolo Maldini za trenjer :-)

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 26-02-2009, 07:52   #16895

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by rinogattuso View Post
M.mostar jel stavrno mislis da bi bilo dobro dovesti Arape u Milan ili se zajebavas kao i obicno pa to samo moze reci lud covjek..sta oni znaju od nogometa,nema teorije da udju u Milan....

A.C. MILAN OFFICIAL NOTE

MILAN - In relation to what was published this morning by "Corriere della sera" concerning a possible sale of club stocks, Fininvest and A.C. Milan communicate that the news is unfounded.
Mislim da nisi u pravu sto odmah odbacujes takvu mogucnost.

Situacija u nogometu se svakim danom drasticno mijenja, i mi se necemo jos dugo moci ''izvlaciti'' na veliki ugled koji posjedujemo u nogometnom svijetu. Danas, sutra ce, htjeli mi to ili ne, nekaki man.city ili fulham ili sta ja znam koji vec engleski klub, igrati vaznu ulogu u ligi prvaka i boriti se za naslov. A, mi cemo se, ukoliko se nastavi ovakva politika, boriti za ulazak u ligu prvaka i mastati o boljim proslim vremenima kada smo igrali lijep i ucinkovit nogomet.

A ako je trenutna situacija u nogometu takva, da se jedinu uz velika ulaganja moze nesto postici, onda se mi tome moramo prilagoditi i kupiti igrace koji vrijede 30 mil. eura i traze godisnju placu od 10 mil. eura. Ne kazem da je to nesto dobro i dugorocno odrzivo, ali je tako.

E sada, ako ti isti arapi ne uloze u milan, ulozit ce u inter ili juventus i opet cemo igrat sporednu ulogu u serie a. Ja sam prvi koji ce kritizirati takvu politiku, ali nazalost, alternative nema. Chelsea, recimo, nema bogatu nogometnu proslost, ali su oni sinoc igrali ligu prvaka i pobijedili juventus, a nasi su igraci sinoc gledali tv. Oni su miljama daleko od milana kao klub, ali jebiga, realnost je takva da ce oni igrati cetvrtfinale lige prvaka najvjerojatnije, a mi nismo sigurni niti za cetvrtfinale kupa uefe.

Ne znam zasto bi bilo lose, ukoliko se slivio vec pomalo zasiti nogometa, a i u godinama je covjek, da netko kupi manjinski dio milana, recimo 30%, i ulozi novce s kojima ce se kupiti eto'o, benzema, messi ili terry.

I sad nek netko kaze da ne bi volio u milanu takve igrace + boljeg trenera i da sljedece sezone budemo bitan faktor i u ligi prvaka i serie a.

I da se ponovno zna, da je milan favorit u svakoj utakmici jel nema vise 30+ igrace koji su zasiceni nogometa jel sve sve zivo vec osvojili. A za nove igrace treba novca, ukoliko ga silvio nece dati, zasto da ga ne da neki britanac, amerikanac ili seik?
geoff is offline   Reply With Quote
Old 26-02-2009, 08:36   #16896

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Samo cu reci vlasnici Milana su Silvio Berlusconi tezak 13 milijardi eura i njegova obitelj (citaj PierLuigi Berlusconi) zaradjuju oko pola milijarde godisnje,naravno onih na koje placaju porez + suvlasnik Milana je korporacija Finnivest koja ima isto blizu takvo bogatstvo,ukljucujuci nekretnine,dionice,autoceste,TV kompanije,mnoge renta sluzbe,nekolicina aviona itd. Znaci dionice Milana imaju ljudi koji mogu kupiti pola svjetskih klubova.

Nadalje,Fininivest ce dati Milanu 30 miliona ako uspijemo izboriti LP plus 25 miliona od bwina koje primamo svakog 6 mjeseca je po meni sasvim dovoljna svota sad dalje pitanje je koliko ce Galliani i Berlusconi samtrati da treba uloziti u nove snage.

Po meni bi starsno bilo da Milan bude prvi talijasnki klub u koje su usli stranci a pogotovo Arapi i slicno. Mozda se sjecas kada je Perugia trebala da ode u ruke nisam siguran koga kakvo je stanje nastalo u Italiji,Roma je bila u vecem K**** nego Milan pa nisu prodali niti dionice onom grčkom milijarderu.
rinogattuso is offline   Reply With Quote
Old 26-02-2009, 10:43   #16897

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Dobili smo mi i 45mln od Shevchenka, i onda smo osvojili LP itd., pa skoro ništa nismo uložili. Svi znamo da Berlusconi ima love, ali on više ne ulaze onako kako bi trebao. To Geof zeli reci.

Ne bih ni ja volio da Milan ne bude u vlasništvu talijana, samo da se izjasnim.

Nužno je da Berlusconi ovo ljeto OZBILJNO uloži u Milan. Pod ovim ozbiljno mislim na PRAVU rekonstrukciju ekipe, a ne na ove pseudo poteze nao što su bili Emerson, Oddo, Ronaldo...

Zambrotta, Flamini, Dinho su ok potezi. Sada nam treba trener, ako nesta ode DVA stopera, bek, jedan vezni ( možda Yoan ), i jedan špic igrač.

Svi ti igrači MORAJU biti klase. Ako ponovno kupimo polovične igrače mozemo odmah otpisati sljeđeću sezonu.

Milan trenutno ima ove igrače koji su spremni igrati na najvišem nivou: Abbiatti, Zambrotta, Nesta(????), Thiago, Flamini, Gattuso, Kaka', Pato.

Stanje Pirla, i Seedorfa mi nije jasno jer ne shvaćam da li oni vise ne mogu ili jednostavno ne treniraju jer ih boli k...

Ambro je legenda ali je dobar kada su oko njega same klase. Marek, Bonera, Pippo ( gotov igrač ), Antonini, Boriello...ok igračoi za rotaciju.

Favalli, Emerson, KALADZE, Sheva( zbog neprofesionalnog odnosa Galliani, Silva i Carla on je zauzeo mjesto Thiuagu ove sezone!!!), Dida, Kalac...rupe.

I na kraju: u Europi i ostatku svijeta postoji HRPA odličnih igrača, i radnika i tehničara i i grača kao što je npr. Kuyt koji objedinjuje i taktiku i rad i napadačke sklonosti... Neka fino ulože napokon poštenih 60-70 mln eura i skroje vrhunsku ekipu, jer mi sada to nemamo. Bez te love neće biti ni momčadi.

Clichy, Agger, Santacroce, Gorucuff, Drogba/Adebayor/Villa/Eto'o... to zvuci puno ali Milan ako zeli imati ekipu mora kupiti 4/5 vrhunskig igrača, a ne imati alibi igrače kao što su Jankulovski, Bonera, Kaladze, Pirlo i Seedorf kako sada igraju, Sheva, Pippo ( car ali on je gotov), Favalli itd.

Ako Berlusconi ne zeli platiti, neka proda klub. ALi ja jos imam nade da ce njegov sin ulagati u Milan kao Silvio nekada. Ako od tih 55mln što je Rinnogattuso rekao kupe Eto'o-ai jednog super beka, odlično. Ali ako dovedu Tonia i Maggia onda neka se jebu.
Old 26-02-2009, 13:22   #16898

bLOND !-,-!

Registered User

bLOND !-,-!'s Avatar

bLOND !-,-! is an unknown quantity at this point
http://milannews.it/?action=read&idnotizia=5040

dal to znaci da se chelsea zanima za pata, ili.... ?
ako netko mozda zna bolje talijanski.....
bLOND !-,-! is offline   Reply With Quote
Old 26-02-2009, 16:29   #16899

prle

Registered User

prle's Avatar

prle is on a distinguished road
ne znam samo koje utkamice gledaju ove nase glavesine izu uprave!!!!
pa ovo je smijesno jebem mu sunce vise!!!!!
KATASTROFA!!!!!
razvljuju nas ljudi na san siru!!
ne mogu ovo vise da podnsem!!
Old 26-02-2009, 16:41   #16900

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Ovo je jebena KATASTROFA!

Mislim da gore od ovoga ne moze biti, pa mi nisamo prosli ni osminu finala kupa uefe, kolika je to samo sramota za klub kao milan....

Ali, samo neka bude sve po starom, neka ostane isti trener i vodstvo, sada se mozemo fokusirati na serie a, da uhvatimo to 5. ili 6. mjesto..

Bravno Carlo, na nize grane ni nemozemo pasti!
geoff is offline   Reply With Quote
Old 26-02-2009, 16:41   #16901

kiko

Registered User

kiko is on a distinguished road
ovo je tragedija.sramota.nisam gledao al strasno.vodit 2-0 kod kuce i na kraju 2-2,dva gola glavom pizzara.nevjerovatno.
kiko is offline   Reply With Quote
Old 26-02-2009, 16:46   #16902

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by geoff View Post
Ovo je jebena KATASTROFA!

Mislim da gore od ovoga ne moze biti, pa mi nisamo prosli ni osminu finala kupa uefe, kolika je to samo sramota za klub kao milan....

Ali, samo neka bude sve po starom, neka ostane isti trener i vodstvo, sada se mozemo fokusirati na serie a, da uhvatimo to 5. ili 6. mjesto..

Bravno Carlo, na nize grane ni nemozemo pasti!
mala popravka druze mi nismo prosli 1/6 finale a ne ocmina
Necemo 4,5, 6 mesto na lestvici sa carlito (jadni carlito)
sad ce izjavu kao nismo imali srece povredio se seedorf bla bla.
ajmo Ocekuem da ce do veceras naznacimo Leonardo za trenera.
Ak ne smenimo trenjera moe simpatie prema Milanu za minato na zalost

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 26-02-2009, 16:46   #16903

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Eh ovo je vrhunac....imas povoljan rezultat od 1-1...igras kuci vodis 2-0 na poluvremenu i ispadnes...a sto li da nije slucajno sto Maldini zadnji 10 min jedva stoji na nogama sto takva legenda kluba u 40 god bude PRVI stoper jedne "ozbiljne" ekipe...sto favalli igra ljevog beka a antonini i jankulovski na klupi...
Sad najvise vise nego ikad ocekujem ostavku Carla i nadam se vise nego ikad...ako se to kojim slucajem ne desi do nedelje...definitivno mi je dosta Milana za ovu sezonu...ovo je tolko tipicno i jadno da je to za ne povjerovat da se desava Milanu....post amela82 prije jednu-dvije str je izuzetno dobar i kaze najvjerovatnije ce carlo ostaviti Milan i stanju u kojem ga je poceo trenirati bez trofeja...samo sto to bez trofeja zadnji par godi....

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 26-02-2009, 16:47   #16904

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Smiješno, smiješno...tuga...a smiješno.
Old 26-02-2009, 16:48   #16905

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Jadno se osjecam,et...Kazu za Bechama daju 5 mil...Pa netreba ni 5 Eura dati...Covjek hoda a netrci....Dida treba da ide u Monzu,jer samo tamo moze da brani,a CArlo moze da ide u P.M.sto se mene tice...

Tags
balkan

Posting Rules